PDA

مشاهده نسخه کامل : نحوه وصل شدن به مودم همراه 3g ؟

maysamsina
07-11-15, 21:17
سلام دوستان کسی میتونه بهم کم کنه در نحوه وصل به مودم 3g ؟ سر در نمیارم چی به چی اه ؟ نرم افزاروش نصب کردم ولی چطور وصل بشم به اینترنت ؟

AMD>INTEL
07-11-15, 21:23
باید پروفایل بسازی بعد گزینه conect فعال میشه . مودم 3g چه مدلی تهیه کردی ؟
این برای رایتل هست بقیههم فرقی ندارند
رایتل - راهنمای استفاده از دانگل (Only the registered members can see the link)

maysamsina
07-11-15, 21:27
باید پروفایل بسازی بعد گزینه conect فعال میشه . مودم 3g چه مدلی تهیه کردی ؟
کانکت شدم سرعتش 1.5 کیلو بایته ؟ :1. (27): نکنه تنظیمات درست نیست ؟ روش زده وایرلس مودم 3.5 hspa

AMD>INTEL
07-11-15, 21:33
کانکت شدم سرعتش 1.5 کیلو بایته ؟ :1. (27): نکنه تنظیمات درست نیست ؟ روش زده وایرلس مودم 3.5 hspa

مودمت چیه ؟ اگر آنتنت پر باشه . مودمت تعریفی نداره . بهترین تولید کننده این مودم ها هوای هست .

maysamsina
07-11-15, 21:38
مودمت چیه ؟ اگر آنتنت پر باشه . مودمت تعریفی نداره . بهترین تولید کننده این مودم ها هوای هست .
والله همونیکه نوشتم هستش چیزی دیکر ننوشته . آقا سایت اپلود نمکنه .
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
07-11-15, 21:51
والله همونیکه نوشتم هستش چیزی دیکر ننوشته . آقا سایت اپلود نمکنه .

سایت وقتی اپلود سنتر دارد .لازم نیست حتما در انجمن اپلود کنید . تو اپلود سنتر یوزر درست میکنید و عکس رو اپلود میکنید و لینکش رو میگذاری انجمن
این هم آدرس اپلود سنتر شهر سخت افزار . امیدوارم متوجه شده باشید
Welcome to آپلودسنتر عکس شهر سخت افزار, a free image upload solution. Simply browse, select, and upload! (Only the registered members can see the link)

maysamsina
07-11-15, 22:02
سایت وقتی اپلود سنتر دارد .لازم نیست حتما در انجمن اپلود کنید . تو اپلود سنتر یوزر درست میکنید و عکس رو اپلود میکنید و لینکش رو میگذاری انجمن
این هم آدرس اپلود سنتر شهر سخت افزار . امیدوارم متوجه شده باشید
Welcome to آپلودسنتر عکس شهر سخت افزار, a free image upload solution. Simply browse, select, and upload! (Only the registered members can see the link)
عکسها رو ببین بکو . چشه .

AMD>INTEL
07-11-15, 22:03
عکسها رو ببین بکو . چشه .

چیزیش نیست . اگر تنظیمات مشکل داشت کانکت نمیشد . ا

maysamsina
07-11-15, 22:06
چرا سرعت نمیده ؟؟؟؟

AMD>INTEL
07-11-15, 22:12
چرا سرعت نمیده ؟؟؟؟

ایراد از مودمه به احتمال زیاد .

maysamsina
07-11-15, 22:14
ایراد از مودمه به احتمال زیاد .
4 جی رو که تازه باید بد سرعت بده . سرعت خوب داد البته یه خط دیکه . ولی این خط نمیدونم چرا سرعت نمیده و ایکنه3 جی هم هست و باید پوشش بهتر باشه ؟

maysamsina
07-11-15, 22:24
الان سرعتش شد 145 کیلو بایت .؟؟؟:1. (27):

maysamsina
07-11-15, 23:32
الان باید روی کدوم باشه . وبعد ایکنه چرا یه سیم کارت دیکه میزارم نمیره ؟

AMD>INTEL
07-11-15, 23:50
الان باید روی کدوم باشه . وبعد ایکنه چرا یه سیم کارت دیکه میزارم نمیره ؟

همون گزینه که انتخاب شده درسته .

maysamsina
08-11-15, 00:00
همون گزینه که انتخاب شده درسته .
نمیدونم چرا بسته 900 تومنی همراه اولو گرفتم و جند مگ دانلود با مودم کردم ولی برای اطلاع از حجم زده بود که حجم شبانه و روزانه 0 مصرف کردید نکنه این مودمه 3 جی همراه اولو نمیشناسه و اشتب 2 جی رو میزنه ؟:1. (27):

RAVYY
08-11-15, 00:54
نمیدونم چرا بسته 900 تومنی همراه اولو گرفتم و جند مگ دانلود با مودم کردم ولی برای اطلاع از حجم زده بود که حجم شبانه و روزانه 0 مصرف کردید نکنه این مودمه 3 جی همراه اولو نمیشناسه و اشتب 2 جی رو میزنه ؟:1. (27):دوست من اول بگم از مودمتون نباید انچنان انتظار معجزه داشته باشین چون اصلا برندش مشخص نیست بعد الان مشکل اصلیه شما چی هست اگه تنظیمات مشکل دارین که تنظیماتش درست قسمت سرچ شبکه باید روی auto باشه ونوع شبکه هم only umts تو سیمکارتای مختلف هم همین تنظیمات رو بذارید یا به صورت دستی خیلی راحت تو سایتش راهنمایی کرده میتونید استفاده کنید الان تو پست 12 اون شاتی که گذاشتی چه سیم کارتی هست سرعتش بدک نیست مگه شماچه سرعتی رو مد نظر داشتین قبل از این تو تاپیکهای دیگه هم دوستان هم خودم گفتم بهتون اولین چیز و مهمترین چیز پوشش مناسبه اپراتور تو اون مکان که هستید باید مد نظر قرار میدادید به صرفه اینکه کلمه ی 3g در کنار انتن مودم نمایش داده میشه منوت به پوشش خوب نیست میزان انتن دهی اپراتور .میزان پهنای باندی که تو منطقه ی شما هست و همچنین نوع مودمی که استفاده میکنید همه توی سرعتی که در نهایت دریافت میکنید نقش داره.

maysamsina
08-11-15, 01:15
دوست من اول بگم از مودمتون نباید انچنان انتظار معجزه داشته باشین چون اصلا برندش مشخص نیست بعد الان مشکل اصلیه شما چی هست اگه تنظیمات مشکل دارین که تنظیماتش درست قسمت سرچ شبکه باید روی auto باشه ونوع شبکه هم only umts تو سیمکارتای مختلف هم همین تنظیمات رو بذارید یا به صورت دستی خیلی راحت تو سایتش راهنمایی کرده میتونید استفاده کنید الان تو پست 12 اون شاتی که گذاشتی چه سیم کارتی هست سرعتش بدک نیست مگه شماچه سرعتی رو مد نظر داشتین قبل از این تو تاپیکهای دیگه هم دوستان هم خودم گفتم بهتون اولین چیز و مهمترین چیز پوشش مناسبه اپراتور تو اون مکان که هستید باید مد نظر قرار میدادید به صرفه اینکه کلمه ی 3g در کنار انتن مودم نمایش داده میشه منوت به پوشش خوب نیست میزان انتن دهی اپراتور .میزان پهنای باندی که تو منطقه ی شما هست و همچنین نوع مودمی که استفاده میکنید همه توی سرعتی که در نهایت دریافت میکنید نقش داره.

والله بنده این مودم قرض کرفتم برای تست . وایکنه با سونی زد 2 خط 4g رو تست زدم ظهر. بهم سرعت دانلود 1 مگ داد با ایکنه میکن 4g هنوز درست راه نیوفتاده . حال با خط 3g خودم دارم تست میزنم ولی سرعت200 تا بیشتر نمیده یا از مودم اه شایدم پوشش . ولی خب اگر از پ.شش باشه 4 جی رو سرعت پایین میده . مودمش مارکش انگار متفرقه و میکه 4 سال پیش گرفته / نمیدوتنم اشکال از چی اه ؟؟؟؟ Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
باید یکبارم همراه اول و ایرانسل رو با 3g تست کنم البته با گوشی دیکه یا شایدم مودم دیکه . اگر با گوشی سرعت داد یعنی اشکال از مودم رفیقمه و...... ولی تعجم چرا 4 جی رو خوب داد سرعت . ولی 3 جی رو ن ؟؟؟

RAVYY
08-11-15, 01:36
والله بنده این مودم قرض کرفتم برای تست . وایکنه با سونی زد 2 خط 4g رو تست زدم ظهر. بهم سرعت دانلود 1 مگ داد با ایکنه میکن 4g هنوز درست راه نیوفتاده . حال با خط 3g خودم دارم تست میزنم ولی سرعت200 تا بیشتر نمیده یا از مودم اه شایدم پوشش . ولی خب اگر از پ.شش باشه 4 جی رو سرعت پایین میده . مودمش مارکش انگار متفرقه و میکه 4 سال پیش گرفته / نمیدوتنم اشکال از چی اه ؟؟؟؟ Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link باید یکبارم همراه اول و ایرانسل رو با 3g تست کنم البته با گوشی دیکه یا شایدم مودم دیکه . اگر با گوشی سرعت داد یعنی اشکال از مودم رفیقمه و...... ولی تعجم چرا 4 جی رو خوب داد سرعت . ولی 3 جی رو ن ؟؟؟

به نظرم شما بایه گوشیه دیگه 3g رو چک کنه ولی همون مشکل از مودمه باید باشه ولی تو دانلود اگه 200 kb بهت سرعت میده سرعت بدیهم نمیده دیگه اپراتورهای ما اینجورین دیگه الان انتن داری یه دفع میبینی فردا نداری.

maysamsina
08-11-15, 11:01
به نظرم شما بایه گوشیه دیگه 3g رو چک کنه ولی همون مشکل از مودمه باید باشه ولی تو دانلود اگه 200 kb بهت سرعت میده سرعت بدیهم نمیده دیگه اپراتورهای ما اینجورین دیگه الان انتن داری یه دفع میبینی فردا نداری.
دیشب و امروز بنده با ایرنسل و همراه 600 تا رو دانلود زدم البته متغیره . ولی نمیدونم چرا 1 مگ نمیره :lol: شرایط آب هوایی تاثیر داره دیروز هوا بارونی و رعد برق و ابری بود ؟؟؟ فکر کنم از مودم نباشه شاید از پوشش باشه ؟

maysamsina
08-11-15, 12:32
دوستان این بسته ایرانسل شامل خط اعتباری میشه یا دائمی ؟

RAVYY
08-11-15, 13:44
دیشب و امروز بنده با ایرنسل و همراه 600 تا رو دانلود زدم البته متغیره . ولی نمیدونم چرا 1 مگ نمیره :lol: شرایط آب هوایی تاثیر داره دیروز هوا بارونی و رعد برق و ابری بود ؟؟؟ فکر کنم از مودم نباشه شاید از پوشش باشه ؟

بله دوست من میتونه از آب و هوا و حتی پوششم باشه و این هم طبیعی هست شما زمانی که می خواهید از اینترنت رادیویی و بیسیم استفاده کنید باید به این مشکلات حتی قطعیه انتن و اینترنت هم عادت کنید چون رویه کار اپراتورهای ما به همین نحوه .

maysamsina
08-11-15, 14:02
بله دوست من میتونه از آب و هوا و حتی پوششم باشه و این هم طبیعی هست شما زمانی که می خواهید از اینترنت رادیویی و بیسیم استفاده کنید باید به این مشکلات حتی قطعیه انتن و اینترنت هم عادت کنید چون رویه کار اپراتورهای ما به همین نحوه .

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link images%2F93853075650247962663.jpg)

RAVYY
08-11-15, 14:26

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link images%2F93853075650247962663.jpg)

ایرانسل جدیدا بسته ها مختلفی با حجمهای مختلف معرفی کرده شما برای اینکه آخرین اطلاعات رو از این بستها بدست بیارین بهتر به خود سایت ایرانسل مراجعه کنید اینطوری بسته ها متنوع تری هم میتونید ببینید و براساس نیازتون انتخاب کنید.

maysamsina
08-11-15, 14:37
ایرانسل جدیدا بسته ها مختلفی با حجمهای مختلف معرفی کرده شما برای اینکه آخرین اطلاعات رو از این بستها بدست بیارین بهتر به خود سایت ایرانسل مراجعه کنید اینطوری بسته ها متنوع تری هم میتونید ببینید و براساس نیازتون انتخاب کنید.
رفتم وفقط میخام بدون ین شامل عتباری میشه یا دائمی ؟ جون ننوشته !

RAVYY
08-11-15, 14:40
رفتم وفقط میخام بدون ین شامل عتباری میشه یا دائمی ؟ جون ننوشته !

شما اون کد دستوری رو که جلوی بسته هست بگیرید بعد بهتون میگه این بسته برای شما مجاز هست یا نه.