PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت]معنی و مفهوم کلمات درج شده در روی مادربردهای جدید x99 گیگابایت؟

alireza.kish
30-08-15, 21:26
با سلام خدمت دوستان
روی مادربردهای جدید گیگابایت جایی تعبیه شده که پس از روشن کردن مادربرد حروف و یا اعداد 2تایی نشون داده میشه که خیلی نظر منو به خودش جلب میکنه و قرمز رنگه خیلی دوست دارم بدونم این اعداد و یا حروف به چه معنی هستند

مانند : 88 - A9 - AA - 73 - و . . . . ؟

AMD>INTEL
30-08-15, 21:41
با سلام خدمت دوستان
روی مادربردهای جدید گیگابایت جایی تعبیه شده که پس از روشن کردن مادربرد حروف و یا اعداد 2تایی نشون داده میشه که خیلی نظر منو به خودش جلب میکنه و قرمز رنگه خیلی دوست دارم بدونم این اعداد و یا حروف به چه معنی هستند

مانند : 88 - A9 - AA - 73 - و . . . . ؟

مراحل qpost code هستند . هر کدام از این کدها معانی خاصش را دارد . یکسری از کدها نرمال هستند و مراحل بوت رو نشان میدهند. یکسری از کدها فقط در زمان عدم بوت و مشکل داده میشوند که کمک میکنند برای عیب یابی سریعتر و پیدا کردن مشکل .
در اینجا کامل توضیح دادم
تست و عیب یابی سخت افزار با کارت دیباگر (Only the registered members can see the link)

alireza.kish
31-08-15, 14:36
مراحل qpost code هستند . هر کدام از این کدها معانی خاصش را دارد . یکسری از کدها نرمال هستند و مراحل بوت رو نشان میدهند. یکسری از کدها فقط در زمان عدم بوت و مشکل داده میشوند که کمک میکنند برای عیب یابی سریعتر و پیدا کردن مشکل .
در اینجا کامل توضیح دادم
تست و عیب یابی سخت افزار با کارت دیباگر (Only the registered members can see the link)
ارور AE چه معنی میده سیسنم بالا نمیاد یکبار ریستارت میکنم درست میشه

AMD>INTEL
31-08-15, 14:48
ارور AE چه معنی میده سیسنم بالا نمیاد یکبار ریستارت میکنم درست میشه
"AE". AE = "Legacy Boot Event"
از کابل HDMI استفاده میکنید ؟
یکبار بایوس رو اپدیت کنید .

AMD>INTEL
31-08-15, 14:55
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید) (Only the registered members can see the link)
بایوس جدید رو از سایت گیگابایت دریافت کنید . با برنامه bios بایوس رو اپدیت کنید .
بایوس F10b (Only the registered members can see the link)

alireza.kish
31-08-15, 15:34
بله استفاده میکنم آپدیت کردم اگه باز مشگلی بود میگم ممنون

AMD>INTEL
31-08-15, 15:37
بله استفاده میکنم آپدیت کردم اگه باز مشگلی بود میگم ممنون

لطفا نظرتون رو درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت/آواژنگ در لینک زیر اعلام کنید .
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)

alireza.kish
31-08-15, 19:36
ارور A9 واسه چی هستش؟

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

AMD>INTEL
31-08-15, 19:40
ارور A9 واسه چی هستش؟

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

لزوما خطا نیست . A09 به معنای استارت کار بایوس هست و خطا نیست .

farjam1990
01-09-15, 19:38
لزوما خطا نیست . A09 به معنای استارت کار بایوس هست و خطا نیست .

دقیقا ، همه کدها خطا نیستن و در واقع بیشترشون دارن نشون میدن که در اون لحظه کدوم قسمت سیستم داره چک و راه اندازی میشه. البته ممکنه در صورتی که مشکلی وجود داشته باشه دیباگر روی کدی که مربوط به چک باشه هم گیر کنه میشه فهمید که اون بخش مشکلی داره،
مثال: خود A9 خطا نیست اما اگه روی A9 گیر کنه یعنی اینکه یه ناپایداری ریزی وجود داره که نمیذاره بایوس به درستی راه اندازی بشه

پ ن برای دوستانی که میخوان از این کد ها در اورکلاک بهره ببرن

وقتی هم که دارم اورکلاک میکنم وقتی A9 رو میبینم که رد میشه دیگه خیالم راحته و یه نشونست که پردازنده و رم تقریبا" پایدار هستن بعضی وقتها هم اگه طی شدن کد ها از زمان روشن شدن تا به دمه بایوس رسیدن طولانی باشه ممکنه سیستم ناپایدار باشه و اگر هم زودتر از حد استاندارد کد ها از اول به A9 برسن یعنی چیزهایی که ست کردیم در واقع ست نشدن و بایوس رد داده و باید دوباره وارد بایوس بشیم و Save and exit