PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مچ کردن قطعات

Ara8h
02-07-16, 08:44
سلام دوستان من قطعات زیر رو در نظر گرفتم یه چند تا سوال در موردش دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

Cpu : corei5 6600 intel
Motherboard : z170 pro gaming asus
Ram : Gskill trident z3200 (2*8):16 - 3200 Mhz cl_16
Gpu : asus strix R380x oc4G gaming

قطعات بالا با هم مچ میشن ? مثلا بهتر نیس به جای cpu بالا amd بگیرم که با کارت گرافیک هماهنگ تر باشه یا برعکس اینتل با 960 strix انویدیا بهتر جواب نمیده ?

سوال دیگم هم در مورد رم هست باس 3200 حالت پایه هست یا با اورکلاک کردن به این مقدار میرسه ?

سیستم خنک کن مجزا هم نیاز داره ? و پاور مناسب چی براش انتخاب کنم ?

ممنون :)

salpc
02-07-16, 11:24
درود
اینطور نیست که حتما با cpu ی amd گرافیک های amd مچ تر باشن با انویدیا هم کار میکنه و هم با amd پس مشکلی نیست .
واسه cpu اگه اور نمیکنی cooling نمیخواد (اون حرفه ای ها) یه کولر معمولی بگیر.

واسه پاور هم : باید
eXtreme Power Supply Calculator (Only the registered members can see the link)
قطعاتت رو انتخاب کن و محاسبه رو بزن.
احتمالا 480

AMD>INTEL
02-07-16, 12:29
قطعات بالا با هم مچ میشن ? مثلا بهتر نیس به جای cpu بالا amd بگیرم که با کارت گرافیک هماهنگ تر باشه یا برعکس اینتل با 960 strix انویدیا بهتر جواب نمیده ?
بله مشکلی ندارند . سازگار هستند

سوال دیگم هم در مورد رم هست باس 3200 حالت پایه هست یا با اورکلاک کردن به این مقدار میرسه ?
نیاز به اور نیست فقط باید xmp تو بایوس فعال بشه .
بله تهیه کنید . نوتوس 100 گرین تهیه کنید . پاور هم با توجه به کانفیگ شما b700 ver 2.0 کولر مستر

Aaron Swartz
02-07-16, 15:00
سلام دوستان من قطعات زیر رو در نظر گرفتم یه چند تا سوال در موردش دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

Cpu : corei5 6600 intel
Motherboard : z170 pro gaming asus
Ram : Gskill trident z3200 (2*8):16 - 3200 Mhz cl_16
Gpu : asus strix R380x oc4G gaming

ممنون :)

بنظرم برد رو با مدل Asus Z170-A جایگزین کنید بهتر باشه، چون برد انتخابی خودتون اسلات PCI نداره و بعدا اگه مثلا پورت لن خراب شد یا چیپ صدای آنبرد خراب شد یا ... بتونید با خرید یک کارت توسعه مشکل خودتون رو رفع کنید. سی پی یو هم بنظرم 6600K انتخاب کنید که بعدا اگه خواستید اورکلاک رو تجربه کنید و با چند کلیک سرعت رو افزایش بدید ، به مشکلی برنخورید.

AMD>INTEL
02-07-16, 15:37
بنظرم برد رو با مدل Asus Z170-A جایگزین کنید بهتر باشه، چون برد انتخابی خودتون اسلات PCI نداره و بعدا اگه مثلا پورت لن خراب شد یا چیپ صدای آنبرد خراب شد یا ... بتونید با خرید یک کارت توسعه مشکل خودتون رو رفع کنید. سی پی یو هم بنظرم 6600K انتخاب کنید که بعدا اگه خواستید اورکلاک رو تجربه کنید و با چند کلیک سرعت رو افزایش بدید ، به مشکلی برنخورید.

البته رضا جان تمام این موارد جدیدا pcie شدند . کارتهای شبکه - کپچر و ...

Ara8h
02-07-16, 16:25
راستش در مورد مادربرد نظرم روی GABYTE GA-Z170X-Gaming 3 بود ولی با توجه به گرافیک ترجیه دادم ایسوس بردارم . باز ممنون از راهنماییتون :))

AMD>INTEL
02-07-16, 16:28
راستش در مورد مادربرد نظرم روی GABYTE GA-Z170X-Gaming 3 بود ولی با توجه به گرافیک ترجیه دادم ایسوس بردارم . باز ممنون از راهنماییتون :))

نظر شخصی من هم روی این برد گیگابایت هست . تا حالا دو تا ازش بستم . برد خوب و کم دردسریه .
GA-Z170X-Gaming 3
Gigabyte Z170X Gaming 3 im Test - Fazit (7/7) (Only the registered members can see the link)

Ara8h
02-07-16, 16:33
درود
اینطور نیست که حتما با cpu ی amd گرافیک های amd مچ تر باشن با انویدیا هم کار میکنه و هم با amd پس مشکلی نیست .

احتمالا 480

ممنونم ازتون

Ara8h
02-07-16, 16:44
درود

احتمالا 480

نظر شخصی من هم روی این برد گیگابایت هست . تا حالا دو تا ازش بستم . برد خوب و کم دردسریه .
GA-Z170X-Gaming 3
Gigabyte Z170X Gaming 3 im Test - Fazit (7/7) (Only the registered members can see the link)
بله من هم شنیدم یکم بزرگ تره ولی خنک تر . حفاظت از قطعاتش خیلی بهتره به اضافه ی گارانتی خوبش . حتما باید فکر کنم دربارش که کارت و مادربرد رو همین مشخصات رو به گیگا تبدیل کنم . ممنون از راهنمایی خوبتون