سلام دوستان
من حدود 4 سالی میشه که از مادربورد msi-970A G45 و پردازنده AMD Athlon II *4 645 استفاده میکنم و هر از گاهی به فکر ارتقا پردازنده به سری fx مثلا 8350 و یا 9590 میفتم و زودی پشیمون میشم و به خودم میگم amd ارزش این همه خرج کردنو نداره و بایستی به intel کوچ کنم. مثلا i7-4770k با مادر بوردی از سری asus z97
پس هم باید پردازنده و هم مادربوردمو عوض کنم.
راستش توی یه چهارراهی گیر کردم و نمیدونم چیکار کنم!!!
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایین تا ببینیم به اینتل کوچ کنیم یا نه؟
آیا اصلا 4770kو asus z97 delux واسه یه کابر خانگی عاشق تکنولوژی خوبه یا بلند پروازی و اسرافه!!!
یه چیزی هم عرض کنم: اینقد عاشق تکنولوژی هستم که یه هفته ای میشه رفتم پاور Green GP750B-OC+ Platinum خریدم و میخوام دونه دونه تموم سخت افزارهامو ببرم بالای بالا...
میخوام واسه کارت گرافیک هم حداقل یه میلیون خرج کنم و حالشو ببرم...مثلا
ASUS - STRIX-GTX960-DC2OC-2GD5آیا زیاده روی میکنم؟؟؟
AMD>INTEL
03-07-15, 16:51
در حال حاضر خرید پردازنده های amd منطقی نیست . یک زمانی قیمت خوبی داشتند واقعا ارزشمند بودن ولی قیمت گذاری این چندین ساله وارد کننده cpu اصلا منطقی نیست .
4790k پردازنده خوبیه . ولی شما برا اساس نیازتون خرید کنید . مثلا یک پردازنده corei5 4690k هم اگر به قصد گیم قصد ارتقا دارید کاملا کافی به نظر میرسه . مدیریت و انتخاب هوشمندانه خیلی بهتر هست .
yavarahmad
03-07-15, 18:21
در حال حاضر خرید پردازنده های amd منطقی نیست . یک زمانی قیمت خوبی داشتند واقعا ارزشمند بودن ولی قیمت گذاری این چندین ساله وارد کننده cpu اصلا منطقی نیست .
4790k پردازنده خوبیه . ولی شما برا اساس نیازتون خرید کنید . مثلا یک پردازنده corei5 4690k هم اگر به قصد گیم قصد ارتقا دارید کاملا کافی به نظر میرسه . مدیریت و انتخاب هوشمندانه خیلی بهتر هست .
قیمت corei5 4690k حدودا چنده؟
براش چه مادربوردی پیشنهاد میدین؟
AMD>INTEL
03-07-15, 18:44
قیمت corei5 4690k حدودا چنده؟
براش چه مادربوردی پیشنهاد میدین؟
4690 حدود 710 هست . 4690k در صورت موجود بودن مقداری بالاتر هست . همین 4690 هم کافیست برای گیم .
یک مادربرد مثل gigabyte h97-gaming 3 انتخاب خوبی هست .
yavarahmad
03-07-15, 19:46
4690 حدود 710 هست . 4690k در صورت موجود بودن مقداری بالاتر هست . همین 4690 هم کافیست برای گیم .
یک مادربرد مثل gigabyte h97-gaming 3 انتخاب خوبی هست .
سیستم من هرازگاهی هنگ میکنه,آیا ممکنه از پردازنده باشه؟؟؟
چون همین چند روز پیش پاورو عوض کردم و ویندوز زدم.
البته قبلا هم هنگ میکرد ولی فکر میکردم از پاور هستش و حالا که پاورو عوض کردم واز ش مطمءنم به نظر میرسه از پردازنده س.
نظر شما چیه؟؟؟
چطوری بفهمم که عیب از کجاس؟؟؟
AMD>INTEL
03-07-15, 20:05
سیستم من هرازگاهی هنگ میکنه,آیا ممکنه از پردازنده باشه؟؟؟
چون همین چند روز پیش پاورو عوض کردم و ویندوز زدم.
البته قبلا هم هنگ میکرد ولی فکر میکردم از پاور هستش و حالا که پاورو عوض کردم واز ش مطمءنم به نظر میرسه از پردازنده س.
نظر شما چیه؟؟؟
چطوری بفهمم که عیب از کجاس؟؟؟
درجه حرارت سیستم و مادربردتون را با hwmonitor بگیرید . حتی میتونه از مادربرد هم باشه . مشکل چیپ مادربرد هم باعث هنگ میشه .
M3RS4D 50062
03-07-15, 20:37
البته برای پردازنده های سری K اینتل ,مناسب هست که از مادربرد های سری Z استفاده کنید تا بتونید از قابلیت اورکلاکینگش هم استفاده کنید.
در غیر اینصورت اگه قصد خرید پردازنده بدون ضریب K هستین, مناسب هست که از مادربر های سری H و یا هم رده های خودش استفاده کنید.
با تشکر:give_rose:
yavarahmad
03-07-15, 22:46
درجه حرارت سیستم و مادربردتون را با hwmonitor بگیرید . حتی میتونه از مادربرد هم باشه . مشکل چیپ مادربرد هم باعث هنگ میشه .
اینم اسکرین شات از hwmonitor :
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
خب حالا چیپ مادر بورد رو چطوری تست کنم؟؟؟
AMD>INTEL
03-07-15, 22:52
اینم اسکرین شات از hwmonitor :
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
خب حالا چیپ مادر بورد رو چطوری تست کنم؟؟؟
درجه حرارتش رو میتونید تقریبا لمس کنید . اگر خیلی داغ بود باید به نحوی خنک نگه اش دارید . با نصب یک فن 8 اطراف چیپ که مستقیما به چیپ باد بزنه مشکل حل میشه . میشه از فنهای کوچک هم استفاده کرد .
هنگ بیشتر بنا به تجربه من نتیجه حرارت یکی از قطعات هست . شما باید اون قطعه که داغ میکنه رو پیدا کنید .
yavarahmad
03-07-15, 23:05
درجه حرارتش رو میتونید تقریبا لمس کنید . اگر خیلی داغ بود باید به نحوی خنک نگه اش دارید . با نصب یک فن 8 اطراف چیپ که مستقیما به چیپ باد بزنه مشکل حل میشه . میشه از فنهای کوچک هم استفاده کرد .
هنگ بیشتر بنا به تجربه من نتیجه حرارت یکی از قطعات هست . شما باید اون قطعه که داغ میکنه رو پیدا کنید .
البته زیاد هنگ نمیکنه. هرازگاهی هنگ میکنه.
ضمنا: من همیشه یه طرف کیس رو باز نگه میدارم تا داغ نشه. آیا بازم لازمه که فن نصب کنم؟؟؟
AMD>INTEL
03-07-15, 23:10
البته زیاد هنگ نمیکنه. هرازگاهی هنگ میکنه.
ضمنا: من همیشه یه طرف کیس رو باز نگه میدارم تا داغ نشه. آیا بازم لازمه که فن نصب کنم؟؟؟
باز بودن در کیس نه تنها کمک نمیکنه . کل گردش هوای کیس رو مختل میکنه . بله اگر دست زدید روی چیپ ها اگر داغ بود . باید خنک بشه .
yavarahmad
03-07-15, 23:23
باز بودن در کیس نه تنها کمک نمیکنه . کل گردش هوای کیس رو مختل میکنه . بله اگر دست زدید روی چیپ ها اگر داغ بود . باید خنک بشه .
یعنی کیس رو کامل ببندم؟
و اینکه میخوام یه چیزی بگم ولی خجالت میکشم:lol:
بنده خیلی به چیپ و اینجور چیزا وارد نیستم و نمیدونم منظورتون از چیپ پردازنده هستش یا اون قسمت برجسته برجسته :1. (26):
لطفا توی این عکس دقیقا نشون بدین
AMD>INTEL
03-07-15, 23:27
هر دو چیپ رو بررسی کنید . ولی چیپی که مشخص کردید . بیشتر کار میکند . چون وظیفه سنگین تری دارد . دمای گرافیک هم بررسی کنید با gpu-z . حتما ممکنه خرابی خازنهای گرافیک هم باشد . اول چیپ رو بررسی کنید و همچنین حرارت گرافیک رو بررسی کنید .
yavarahmad
03-07-15, 23:34
هر دو چیپ رو بررسی کنید . ولی چیپی که مشخص کردید . بیشتر کار میکند . چون وظیفه سنگین تری دارد . دمای گرافیک هم بررسی کنید با gpu-z . حتما ممکنه خرابی خازنهای گرافیک هم باشد . اول چیپ رو بررسی کنید و همچنین حرارت گرافیک رو بررسی کنید .
چیپ مشخص شده توی عکس رو بررسی کردم و زیاد گرم نبود
گرافیک هم با gpu-z تست کنم بگم
yavarahmad
03-07-15, 23:39
دمای گرافیک هم 47 درجه هستش.
پردازنده هم 31 هست.
خب چطوری میتونم گرافیک رو از لحاظ خرابی تست کنم؟
آیا با نرم افزار میشه یا باید برد بیرون تعمیرکار؟؟
yavarahmad
03-07-15, 23:42
دمای گرافیک هم 47 درجه هستش.
پردازنده هم 31 هست.
خب چطوری میتونم گرافیک رو از لحاظ خرابی تست کنم؟
آیا با نرم افزار میشه یا باید برد بیرون تعمیرکار؟؟
AMD>INTEL
03-07-15, 23:45
15 دقیقه با برنامه furmark تست کنید .
Only the registered members can see the link
yavarahmad
03-07-15, 23:46
چرا فن گرافیکم داره با 40 درصد کار میکنه؟
آیا میشه سرعت فن گرافیک رو زیاد کرد؟
قبلا فن پردازنده رو هم نمیتونستم سرعتشو بیشتر کنم ولی بعد تعویض پاور که سوکت برق پردازنده 8 پین شد میتونم کم و زیادش کنم.
آیا واسه فن گرافیک هم چنین چیزی هستش؟
yavarahmad
03-07-15, 23:56
همین الان دارم با furmark تستش میکنم
نتیجشو هم عرض میکنم خدمتتون
و اینکه دمای گرافیک الان رسیده به 82 و پردازنده هم 46
yavarahmad
04-07-15, 00:04
باید چند دقیقه تستش کنم؟
خودش اتوماتیک تست رو متوقف میکنه یا باید خودم متوقفش کنم؟
اینم اسکرین شات :
AMD>INTEL
04-07-15, 00:54
باید چند دقیقه تستش کنم؟
خودش اتوماتیک تست رو متوقف میکنه یا باید خودم متوقفش کنم؟
اینم اسکرین شات :
نوشتم 15 دقیقه . اگر مشکلی پیش نیومد گرافیک هم مشکلی نداره . ولی شما باید گردش هوای داخل کیس رو اصلاح کنید که چیپ تحت فشار به مشکل نخوره .
mehrad.s
04-07-15, 02:52
باز بودن در کیس نه تنها کمک نمیکنه . کل گردش هوای کیس رو مختل میکنه ..
آقا وقتی باز باشه بهتر نیست ؟ هوای داغ زود تر خارج میشه این طوری
AMD>INTEL
04-07-15, 13:26
خیر تصور غلطی هست . وقتی در کیس باز باشه . عملا گردش هوای داخل کیس مختل میشه . این چینش نحوه گردش هوا در کیس هم قواعد خاص خودش رو دارد .
nima_hl
04-07-15, 14:38
بستگی مستقیم به کیستون داره
اگر کیستون جدید باشه معمولا هوا از جلوی کیس وارد میشه ( جلوی هارد دیسک ) و از پشت کیس خارج میشه
در این مدل کیسها باز کردن درب کیس باعث به هم خوردن نظم حرکت هوا شده و هوای گرم از اطراف قطعات گرم دور نمیشوند
ولی در کیسهای قدیمی که هیچ راه کاری برای ورود و خروج هوا نداشت، باز گذاشتن درب کیس میتونست به خنک شدن قطعات کمک کند
viper95
04-07-15, 23:18
فعلا که AMD وضعش خرابه . الان اینتل بهتره .
عاشق سخت افزار بودن خودش بهترین دلیل برای خرید یک پیسی جدید هست ! ادم برای چیزی که ازش لذت میبره پول میده !
سیستم پیشنهادی من برای یک عشق سخت افزار !!! : یک سیستم کاملا بر مبنی برند خوشنام MSI .
MSI Z97 Guard Pro
Intel Core i5-4690k
GSkill RipjawsX 2×8GB DDR3 2400MHz
MSI GTX 960 OC Gaming TF V 4GB
Western Digital Black 1TB
Thermal Right True Spirit 120M-BW
Green X6 Challenger Gaming
این هم یک سیستم قوی . زیبا . با اصالت و به روز :11()::11()::11()::11()::11():
yavarahmad
05-07-15, 15:31
فعلا که AMD وضعش خرابه . الان اینتل بهتره .
عاشق سخت افزار بودن خودش بهترین دلیل برای خرید یک پیسی جدید هست ! ادم برای چیزی که ازش لذت میبره پول میده !
سیستم پیشنهادی من برای یک عشق سخت افزار !!! : یک سیستم کاملا بر مبنی برند خوشنام MSI .
MSI Z97 Guard Pro
Intel Core i5-4690k
GSkill RipjawsX 2×8GB DDR3 2400MHz
MSI GTX 960 OC Gaming TF V 4GB
Western Digital Black 1TB
Thermal Right True Spirit 120M-BW
Green X6 Challenger Gaming
این هم یک سیستم قوی . زیبا . با اصالت و به روز :11()::11()::11()::11()::11():
لطفا بفرمایین حدودا چند تموم میشه این سیستم؟؟؟
nima_hl
05-07-15, 17:20
یاور جان
شما یه پلتفرم نسبتا خوب از amd داری که پردازندش ضعیفه ولی تا چند سال دیگه قابل استفادس
اگر الان میخواستی سیستم تهیه کنی قطعا پیشنهادم اینتل بود
ولی با قطعات موجودتون پیشنهاد میکنم یدونه پردازنده 1090 یا 1100 دست دوم تهیه کنید و بودجتون را روی گرافیک کارت متمرکز کنید
برای گرافیک هم پول بیخود بابت برند ندهید یدونه 960 گالاکسی یا زوتاک زیر 800 تومن بخرید و از سیستمتون لذت ببرید
اگر میخواهید برای سیستمتون هزینه کنید یک فن پردازنده خوب هم بگیرید تا بتونید سیستم را با نویز کم آورکلاک کنید
yavarahmad
05-07-15, 19:28
یاور جان
شما یه پلتفرم نسبتا خوب از amd داری که پردازندش ضعیفه ولی تا چند سال دیگه قابل استفادس
اگر الان میخواستی سیستم تهیه کنی قطعا پیشنهادم اینتل بود
ولی با قطعات موجودتون پیشنهاد میکنم یدونه پردازنده 1090 یا 1100 دست دوم تهیه کنید و بودجتون را روی گرافیک کارت متمرکز کنید
برای گرافیک هم پول بیخود بابت برند ندهید یدونه 960 گالاکسی یا زوتاک زیر 800 تومن بخرید و از سیستمتون لذت ببرید
اگر میخواهید برای سیستمتون هزینه کنید یک فن پردازنده خوب هم بگیرید تا بتونید سیستم را با نویز کم آورکلاک کنید
دست دوم این پردازنده هارو از کجا میتونم پیدا کنم؟
من که از پایتخت خیلی فاصله دارم و مشکله که اینجاها دست دوم این پردازنده ها پیدا بشه.
اصلا نظرتون چیه که fx-8350 بخرم؟؟؟ بعلاوه یه کارت گرافیک قوی و زیر یه میلیون؟؟؟
AMD>INTEL
05-07-15, 19:38
مادربردتون fx 8350 را پشتیبانی میکند . ولی برای این پردازنده نیاز به کولر خوب دارید .
yavarahmad
05-07-15, 19:55
مادربردتون fx 8350 را پشتیبانی میکند . ولی برای این پردازنده نیاز به کولر خوب دارید .
کولر در حدود چه قیمتی؟
و اینکه آیا کولر ساده 50 60 تومنی جواب نمیده؟
باید کولر حرفه ای باشه؟
AMD>INTEL
05-07-15, 20:06
کولر در حدود چه قیمتی؟
و اینکه آیا کولر ساده 50 60 تومنی جواب نمیده؟
باید کولر حرفه ای باشه؟
Green hr2_macho Fan (Only the registered members can see the link)
yavarahmad
05-07-15, 21:35
Green hr2_macho Fan (Only the registered members can see the link)
تفاوتش با black چیه؟
AMD>INTEL
05-07-15, 22:08
تفاوتش با black چیه؟
1- کمی تو اندازه. جنس هیت سینک و یکسری جزئیات . قیمت بلک بالاتر هست .
nima_hl
05-07-15, 22:57
دست دوم این پردازنده هارو از کجا میتونم پیدا کنم؟
من که از پایتخت خیلی فاصله دارم و مشکله که اینجاها دست دوم این پردازنده ها پیدا بشه.
اصلا نظرتون چیه که fx-8350 بخرم؟؟؟ بعلاوه یه کارت گرافیک قوی و زیر یه میلیون؟؟؟
توی نت میتونید خرید کنید
منم یه 1000 کیلومتری فاصله دارم
8350 پردازنده خوبیه به شرط اینکه روی آورکلاک و آندر کلاک مسلط باشید زیاد با خرید این پردازنده با قیمتهای جفنگی که در بازار میفروشند موافق نیستم ( ارزش واقعی 8350 حدود 500 تومن و 8320 حدود 400 تومن است )
با خرید گرافیک کارت قوی موافقم :great:
yavarahmad
05-07-15, 23:23
توی نت میتونید خرید کنید
8350 پردازنده خوبیه به شرط اینکه روی آورکلاک و آندر کلاک مسلط باشید زیاد با خرید این پردازنده با قیمتهای جفنگی که در بازار میفروشند موافق نیستم ( ارزش واقعی 8350 حدود 500 تومن و 8320 حدود 400 تومن است )
اگه اصلا نخوام overclock کنم چی؟
چون اصلا دوس ندارم سخت افزار رو از بیش از استاندارد به چالش بکشم!!!
توی رایان صبا 8350 نوشته 690 تومن
8320 هم 595 تومن نوشته
به نظرت قیمتا چطوری هستن؟ خ جفنگی تشریف دارن؟
yavarahmad
05-07-15, 23:26
توی نت میتونید خرید کنید
پردازنده های fx-9590 و fx-9370 چطور هستن؟
اگه نخوام برم سراغ اینتل صلاح میدونین که از سری 9000 بخرم یا نه برم سراغ سرس 8000؟؟؟
nima_hl
05-07-15, 23:38
اگه اصلا نخوام overclock کنم چی؟
چون اصلا دوس ندارم سخت افزار رو از بیش از استاندارد به چالش بکشم!!!
توی رایان صبا 8350 نوشته 690 تومن
8320 هم 595 تومن نوشته
به نظرت قیمتا چطوری هستن؟ خ جفنگی تشریف دارن؟
خوب آورکلاک نکن :lol:
ببین استانداردی در کار نیست، یه پردازنده 8320 با 8350 هیچ تفاوت ساختاری نداره
فقط تنظیمات بایوسش تفاوت میکنه
به عبارتی اگر یدونه 8320 بخری و تنظیمات 8350 را روش تنظیم کنی دقیقا همون 8350 را داری
یعنی همان اندازه که به یک 8350 موقع کار فشار میاد به یک 8320 آورکلاک شده هم فشار میاد
متاسفانه وقتی اسم آورکلاک میاد همه به فکر نیتروژن و ولتاژ خیلی بالا و .... میافتند ولی آورکلاک کاربردی با ولتاژهای معقول حتی میتونه فشار را از روی قطعات کم کنه
به هر حال اگر بخواهید 690 برای پردازنده و 100-150 هم برای فن هزینه کنید بنظرم بهتره با این حدود هزینه ( حدود 850 ) به پلتفرم 1150 کوچ کنید ( یه مین h81 حدود 200 تومنی و یه پردازنده i5 )
پردازنده های fx-9590 و fx-9370 چطور هستن؟
اگه نخوام برم سراغ اینتل صلاح میدونین که از سری 9000 بخرم یا نه برم سراغ سرس 8000؟؟؟
طبق توضیحات بالا 9590 و 9370 هیچ چیز نیستند به جز 8320 آورکلاک شده
شما یه 8320 بگیر 1.4-1.5 ولت بهش بده مثل ماست روی 5 گیگاهرتز برات کار میکنه
همون فشاری هم روی پردازنده و مادربرد وارد میشه
چه کاریه کلی پول بدی که 4 تا عدد را توی بایوس تنظیم نکنی
yavarahmad
05-07-15, 23:57
خوب آورکلاک نکن :lol:
ببین استانداردی در کار نیست، یه پردازنده 8320 با 8350 هیچ تفاوت ساختاری نداره
فقط تنظیمات بایوسش تفاوت میکنه
به عبارتی اگر یدونه 8320 بخری و تنظیمات 8350 را روش تنظیم کنی دقیقا همون 8350 را داری
یعنی همان اندازه که به یک 8350 موقع کار فشار میاد به یک 8320 آورکلاک شده هم فشار میاد
متاسفانه وقتی اسم آورکلاک میاد همه به فکر نیتروژن و ولتاژ خیلی بالا و .... میافتند ولی آورکلاک کاربردی با ولتاژهای معقول حتی میتونه فشار را از روی قطعات کم کنه
به هر حال اگر بخواهید 690 برای پردازنده و 100-150 هم برای فن هزینه کنید بنظرم بهتره با این حدود هزینه ( حدود 850 ) به پلتفرم 1150 کوچ کنید ( یه مین h81 حدود 200 تومنی و یه پردازنده i5 )
طبق توضیحات بالا 9590 و 9370 هیچ چیز نیستند به جز 8320 آورکلاک شده
شما یه 8320 بگیر 1.4-1.5 ولت بهش بده مثل ماست روی 5 گیگاهرتز برات کار میکنه
همون فشاری هم روی پردازنده و مادربرد وارد میشه
چه کاریه کلی پول بدی که 4 تا عدد را توی بایوس تنظیم نکنی
ممنون از توضیحات کامل و جامعتون.
نظر منو نسبت به اورکلاک تغییر دادین. دستتون درد نکنه. خیلی مشتاق اور کلاک شدم.
لطفا منو بیشتر راهنمایی کنین تا بتونم همین cpu و vga خودم رو اورکلاک کنم تا ببینم چه حسی به آدم دست میده!!!:great:
منتظرتونم بی صبرانه....
nima_hl
06-07-15, 00:42
ممنون از توضیحات کامل و جامعتون.
نظر منو نسبت به اورکلاک تغییر دادین. دستتون درد نکنه. خیلی مشتاق اور کلاک شدم.
لطفا منو بیشتر راهنمایی کنین تا بتونم همین cpu و vga خودم رو اورکلاک کنم تا ببینم چه حسی به آدم دست میده!!!:great:
منتظرتونم بی صبرانه....
پاور جدیدت که خوبه
با خنک کننده فابریک هم میتونی تا 3.6-3.7 آورکلاک کنید
روی این سری پردازنده روی فرکانسی که بالا گفتم یه وال دارید و باید خیلی ولتاژ بالا بدید تا بتونید به 4.1 تا 4.2 برسید که بنظرم ارزشش را نداره
برای شروع این آموزش (Only the registered members can see the link) را دقیق بخوانید
yavarahmad
06-07-15, 09:48
پاور جدیدت که خوبه
با خنک کننده فابریک هم میتونی تا 3.6-3.7 آورکلاک کنید
روی این سری پردازنده روی فرکانسی که بالا گفتم یه وال دارید و باید خیلی ولتاژ بالا بدید تا بتونید به 4.1 تا 4.2 برسید که بنظرم ارزشش را نداره
برای شروع این آموزش (Only the registered members can see the link) را دقیق بخوانید
خوندمش ولی راستش خیلی فنی وتخصصی هستش.
خیلی ازش سردر نیاوردم وفقط توی bios گزینه oc mode رو انتخاب کردم و شاهد اندک تغییرات عددی در cpu-z شدم.
رم رو هم خودم قبلا روی 9-9-9-24 ست کرده بودم که چون در oc mode سیستم اتوماتیک تنظیم میکنه آوردش روی 10-10-10-27
خواستم دوباره روی 9 .....بزارم سیستم بالا نیومد.
بنظرتون همین oc mode کافیه یا باید خودم دستی تنظیماتی رو انجام بدم؟
آیا سیستم در oc mode باتوجه به نهایت قدرت قطعات تنظیماتی رو انجام میده یا محتاطانه عمل میکنه؟؟؟
AMD>INTEL
06-07-15, 10:40
خوندمش ولی راستش خیلی فنی وتخصصی هستش.
خیلی ازش سردر نیاوردم وفقط توی bios گزینه oc mode رو انتخاب کردم و شاهد اندک تغییرات عددی در cpu-z شدم.
رم رو هم خودم قبلا روی 9-9-9-24 ست کرده بودم که چون در oc mode سیستم اتوماتیک تنظیم میکنه آوردش روی 10-10-10-27
خواستم دوباره روی 9 .....بزارم سیستم بالا نیومد.
بنظرتون همین oc mode کافیه یا باید خودم دستی تنظیماتی رو انجام بدم؟
آیا سیستم در oc mode باتوجه به نهایت قدرت قطعات تنظیماتی رو انجام میده یا محتاطانه عمل میکنه؟؟؟
برای اورکلاک بهتره یک تاپیک در قسمت اورکلاک بزنید .
yavarahmad
06-07-15, 11:12
برای اورکلاک بهتره یک تاپیک در قسمت اورکلاک بزنید .