PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل سیستم قدیمی

SajjadKhati
06-07-16, 23:18
سلام
یه سیستم خیلی قدیمی دستم رسید که از روی سیستم خودش ویندوز نصب نمیشه (یعنی اوایل نصب ویندوز ، حالا نمیدونم مشکل از رایتر باشه یا هر چیز دیگه ، نمیتونه فایل ها را بخونه تا نصب کنه و گیر میکنه)
ولی هاردش رو که درمیاریم به سیستم دیگه وصل میکنیم ، از اون سیستم ویندوز توی هاردش نصب میشه
هاردش هم با hdd regenerator اسکن کردم ، بعد از 3 گیگش ، خیلی مکث میکرد و یه جایی کلا گیر کرد! ولی از سیستم دیگه ویندوز توش نصب شد
الان مشکل از کجاست و چی کار کنم؟

AMD>INTEL
06-07-16, 23:32
سلام
یه سیستم خیلی قدیمی دستم رسید که از روی سیستم خودش ویندوز نصب نمیشه (یعنی اوایل نصب ویندوز ، حالا نمیدونم مشکل از رایتر باشه یا هر چیز دیگه ، نمیتونه فایل ها را بخونه تا نصب کنه و گیر میکنه)
ولی هاردش رو که درمیاریم به سیستم دیگه وصل میکنیم ، از اون سیستم ویندوز توی هاردش نصب میشه
هاردش هم با hdd regenerator اسکن کردم ، بعد از 3 گیگش ، خیلی مکث میکرد و یه جایی کلا گیر کرد! ولی از سیستم دیگه ویندوز توش نصب شد
الان مشکل از کجاست و چی کار کنم؟

اول از همه رم سیستم رو چک با passmark memtest بصورت بوتیبل

SajjadKhati
06-07-16, 23:37
اول از همه رم سیستم رو چک با passmark memtest بصورت بوتیبل

ممنون اوستا امید
با memtest من هر وقت کار کردم یه روندها و درصدهایی تا آخر میرفتن و تمومی نداشتن. خرابی هم اعلام نمیکردن

AMD>INTEL
06-07-16, 23:41
ممنون اوستا امید
با memtest من هر وقت کار کردم یه روندها و درصدهایی تا آخر میرفتن و تمومی نداشتن. خرابی هم اعلام نمیکردن

باید سه ساعت تست بشه . حتما همین نرم افزاری که گفتم بگذار تست بشه . کنتور خطا داره . اگر یک خطا هم به کنتور errors اضافه شد رم دستگاه خرابه

SajjadKhati
07-07-16, 11:30
باید سه ساعت تست بشه . حتما همین نرم افزاری که گفتم بگذار تست بشه . کنتور خطا داره . اگر یک خطا هم به کنتور errors اضافه شد رم دستگاه خرابه

ممنون اوستا امید
الان 10 دقیقه هه که اسکن رو زدم ولی 20 ثانیه ی اول 134 کیلوبایت از 512 مگابایت (1 درصد) رو اسکن کرد رم رو و تا الان دیگه گیر کرده و روندهاش و عددهاش و ... متوقف شدن
واسه پورت مادربرد نیست؟؟

AMD>INTEL
07-07-16, 12:02
ممنون اوستا امید
الان 10 دقیقه هه که اسکن رو زدم ولی 20 ثانیه ی اول 134 کیلوبایت از 512 مگابایت (1 درصد) رو اسکن کرد رم رو و تا الان دیگه گیر کرده و روندهاش و عددهاش و ... متوقف شدن
واسه پورت مادربرد نیست؟؟

رمت مشکل داره

SajjadKhati
07-07-16, 12:14
رمت مشکل داره

ممنون
ارور نداد تو لیست اش و صفره
فقط گیر کرد
ویندوز هم نصب میکردیم گیر میکرد

AMD>INTEL
07-07-16, 12:15
ممنون
ارور نداد تو لیست اش و صفره
فقط گیر کرد
ویندوز هم نصب میکردیم گیر میکرد

گیر کردن به معنای هنگ کردن ؟
با رم دیگه تست کن .

SajjadKhati
07-07-16, 12:18
گیر کردن به معنای هنگ کردن ؟
با رم دیگه تست کن .

گیر میکنه. همون هنگ. همه چی کپ میکنه
2 تا رم داره
من رم دیگه ای فعلا ندارم

AMD>INTEL
07-07-16, 12:19
تک به تک رمها رو تست کن .

AMD>INTEL
07-07-16, 13:21
داداش فقط اگر میبینی کیس داخلش کثیفه حتما یه باد بگیر و با فرچه تمیز خاک هاشو بگیر .

SajjadKhati
07-07-16, 13:26
کثیف که تقریبا هست اما نه خیلی خیلی زیاد
باد لازم داره حتما؟
دو تا رم و دو تا اسلات داشت که همه رو تکی تکی داخل اسلات های مختلف تست کردم اما جواب نداد
توی همه ، حتی ثانیه های شمارنده ی نرم افزار هم ایست میکنه (بعد از 2 دیقه حداکثر)

AMD>INTEL
07-07-16, 13:31
کثیف که تقریبا هست اما نه خیلی خیلی زیاد
باد لازم داره حتما؟
دو تا رم و دو تا اسلات داشت که همه رو تکی تکی داخل اسلات های مختلف تست کردم اما جواب نداد
توی همه ، حتی ثانیه های شمارنده ی نرم افزار هم ایست میکنه (بعد از 2 دیقه حداکثر)

پایه های رم رو چک کن . ببین اگر کثیف شدن با پاک کن تمیز کن .
داخل اسلات رم هم یک فرچه بگیر
مشخصات سیستم هم بنویس .
دمای چیپ های مادربرد را با دست چک کن .
اگر گرافیک داره ببین فنش میچرخه ؟

SajjadKhati
07-07-16, 13:57
پایه های رم رو چک کن . ببین اگر کثیف شدن با پاک کن تمیز کن .
داخل اسلات رم هم یک فرچه بگیر
مشخصات سیستم هم بنویس .
دمای چیپ های مادربرد را با دست چک کن .
اگر گرافیک داره ببین فنش میچرخه ؟

ممنون اوستا امید
باد گرفتم مخصوصا اسلات رو ولی با فرچه تمیز نکردم .
مشخصاتش : خیلی قدیمی :Love-ssa~! (1):
چیپ مادربرد رو با دست!!! میسوزه ها . :Love-ssa~! (1):
گرافیکش فقط هت سینک داره. فن نداره

ولی بازم درست نشد
اکرونیس رو هم لود نکرد . فکرکنم به قول تو همون رم اش مشکل داره
بستم گذاشتمش کنار:Love-ssa~! (1): دیگه حال ندارم چک کنم :Love-ssa~! (1):
ممنون اوستا امید که کمک کردی :give_rose: