PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با huawei y 300

yas1717
15-06-15, 10:45
سلام
من چند وقت پیش برداشتم گوشیم رو که هواوی وای 300 هست رو با وی روت روت کردم بعد دیدم یه ایکون جدید اومده تو منو ماهم از کنجکاوی رفتیم توش همه چیش چینی نوشته شده بود باز ماهم کنجکاوی کردم دست کاریش کردیم از خودمون تیک زدیم تیک ها رو برداشتیم
بعد دیدم روی گوشی داره میزنه فلان چیز پاک شده است فلان چیز پاک شده است
بعد خاموش شد بعد وقتی روشن شد فقط لوگوی هواوی میاد روش گیر کرده
فلش کردم درست نشد
انروت کردم درست نشد
درایو نصب کردم درست نشد.
چند تا تعمیرگاه مبایل هم بردم ولی اونا هم وعده های الکی دادن اخر هم نتونستند

حالا فقط من موندم و شما و این پاره اجر :) :lol:
لطفا راهنمایی کنید:love:

AMD>INTEL
15-06-15, 11:08
سلام
من چند وقت پیش برداشتم گوشیم رو که هواوی وای 300 هست رو با وی روت روت کردم بعد دیدم یه ایکون جدید اومده تو منو ماهم از کنجکاوی رفتیم توش همه چیش چینی نوشته شده بود باز ماهم کنجکاوی کردم دست کاریش کردیم از خودمون تیک زدیم تیک ها رو برداشتیم
فلش کردم درست نشد
انروت کردم درست نشد
درایو نصب کردم درست نشد.

وصل میکنید به pc شناسایی میشه یا نه ؟

yas1717
15-06-15, 11:13
وصل میکنید به pc شناسایی میشه یا نه ؟
بله شناسایی میشه
بعضی اوقات هم شانسکی میاد ولی اگر دستت به دکمه پاور بخوره دوباره لوگو هواوی میاد روش صداش هم یهوی زیاد میکنه باز لوگو هواوی میاد روش

AMD>INTEL
15-06-15, 11:14
باید رامشو پیدا کنی و با live suit به خوردش بدی .
Only the registered members can see the link

yas1717
15-06-15, 11:22
باید رامشو پیدا کنی و با live suit به خوردش بدی .
دانلود رام رسمی Huawei Y300-0100 اندروید 4.1.1 جیلی بن (Only the registered members can see the link)
لینک دانلود اندرویدیها خرابه که:11():
اشکالی نداره من از بچگی بد شانس بودم هروقت میرفتم نون وایی میگفت تنور اخره برو خونتون:lol::love:

AMD>INTEL
15-06-15, 11:40
لینک دانلود اندرویدیها خرابه که:11():
اشکالی نداره من از بچگی بد شانس بودم هروقت میرفتم نون وایی میگفت تنور اخره برو خونتون:lol::love:

[ROM][4.4.4][ALL] SlimKat 9.0 UNOFFICIAL [29/12/2014] - Huawei Ascend G510 Development - MoDaCo (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
15-06-15, 16:51
این هم روش کار
Only the registered members can see the link

arvin.rog
17-06-15, 19:45
سلام
فلش کردم درست نشد
انروت کردم درست نشد
درایو نصب کردم درست نشد.

من خودم Y300 دارم و با ویروت روتش کردم ولی چون چینی بود برنامشو با Super SU عوض کردم شما هم اگه درست شد و خواستس روت کنی با این عوضش کن.

ali hasrat
17-06-15, 23:37
سلام عزیز
باید گوشی رو بوتلودرش رو انلاک کنی چون سی پی یو این مدل کوالکامه وبرا همین این مشکل برات پیش اومده بعد فایل فایلش که از طریق مموری رایت میشه رو با برنامه هواوی اکستراکت اکسترا کنی بعد فایل سیستم رو از طریق sdkاندروید روش رایت کنی
خواهشا راهنمایی اشتباه نکنید لایو سوییت برا فلش تبلت با سی پی یو ال ریر هستش نه کوالکام

yas1717
18-06-15, 16:28
سلام عزیز
باید گوشی رو بوتلودرش رو انلاک کنی چون سی پی یو این مدل کوالکامه وبرا همین این مشکل برات پیش اومده بعد فایل فایلش که از طریق مموری رایت میشه رو با برنامه هواوی اکستراکت اکسترا کنی بعد فایل سیستم رو از طریق sdkاندروید روش رایت کنی
خواهشا راهنمایی اشتباه نکنید لایو سوییت برا فلش تبلت با سی پی یو ال ریر هستش نه کوالکام
بلد نیستم بوت لودر هواوی رو انلاک بکنم
چکار بکنم

AMD>INTEL
18-06-15, 16:40
اینجا هم میتونید فلش و برنامه مخصوص هوای رو دانلود کنید .
【Ascend Y300 Downloads 】 - Huawei Support - Huawei Official Site (Only the registered members can see the link)