PDA

مشاهده نسخه کامل : کارت گرافیک Galax GeForce GTX 970 HOF

Lina70
21-09-15, 19:44
سلام دوستان

کارت
Galax GeForce GTX 970 HOF (Only the registered members can see the link)

رو از کجا میتونم تهیه کنم؟

Lina70
21-09-15, 23:57
کسی نیست؟؟؟؟؟

Hessam II
21-09-15, 23:32
سلام

این کارت گرافیک تاکنون هرگز در کشور موجود نبوده!
در ایران به دنبالش نباشید...

M3RS4D 50062
22-09-15, 00:12
سلام دوستان

کارت
Galax GeForce GTX 970 HOF (Only the registered members can see the link)

رو از کجا میتونم تهیه کنم؟

فک کنم اشتباه لینک کردین ...

این کارتی که گفتین ... فقط خوشگله ... با یه نقاب نقره ای ...

Gigabyte GTX 970 OC G1 Gaming WF 3X 4GB نظرم روی این مدل هست ... حداقل بگیرین و به مشکل بخورین ... گارانتیش جوابگو هستش ... و یه ساپورتی تو ایران داره

Lina70
22-09-15, 01:33
سلام

این کارت گرافیک تاکنون هرگز در کشور موجود نبوده!
در ایران به دنبالش نباشید...
سلام
پس اینا چیه؟
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سخت‌افزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 26 شهریور (Only the registered members can see the link)
حضور روح سفید در فروشگاه لیون کامپیوتر!!!! - قیمت قطعات در بازار و اخبار بازار کامپیوتر - تالار گفتگو لیون کامپیوتر (Only the registered members can see the link)
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: GALAX GTX 970 EXOC Black Edition 4GB GDDR5 (Only the registered members can see the link)
جالبه تو لینک اول اسم سایت خودتونو به عنوان تامین کننده قطعات زده!!
پس نگید هرگز در کشور موجود نبوده!

فک کنم اشتباه لینک کردین ...

این کارتی که گفتین ... فقط خوشگله ... با یه نقاب نقره ای ...

Gigabyte GTX 970 OC G1 Gaming WF 3X 4GB نظرم روی این مدل هست ... حداقل بگیرین و به مشکل بخورین ... گارانتیش جوابگو هستش ... و یه ساپورتی تو ایران داره

گارانتی به چه درد میخوره؟ (اونم تو کشور مسلمون نمایی مثل ایران)

آخه شما خودت یه نگاه به امکاناتی که این کارت در اختیار کاربر قرار میده بنداز!! ببین اصلا حرفی واسه انتخاب کارتهای دیگه میزاره برا آدم!؟

Only the registered members can see the link

amirhossein1404
22-09-15, 01:52
سلام
دوست عزیز
همونطور که آقای جمشیدی گفتند، این کارت وارد کشور نشده ! و فقط کارت 980 هست که این ورژن رو وارد کردند
شاید شرکت وارد کننده فکر کرده 970 هم مثل 980 HOF هست ! :1. (24):

AMD>INTEL
22-09-15, 02:17
خیلی قابلیت هایی که در کارت های دیگه تیک نخورده قابلیت gpu کارت هست . ربطی به برند گرافیک ندارد .
مثل قابلیت cuda-physx-txaa و ...
جزوه موارد عجیبی بود که من در این چند وقته دیدم . :lol:

M3RS4D 50062
22-09-15, 02:36
گارانتی به چه درد میخوره؟ (اونم تو کشور مسلمون نمایی مثل ایران)

آخه شما خودت یه نگاه به امکاناتی که این کارت در اختیار کاربر قرار میده بنداز!! ببین اصلا حرفی واسه انتخاب کارتهای دیگه میزاره برا آدم!؟

تفاوت ها :
FXAA Technology : این تکنولوژی توی تصاویر گیم بهبود های قابل قبولی رو ایجاد کرده .... ولی بعدش TXAA اومد که

فناوری ای است که تنها برای کارت های انویدیا فعال است و باعث می شود که تصاویر کیفیت بهتری نسبت به قبل داشته باشند ، اگر به تصویر نگاه کنید متوجه می شوید که تصویر با این فناوری وضوح بیشتری نسبت به FXAA دارد .

که بنظرم شما باید یه سیستم ایده ال و بسیار بسیار گیمر قدرتمندی باشین که این تفاوت رو متوجه بشین ...(من خودم تفاوتی بین TXAA و FXAA ندیدیم .. دیدین به منم بگین)

GPU Boost 2.0 :
GPU Boost 2.0 Technology Overview | GeForce (Only the registered members can see the link)

GPU Boost هم که فرکانس کاری هسته رو میبره بالا که فریم بیشتری دریافت میکنید ... خوب شما میتونی خیلی راحت گرافیک رو اور کنی ... اونم گرافیک گیابایت که جون میده برای اور
کردن ... با OC Guru II هم میتونید راحت اور کنید ....

Nvidia Shield Ready : شما اقدام به تهیه SHIELD controller کردین ... از موجودیش اطلاعی دارین؟ بعد شما میخوای بازی هارو استریم کنی؟

SMX Engine هم که فک کنم توی کارت 780 بود ... دقیق یادم نیست ولی توی کارت های جدید ندیدم .... تکنولوژی نسل قبل بوده ....

AMD>INTEL
22-09-15, 03:00
از همه جالب تر قابلیت CROSSFIREX هست که برای کارت gALAX زده شده . یعنی شاد شدیم .:1. (23):

Lina70
22-09-15, 04:29
ممنون دوستان :11():

حالا یه سوال دیگه
به نظر شما من با 1.600 / 700 میتونم تغییر مثبتی تو کانفیگ این سیستم ایجاد کنم یا نه؟

MB: Asus P8Z77-V
CPU: i5 3570K
Ram: 8GB DDR3 1600 G.Skill
VGA: Asus 560 GTX TI

(حدودا 4 سال پیش بستمش!)
اگر بله، کدوم قطعات و از چه مدل و برندی؟ ( SSD و هاردم دارم.. )

اگه بشه میخوام همینو ارتقاش بدم یکم..

Hessam II
22-09-15, 08:41
سلام
پس اینا چیه؟
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سخت‌افزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 26 شهریور (Only the registered members can see the link)
حضور روح سفید در فروشگاه لیون کامپیوتر!!!! - قیمت قطعات در بازار و اخبار بازار کامپیوتر - تالار گفتگو لیون کامپیوتر (Only the registered members can see the link)
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: GALAX GTX 970 EXOC Black Edition 4GB GDDR5 (Only the registered members can see the link)
جالبه تو لینک اول اسم سایت خودتونو به عنوان تامین کننده قطعات زده!!
پس نگید هرگز در کشور موجود نبوده!

تو صفحه لیست قیمت اشتباه املایی شده...
میگم حذف کنن...

M3RS4D 50062
22-09-15, 15:13
ممنون دوستان :11():

حالا یه سوال دیگه
به نظر شما من با 1.600 / 700 میتونم تغییر مثبتی تو کانفیگ این سیستم ایجاد کنم یا نه؟

MB: Asus P8Z77-V
CPU: i5 3570K
Ram: 8GB DDR3 1600 G.Skill
VGA: Asus 560 GTX TI

(حدودا 4 سال پیش بستمش!)
اگر بله، کدوم قطعات و از چه مدل و برندی؟ ( SSD و هاردم دارم.. )

اگه بشه میخوام همینو ارتقاش بدم یکم..

مادر برد خوبی هست ...میتونید یه گرافیک 960 تهیه کنید ... برای اجرای بهتر بازی ها ...(البته مانیتور HD هست یا Full HD ؟) هزینه بیشتر کنید میتونید 970 هم تهیه کنید ...

Lina70
22-09-15, 17:18
مادر برد خوبی هست ...میتونید یه گرافیک 960 تهیه کنید ... برای اجرای بهتر بازی ها ...(البته مانیتور HD هست یا Full HD ؟) هزینه بیشتر کنید میتونید 970 هم تهیه کنید ...

خب از چه برندی ؟ همین 970 گیگا خوبه؟ مانیتورم Full HDـه..
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5 (Only the registered members can see the link)
یعنی با یک و هفتصد بیشتر از این نمیشه این سیستمو ارتقا داد ؟
مثلا این i5 بردارن یه i7 بدن بهم؟
یا مثلا باس و حجم رمو ارتقا بدم؟

ممنون

AMD>INTEL
22-09-15, 17:26
خب از چه برندی ؟ همین 970 گیگا خوبه؟ مانیتورم Full HDـه..
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5 (Only the registered members can see the link)
یعنی با یک و هفتصد بیشتر از این نمیشه این سیستمو ارتقا داد ؟
مثلا این i5 بردارن یه i7 بدن بهم؟
یا مثلا باس و حجم رمو ارتقا بدم؟

ممنون

پردازنده های سوکت 1155 به سختی پیدا میشن . ارزش خرید ندارند . چون قیمت فوق فضایی میدن .
پیشنهاد من هم گیگابایت هست .
Gigabyte GTX 970 OC WF 3X 4GB