سلام دوستان
مدتی هست که دو نفر به وای فای من متصل شدن و غیر مجاز از اینترنت من استفاده می کنند . مک آدرسشون رو با نرم افزار WNetWatcher پیدا کردم و در تنظیمات مودمم در قسمت فیلتر کردن مک آدرس معرفی کردم و سیو کردم و در تنظیمات مودم مک آدرسشون فیلتر شده . اما مشگل اینجاست که باز هم می توانند به نتم وصل بشن و دائما هم مک آدرسشون در نرم افزار WNetWatcher تغییر میکند . لطفا اگه راه کار مطمئن تری میدانید معرفی کنید . ممنون می شم . در ضمن آیا این امکان وجود دارد که مک آدرس دستگاهی تند تند عوض بشه . آخه هر چی من مطالعه کردم گفته شده که مک آدرس ثابت هست . ممنون
خبات کریمی
25-04-16, 09:10
سلام دوست گرامی
شما فیل*تر کردن رو برعکس بزارید یعنی فقط مک آدرس های وسایل خودتون رو تو لیست سفید قرار بدین بقیه مک ها مسدود میشه.
همچنین رمزگذاری روی wpa2-psk قرار بدین و حتما حتما قابلیت WPS رو غیرفعال کنید به احتمال زیاد دیگه هک نمیشه.
Mehrdad.A 88
25-04-16, 12:56
اسم wifi رو مخفی کنید اگه نیست و برد سیگنال wifi رو هم میشه کاهش داد فک کنم البته خودم این آخری رو انجام ندادم تاحالا
unlimited
26-04-16, 20:29
ممنون دوست گلم . وقتی که مک آدرسهای مجاز خودم رو دادم بازم طرفی که هکم کرده بود توانست به وای فای من متصل بشه . البته مشگل دیگه ای که هست اینه که مک آدرس تبلت لنوو و گوشی هواوی خودم که قرار دادم هم دائما مک آدرسشون تغییر میکنه و دیگه قادر به شناسایی نیست . علت تغییر کردن مک آدرس چی میتونه باشه ؟ در ضمن چطوری قابلیت WPS را غیر فعال کنم . مودمم تی پی لینکه
unlimited
26-04-16, 20:31
ممنون دوست گلم . البته اسم وای فای رو مخفی کردم و مثل اینکه طرف دیگه نتونسته وای فای را هک کنه .
AMD>INTEL
26-04-16, 21:04
اگر مودمتون tp-link هست فریم ویر مودم را بر اساس ورژن مودم دان کنید و اپدیت کنید . حتما چک کنید wps غیر فعال باشه .
ryco
26-04-16, 21:10
ممنون دوست گلم . وقتی که مک آدرسهای مجاز خودم رو دادم بازم طرفی که هکم کرده بود توانست به وای فای من متصل بشه . البته مشگل دیگه ای که هست اینه که مک آدرس تبلت لنوو و گوشی هواوی خودم که قرار دادم هم دائما مک آدرسشون تغییر میکنه و دیگه قادر به شناسایی نیست . علت تغییر کردن مک آدرس چی میتونه باشه ؟ در ضمن چطوری قابلیت WPS را غیر فعال کنم . مودمم تی پی لینکه
مک آی پی که به همین سادگی قابل تغییر نیست. اون هم توسط مودم!
مطمئن هستید با مک آی پی فیلتر کردید. چون آی پی ها قابلیت تغییر توسط مودم رو دارند نه مک آی پی.
یک اسکرین شات می تونه کمک کنه. مدل مودمتون رو هم بفرمایید تا در مورد WPS توضیح بدهم.
unlimited
28-04-16, 22:10
تبلت پسرم لنوو هست و هر بار که مودم روشن میشه مک آدرس تبلت پسرم هم عوض میشه
AMD>INTEL
28-04-16, 22:40
مک عوض نمیشه .چون یک شناسه انحصاری هست . ایپی تغییر میکنه .
- - - Updated - - -
مک عوض نمیشه .چون یک شناسه انحصاری هست . ایپی تغییر میکنه .
unlimited
30-04-16, 20:57
امید جان بر خلاف فرمایشات شما . برای خودم هم جای تعجبه . چرا که هر وقت که تبلت پسرم به نتمون وصل میشه . مک آدرسش هم تغییر میکنه . درست الان وصل شد و مک آدرسش 00-08-22-CE-FE-EA بود و از نت خارج شد و دوباره وصل شد و مک آدرسش 00-08-22-EC-AB-ED شده .
unlimited
30-04-16, 21:06
امید جان بر خلاف فرمایشات شما . برای خودم هم جای تعجبه . چرا که هر وقت که تبلت پسرم به نتمون وصل میشه . مک آدرسش هم تغییر میکنه . درست الان وصل شد و مک آدرسش 00-08-22-CE-FE-EA بود و از نت خارج شد و دوباره وصل شد و مک آدرسش 00-08-22-EC-AB-ED شده .
unlimited
30-04-16, 21:12
اینم دو اسکرین شات به فاصله یک دقیقه . نام دستگاه lnpro comm می باشدOnly the registered members can see the linkمشگل-فیلتر-کردن-مک-آدرس-01-jpgOnly the registered members can see the linkمشگل-فیلتر-کردن-مک-آدرس-02-jpg
unlimited
30-04-16, 21:33
اینم دو اسکرین شات به فاصله 1 دقیقه که مک آدرس تبلت پسرم عوض شده . نام تبلت lnpro Comm می باشد Only the registered members can see the linkمشگل-فیلتر-کردن-مک-آدرس-01-jpgOnly the registered members can see the linkمشگل-فیلتر-کردن-مک-آدرس-02-jpg
AMD>INTEL
30-04-16, 22:17
اینم دو اسکرین شات به فاصله 1 دقیقه که مک آدرس تبلت پسرم عوض شده . نام تبلت lnpro Comm می باشد Only the registered members can see the linkمشگل-فیلتر-کردن-مک-آدرس-01-jpgOnly the registered members can see the linkمشگل-فیلتر-کردن-مک-آدرس-02-jpg
خیلی جالبه . تو یکسری از سایت های خارجی هم دیدم چنین مشکلی داشتند . به نظر میرسه یک ایراد از قسمت سخت افزاری وایرلس تبلت شما باشه
unlimited
30-04-16, 22:22
البته یه گوشی هواوی دیگه هم داریم که اونم همینجوریه و دائما مک آدرسش عوض میشه . البته امید جان یه سئوال داشتم و اون اینه که آیا اینکه مک آدرس دستگاهی تند تند عوض بشه خوبه یا بد ؟
AMD>INTEL
30-04-16, 22:25
البته یه گوشی هواوی دیگه هم داریم که اونم همینجوریه و دائما مک آدرسش عوض میشه . البته امید جان یه سئوال داشتم و اون اینه که آیا اینکه مک آدرس دستگاهی تند تند عوض بشه خوبه یا بد ؟
انگار بعضی از رام ها به این شکل هست . ممکنه با بعضی از سایت ها مشکلاتی پیش بیاد . تو یکی از فروم ها هم روش فیکس کردن این مورد را نوشته بودند . البته ممکنه با ریسک همراه باشه دوست گرامی
1- گوشی باید روت باشه + بهتره root explorer هم نصب باشه
2-در فولدر persist یه فولدر بسازید به اسم wifi
3-تو این فولدر یه فایل ایجاد کنید به اسم macaddr. (نقطه فراموش نشه)
4-این فایل رو با ادیتور باز کنید و 12 رقم هگزادسیمال که میشه mac ادرس رو توش وارد کنید (مثلا 001122ea3fd5)
اگه مک قبلی یادتونه که همونو بزنید اگه نه میتونید 12 رقم یا حرف از a-f یا 0-9 وارد کنید
5-دسترسی read و write رو برای owner و group تیک بزنید
6-owner این فایل هم برای wifi بزارید
7-فایل conn_init رو از آدرس system/bin/ اجرا کنید
یا با terminal emulator دستور :
su /system/bin/conn_init
یا با Linux Script Handler خود root explorer فایل رو اجرا کنید
بعد همه اینکارا با یه بار خاموش روشن کردن wifi باید mac بشه همون چیزی که تو فایل macaddr. زدین
esmaelgoshtasb
16-07-17, 14:11
انگار بعضی از رام ها به این شکل هست . ممکنه با بعضی از سایت ها مشکلاتی پیش بیاد . تو یکی از فروم ها هم روش فیکس کردن این مورد را نوشته بودند . البته ممکنه با ریسک همراه باشه دوست گرامی
4-این فایل رو با ادیتور باز کنید و 12 رقم هگزادسیمال که میشه mac ادرس رو توش وارد کنید (مثلا 001122ea3fd5)
اگه مک قبلی یادتونه که همونو بزنید اگه نه میتونید 12 رقم یا حرف از a-f یا 0-9 وارد کنید
su /system/bin/conn_init
بعد همه اینکارا با یه بار خاموش روشن کردن wifi باید mac بشه همون چیزی که تو فایل macaddr. زدین
سلاام لطفا میشه یه کم گسترده تر بگین ممنون میشم مخصوصا جا او فولدر ها
esmaelgoshtasb
18-07-17, 11:10
su /system/bin/conn_init