PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید مانیتور تا 650 تومن

hamed30
16-12-15, 14:06
با سلام

چند وقت پیش یه راهنمایی خواستم برای خرید مانیتور تا 400 تومن ؛

درود بر همه دوستان

مدت زمان بسیار طولانی ای هست که از یک مانیتور قدیمی (LGF700P) دارم استفاده میکنم ، میخوام یک مانیتور دیگه بگیرم آخه این پدر چشمام رو درآورد ، حالا بریم سر اصل مطلب :

اول از همه قیمتش نمیخوام از 400 دیگه بره بالاتر
برای همه جور کاری هم استفاده میکنم مثل بازی ، وب گردی ، فیلم و ... کاربرد خاصی ندارم ولی اولویت بازیه Only the registered members can see the link(23).gif .
حداقل 19 اینچ باشه
برند چینی نباشه ..

مشخصات سیستمم رو هم نمیدونم لازمه یا نه ولی مینویسم :

cpu AMD phenom II 4X 3.2ghz
graphic ati 7770HD 2GB
ram 4GB

دوستان چی پیشنهاد میدین ؟
پیشاپیش ممنونم

راستش تنها گزینه ای که معرفی و پیشنهاد شد زیاد چنگی به دل نمیزد ، تصمیم گرفتم بودجم رو بیشتر کنم و بذارمش تا 650 هزار تومن ، حالا خوشحال میشم دوستان یه راهنمایی بکنن برای خرید مانیتور تو این رنج قیمت .

حتی الامکان کیفیت صفحه نمایش و زاویه دیدش ، همچنین زمان پاسخ دهیش خوب باشه . ساعات استفادم تقریبا بالای 3 ساعته ، منظورم اینه که یه جوری باشه که بعد 2 ساعت چشمام از حدقه درنیاد :)
بسیار ممنونم .

AMD>INTEL
16-12-15, 14:16
Samsung Full HD S24D395 Plus PLS
650t

hamed30
16-12-15, 14:58
Samsung Full HD S24D395 Plus PLS
650t

ممنون از توجه شما ، تو این محدوده ی قیمت برند های Benq و Asus هم هست ، این یعنی از اونا بهتره ؟

AMD>INTEL
16-12-15, 15:08
ممنون از توجه شما ، تو این محدوده ی قیمت برند های Benq و Asus هم هست ، این یعنی از اونا بهتره ؟

BenQ Full HD GL2460HM
این مدل benq هم عالیه . اسوس رو خودم زیاد توصیه نمیکنم . سامسونگ و الجی همون کیفیت رو دارند قیمتشون مناسب تره