PDA

مشاهده نسخه کامل : هارد 2 ترا بایت چی بخرم

ddavod
15-04-15, 21:57
دوستان من سیستمم هم ساتا 2 میخوره هم 3 میخوام ببینم هارد 2 ترابایت سرعت بالا چی بخرم از نظر کیفیت و سرعت و هر چی که لازمه چی خواهشا مدل دقیق و قیمت بعد حالا اصلا من 2 تا 1 ترا بگیرم بهتره یا نه یه 2 ترا

AMD>INTEL
15-04-15, 22:00
دوستان من سیستمم هم ساتا 2 میخوره هم 3 میخوام ببینم هارد 2 ترابایت سرعت بالا چی بخرم از نظر کیفیت و سرعت و هر چی که لازمه چی خواهشا مدل دقیق و قیمت بعد حالا اصلا من 2 تا 1 ترا بگیرم بهتره یا نه یه 2 ترا

2 ترا سیگیت بگیرید .
مدل دقیق
ST2000DM001

ddavod
15-04-15, 23:00
میشه این درسته تو بازار چی بگم بره خرید به چه اسمی

Seagate Barracuda 2TB

M3RS4D 50062
15-04-15, 23:28
به صرفه ترینش و اقتصادی ترینش همین سیگیت هست.

AMD>INTEL
15-04-15, 23:34
میشه این درسته تو بازار چی بگم بره خرید به چه اسمی

Seagate Barracuda 2TB

بله فقط موقع تحویل چک کنید که پارت نامبرش همین باشه .

ddavod
16-04-15, 22:21
اقا تشکر از راهنمایی دوستان حالا چند تا سوال دیگه یکی این که فرمت کردن اصولی هارد چیه که این پیغام عجیب که موقع تعویض یا نصب ویندوز میده که پارتیشن gbr یا فلانه باید فلان بشه نیاد من سر همین 2 بار هاردم فرمت شده بعد هم همین هارد رو چند تا درایور حد اکثر میشه درست کرد بعد ایا امکان داره با نصب این هارد پاور من کم بیاره یا نه الان سیستم من 2 تا هارد 500 داره میخوام این رو هم خریدم بزارم رو سیستمم همه جوانب رو میسنجم

AMD>INTEL
16-04-15, 22:31
اقا تشکر از راهنمایی دوستان حالا چند تا سوال دیگه یکی این که فرمت کردن اصولی هارد چیه که این پیغام عجیب که موقع تعویض یا نصب ویندوز میده که پارتیشن gbr یا فلانه باید فلان بشه نیاد من سر همین 2 بار هاردم فرمت شده بعد هم همین هارد رو چند تا درایور حد اکثر میشه درست کرد بعد ایا امکان داره با نصب این هارد پاور من کم بیاره یا نه الان سیستم من 2 تا هارد 500 داره میخوام این رو هم خریدم بزارم رو سیستمم همه جوانب رو میسنجم

خیر با خود ویندوز پارتشین بندی کنید مشکلی نیست .
مشخصات دقیق سیستم به همراه پاور رو قید کنید تا راهنمایی کنم .

ddavod
17-04-15, 19:06
خیر با خود ویندوز پارتشین بندی کنید مشکلی نیست .
مشخصات دقیق سیستم به همراه پاور رو قید کنید تا راهنمایی کنم .
پاور من 550 مادربرد gigabyte - z77ds3h کارت گرافیک
AMD Radeon R7 M260 دیگه نمیدون چیزی لازم هست 2 تا هارد 500 ساتا 2 هم مست رو سیستم

اخه من هارد قبلیم رو هم همینطور فرمت کردم ولی همینور که گفتم موقعی که ویندوز عوض کردم 2 بار هاردم کامل پاک شد

AMD>INTEL
17-04-15, 19:12
پاور من 550 مادربرد gigabyte - z77ds3h کارت گرافیک
AMD Radeon R7 M260 دیگه نمیدون چیزی لازم هست 2 تا هارد 500 ساتا 2 هم مست رو سیستم

اخه من هارد قبلیم رو هم همینطور فرمت کردم ولی همینور که گفتم موقعی که ویندوز عوض کردم 2 بار هاردم کامل پاک شد

پاورتون دقیق بنویسید . 550 لیبل داریم . 550 وات درست حسابی هم داریم .
خیر پارتشین هارد اتوماتیک پاک نمیشه مگر اینکه مشکلی در سیستم باشه یا خطای یوزر

ddavod
17-04-15, 22:30
پاورتون دقیق بنویسید . 550 لیبل داریم . 550 وات درست حسابی هم داریم .
خیر پارتشین هارد اتوماتیک پاک نمیشه مگر اینکه مشکلی در سیستم باشه یا خطای یوزر

550 گرین هست 550 ریال هست هارد من با تبدیل gpt به mbr فرمت شد کلا سر اینکه میخواستم ویندوز 8 نصب کنم و هیچ جور جواب نمیداد فرمت شد هاردم حالا من بیشتر منظورم اینه که کار از پایه اساسی انجام بدم تا موقع تعویض ویندوز باز به مشکل نخورم سر این فرمت شدن کلی موزیک و فیلم های من از دستم پرید گویا مشکل بیشتر سر این که ویندوز رئ من با فلش نصب میکنم و تنظیمات بایوس اشتباهه پیش میاد

AMD>INTEL
17-04-15, 22:33
550 گرین هست 550 ریال هست هارد من با تبدیل gpt به mbr فرمت شد کلا سر اینکه میخواستم ویندوز 8 نصب کنم و هیچ جور جواب نمیداد فرمت شد هاردم حالا من بیشتر منظورم اینه که کار از پایه اساسی انجام بدم تا موقع تعویض ویندوز باز به مشکل نخورم سر این فرمت شدن کلی موزیک و فیلم های من از دستم پرید گویا مشکل بیشتر سر این که ویندوز رئ من با فلش نصب میکنم و تنظیمات بایوس اشتباهه پیش میاد

مشکلی نیست . از برنامه خود سیگیت DISCWIZARD هم میتونید استفاده کنید .

ddavod
18-04-15, 23:10
خریدم 285 گارانتی سازگار ارقام 2 ساله همون پارامتر نامبر که گفتید دقیقا گرفتم از دوستان بابت راهنمایی تشکر

ddavod
24-04-15, 21:24
اقا یه مشکلی پیش اومده برام از وقتی این هارد و خریدم بعضی وقت ها یه صدای ریز از تو کیس میاد احساسم اینه مشکل هارده چون یه سیستم دیگه خونه داریم اون هاردش مشکل داره لان چند ساله این صدا رو میده میخوام ببینم به نظر دوستان ببرم هارد و گارانتی تعویض میکنه یا نه

AMD>INTEL
24-04-15, 21:26
اقا یه مشکلی پیش اومده برام از وقتی این هارد و خریدم بعضی وقت ها یه صدای ریز از تو کیس میاد احساسم اینه مشکل هارده چون یه سیستم دیگه خونه داریم اون هاردش مشکل داره لان چند ساله این صدا رو میده میخوام ببینم به نظر دوستان ببرم هارد و گارانتی تعویض میکنه یا نه

یک شات hdsenitel از قسمت overview بگیرید .پاور سیستمت چیه

ddavod
24-04-15, 21:36
اولش و متوجه نشدم پاور من هم 550 گرین

-

ddavod
24-04-15, 21:55
منظور شما رو فکر کنم اون برنامه تست هارد بود یه عکس گرفتم

ddavod
24-04-15, 21:59
این هم پاور من

AMD>INTEL
24-04-15, 22:02
هاردت سالمه اون صدا هم طبیعی هست نگران نباش

Mahyar.sfi
24-04-15, 23:05
طبق این اسکرین شاتی که گذاشتی همونطور که آقا امید گفتن نباید مشکلی داشته باشه ولی برای اطمینان هر چنداز گاهی با همین برنامه هاردتو چک کن من قبل اینکه همین سیگیت رو بگیرم یه WD Green 2TB داشتم تقریبا بعد یه ماه بد سکتور گرفت

AMD>INTEL
24-04-15, 23:10
دوستان دقت داشته باشند هر صدایی نشانی از خرابی هارد نیست . اولین نشانه خرابی هارد صداش نیست . بلکه کندی هست .