PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید گرافیک تا یک میلیون

Mostafa360
18-12-15, 20:29
سلام دوستان تا یه تومن میخوام گرافیک بخرم، بین این دوتا موندم:
Asus STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 Graphics CardGigabyte GV-N960G1 GAMING-4GD5 Graphics Cardاین دوتا هر دو 960 هستن و 128 بیتی.
از طرفی اگه صد تومن بیشتر هزینه کنم میتونم EVGA GeForce GTX 970 Super Superclocked ACX 2.0 رو بخرم، هم 256 بیتی هست هم 970 هست. به نظرتون مارک EVGA معتبر هست، چون گرافیک ایسوس و گیگابایت با همین مشخصات حداقل 1500 باید هزینه کنم، ارزون بودن EVGA به خاطر بی کیفیت بودنشه یا نه؟

AMD>INTEL
18-12-15, 20:34
Asus STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 Graphics CardGigabyte GV-N960G1 GAMING-4GD5 Graphics Cardاین دوتا هر دو 960 هستن و 128 بیتی.
از طرفی اگه صد تومن بیشتر هزینه کنم میتونم EVGA GeForce GTX 970 Super Superclocked ACX 2.0 رو بخرم، هم 256 بیتی هست هم 970 هست. به نظرتون مارک EVGA معتبر هست، چون گرافیک ایسوس و گیگابایت با همین مشخصات حداقل 1500 باید هزینه کنم، ارزون بودن EVGA به خاطر بی کیفیت بودنشه یا نه؟

evga برند خوبیه . فقط روی گارانتیش خیلی نباید حساب کنید . بین اون دو مدل 960 من نظرم روی گیگابایت هست .

mfirouzi1989
22-01-16, 12:56

سلام
Evga یک برند آمریکایی و با کیفیت ترین و پر فروش ترین برند انویدیا می باشد. دلیل ارزان تر بودن به نسبت برندهای اسوس و گیگا به سیاست قیمت گذاری ما به عنوان وارد کننده مربوط میشه و دلیل بر کیفیت پایین تر نیست. راجع به گارانتی هم خیالتون از هر جهت راحت باشه گارانتی همراه پشتیبان دو سال تعویض می باشد و اگر تحقیق کنید حتی یک مورد نارضایتی هم در این مورد نمی تونید پیدا کنید.
در بین گرافیک های ۹۶۰ بدون شک evga ftw acx 2.0+ 4g بهترین مدل دنیا هست.

Sent from my iPhone using Tapatalk

AMD>INTEL
22-01-16, 13:13
سلام
Evga یک برند آمریکایی و با کیفیت ترین و پر فروش ترین برند انویدیا می باشد. دلیل ارزان تر بودن به نسبت برندهای اسوس و گیگا به سیاست قیمت گذاری ما به عنوان وارد کننده مربوط میشه و دلیل بر کیفیت پایین تر نیست. راجع به گارانتی هم خیالتون از هر جهت راحت باشه گارانتی همراه پشتیبان دو سال تعویض می باشد و اگر تحقیق کنید حتی یک مورد نارضایتی هم در این مورد نمی تونید پیدا کنید.
در بین گرافیک های ۹۶۰ بدون شک evga ftw acx 2.0+ 4g بهترین مدل دنیا هست.

Sent from my iPhone using Tapatalk

گارانتی شما در لیست دیتا بیس نیست . موارد خواسته شده در تاپیک زیر رو اعلام کنید تا در دیتابیس ثبت بشید .
دیتابیس گارانتی ها در ایران؛ تجربیات خود را از گارانتی ها ثبت کنید! (Only the registered members can see the linkدیتابیس-گارانتی-ها-در-ایران؛-تجربیات-خود-را-از-گارانتی-ها-ثبت-کنید-43641)