PDA

مشاهده نسخه کامل : ASUS H81-PLUS یا GIGABYTE P81-D3 ؟؟؟؟

S T R Y K E R
30-04-16, 14:21
سلام دوستان

من تا حدی در زمینه مادربوردها مبتدی هستم. برای کارهای اداری و روزمره دنبال مادربوردی میگشتم که بتونه توی ادارجات کارها رو راه بندازه. دو سری مادربورد از دو برند مختلف به من معرفی کردن:

ASUS H81-PLUS
GIGABYTE P81-D3

اگر لطف کنین یه مقایسه کوچیک بین این دو برای من بزارین که بتونم تصمیم بگیرم که کدوم رو تهیه کنم.
راستی از لحاظ قیمتی هم در نظر داشته باشین که اگه تعداد بالا خواستم مشکلی نداشته باشم :1. (23):
مرسی:11():

AMD>INTEL
30-04-16, 14:26
اگر قصد استفاده از گرافیک آنبرد دارید . مدل گیگابایت GA H81M-S2PV مورد مناسب تری هست . از این برد شاید بالای 50-60 عدد برای جاهای مختلف بستم . راضی بودم با پردازنده
COREI3 4160-4170

GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-H81M-S2PV (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)

Mr. DB!
30-04-16, 14:41
اگر قصد استفاده از گرافیک آنبرد دارید . مدل گیگابایت GA H81M-S2PV مورد مناسب تری هست . از این برد شاید بالای 50-60 عدد برای جاهای مختلف بستم . راضی بودم با پردازنده COREI3 4160-4170

یعنی عاشق نحوه راهنماییتونم!!
دوست من!شما عاشق گیگابایت!
شما خود گیگابایت!!
اصلاً شما همه کاره آواژنگ!!
طرف میاد می پرسه SSD چی بخرم، شما می گین Zotac!!
عزیزم دست از فن بازی بردار!!
---
ببخشید که یکم داغ کردم استارتر عزیز
در انتخاب بین این دو مدلی که شما مد نظر دارید مدل ایسوس پیشنهاد می شه
هم قیمتش مناسبه، هم می تونین با خروجی گرافیک مجتمعش تصویر بگیرید.
از لحاظ کیفیتی ایسوس همه راهکارهای سری تجاری خودش رو در این مدل پیاده سازی کرده.
این مدلی رو هم که ایشون پیشنهاد دادن یه پورت LPT کمتر داره و هم PCIeو PCI
باز اگر سوالی بود در خدمتم :11():
-----
پ. ن: دوست من، یا راهنمایی کن یه جهت دار راهنمایی نکن!! :|

S T R Y K E R
30-04-16, 14:50
شما خود گیگابایت!!
---
از لحاظ کیفیتی ایسوس همه راهکارهای سری تجاری خودش رو در این مدل پیاده سازی کرده.
-----

فک کنم وسط جنگ وارد شدم Only the registered members can see the link
گرافیک مجتمع منظورتون همون آنبورده دیگه؟
PCI و PCIe کجاها به دردم میخوره برای سیستم های اداری؟

Mr. DB!
30-04-16, 14:52
فک کنم وسط جنگ وارد شدم Only the registered members can see the link
گرافیک مجتمع منظورتون همون آنبورده دیگه؟
PCI و PCIe کجاها به دردم میخوره برای سیستم های اداری؟

بله، همون آنبرده
PCI برای نصب تجهیزات اضافی مثل کارت شبکه و ... به کار میاد.

AMD>INTEL
30-04-16, 14:53
شما خود گیگابایت!!
---
-----

شما نظرتون را اعلام کنید .اما در مورد ssd zotac باید به حضور شما اعلام کنم گارانتی آواژنگ نیست . فکر میکنم شرکن عقیق وارد و گارانتی میکنه به خاطر قیمت متاسبش پیشنهاد کردم. من از تجربه کاریم با مدلی که معرفی کردم صحبت کردم . کمی خویشتندار باشید و به جای عصبانیت بی مورد . پیشنهاد خودتون را ارائه کنید .

خبات کریمی
30-04-16, 14:54
درود
بین دو مدلی که ذکر کردید، H81-plus ایسوس بایوس بهتر و آسان تر و قابلیت پشتیبانی از گرافیک مجتمع داره که برای کاربری اداری و روزمره شمارو از تهیه کارت گرافیک بی نیاز میکنه.

Mr. DB!
30-04-16, 15:01
شما نظرتون را اعلام کنید .اما در مورد ssd zotac باید به حضور شما اعلام کنم گارانتی آواژنگ نیست . فکر میکنم شرکن عقیق وارد و گارانتی میکنه به خاطر قیمت متاسبش پیشنهاد کردم. من از تجربه کاریم با مدلی که معرفی کردم صحبت کردم . کمی خویشتندار باشید و به جای عصبانیت بی مورد . پیشنهاد خودتون را ارائه کنید .

تو همه راهنماییاتون شما جهت رو به سمت محصولات آواژنگ!!
این کارتون اصلاً درست نیست!!
مدل راهماییتون اینه:
یوزر: سلام، من یه پی سی واسه کارای روزمره می خوام، برندش هم ترجیحاً X (هرچی جز گیگابایت)
راهنمایی شما: در واقع باید مین گیگا رو بگیری اما در کنار اش یه اس اس دی زوتک یه مانیتور بنکیو یه کولر کولر متسر یه پاور گیگباایت یه کیس کولر مستر یه چاپگر اپسون هم بگیر، به سمت بقیه هم نرو، یا آتیش می گیره، یا گیگابایت خوبه!!
بس کن دوست من... :1. (23):

AMD>INTEL
30-04-16, 15:05
تو همه راهنماییاتون شما جهت رو به سمت محصولات آواژنگ!!
این کارتون اصلاً درست نیست!!
مدل راهماییتون اینه:
یوزر: سلام، من یه پی سی واسه کارای روزمره می خوام، برندش هم ترجیحاً X (هرچی جز گیگابایت)
راهنمایی شما: در واقع باید مین گیگا رو بگیری اما در کنار اش یه اس اس دی زوتک یه مانیتور بنکیو یه کولر کولر متسر یه پاور گیگباایت یه کیس کولر مستر یه چاپگر اپسون هم بگیر، به سمت بقیه هم نرو، یا آتیش می گیره، یا گیگابایت خوبه!!
بس کن دوست من... :1. (23):

پست قبلی من رو بخونید . ssd zotac گارانتی عقیق هست . دلیل پیشنهاد قیمت مناسب 200 تومنی این برند بود .
پرینتر اپسون من تا به حال پیشنهاد ندادم . مونیتور هم اکثرا سامسونگ پیشنهاد میکنم .
شما هم نظرتون و پیشنهادتون را اعلام کنید . :11():

S T R Y K E R
30-04-16, 15:08
ای باو... یکم خویشتن دار باشید دوستان :1. (23)::lol:
دوستان بابت راهنماییتون دستتون درد نکنه... پس به نظر شما ایسوس بهتره دیگه؟
ینی چه از لحاظ کیفیت چه از لحاظ قیمتی بهتره دیگه؟ :1.:

Mr. DB!
30-04-16, 15:20
ای باو... یکم خویشتن دار باشید دوستان :1. (23)::lol:
دوستان بابت راهنماییتون دستتون درد نکنه... پس به نظر شما ایسوس بهتره دیگه؟
ینی چه از لحاظ کیفیت چه از لحاظ قیمتی بهتره دیگه؟ :1.:
بله دوست من
در انتخاب ایسوس شک نکنین
این دو مدلی که ذکر کردین+ مدلی که آقای AMD<Intel فرمودن از لحاظ قیمتی در یک رده هستند ولی ایسوس یه سری چیزا مثل همون پورت LPT و ... اضافه تر داره
تو خریدش شک نکنید
فقط یه نکته:
حتماً گارانتی رو هم مد نظر داشته باشید: همه کالاهای بخش قطعات ایسوس (مادربورد،کارت گرافیک، کارت صدا،مانیتور، انواع درایو نوری، مودم و روتر، ...) رو از یکی از 4 گارانتی اصلی ایسوس (لایف برد، سازگار، ویستا و تابا) تهیه کنید.
هیچ کدوم از گارانتی های الماس ایران، سریر، ... مورد تایید ایسوس نیستن و جزء گارانتی اصلی بخش قطعات ایسوس محسوب نمیشن:11():

AMD>INTEL
30-04-16, 15:39
اگر به پورت پارالل نیاز دارید .این مدل گیگابایت پورت پارالل دارد
H81M-S2PT

Mr. DB!
30-04-16, 15:45
اگر به پورت پارالل نیاز دارید .این مدل گیگابایت پورت پارالل دارد
H81M-S2PT

آقا گیگابایت بگیر تا اینجا یکی خودکشی نکرد!! :| :1. (27):

S T R Y K E R
30-04-16, 15:52
فک کنم الان فهمیدم دعوا سر چیه :lol::1. (38):

AMD>INTEL
30-04-16, 15:53

دوست خوبمون هر بردی که تصمیم میگیرند تهیه میکنند . فعلا شما داری به هر دری میزنی از اشتباه نوشتن نام کاربری من و ....
هیچ اصراری نیست که ایشون گیگابایت بگیرند . همیشه حق انتخاب با مشاوره گیرنده هست . من و بقیه کاربران پیشنهاداتمون رو میدیم . خود شخص تصمیم میگیره .

Aaron Swartz
30-04-16, 23:09

من واقعا نمیفهمم مشکل شما با گیگابایت چیه ؟ اکثر بردهای گیگابایت برای کارهای طولانی مدت مناسب تر هستند.

باز هم انتخاب با مشتری هست.

آیا برای استفاده اداری پورت سریال به کار میاد ؟ اگه حتما لازمه که خوب میتونند یکی از دو مدل پورت سریال دار تهیه کنند. یا اینکه اگر شاید در آینده یکی دو بار بخواد به کار بیاد، میتونند از تبدیل USB به سریال استفاده کنند.

Mr. DB!
02-05-16, 11:14
من واقعا نمیفهمم مشکل شما با گیگابایت چیه ؟ اکثر بردهای گیگابایت برای کارهای طولانی مدت مناسب تر هستند.

باز هم انتخاب با مشتری هست.

آیا برای استفاده اداری پورت سریال به کار میاد ؟ اگه حتما لازمه که خوب میتونند یکی از دو مدل پورت سریال دار تهیه کنند. یا اینکه اگر شاید در آینده یکی دو بار بخواد به کار بیاد، میتونند از تبدیل USB به سریال استفاده کنند.

من مشکل خاصی با برندی ندارم!!
مشکل با دوست ماست که کلاً جهت دار و به سلیقه (یا بهتر بگم سبد کالای موجود در آواژنگ یا محصولات مرتبط به اون) راهنمایی میدن!!
یوزر اومده گفته بین این دو مدل!! ایشون مدل سومی رو پیشنهاد میدن!
:1. (27)::wink:

mohammad-
02-05-16, 19:36
من مشکل خاصی با برندی ندارم!!
مشکل با دوست ماست که کلاً جهت دار و به سلیقه (یا بهتر بگم سبد کالای موجود در آواژنگ یا محصولات مرتبط به اون) راهنمایی میدن!!
:1. (27)::wink:

سلام

وقتی استارتر از بین برندهای مختلف مادربرد و سوکت های مختلف این دو مادربرد رو انتخاب می کنه برای خرید پس حتما خودش می تونه تشخیص بده که کدوم بهتره و نیازی به پرسش نداره

ایشون بر حسب تجربه چندین ساله در بستن سیستم، اومدن مورد بهتری رو معرفی کردن که جوابش رو پس داده
ملاک شما برای انتخاب مادربرد امکانات جانبی است ولی چون ایشون سیستم رو برای کارهای اداری می خوان مهمترین ویژگی ماندگاری بالا و کیفیت مادربرد است که برای این مورد مادربرد های گیگایابت رتبه نخست کیفیت رو دارند نه اینکه ایسوس و دیگر برند ها کیفیت نداشته باشن و این طور نیست که آتیش بگیرن بلکه عمر مادربردهای گیگابایت بیشتره و کمترین درگیری رو برای کاربر ایجاد می کنه و این نظر من تنها نیست بلکه یک نظر جهانی است

یک وقت کسی میاد می گه من دقیقا با بودجه فلان یک سیستم برای گیم می خوام و نمی تونم به بودجه اضافه کنم در این شرایط پبشنهاد دهنده سیستم برای اینکه قطعات یکدست و از طرفی سیستم مناسب گیم باشه میاد و گرافیک zotac رو پیشنهاد می کنه در حالی که می دونه گرافیک های ایسوس و گیگابایت بهتر هستن ولی بودجه استارتر این اجازه رو نمی ده که همه قطعات رو از بهترین برندها انتخاب کنه
ضمن اینکه همون طور که پنل لپ تاپ و مانیتورهای ایسوس رو شرکت هایی مثل ال جی تولید می کنن ممکنه اس اس دی زوتاک رو هم یکی از شرکت های معتبر و با کیفیت برای زوتاک زده باشه اون هم فقط برای جور بودن جنس

من بیشتر دیدم که ایشون پاور کولر مستر رو پیشنهاد می دن و به جای بی احترامی به ایشون رفتم نگاه کردم و دیدم که پاورهای انتخابی ایشون جز بهترین ها در جهان است و فهمیدم که هنوز چیزهای زیادی است که بلد نیستم و عیب از ندونستن خودمه

مطمئن باشید اگه کسی مادربرد ازراک هم بگیره و ایسوس و گیگابایت رو کنار بزاره حداقل 5 سال اون سیستم براش کار می کنه ولی این رو توجه داشته باشید هر کسی بر اساس تجربه کاریش سیستم پیشنهاد می ده مثلا این دوستی که شما ازش انتقاد می کنید آیا انقدر پول داره که تمام مادربرد ها و گرافیک ها و رم ها و ... رو بخره و آزمایش کنه و ببینه کدومشون بهتره پس چیزی که خودش امتحان کرده و جواب پس داده رو معرفی می کنه یعنی کاربر با خرید سیستم ایشون ضرر نمی کنه

جهت آگاهی شما لیست بهترین مادربردهای جهان آپدیت آوریل 2016 در سایت معتبر tomshardware

Best Motherboards 2016 - Intel And AMD Gaming Motherboards
(Only the registered members can see the link)
شما در این لیست مادربرد ایسوس می بینی برادر

Rezasam1
02-05-16, 22:28
سلام

یک شیطنتی در مقایسه این دو برند انجام شده حرف H-P

mr.db عزیز مطمئنا" مدل ایسوس بهتر هست چرا ? چون با هم مدل گیگابایت مقایسه نشده و ناعادلانه هست

رقیب ASUS H81PLUS مادربرد گیگابایت GA-H81-D3 (Only the registered members can see the link) هست که هم از لحاظ قیمت هم پورت VGA - LPT و تعداد PCI و PCI X1 با مدل ایسوس برابر هست

و اضافه بر اون فناوری بایوس دوگانه و برق 8 پین پردازنده و هیت سینک بالای پردازنده هم دارد

سری قبلی بحث نسخه های مختلف بود و باکس مادربرد الان بازی با حروف مادربرد گیگابایت

Mr. DB!
03-05-16, 09:45
سلام

وقتی استارتر از بین برندهای مختلف مادربرد و سوکت های مختلف این دو مادربرد رو انتخاب می کنه برای خرید پس حتما خودش می تونه تشخیص بده که کدوم بهتره و نیازی به پرسش نداره

سلامی مجدد

وقتی استارتر بنا به نیاز فقط دو مدل رو مد نظر قرار میده یعنی بحث باید روی همین دو مدل بگرده! چون در اون صورت ایسوس مدل های خیلی ارزون تر نسبت به مدل پیشنهادی آقای بهادر داره (مثل H81M-V3 یا H81M-C)

ایشون بر حسب تجربه چندین ساله در بستن سیستم، اومدن مورد بهتری رو معرفی کردن که جوابش رو پس داده
ملاک شما برای انتخاب مادربرد امکانات جانبی است ولی چون ایشون سیستم رو برای کارهای اداری می خوان مهمترین ویژگی ماندگاری بالا و کیفیت مادربرد است که برای این مورد مادربرد های گیگایابت رتبه نخست کیفیت رو دارند نه اینکه ایسوس و دیگر برند ها کیفیت نداشته باشن و این طور نیست که آتیش بگیرن بلکه عمر مادربردهای گیگابایت بیشتره و کمترین درگیری رو برای کاربر ایجاد می کنه و این نظر من تنها نیست بلکه یک نظر جهانی است

اینم هم دلیل برای شما!!
Cartes mères - Les taux de retour des composants (13) - HardWare.fr (Only the registered members can see the link)
ایسوس و کسب افتخاری دیگر: قابل اطمینان ترین سازنده مادربرد در جهان (Only the registered members can see the link)
و ضمناً من در رابطه با تجربه ایشون بحثی نکردم، اگر ایشون اینجا معروفن و ... خوب دلیل نمیشه که هر راهنمایی که ارائه میدن کامل و صحیح باشه!

یک وقت کسی میاد می گه من دقیقا با بودجه فلان یک سیستم برای گیم می خوام و نمی تونم به بودجه اضافه کنم در این شرایط پبشنهاد دهنده سیستم برای اینکه قطعات یکدست و از طرفی سیستم مناسب گیم باشه میاد و گرافیک zotac رو پیشنهاد می کنه در حالی که می دونه گرافیک های ایسوس و گیگابایت بهتر هستن ولی بودجه استارتر این اجازه رو نمی ده که همه قطعات رو از بهترین برندها انتخاب کنه
ضمن اینکه همون طور که پنل لپ تاپ و مانیتورهای ایسوس رو شرکت هایی مثل ال جی تولید می کنن ممکنه اس اس دی زوتاک رو هم یکی از شرکت های معتبر و با کیفیت برای زوتاک زده باشه اون هم فقط برای جور بودن جنس
یعنی برند دیگه ای مثل Adata و OCZ تو بازار پیدا نمی شن اونم با قیمت مناسب و گارانتی و موجودی همیشگی... :1. (27)::1. (26):

من بیشتر دیدم که ایشون پاور کولر مستر رو پیشنهاد می دن و به جای بی احترامی به ایشون رفتم نگاه کردم و دیدم که پاورهای انتخابی ایشون جز بهترین ها در جهان است و فهمیدم که هنوز چیزهای زیادی است که بلد نیستم و عیب از ندونستن خودمه

کسی نگفته ایشون پیشنهاد بد بدن!! ایشون همیشه و همه جا به سمت سبد کالای گروه آواژنگ یا برند های مرتبط با این گروه پیشنهاد دادن!

مطمئن باشید اگه کسی مادربرد ازراک هم بگیره و ایسوس و گیگابایت رو کنار بزاره حداقل 5 سال اون سیستم براش کار می کنه ولی این رو توجه داشته باشید هر کسی بر اساس تجربه کاریش سیستم پیشنهاد می ده مثلا این دوستی که شما ازش انتقاد می کنید آیا انقدر پول داره که تمام مادربرد ها و گرافیک ها و رم ها و ... رو بخره و آزمایش کنه و ببینه کدومشون بهتره پس چیزی که خودش امتحان کرده و جواب پس داده رو معرفی می کنه یعنی کاربر با خرید سیستم ایشون ضرر نمی کنه

جهت آگاهی شما لیست بهترین مادربردهای جهان آپدیت آوریل 2016 در سایت معتبر tomshardware

جهت اطلاع شما!! یه نگاه به میزان رشد و فروش بنداز، مثلاً هر کسی می دونه که بهترین مادربورد X99 با ایسوسه (Rampage V Extreme)!! لیستی که شما دادی یه کم مشکوکه
و باز اگه براتون نیازه که بدونین قدرت دست کدوم برند هست به فایل زیر یه نگاه بندازین
(بر حسب شغلی که بنده دارم باید یه سری آمار ها رو داشته باشم و فایل زیر آمار سایت Hwbot تا 3ماه پیشه!)
Only the registered members can see the link
---

سلام دوستان

من تا حدی در زمینه مادربوردها مبتدی هستم. برای کارهای اداری و روزمره دنبال مادربوردی میگشتم که بتونه توی ادارجات کارها رو راه بندازه. دو سری مادربورد از دو برند مختلف به من معرفی کردن:

ASUS H81-PLUS

GIGABYTE P81-D3

اگر لطف کنین یه مقایسه کوچیک بین این دو برای من بزارین که بتونم تصمیم بگیرم که کدوم رو تهیه کنم.
راستی از لحاظ قیمتی هم در نظر داشته باشین که اگه تعداد بالا خواستم مشکلی نداشته باشم Only the registered members can see the link
مرسیOnly the registered members can see the link

سلام

mr.db عزیز مطمئنا" مدل ایسوس بهتر هست چرا ? چون با هم مدل گیگابایت مقایسه نشده و ناعادلانه هست

رقیب ASUS H81PLUS مادربرد گیگابایت GA-H81-D3 (Only the registered members can see the link) هست که هم از لحاظ قیمت هم پورت VGA - LPT و تعداد PCI و PCI X1 با مدل ایسوس برابر هست

و اضافه بر اون فناوری بایوس دوگانه و برق 8 پین پردازنده و هیت سینک بالای پردازنده هم دارد

سری قبلی بحث نسخه های مختلف بود و باکس مادربرد الان بازی با حروف مادربرد گیگابایترضا جان، وقتی کاربری میاد و دقیقاً روی دو مدل خاص و کاملاً مشخص راهنمایی می خواد لابد مباحثی مثل مناقصه یا خرید در تعداد زیاد براش مطرحه!
هدف در انجمن ها هم کمک به کاربران نهایی تا بحث فروش برای برندی خاص!!
بار ها شده تو فروم همسایه که بنده اونجا فعالم حتی ازراک هم پیشنهاد دادم!!
پس پیشنهاد و راهنمایی باید عادلانه باشه تا جهت دار!!
برای اثبات حرفم هم می تونین به همه تاپیک هایی که دوستمون AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) راهنمایی کردن مراجعه کنید!! :11():

- - - Updated - - -

سلام

سلامی مجدد

وقتی استارتر بنا به نیاز فقط دو مدل رو مد نظر قرار میده یعنی بحث باید روی همین دو مدل بگرده! چون در اون صورت ایسوس مدل های خیلی ارزون تر نسبت به مدل پیشنهادی آقای بهادر داره (مثل H81M-V3 یا H81M-C)

اینم هم دلیل برای شما!!
و ضمناً من در رابطه با تجربه ایشون بحثی نکردم، اگر ایشون اینجا معروفن و ... خوب دلیل نمیشه که هر راهنمایی که ارائه میدن کامل و صحیح باشه!

یعنی برند دیگه ای مثل Adata و OCZ تو بازار پیدا نمی شن اونم با قیمت مناسب و گارانتی و موجودی همیشگی... :1. (27)::1. (26):

کسی نگفته ایشون پیشنهاد بد بدن!! ایشون همیشه و همه جا به سمت سبد کالای گروه آواژنگ یا برند های مرتبط با این گروه پیشنهاد دادن!

جهت اطلاع شما!! یه نگاه به میزان رشد و فروش بنداز، مثلاً هر کسی می دونه که بهترین مادربورد X99 با ایسوسه (Rampage V Extreme)!! لیستی که شما دادی یه کم مشکوکه
و باز اگه براتون نیازه که بدونین قدرت دست کدوم برند هست به فایل زیر یه نگاه بندازین
(بر حسب شغلی که بنده دارم باید یه سری آمار ها رو داشته باشم و فایل زیر آمار سایت Hwbot تا 3ماه پیشه!)
---

سلام دوستان

ASUS H81-PLUS

GIGABYTE P81-D3

راستی از لحاظ قیمتی هم در نظر داشته باشین که اگه تعداد بالا خواستم مشکلی نداشته باشم Only the registered members can see the link
مرسیOnly the registered members can see the link

سلام

سری قبلی بحث نسخه های مختلف بود و باکس مادربرد الان بازی با حروف مادربرد گیگابایترضا جان، وقتی کاربری میاد و دقیقاً روی دو مدل خاص و کاملاً مشخص راهنمایی می خواد لابد مباحثی مثل مناقصه یا خرید در تعداد زیاد براش مطرحه!
برای اثبات حرفم هم می تونین به همه تاپیک هایی که دوستمون AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) راهنمایی کردن مراجعه کنید!! :11():

S T R Y K E R
03-05-16, 10:02
دوستان عزیز من فقط برای شرکت در یک مناقصه نیاز داشتم بدونم :| جواب من رو دادین ممنونم
ولی مثل اینکه دیگه خیلی بحث به جاهای دیگه کشیده شده :|
منم همش داره توی ایمیلم آلرت میاد واسه کامنتها... یکم رعایت کنین. مرسی:11():

Rezasam1
03-05-16, 11:39
سعید جان فرمودین پیشنهاد باید عادلانه باشه برد همه فن حریف چیپ h81 ایسوس با مدل عادی گیگابایت برای انتخاب گذاشته شده

با توجه به اینکه برد PH1 D3 گیگابایت با ایسوس از لحاظ امکانات برابری نمیکنه امیدجان بردی رو معرفی کردند که گرافیک انبرد هم داشته باشه

با وضعیت تاسف باره ضمانت ایسوس که هر شرکتی اون یکی شرکت رو نفی میکنه و میگه ما گارانتی اصلی هستیم بهتره پیشنهاد به محصولات شرکتی که گارانتی معتبرتری داره داده بشه

اما در مورد پیشنهادهای شما , خب شما پیشنهادتون رو مثل مهندس امید میدادین چرا جبهه گرفتین در مقابل پیشنهاد ایشون و با عصبانیت جواب پیشنهاد ایشون رو دادین ؟

استارتر فرمودن من مبتدی هستم و به من دو مادربرد پیشنهاد شده

وقتی استارتر محترم میگن مبتدی هستند در مادربرد, پس نیاز به مشاوره خوب از طرف مدیران سایت دارند که با واکنش منفی و جبهه گیری شما روبه رو شد

Mr. DB!
03-05-16, 12:02
سعید جان فرمودین پیشنهاد باید عادلانه باشه برد همه فن حریف چیپ h81 ایسوس با مدل عادی گیگابایت برای انتخاب گذاشته شده

با توجه به اینکه برد PH1 D3 گیگابایت با ایسوس از لحاظ امکانات برابری نمیکنه امیدجان بردی رو معرفی کردند که گرافیک انبرد هم داشته باشه

با وضعیت تاسف باره ضمانت ایسوس که هر شرکتی اون یکی شرکت رو نفی میکنه و میگه ما گارانتی اصلی هستیم بهتره پیشنهاد به محصولات شرکتی که گارانتی معتبرتری داره داده بشه

اما در مورد پیشنهادهای شما , خب شما پیشنهادتون رو مثل مهندس امید میدادین چرا جبهه گرفتین در مقابل پیشنهاد ایشون و با عصبانیت جواب پیشنهاد ایشون رو دادین ؟

استارتر فرمودن من مبتدی هستم و به من دو مادربرد پیشنهاد شده

وقتی استارتر محترم میگن مبتدی هستند در مادربرد, پس نیاز به مشاوره خوب از طرف مدیران سایت دارند که با واکنش منفی و جبهه گیری شما روبه رو شد

رضا جان تا حالا همه تاپیک ها و پاسخ های ایشون رو دیدم و این بار...
بحث گارانتی هم سرویس مارکتینگ ایسوس فقط 4 گارانتی لایف سرویس، تجارت گسترش تابا، گارانتی سازگار و ویستا گارانتی اصلی هستند!!
در صورتی که با این 4 گارانتی به مشکلی بر خوردید مستقیماً با خود من در تماس باشید:11():

AMD>INTEL
03-05-16, 12:15
آقای سعید مسلمی گرامی شما که در دفتر اسوس هستید این حرف نزنید به جای این کارها بستری برای پشتیبانی از مشتریان اسوس ایجاد کنید . اگر تاپیک ها را کاملا خونده باشید که نخوندید من مادربرد اسوس هم پیشنهاد دادم . جواب مشکلات کاربرانی که با مادربرد اسوس مشکل داشتند هم شخصا دادم . با این اقدامات به این شکل و شانتاژ نمیدونم چه چیزی رو میخواهید ثابت کنید . اگر یک شخص که ذی نفع نبود از من ایراد میگرفت با دیده منت قبول میکردم .خوشبختانه شهر سخت افزار بستری ایجاد کرده کاربران راحت حرفشون رو بزنند . قصد نداشتم پاسخی بدم ولی شما ادامه میدهید و مجبور به دفاع شدم .

Mr. DB!
03-05-16, 15:29
آقای سعید مسلمی گرامی شما که در دفتر اسوس هستید این حرف نزنید به جای این کارها بستری برای پشتیبانی از مشتریان اسوس ایجاد کنید . اگر تاپیک ها را کاملا خونده باشید که نخوندید من مادربرد اسوس هم پیشنهاد دادم . جواب مشکلات کاربرانی که با مادربرد اسوس مشکل داشتند هم شخصا دادم . با این اقدامات به این شکل و شانتاژ نمیدونم چه چیزی رو میخواهید ثابت کنید . اگر یک شخص که ذی نفع نبود از من ایراد میگرفت با دیده منت قبول میکردم .خوشبختانه شهر سخت افزار بستری ایجاد کرده کاربران راحت حرفشون رو بزنند . قصد نداشتم پاسخی بدم ولی شما ادامه میدهید و مجبور به دفاع شدم .
شانتاژ؟!
آقای AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) یه نگاه به پاسخ های خودتون بندازین!!
در 99 درصد موارد جهت دار صحبت کردین و ادامه دادین!!
حتی بار ها و بارها دیدم برند ایسوس رو کوبوندین!! :|
تاپیک رو هم من ادامه ندادم که بخوام شما رو طرف صحبت قرار بدم، کاربرای دیگه پست منو پاسخ دادند و منم صرفاً جواب دادم!!
منم دقیقاً به خاطر گزارشهای پی در پی یه سری کاربرا و بررسی خودم نسبت به عملکرد شما در شهرسخت افزار اینجا شروع به پاسخ دادن کردم!!
کاربری که درخواست راهنمایی داره ممکنه صرفاً اسم برند به گوشش خورده باشه تا خصوصیات و جزئیات فنی!!
شما دقیقاً مثل یه سان____سورچی صرفاً از گیگابایت می گین و...
کاربر هم با اعتماد به سابقه و تعداد پست و رنگ به شما اعتماد می کنه!
پس لازمه تا کسی مثل من حد اقل از برند خودش به صورت کاملاً عادلانه دفاع کنه!
نمونه هم همون پست مربوط به M8F یا Z170GT آقای کریمی! یا پست های مرتبط به انتخاب بین هر معادله ای که یه سمتش کالایی از سبد کالای آواژنگ باشه!!

- - - Updated - - -

شانتاژ؟!
آقای AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) یه نگاه به پاسخ های خودتون بندازین!!
در 99 درصد موارد جهت دار صحبت کردین و ادامه دادین!!
حتی بار ها و بارها دیدم برند ایسوس رو کوبوندین!! :|
تاپیک رو هم من ادامه ندادم که بخوام شما رو طرف صحبت قرار بدم، کاربرای دیگه پست منو پاسخ دادند و منم صرفاً جواب دادم!!
منم دقیقاً به خاطر گزارشهای پی در پی یه سری کاربرا و بررسی خودم نسبت به عملکرد شما در شهرسخت افزار اینجا شروع به پاسخ دادن کردم!!
کاربری که درخواست راهنمایی داره ممکنه صرفاً اسم برند به گوشش خورده باشه تا خصوصیات و جزئیات فنی!!
شما دقیقاً مثل یه سان____سورچی صرفاً از گیگابایت می گین و...
کاربر هم با اعتماد به سابقه و تعداد پست و رنگ به شما اعتماد می کنه!
پس لازمه تا کسی مثل من حد اقل از برند خودش به صورت کاملاً عادلانه دفاع کنه!
نمونه هم همون پست مربوط به M8F یا Z170GT آقای کریمی! یا پست های مرتبط به انتخاب بین هر معادله ای که یه سمتش کالایی از سبد کالای آواژنگ باشه!!

AMD>INTEL
03-05-16, 15:38
کاربر محترم بی احترامی کنید . دسترسیتون محدود میشه . من به شخصا برند اسوس را به قول شما نکوبوندم .

Mr. DB!
03-05-16, 15:40
بارها و بارها این اتفاق از سمت شما افتاده...
با مدیریت سایت در مورد شما صحبت شده...
می تونین از ایشون بپرسید.:11():

AMD>INTEL
03-05-16, 16:04
بارها و بارها این اتفاق از سمت شما افتاده...
با مدیریت سایت در مورد شما صحبت شده...
می تونین از ایشون بپرسید.:11():

با مهندس بارانی مستقیما در تماس و ارتباط هستم . این تصور شماست و برای خودتون قابل احترام .
موفق باشید .

Rezasam1
03-05-16, 16:41
سعید جان در این تاپیک مهندس امید ایسوس رو کوبوندن یا شما گیگابایت رو ؟ ایشان گفتند ایسوس بده اینو کم داره اونو نداره ؟ مقایسه ناعادلانه هست

مدلی که به استارتر معرفی شده یا اشتباه تایپی بوده یا از روی قصد و هدفی معرفی شده دیگه یه خبره کار خیلی راحت میفهمه قصده طرف معرفی کننده چی بوده

GIGABYTE P81-D3 - GIGABYTE H81-D3

زمین تا اسمون باهم فرق میکنن و البته رقیب ایسوس H81-D3 هست تمام مواردی که شما از گیگابایت ایراد گرفتین رو همانند ایسوس داره و بلکه بیشتر و قویتر و ضمانت معتبرتر

من سودی از طرفداری گیرم نمیاد من مخالف مقایسه ناعادلانه هستم استارتر باید بدونه مدلی که از گیگا بهش دادن با مدل ایسوس قابل رقابت نیست که بخواد یکی رو انتخاب کنه

هدف استارتر گرفتن مشاوره هست درست و منطقی ممکنه طرف گفته باشه پردازنده فنوم با H81 گیگابایت خوبه یا Core i3 با h81 ایسوس

خب امید جان باید بگه ایسوس با core i3 ? نباید بگه مدل پردازنده معرفی شده برای گیگابایت amd هست و به مادربرد نمیخوره؟

فقط باید یکی رو انتخاب کنه و استارتر رو متوجه اشتباهش نکنه؟

AMD>INTEL
03-05-16, 17:17
این هم یک نمونه از پیشنهادات من در لیست قیمت ها . اگر من قصد تخریب یا کوبوندن به قول شما داشتم . چرا برد اسوس پیشنهاد دادم . پس ببینید . دارید اشتباه میکنید .فکر نمیکنم کسی هدفش اونی که شما در ذهنتون هست این کار را انجام بده .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
مشاوره در مورد سیستم در رنج قیمت 1 میلیون تا 1.200.000 تومان (Only the registered members can see the link)

mohammad-
03-05-16, 22:32
---

رضا جان[B]، وقتی کاربری میاد و دقیقاً روی دو مدل خاص و کاملاً مشخص راهنمایی می خواد لابد مباحثی مثل مناقصه یا خرید در تعداد زیاد براش مطرحه!

- - - Updated - - -

---

رضا جان[B]، وقتی کاربری میاد و دقیقاً روی دو مدل خاص و کاملاً مشخص راهنمایی می خواد لابد مباحثی مثل مناقصه یا خرید در تعداد زیاد براش مطرحه!

این لینکی که شما گذاشتین از کار افتاده اگه امکان داره لینک خود سایت Hwbot رو قرار بدین

لیستی که شما دادی یه کم مشکوکه

دوست گرامی این سایتی که من معرفی کردم خود شما بهتر می دونی یکی از معتبر ترین سایت های جهانه و اینا فن باز نیستن و همه مادربرد ها و سخت افزار های دیگه رو تست می کنن و اگه بخوان دروغ بنویسن خیلی ها هستن که توانایی رو کردن دستشون رو دارن مخصوصا شرکت ایسوس با این سطح درامد به راحتی می تونه بابت نشر اخبار دروغ ازشون به دادگاه شکایت کنه البته ممکنه زاویه دید فرق داشته باشه
من هدفم از لینک دادن به این سایت این بود که شما بدونی که سایت های بسیار معتبری هستن که نظرشون بیشتر روی گیگابایته و از اون طرف سایت هایی هم هستن که ایسوس رو برتر می دونن پس شما نمی تونی به کسی فن باز بگی چون نظر هرکسی برای خودش محترمه
بهترین کار اینه که وقتی کسی سیستم گیگابایت پبشنهاد می کنه شما به جای انتقاد، سیستم ایسوس معرفی کنی و اینطوری استارتر می تونه با مقایسه بین سیستم ها به نتیجه بهتری برسه و سطح اطلاعات همه ما تو این سوال و جواب ها بالاتر بره

اگه شما از نظر اطلاعات بالاتری خوب بیا این اطلاعات رو قرار بده تا همه استفاده کنن