PDA

مشاهده نسخه کامل : تفاوت سی پی یو های اینتل با ای ام دی

amd95
26-11-14, 23:39
با سلام خدمت شما
من میخوام سیستمم رو ارتقا بدم ولی در حال حاظر دارم تحقیق میکنم
چندتا سوال داشتم گفتم از سایت شما بپرسم
1. آیا میشه قطعات : رم ddr ، هارد sata ، رو روی مادربردهای فعلی موجود در بازار نصب و استفاده کرد؟
در واقع مادربرد های امروزی رم ddr3 و sata 3 یا sata6 پشتیبانی میکنن این یعنی اینکه قادر به پشتیبانی از تکنولوزی های قدیمی مثلآ" رم های ddr2 یا ddr ویا هارد sata هستن؟؟
2. من متوجه شدم که استفاده از cpu های amd و مادربردهای با پردازنده amd کمه واین برام جالبه چرا؟
آخه cpu ها و مادربردهای amd نسبت به intel ارزونتر هستن مثلا با

348 تومان میشه
یه سی پی یو amd ، چهار هسته - فرکانس 3.8 - کش L3 8مگابایت - گرافیگ مجتمع و چند تکنولوژی دیگه AMD Vishera FX-4300 -

در حالی که با 380 میشه
سی پی یو اینتل Intel Core i3-3240 - با دو هسته - فرکانس 3.4 - کش 3 - گرافیگ مجتمع و...

یا با 380 میشه
سی پی یو اینتل Intel 4th Gen Core i3-4150 - با فرکانس 3.5 - کش 3 - فقط با تفاوت گرافیک مجتمع

در ضمن سی پی یو های اینتل از رم های با سرعت 1600 پشتیبانی میکنن ولی amd با 1866

سوال اینکه آخه چهار هسته ای با فرکانس بالا کجا و دو هسته ای با فرکانس پایین؟؟؟!!!! چرا اینطوره که کاربرا کمتر سراغ amd میرن؟یه جوریه انگار یه چیزایی هست
اگه لطف کنید به این سوالات جواب بدین خیلی کمک میکنین.ممنون

AMD>INTEL
27-11-14, 00:00
1-رم رو خیر . از لحاظ فیزیکی با هم فرق دارند و سازگار نیستند .در مورد هارد اگر ساتا 2 باشد با سرعت ساتا 2 کار میکند
2-بله یک زمانی قیمت AMD پائین تر بود ولی با توجه به قیمت گذاری شرکت های وارد کننده قیمت هاش بالا رفتند .یک مسئله دیگر هم متنوع نبودن مدلهای مادربرد برای این پردازنده هاست .اگر کمی وارد کنندگان با سود واقعی پردازنده های AMD رو بفروشند بله ارزش دارد.ولی الان نه قیمت پردازنده نه مادربردهای AMD اصلا منطقی نیست .

amd95
27-11-14, 00:13
ممنون از پاسختون
اول اینکه هارد من ساتا هست نه ساتا 2
دوم انکه اون مدلهایی که گفتم رو مقایسه کنید از لحاظ قیمت وکاراییاینم لینکهاش
amd (Only the registered members can see the link)
intel 4150 (Only the registered members can see the link)
intel 3240 (Only the registered members can see the link)
کدوم بهتره؟ و چرا؟
3. یه سوال دیگه از کجا بدونیم که فلان سیستم یا فلان قطعات ، چه پاوری نیاز دارن؟یعنی با چه پاوری میشه کار کنن که پاور اضافی یا کم نیاره؟
ممنون

AMD>INTEL
27-11-14, 00:21
ممنون از پاسختون
اول اینکه هارد من ساتا هست نه ساتا 2
دوم انکه اون مدلهایی که گفتم رو مقایسه کنید از لحاظ قیمت وکاراییاینم لینکهاش
amd (Only the registered members can see the link)
intel 4150 (Only the registered members can see the link)
intel 3240 (Only the registered members can see the link)
کدوم بهتره؟ و چرا؟
3. یه سوال دیگه از کجا بدونیم که فلان سیستم یا فلان قطعات چه پاوری نیاز دارن؟یعنی با چه پاوری میشه کار کنن که پاور اضافی یا کم نیاره؟
ممنن

1-در مورد هارد سرعت محدود میشه .
3420 از سری قدیمی 1155 هست و خریدش به صرف نیست .
4150 پردازنده خوبیه .
پردازنده FX هم خوب هست
لینک مقایسه
AMD FX-4130 vs Intel Core i3-4150 (Only the registered members can see the link)
برای محاسبه میزان پاور مورد نیاز
نرم افزار آنلاین محاسبه توان مصرفی کامپیوتر (Only the registered members can see the link)

amd95
27-11-14, 00:31
ممنون از راهنمایی تون خیلی کمک کرد واقعا"
فیلمی چیزی هست که طریقه نصب CPU رو نشون بده بهتر بگم آموزش بده؟
این نرم افزار انلاین چقدر قابل اعتماد یعنی بر اساس اون میتونیم پاور رو انتخاب کنیم؟
در ضمن از لحاظ گرافیگی کدوم بهتره؟از اون دوتا CPU چون قراره کارت گرافیگ نخرم یه مادربرد که آنبرد گرافیگ داره تهیه کنم
پیشنهاد شما برای مادربرد چیه؟
ممنون

محمد گیمر GTX
27-11-14, 00:34
دوست عزیز در مورد پردازنده بگم که اینطوریام نیس که اون دوستمون گفت ... به عنوان مثال پردازنده i7 اینتل که چهار هسته واقعی و چهار هسته مجازی داره از پردازنده amd هشت هسته ای که هشت هسته واقعی داره قویتره به همین دلیله که قیمتش بالاتره این که amd با اینکه فرکانس بالاتری داره ولی ضعیفتره دیگه باید از خود شرکت ها پرسید

و در مورد محصولات هم بگم که amd چون یه چن وقتیه کارت گرافیک میزنه اره محصولاتش کم تر شده ولی اونقدر کم نشده که گیر نیاد

ولی بیین i3 و fx ای ام دی من i3 رو بهتون پیشنهاد میکنم چون i3 یکم قویتره ولی اگه می خواید پردازنده هشت هسته ای بگیرید من amd رو بهتون پیشنهاد میدم

alksdj
27-11-14, 00:36
ممنون از راهنمایی تون خیلی کمک کرد واقعا"
فیلمی چیزی هست که طریقه نصب CPU رو نشون بده بهتر بگم آموزش بده؟
این نرم افزار انلاین چقدر قابل اعتماد یعنی بر اساس اون میتونیم پاور رو انتخاب کنیم؟

CPU Installation,روش نصب پردازنده بر روی کامپیوتر (Only the registered members can see the link 8%A8_%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9 %87_%D8%A8%D8%B1_%D8%B1%D9%88%DB%8C_%DA%A9%D8%A7%D 9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1)

آمزش نحوه نصب Cpu های Intel بر روی مادربورد (Only the registered members can see the link %D9%86%D8%B5%D8%A8_Cpu_%D9%87%D8%A7%DB%8C_Intel_%D 8%A8%D8%B1_%D8%B1%D9%88%DB%8C_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D 8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF)

آموزش نصب CPU روی مادربرد (Only the registered members can see the link)

Cyberlife
27-11-14, 00:38
با سلام خدمت شما
من میخوام سیستمم رو ارتقا بدم ولی در حال هاظر دارم تحقیق میکنم
چندتا سوال داشتم گفتم از سایت شما بپرسم
1. آیا میشه قطعات : رم ddr ، هارد sata ، رو روی مادربردهای فعلی موجود در بازار نصب و استفاده کرد؟
در واقع مادربرد های امروزی رم ddr3 و sata 3 یا sata6 پشتیبانی میکنن این یعنی اینکه قادر به پشتیبانی از تکنولوزی های قدیمی مثلآ" رم های ddr2 یا ddr ویا هارد sata هستن؟؟
2. من متوجه شدم که استفاده از cpu های amd و مادربردهای با پردازنده amd کمه واین برام جالبه چرا؟ آخه cpu ها و مادربردهای amd نسبت به intel ارزونتر هستن مثلا با 348 تومان میشه یه سی پی یو amd ، چهار هسته - فرکانس 3.8 - کش L3 8مگابایت - گرافیگ مجتمع و چند تکنولوژی دیگه AMD Vishera FX-4300 - در حالی که با 380 میشه سی پی یو اینتل Intel Core i3-3240 - با دو هسته - فرکانس 3.4 - کش 3 - گرافیگ مجتمع و... یا با 380 میشه سی پی یو اینتل Intel 4th Gen Core i3-4150 - با فرکانس 3.5 - کش 3 - فقط با تفاوت گرافیک مجتمع در ضمن سی پی یو های اینتل از رم های با سرعت 1600 پشتیبانی میکنن ولی amd با 1866
سوال اینکه آخه چهار هسته ای با فرکانس بالا کجا و دو هسته ای با فرکانس پایین؟؟؟!!!! چرا اینطوره که کاربرا کمتر سراغ amd میرن؟یه جوریه انگار یه چیزایی هست
اگه لطف کنید به این سوالات جواب بدین خیلی کمک میکنین.ممنون

1- رم های DDR و DDR2 رو نمیتونید روی مادربرد دارای اسلات DDR3 نصب کنید، چون معماری و مکان پینهای هر نسل رم با دیگری متفاوته اما هارد 3 Sata رو میتونید به پورت Sata یا Sata 3 وصل کنید.

اما سرعت انتقال اطلاعات Sata 3 روی پورت Sata و بالعکس ممکنه کمی کمتر باشه، چون هارد یک قطعه مکانیکی هست و پهنای باند Sata 1 هم بیشتر از نیازش هست، اما سرعت انتقال اطلاعات

فقط به پهنای باند مربوط نمیشه و چیپ کنترل کننده پل جنوبی
(Southbridge)
و تکنولوژی و الگوریتم استفاه شده در اون هم در سرعت انتقال اطلاعات موثره.

2- برای مقایسه CPU ها بهتره از سایتهای مقایسه سخت افزار استفاده کنید، چون ممکنه روی کاغذ مشخصات یک CPU از دیگری بالاتر باشه اما در عمل تفاوت اونها با هم زیاد هست، ولی در کل برای

کسانی که قصد Overclock دارند، CPU های AMD بهترین گزینه هستند و با هزینه کمتر و کمی تجربه و دانش میتونند کارایی یک CPU گران قیمت Intel رو دریافت کنند.

alksdj
27-11-14, 00:40
دوست عزیز در مورد پردازنده بگم که اینطوریام نیس که اون دوستمون گفت ... به عنوان مثال پردازنده i7 اینتل که چهار هسته واقعی و چهار هسته مجازی داره از پردازنده amd هشت هسته ای که هشت هسته واقعی داره قویتره به همین دلیله که قیمتش بالاتره این که amd با اینکه فرکانس بالاتری داره ولی ضعیفتره دیگه باید از خود شرکت ها پرسید

و در مورد محصولات هم بگم که amd چون یه چن وقتیه کارت گرافیک میزنه اره محصولاتش کم تر شده ولی اونقدر کم نشده که گیر نیاد

ولی بیین i3 و fx ای ام دی من i3 رو بهتون پیشنهاد میکنم چون i3 یکم قویتره ولی اگه می خواید پردازنده هشت هسته ای بگیرید من amd رو بهتون پیشنهاد میدم

محمد جان اینطوری هم نیست باید ببینیم که چقدر میخوایم هزینه کنیم و چقدر میخوام بازده هی داشته باشه . اینجوری نیست که i3 بهتر از fx باشه باید برسی بشه که کدوم مدل i3 با fx مقایسه کرد :11():

alksdj
27-11-14, 00:42
1- رم های DDR و DDR2 رو نمیتونید روی مادربرد دارای اسلات DDR3 نصب کنید، چون معماری و مکان پینهای هر نسل رم با دیگری متفاوته اما هارد Sata رو میتونید به پورت Sata 2 یا Sata 3 وصل کنید.

2- برای مقایسه CPU ها بهتره از سایتهای مقایسه سخت افزار استفاده کنید، چون ممکنه روی کاغذ مشخصات یک CPU از دیگری بالاتر باشه اما در عمل تفاوت اونها با هم زیاد هست، ولی در کل برای

کسانی که قصد Overclock دارند، CPU های AMD بهترین گزینه هستند و با هزینه کمتر و کمی تجربه و دانش میتونند کارایی یک CPU گران قیمت Intel رو دریافت کنند.

با تشکر از شما دوست عزیز . ولی در مورد اورکلاک باید بگم که برای اورکلاک باید یکسری شرایط فراهم باشه تا یک اورکلاک خوب و با بازده خوب انجام بشه :11():

amd95
27-11-14, 00:46
در ضمن از لحاظ گرافیگی کدوم بهتره؟از اون دوتا CPU چون قراره کارت گرافیگ نخرم یه مادربرد که آنبرد گرافیگ داره تهیه کنم
ممنون

محمد گیمر GTX
27-11-14, 00:47
محمد جان اینطوری هم نیست باید ببینیم که چقدر میخوایم هزینه کنیم و چقدر میخوام بازده هی داشته باشه . اینجوری نیست که i3 بهتر از fx باشه باید برسی بشه که کدوم مدل i3 با fx مقایسه کرد :11():

باشه باشه ما تسلیم

AMD>INTEL
27-11-14, 01:14
ممنون

اگر میخواهی گرافیک نگیری بهتره به سراغ APU ها بری .
پیشنهادم AMD A10-6800K BE هست
با گرافیک توکار AMD Radeon HD 8670D

YosefFaraji
27-11-14, 01:16
همیشه عدد بالاتر به منعای قویتر بودن نیست.مثلا یه سی پی یو Core 2 Quad 6600از سوکت 775 چهار هسته ایه و 8مگ کش داره ولی یه i3 2100 با این که دو هسته ای واقعی و چهار هسته ای مجازیه و کشش 3مگ هست از اون قویتره.چون نسلش جدیدتره.
سایت محاسبه گر گرین قابل اعتماده و میتونید با اون پاور مناسبتونو انتخاب کنید.گرافیک آنبورد سی پی یو های جدید1150قویتره چون نسل جدیدتریه

Cyberlife
27-11-14, 01:17
با تشکر از شما دوست عزیز . ولی در مورد اورکلاک باید بگم که برای اورکلاک باید یکسری شرایط فراهم باشه تا یک اورکلاک خوب و با بازده خوب انجام بشه :11():

یعنی با Water Cooling هم نمیشه به این شرایط دست پیدا کرد ؟

alksdj
27-11-14, 03:43
یعنی با Water Cooling هم نمیشه به این شرایط دست پیدا کرد ؟

عزیز بحث Water Cooling جداست . اگر واتر داشته باشید قطعا میتونید یک اورکلاک خوب و پایدار داشته باشید . ولی همه افراد نمیتونن بابت واتر هزینه کنن این رو هم باید در نظر داشته باشیم :11():

sms.moosavi
27-11-14, 11:30
سلام
یه سوال یه مقدار نامربوط داشتم. چرا قیمت سی پی یو های AMD این قدر در کشور بالاست؟ مثلا یه سی پی یو 150 دلاری AMD تو کشور 700 تومن قیمتشه!!! در حالی که سی پی یو 200 دلاری اینتل تو بازار کشور همین قیمت رو داره.

MAZY
27-11-14, 12:13
سلام
یه سوال یه مقدار نامربوط داشتم. چرا قیمت سی پی یو های AMD این قدر در کشور بالاست؟ مثلا یه سی پی یو 150 دلاری AMD تو کشور 700 تومن قیمتشه!!! در حالی که سی پی یو 200 دلاری اینتل تو بازار کشور همین قیمت رو داره.
چون سود اینتل برای فروشنده ها بیشتره(یه فروشنده بهم گفت) بیشتر اینتل وارد کشور میشه وای ام دی کم تر پیدا میشه و از طرفی فروشنده ها چون اول جیب خودشونو نگاه میکنن بعد رصایت مشتری بیشتر از اینتل تعریف میکنن و اکثر افراد نسبت به ای ام دی ذهنیت منفی پیدا کردن و چون سی پی یو ای ام دی تو بازارایران نیست قیمتش بی خودی رفته بالا.
در نتیجه تو بازار ایران به صرفه نیست آدم بره سمت ای ام دی ولی تو بازار خارج از کشور چرا

AMD>INTEL
27-11-14, 12:25
چندسال پیش چند شرکت محصولات AMD رو وارد میکردند و وضعیت خیلی بهتر بود. الان دست یکی از شرکت هاست که فقط به سود خودش فکر میکنه . این قیمت ها هم سیاست همین وارد کننده است .

امید رض
27-11-14, 12:49
بهترین وارزون ترین پردازنده دست amd هست ولی توکشورماقدرشونونمیدونن بخواطر سودکمش والا مامیریم براخرید پردازنده هایه ای ام دی تو بازار همه مغازه اینتل دارن مگر از ابدارچی یا سوراخ سونبه هایه بازار باید بگردی پیداکنی اگرهم باشه یکی پشت ویترینشون دارن
این سیاست کثیفه شرکت هایه تولید کننده قطعات هم هستا چیزی که هست حق ای ام دی روهم تو ساخت مادربورداشون هم خوردن اگه به مادربورد هایه ای ام دی نگاه کنیدمادربورد 700تومنیش اسلاته گرافیکیش x16 ورژن2هست اونوقت اینتل مادربورد300تومنیش اسلاته گرافیکیش x16 ورژن 3هست الان کی اخه میره سمت سوکت x99 اگه هم بره لابودکلی درامدو سود میکنه ازخریدش که یه همچین مادربورد باسوکت گرون میخره
الان کنسول ها شرکت ها یه خوب بازی amd روقبول دارن توخارج هم مردم میرن سمت amd چون ارزون وبصرفه وسهامه خوبی داره

Alireza khkh
27-06-15, 17:33
1-رم رو خیر . از لحاظ فیزیکی با هم فرق دارند و سازگار نیستند .در مورد هارد اگر ساتا 2 باشد با سرعت ساتا 2 کار میکند
2-بله یک زمانی قیمت AMD پائین تر بود ولی با توجه به قیمت گذاری شرکت های وارد کننده قیمت هاش بالا رفتند .یک مسئله دیگر هم متنوع نبودن مدلهای مادربرد برای این پردازنده هاست .اگر کمی وارد کنندگان با سود واقعی پردازنده های AMD رو بفروشند بله ارزش دارد.ولی الان نه قیمت پردازنده نه مادربردهای AMD اصلا منطقی نیست .

سلام خسته نباشید میخاستم بدونم هنوزم نظر شما همینه یعنی نمیشه تویه ای ام دی یه سیپیو پیدا کرد مثل 4460 انتل ولی ارزون تر متشکر

AMD>INTEL
27-06-15, 17:35
سلام خسته نباشید میخاستم بدونم هنوزم نظر شما همینه یعنی نمیشه تویه ای ام دی یه سیپیو پیدا کرد مثل 4460 انتل ولی ارزون تر متشکر

در حال حاضر خیر از نظر قیمت فروش در ایران ارزش خرید ندارند .

Alireza khkh
27-06-15, 17:35
ودیگه این که راست کارت گرافیک هایه رادون با ای ام دی بهتر مچ میشن

AMD>INTEL
27-06-15, 17:36
ودیگه این که راست کارت گرافیک هایه رادون با ای ام دی بهتر مچ میشن

خیر این مسئله جنبه علمی ندارد .

Alireza khkh
07-07-15, 10:01
سلام من امروز رفتم تا از بازار مشهد یه سیپیو 4460 بگیرم ولی دیدم در عرض سه روز قیمتش 80 90 تومن افزایش داشته
میخام ببینم این افزایش قیمت موندگاره یا مقطعی ودوباره میاد پایین
:1. (28)::1. (28):