باسلام: من برای خرید گوشی بین Samsung Galaxy S5 ، Samsung Note 3 و LG G3 32GB ماندم ، از شما می خواهم با در نظر گرفتن اولویت های زیر کدامش را بخرم؟
1- سخت افزار قدرتمند
2- دوربین عالی
3- باطری قوی
4- صفحه نمایش عالی
5- پشتبانی از به روز رسانی آندروید 5
6- پشتیبانی از شبکه 4G
------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان به نظر شما کدامیک از مدل های گوشی های فوق را بخرم؟
باتشکر از راهنمایی شما
I M A N
20-12-14, 15:59
سلام به نظرم با توجه به اولویت های شما خصوصا دوربین و سخت افزار ،
و شبکه 4G هم جزء آن است .
گزینه SM-G900F اس5 را پیشنهاد می کنم . البته برای من زد آب بودنش هم گزینه خوبی است .
NOTE 3 قدیمی شده دیگه ، الان هم ANDROID Lollipop براش ریلیز شده . :11()::love:
kazaroonishahrsakhtafzar
20-12-14, 16:07
سلام به نظرم با توجه به اولویت های شما خصوصا دوربین و سخت افزار ،
و شبکه 4G هم جزء آن است .
گزینه SM-G900F اس5 را پیشنهاد می کنم . البته برای من زد آب بودنش هم گزینه خوبی است .
NOTE 3 قدیمی شده دیگه ، الان هم ANDROID Lollipop براش ریلیز شده . :11()::love:
ممنون از شما ، ولی مدلی که شما معرفی کردید در سایت زیر زده فاقد 4G است.
ورود به سایت (Only the registered members can see the link)
I M A N
20-12-14, 16:17
ممنون از شما ، ولی مدلی که شما معرفی کردید در سایت زیر زده فاقد 4G است.
ورود به سایت (Only the registered members can see the link)
این که شما لینک گذاشتین دیجی کالا
Samsung Galaxy S5 SM-G900H - 16GB
است .
این مدل را ندارد دیجیکالا.
kazaroonishahrsakhtafzar
20-12-14, 16:22
این که شما لینک گذاشتین دیجی کالا
Samsung Galaxy S5 SM-G900H - 16GB
است .
این مدل را ندارد دیجیکالا.
مجدداً ممنون ، حواسم به H و F نبود ، می تونید سایتی برایم قرار بدهید که بروم مشخصات مدل SM-G900F را ببینم. (تشکر)
I M A N
20-12-14, 16:26
خواهش می کنم دوست عزیز
این لینک مقایسه مشخصات مدل H با مدل F کوالکام (Only the registered members can see the link) از GSMARENA
سایت MOBILE.IR فارسی (Only the registered members can see the link)
M3RS4D 50062
20-12-14, 17:15
من نظر خیلی خیلی خوبی رو نوت 3 دارم
هم استایل مهندسی داره و هم معمولا سامسونگ اول از خانواده S معرفی میکنه بعد که وارد بازار شد و باز خورداش های خودش رو داشت ,سری Note رو میزنه که کمترین باگ نرم افزاری و بهترین عمل کرد رو داشته باشه
همیشه هم شاهد این بودیم که Note یه سر و گردن از برادر خودش S ,بالاتره
(هر چند Note 3 هم رده S4 هست و Note 4 هم رده S5 ,ولی باز اونقدی که Note 3 به دلم نشسته ,Note 4 نشسته ,این نظره شخصیه)
kazaroonishahrsakhtafzar
21-12-14, 05:07
من نظر خیلی خیلی خوبی رو نوت 3 دارم
هم استایل مهندسی داره و هم معمولا سامسونگ اول از خانواده S معرفی میکنه بعد که وارد بازار شد و باز خورداش های خودش رو داشت ,سری Note رو میزنه که کمترین باگ نرم افزاری و بهترین عمل کرد رو داشته باشه
همیشه هم شاهد این بودیم که Note یه سر و گردن از برادر خودش S ,بالاتره
(هر چند Note 3 هم رده S4 هست و Note 4 هم رده S5 ,ولی باز اونقدی که Note 3 به دلم نشسته ,Note 4 نشسته ,این نظره شخصیه)
حالا روی هم رفته S5 بهتره یا Note 3 ؟
M3RS4D 50062
21-12-14, 12:18
حالا روی هم رفته S5 بهتره یا Note 3 ؟
Note 3 نسبت یه S5 بهتره چون:
Note 3 سه گیگابایت RAM داره ولی S5 دو گیابایت
Note 3 باتری قوی تری نسبت به S5 (البته این بیشتر بودن باتری با بزرگ تر بودن صفحه نمایشش خنثی میشه :lol:)
و فقط S5 دوربین قوی تری نسبت به Note 3 داره
اینم مقایسه هر دوشون
Samsung Galaxy S5 Duos vs. Samsung Galaxy Note 3 - GSMArena.com (Only the registered members can see the link)
و قیمت
Samsung Galaxy Note 3 N9005 :
1,705,000
Samsung Galaxy S5 Duos :
1,690,000
این رو هم اضافه کنم که هر دو مدل از پردازنه کوالکام استفاده میکنه و تو بازاره موجوده (که پشتیبانی از 4G رو هم داره)
mostafa-b
21-12-14, 13:08
دوست عزیز البته 4g حالا حالاها تو ایران کاربردی نیست ولی چون براتون مهمه نوت 3 n9005 رو بگیرید. البته این گوشی بدون گارانتیه تو ایران و باید از جای مطمئن بگیرید. من خودم نوت3 n900 دارم و قبل از این 6 تا گوشیه اندرویدی داشتم از جمله نوت 2 و نکسوس 4. نوت 3 سخت افزارش عالیه . دوربینش هم حرف نداره. کیفیت ساختش معمولیه و بهتره از کاور iface استفاده کنین. با اطمینان میگم تا 2-3 سال دیگه همه بازیها رو جواب میده. بحث آپدیت هم خیلی بحرانی نیست. چون اولا به lolipop آپدیت میشه ثانیا همین 4.4.2 هم خیلی پایدار و روونه. کلا تو رنج قیمتی خودش به نظرم بی رقیبه و ارزش خرید بالایی داره. اگر هم بالاتر میتونید هزینه کنید و البته کمی هم صبر دارید نکسوس 6 تا یکی دوماه دیگه میاد و البته زیر 2200 نخواهد بود.
kazaroonishahrsakhtafzar
21-12-14, 16:54
Note 3 نسبت یه S5 بهتره چون:
Note 3 سه گیگابایت RAM داره ولی S5 دو گیابایت
Note 3 باتری قوی تری نسبت به S5 (البته این بیشتر بودن باتری با بزرگ تر بودن صفحه نمایشش خنثی میشه :lol:)
و فقط S5 دوربین قوی تری نسبت به Note 3 داره
اینم مقایسه هر دوشون
Samsung Galaxy S5 Duos vs. Samsung Galaxy Note 3 - GSMArena.com (Only the registered members can see the link)
و قیمت
Samsung Galaxy Note 3 N9005 :
1,705,000
Samsung Galaxy S5 Duos :
1,690,000
این رو هم اضافه کنم که هر دو مدل از پردازنه کوالکام استفاده میکنه و تو بازاره موجوده (که پشتیبانی از 4G رو هم داره)
مجدداً ممنون ، فقط می خواستم سئوال گوشی S5 کدامیک از نسخه های آن بهتر از دیگری هست.
1) Samsung Galaxy S5 SM-G900F
2) Samsung Galaxy S5 Plus
3) Samsung Galaxy S5 Duos
M3RS4D 50062
21-12-14, 19:11
Samsung Galaxy S5 SM-G900F همون نسخه معمولیه سامسونگ با پردازنده اُکتا کُر که برای اروپا هستش .(پارت نامبر اروپا رو داره و همچنین رام اروپا روش هست و فک میکنم رامش با رام آسیا مشکل داشته باشه ,بهادر جان اینا رو بهتر میدونن:wink:)
Samsung Galaxy S5 Plus هم نسخه بروز تر هست که دارای پردازنده Qualcomm Snapdragon 805 و پردازنه گرافیکیه Adreno 420
هست و Samsung Galaxy S5 Duos دارای پردازنده Qualcomm Snapdragon 801 و پردازنه گرافیکیه Adreno 330
هست
I M A N
21-12-14, 19:29
Samsung Galaxy S5 SM-G900F همون نسخه معمولیه سامسونگ با پردازنده اُکتا کُر که برای اروپا هستش .(پارت نامبر اروپا رو داره و همچنین رام اروپا روش هست و فک میکنم رامش با رام آسیا مشکل داشته باشه ,بهادر جان اینا رو بهتر میدونن:wink:)
Samsung Galaxy S5 Plus هم نسخه بروز تر هست که دارای پردازنده Qualcomm Snapdragon 805 و پردازنه گرافیکیه Adreno 420
هست و Samsung Galaxy S5 Duos دارای پردازنده Qualcomm Snapdragon 801 و پردازنه گرافیکیه Adreno 330
هست
مرصاد جان نسخه اکتا کور نسخه H هست که با پردازنده Exynos 5 Octa 5422 که برای بازارهای آسیایی بخصوص ایران و امارات ارائه شده . (Only the registered members can see the link)
و نسخه F برای اروپا ارائه شده . Samsung SM-G900F for Europe (Only the registered members can see the link)
M3RS4D 50062
21-12-14, 19:41
مرصاد جان نسخه اکتا کور نسخه H هست که با پردازنده Exynos 5 Octa 5422 که برای بازارهای آسیایی بخصوص ایران و امارات ارائه شده . (Only the registered members can see the link)
و نسخه F برای اروپا ارائه شده . Samsung SM-G900F for Europe (Only the registered members can see the link)
درسته ایمان جان
نسخه Samsung Galaxy S5 SM-G900F برا اروپا هستش
من به اشتباه گفتم پردازنده اُکتا کُر ,پردازندش کواکام هست Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801:great:
ممنون:give_rose:
I M A N
21-12-14, 19:42
مجدداً ممنون ، فقط می خواستم سئوال گوشی S5 کدامیک از نسخه های آن بهتر از دیگری هست.
1) Samsung Galaxy S5 SM-G900F
2) Samsung Galaxy S5 Plus
3) Samsung Galaxy S5 Duos
نسخه H که به صورت رسمی در ایران ارائه شد با پردازنده اگزنیوس ساخت خود شرکت سامسونگ .
نسخه F هم با پردازنده کوالکام که مرصاد عزیز مشخصاتش رو گفتند خدمتتون ، دارای پردازنده Qualcomm Snapdragon 801 و پردازنه گرافیکیه Adreno 330
نسخه DOUS که با پردازنده کوالکام است با این تفاوت که 2 سیم کارت است .
و نسخه PLUS هم که گفتند خدمتتون ، نسخه بروز تر هست که دارای پردازنده Qualcomm Snapdragon 805 و پردازنه گرافیکیه Adreno 420.
kazaroonishahrsakhtafzar
21-12-14, 19:58
هست
پس به نظر شما Samsung Galaxy S5 Plus را بخرم؟
آیا این گوشی فوق در ایران هم پیدا می شود یا نه؟
I M A N
21-12-14, 20:08
این نسخه دوست عزیز در ایران ارائه نشده . حداقل بنده ندیدم فروخته بشه . چون فقط برای خود کره و یکسری اپراتورهای خاص امریکا و اروپا ارائه میشود .
بهترین نسخه همون سری F است .
M3RS4D 50062
21-12-14, 20:22
آیا این گوشی فوق در ایران هم پیدا می شود یا نه؟
باز نظر من روی Note 3 هست
0.2 مگاهرتز کلاک بیشتر پردازنده و یه پردازنده گرافیکی جدیدتر باز اونقدرا هم زیاد نیست که ادم از Note 3 بگذزه :great::great::great: