PDA

مشاهده نسخه کامل : صفحه آبی مرگ

SajjadKhati
14-03-16, 00:06
سلام
آقا برام صفحه آبی میاد ، گزارش این صفحه آبی مرگ کجا ذخیره میشه؟
نمیدونم برای چیه!
بعد اینکه برای جلوگیری از آپدیت اتوماتیک ویندوز ، در ویندوز 10 باید چی کار کرد؟

AMD>INTEL
14-03-16, 00:09
blue screen viewer را نصب کن . تمام گزارش های dump رو میاره .

SajjadKhati
14-03-16, 00:28
ممنون اوستا امید
دانلود کردم و دو تا گزارش وجود داشت :

1) IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
کدش : 0x0000000a

2) APC_INDEX_MISMATCH
کدش : 0x00000001

AMD>INTEL
14-03-16, 00:31
ممنون اوستا امید
دانلود کردم و دو تا گزارش وجود داشت :

1) IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
کدش : 0x0000000a

2) APC_INDEX_MISMATCH
کدش : 0x00000001

برنامه جدیدی نصب کردی ؟
ویندوزت چیه ؟

salpc
14-03-16, 00:32
How To Fix IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL in Windows 8.1 (Part 2) (Only the registered members can see the link)

How To Fix APC_INDEX_MISMATCH Blue Screen Errors (0x00000001) (Only the registered members can see the link)

SajjadKhati
14-03-16, 00:38
برنامه جدیدی نصب کردی ؟
ویندوزت چیه ؟

ویندوز 10 X64
تازه ویندوز عوض کردم و برنامه هم همه رو نصب کردم

How To Fix IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL in Windows 8.1 (Part 2) (Only the registered members can see the link)

How To Fix APC_INDEX_MISMATCH Blue Screen Errors (0x00000001) (Only the registered members can see the link)

ممنون
بیشتر از حل کردن میخوام بدونم واسه کدوم نرم افزاره که این اتفاق افتاد تا ویندوز که عوض میکنم روی نصب اون نرم افزار تجدید نظر کنم
هر چند همه نرم افزارام مهمه

AMD>INTEL
14-03-16, 00:43
ویندوز 10 X64
تازه ویندوز عوض کردم و برنامه هم همه رو نصب کردم

ممنون
بیشتر از حل کردن میخوام بدونم واسه کدوم نرم افزاره که این اتفاق افتاد تا ویندوز که عوض میکنم روی نصب اون نرم افزار تجدید نظر کنم
هر چند همه نرم افزارام مهمه

آنتی ویروست را انیستال کن . اونطوری که شنیدم آنتی ویروس پادویش هنوز با ویندوز 10 کاملا سازگار نشده .
مشخصات قطعات هم کامل برام بنویس

SajjadKhati
14-03-16, 01:01
آنتی ویروست را انیستال کن . اونطوری که شنیدم آنتی ویروس پادویش هنوز با ویندوز 10 کاملا سازگار نشده .
مشخصات قطعات هم کامل برام بنویس

آقا salpc که لینک داد ، اون لینک بازم یه لینک نرم افزار دیگه داد که با اون اسکن کردم 279 تا ارور رجیستری برام پیدا کرد
من امروز 2 بار همین ویندوز رو نصب کردم
بار اول هیچ مشکلی نداشت . البته صفحه آبی اومده بود بار اول ولی احتمالا اگه اشتباه نکنم واسه یه نرم افزاری بود که قبلا خودمم میدونستم مورد داره واسه همین دوباره ویندوز نصب کردم
اما بار دوم پادویش به نظرم اذیت میکرد . هر چند علنی نشون نمیداد . مثلا وقتی powerDVD رو میخواستم نصب کنم آخراش گیر کرده 5 دیقه روش . realtime شو که غیر فعال کردم سریع نصب شد. سرعت سیستم هم برای بار دوم الان کندتره در بعضی اوقات
در کل میخواستم بگم و بدونم اگه برا پادویشه که منم همین احتمال رو میدم ، بار اول چرا مشکلی نداشت؟ حداقل سرعت اش (سرعت سیستم) اینجوری کندتر نبود
ممنون از هر دو تون

AMD>INTEL
14-03-16, 01:05
آقا salpc که لینک داد ، اون لینک بازم یه لینک نرم افزار دیگه داد که با اون اسکن کردم 279 تا ارور رجیستری برام پیدا کرد
من امروز 2 بار همین ویندوز رو نصب کردم
بار اول هیچ مشکلی نداشت . البته صفحه آبی اومده بود بار اول ولی احتمالا اگه اشتباه نکنم واسه یه نرم افزاری بود که قبلا خودمم میدونستم مورد داره واسه همین دوباره ویندوز نصب کردم
اما بار دوم پادویش به نظرم اذیت میکرد . هر چند علنی نشون نمیداد . مثلا وقتی powerDVD رو میخواستم نصب کنم آخراش گیر کرده 5 دیقه روش . realtime شو که غیر فعال کردم سریع نصب شد. سرعت سیستم هم برای بار دوم الان کندتره در بعضی اوقات
در کل میخواستم بگم و بدونم اگه برا پادویشه که منم همین احتمال رو میدم ، بار اول چرا مشکلی نداشت؟ حداقل سرعت اش (سرعت سیستم) اینجوری کندتر نبود
ممنون از هر دو تون

به دلایلی چون خیلی از همکاران از طریق ایمیل باهام در ارتباط هستند و مشکلشون رو منتقل میکنند . این مشکل با ویندوز 10 با انتی ویروس پادویش و شید رو بهم بارها گزارش کردند . هنوز سازنده نتونسته محصولش رو با ویندوز 10 سازگار کنه .
موقع عرضه ویندوز 8.1 هم یکسری از آنتی ویروس هم ناسازگار بودن با ویندوز 8.1

SajjadKhati
14-03-16, 01:06
مشخصات سخت افزار هم :

4460
H97-D3H
Samsung 850 Evo 120GB
رم هم 8
Green 430-HE

Mehrdad.A 88
14-03-16, 09:45
برای غیر فعال کردن آپدیت ویندوز (Only the registered members can see the link)

روش Group Policy رو دنبال کن و اون قسمت آخر تو پنچره Configure Automatic Updates گزینه ی disable رو تیک بزن

RAVYY
14-03-16, 12:17
دوستان راهنمایها رو گفتند من یه نکته به ذهنم رسید چون برا دوستانم پیش اومده بود از تون می پرسم شاید به دردتون خورد چون صفحه ی آبی دلایل زیادی داره هم نرم افزار هم سخت افزار شما جدیدا قطعه ی جدید به سیستم وصل نکردین مثل مودمی فلشی در بعضی مواقع از نصب درایور ها که با ویندوزتون هماهنگی نداره هم این صفحه ی آبی پیش میاد.

SajjadKhati
14-03-16, 12:43
سلام

برای غیر فعال کردن آپدیت ویندوز (Only the registered members can see the link)

روش Group Policy رو دنبال کن و اون قسمت آخر تو پنچره Configure Automatic Updates گزینه ی disable رو تیک بزن

ممنون :give_rose:

دوستان راهنمایها رو گفتند من یه نکته به ذهنم رسید چون برا دوستانم پیش اومده بود از تون می پرسم شاید به دردتون خورد چون صفحه ی آبی دلایل زیادی داره هم نرم افزار هم سخت افزار شما جدیدا قطعه ی جدید به سیستم وصل نکردین مثل مودمی فلشی در بعضی مواقع از نصب درایور ها که با ویندوزتون هماهنگی نداره هم این صفحه ی آبی پیش میاد.

برای سخت افزار نیست
برای نرم افزاره . شاید برای پادویش باشه . نمیدونم ولی اونا میگن تا جایی که میدونن از سازگاری کامل پادویش با ویندوز 10 مطمئن ان . به پادویش ایمیل دادم و این گزارش ها رو فرستادم ، منتظر جوابم

RAVYY
14-03-16, 13:00
سلام

ممنون :give_rose:

برای سخت افزار نیست
برای نرم افزاره . شاید برای پادویش باشه . نمیدونم ولی اونا میگن تا جایی که میدونن از سازگاری کامل پادویش با ویندوز 10 مطمئن ان . به پادویش ایمیل دادم و این گزارش ها رو فرستادم ، منتظر جوابم

احتمالش هست از نرم افزار هم باشه ولی فکر نکنم از پادویش باشه چون در دوتا سیستم از دوستای من داره خیلی راحت روی ویندوز 10 کار میکنه و مشکل ناسازگاری با ویندوز 10 نداره .

AMD>INTEL
14-03-16, 13:05
پادویش رو موقت انیستال کن مشخص میشه .

saman33
14-03-16, 13:06
من الان پادویش رو روی ویندوز 10 32 بیتی دارم. تا حالا هم صفحه مرگ ندیدم.

سیستم رو ری استارت کن. وقتی اومد بالا. یکی یکی نرم افزارهایی که نصب کردی باز کن. به اینترنت هم متصل باش. بالاخره آقا دزده!! رو پیدا میکنی!

DOOM999
14-03-16, 13:24
سجاد جان واسه یکی از دوستان هم این مشکل پیش اومد .فکر میکنم مشکل توشناسایی حافظه هست برای کمترین خطا تو وین 10 باید بایوس ودرایورهاتو آپدیت کنی
Only the registered members can see the link
واسه ارور اولیت اینو نصب کن
Total System Care | Windows Error Support (Only the registered members can see the link)

این نرم افزارم خوبه
Windows Repair Pro 3.7.0 / Portable تعمیر ویندوز (Only the registered members can see the link)
ولی به قول امید جان موقت انیستال کن اون پادویش رو

SajjadKhati
14-03-16, 14:21
احتمالش هست از نرم افزار هم باشه ولی فکر نکنم از پادویش باشه چون در دوتا سیستم از دوستای من داره خیلی راحت روی ویندوز 10 کار میکنه و مشکل ناسازگاری با ویندوز 10 نداره .

پادویش رو موقت انیستال کن مشخص میشه .

من الان پادویش رو روی ویندوز 10 32 بیتی دارم. تا حالا هم صفحه مرگ ندیدم.

سیستم رو ری استارت کن. وقتی اومد بالا. یکی یکی نرم افزارهایی که نصب کردی باز کن. به اینترنت هم متصل باش. بالاخره آقا دزده!! رو پیدا میکنی!

سجاد جان واسه یکی از دوستان هم این مشکل پیش اومد .فکر میکنم مشکل توشناسایی حافظه هست برای کمترین خطا تو وین 10 باید بایوس ودرایورهاتو آپدیت کنی
Only the registered members can see the link
واسه ارور اولیت اینو نصب کن
Total System Care | Windows Error Support (Only the registered members can see the link)

این نرم افزارم خوبه
Windows Repair Pro 3.7.0 / Portable تعمیر ویندوز (Only the registered members can see the link)
ولی به قول امید جان موقت انیستال کن اون پادویش رو

سلام به همگی و ممنون از جواب تون
همونطور که گفتم ، بصورت علنی پادویش مشکلی نداره یعنی الان که دارم با سیستم کار میکنم ، نه مشکلی هست و نه کندی سرعت
اما دیشب این جوری بود مخصوصا یه کم زمان نصب نرم افزارها ملموس تر بود
این طور نیست که هر بار هم صفحه ی آبی مرگ بیاد . فقط همون دو بار که گفتم و دیشب بود که اتفاق افتاد
من الان منتظرم ببینم پادویش جواب اون 2 گزارش رو از چه نرم افزاری میده تا در نصب بعدی ، تجدید نظر کنم
گلپسر علی ، فکر نکنم صفحه آبی به بایوس مربوط باشه ولی بازم آپدیت میکنم بایوس رو (الان بایوس من آپدیت F6 هه) . نرم افزار اسکن رجیستری هم لازم ندارم چون میخام بعد از فهمیدن اون نرم افزاری که باعث ایجاد صفحه آبی شد ، برای بکاپ ، ویندوز جدید نصب کنم واسه همین منتظر گزارشم

Mehrdad.A 88
14-03-16, 18:29
این blue screen viewer چی برنامه بدرد بخوریه
منم دیروز دو تا صفحه مرگ داشتم به سلامتی

DOOM999
14-03-16, 19:38
این blue screen viewer چی برنامه بدرد بخوریه
منم دیروز دو تا صفحه مرگ داشتم به سلامتی

چیکار کردی .ردیف شد یا نه

DOOM999
14-03-16, 19:49
این ویندوز ده کمترین سازگاری رو با بازی ها و نرم افزارهای کرک شده داره

Mehrdad.A 88
14-03-16, 21:47
چیکار کردی .ردیف شد یا نه

آره حل شد. فک کنم زیر سر core temp بود اگه برنامه مشابهی داشتیم همین الان شرشو کم میکردم
cpu داغ کرده بود core temp طبق برنامه ای که داده بودم بهش پنچره اخطار باز کرد و بعدش صفحه آبی عشق

AMD>INTEL
14-03-16, 22:50
سجاد جان امروز خیلی گرفتار بودم .
این خطا برای یکی از درایورهات هست که با 10 سازگار نیست .البته بایوس هم که رفیقمون گفت هم میتونه موثر باشه تو اون یکی Bsod

saman33
14-03-16, 23:11
سجاد جان امروز خیلی گرفتار بودم .
این خطا برای یکی از درایورهات هست که با 10 سازگار نیست .البته بایوس هم که رفیقمون گفت هم میتونه موثر باشه تو اون یکی Bsod

گرافیکشه

گاهی نسخه قدیمی تر کارت گرافیک بهتر از جدیدش جواب میده. من خیلی اتفاق افتاده نسخه قدیمی تر کارت گرافیک رو ریختم و مشکل حل شده

saman33
14-03-16, 23:14
سجاد اینو ببین

Only the registered members can see the link(v=vs.85).aspx

Only the registered members can see the link(v=vs.85).aspx

AMD>INTEL
14-03-16, 23:18
گرافیکشه

گاهی نسخه قدیمی تر کارت گرافیک بهتر از جدیدش جواب میده. من خیلی اتفاق افتاده نسخه قدیمی تر کارت گرافیک رو ریختم و مشکل حل شده

ویندوز های دیگه شاید اینطوری باشه . ولی توی ویندوز 10 باید درایورهای جدید نصب بشه .
رمز صحت کارکرد درایور : انیستال کردن درایور قدیمی قبل از نصب درایور جدید هست .
اکثر کاربران درایورها روی هم نصب میکنند و این باعث بروز مشکل میشه .
همیشه سعی کنید درایوری که دارای تاییدیه WHQL هست نصب کنید .

SajjadKhati
15-03-16, 00:17
ممنون گلپسران
والا صفحه آبی مرگ رو نمیدونم
ولی یه مشکل دیگه که کندی سیستم بود هم داشتم که با راهنمایی دوستان فهمیدم از پادویش هست
پادویش توی ویندوز 8 مشکل کندی نداشت ولی توی ویندوز 10 شدید مشکل کندی داره حداقل برای من . اوست که نصب کردم سرعت نصب و لود نرم افزارها و حتی اجرای برنامه ها و پنجره های ویندوز تقریبا 4 برابر بیشتر شد
درایور گرافیک هم آخرین نسخه هست
بایوس رو هنوز آپدیت نکردم . توی مشخصات بایوس نوشته نسخه F7 فقط برای بهبود کارایی پردازنده های نسل پنجم بهینه شد . نسخه من F6 هست فعلا
حالا که پادویش با ویندوز 10 توی سرعت مشکل داره ، میخوام برگردم به همون ویندوز 8
ممنون از همه ی دوستان بابت جواب شون :give_rose:

AMD>INTEL
15-03-16, 05:06
ممنون گلپسران
ولی یه مشکل دیگه که کندی سیستم بود هم داشتم که با راهنمایی دوستان فهمیدم از پادویش هست
پادویش توی ویندوز 8 مشکل کندی نداشت ولی توی ویندوز 10 شدید مشکل کندی داره حداقل برای من . اوست که نصب کردم سرعت نصب و لود نرم افزارها و حتی اجرای برنامه ها و پنجره های ویندوز تقریبا 4 برابر بیشتر شد
بایوس رو هنوز آپدیت نکردم . توی مشخصات بایوس نوشته نسخه F7 فقط برای بهبود کارایی پردازنده های نسل پنجم بهینه شد . نسخه من F6 هست فعلا

سازگار نیست با ویندوز 10 پادویش . همون ابتدای تاپیک هم گفتم . باید روی سازگاری با ویندوز 10 کار اساسی بشه .

RAVYY
15-03-16, 11:14
ممنون گلپسران

دوست من به نظر من هم برگرد به همون نسخه 8.1 چون حالا حالاها ویندوز 10هم کار داره و اون نسخه انتی ویروس هم مثل اینکه شما رو دچار مشکل هم کرده تو سیستم خودتون یه نکته دیگه هم که شاید برات ایجاد مشکل کن تو ویندوز 10 همین مشکلات درایورها هست.بهتر فعلا با همین ویندوز 8.1 کار کنید چون دردسراش به مراتب کمتر از ویندوز 10 هستش.

majidtorabkhanII
15-03-16, 20:07
سلام دوستان
راهنمايي در مورد پارتيشن مي خواستم؛
مي خواستم بدونم چطور ميشه فضاي پارتيشن ويندوز رو بيشتر كرد يعني از دو قسمت پارتيشني كه دار رو مي خوام بيشترش رو به فضاي ويندوز اتقال بدم بدونه نصب مجدد ويندوز اين كار شدني هست؟
ممنون ميشم راهنمايم كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

AMD>INTEL
15-03-16, 20:08
سلام دوستان
راهنمايي در مورد پارتيشن مي خواستم؛
مي خواستم بدونم چطور ميشه فضاي پارتيشن ويندوز رو بيشتر كرد يعني از دو قسمت پارتيشني كه دار رو مي خوام بيشترش رو به فضاي ويندوز اتقال بدم بدونه نصب مجدد ويندوز اين كار شدني هست؟
ممنون ميشم راهنمايم كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

برای سوالتون تاپیک جدید ایجاد کنید .