PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره در انتخاب حافظه SSD

tietie
08-08-14, 13:02
سلام

1-میخواستم بدونم که SSD روی سیستم فقط رو لودینگ بازی تاثیر داره یا روی FPS
2- 128 گیگ برای بازی و ویندوز 7 یا 8 کافیه؟
3- ویندوزم رو SSD باید نصب بشه حتما؟
4- از بین برندها کدوم بهتره؟ ADATA-CORSAIR-SanDisk
5-این اتصال M2 الان تو بازار موجوده

AMD>INTEL
08-08-14, 13:05
سلام

1-ssd روی سرعت لود بالا اومدن ویندوز تاثیر چشمگیری دارد . معمولا گیم رو باید روی هاردتون نصب کنید .
2-به نظر من 128 گیگ برای ssd مناسبه
3-بله ssd سرعت بوت شدن سیستم رو زیاد میکنه .پس بهتره روی ssd ویندوز نصب بشه
4- من kingston hyperx و plextor رو ترجیح میدم
5-برای دیوایس های msta تو بازار موجوده

nima_hl
08-08-14, 13:11
سلام

سلام

1- فقط در لودینگ تاثیر داره

2- برای ویندوز که کافیه ولی اگر تعداد زیادی بازی نصب کنید ممکنه پر بشه

3- بهترین کار اینه که ویندوز روی ssd نصب بشه که از سرعتش استفاده کنید ولی حتمی در کار وجود نداره

4- برند آنچنان مهم نیست مدل مهمه . ممکنه هر کدوم از این برندها محصولاتی داشته باشند که از برخی از محصولات برندهای دیگه بهتر باشه

5- من که ندیدم

tietie
08-08-14, 14:33
1-mSATA یا SATAIII?
2- این مدل مورد تاییده؟
SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE120BW 2.5" 120GB SATA III TLC Internal Solid State Drive (SSD) - Newegg.com (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
08-08-14, 14:44
1-mSATA یا SATAIII?
2- این مدل مورد تاییده؟
SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE120BW 2.5" 120GB SATA III TLC Internal Solid State Drive (SSD) - Newegg.com (Only the registered members can see the link)

این بهتره
Plextor M5 Pro 128GB SATA3 SSD

tietie
08-08-14, 19:37
این بهتره
Plextor M5 Pro 128GB SATA3 SSD

دلیل فنیش چیه؟

AMD>INTEL
08-08-14, 19:40
دلیل فنیش چیه؟

دلیل گارانتی خوب و بازدهی عالی
Plextor M5 Pro 256 GB SSD Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

Hessam II
08-08-14, 20:16
دلیل فنیش چیه؟

SSD بهتر از اون مدل پلکستور، وجود نداره در کشور...!

Plextor PX-M5P Xtreme (Only the registered members can see the link)

tietie
08-08-14, 23:23
دلیل گارانتی خوب و بازدهی عالی
Plextor M5 Pro 256 GB SSD Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

روی مادربورد ASUA MAXIMUS VII HERO جواب میده:
فکر کنم فقط SATA III داره و M2
mSATA فکر کنم نداره

AMD>INTEL
08-08-14, 23:26
روی مادربورد ASUA MAXIMUS VII HERO جواب میده:
فکر کنم فقط SATA III داره و M2
mSATA فکر کنم نداره

100% جواب میده . نیازی به msata نیست . همین کفایت میکنه .
m2 تا حدی کمیاب هست .

STUXNET
09-08-14, 08:56
سلام

اتصال M2 روی سری جدید چیپست های سری 97 حالا یا H z موجوده بستگی به برند سازنده داره

tietie
09-08-14, 13:37
100% جواب میده . نیازی به msata نیست . همین کفایت میکنه .
m2 تا حدی کمیاب هست .

اگر امکان خرید از Newegg باشه، آیا M.2 برتری چشمگیری دارد نسبت به SATAIII?

Hessam II
09-08-14, 13:45

بله. تفاوت بسیار چشمگیره!

AMD>INTEL
09-08-14, 13:46

برتر چشمگیری ندارد دوست من . من باشم ssd رو ترجیح میدم .

iranch
09-08-14, 14:36
درود
با اجازه صاحب تاپیک
میشه در رابطه با M2 توضیح دهید؟ چی هست؟

Hessam II
09-08-14, 14:52
درود
با اجازه صاحب تاپیک
میشه در رابطه با M2 توضیح دهید؟ چی هست؟

کانکتور مجتمع M.2

مادربردهای سری ۹ به اسلات مجتمع M.2 مجهز شده‌اند که امکان اتصال SSD به PCI-Express را در اختیار کاربران قرار می دهد. این درگاه قادر است اطلاعات را با سرعت ۱۰ گیگابیت در ثانیه منتقل کند! بازده و سرعت انتقال اطلاعات در M.2 بیشتر از mSATA و حتی SATA Revision 3 است که سرعت انتقال اطلاعات در آنها به ۶ گیگابیت در ثانیه می رسد. این یعنی 40% افزایش کارایی نسبت به اینترفیس SATA6.0Gb/s!

در حال حاضر چند SSD با قابلیت استفاده از اسلات M.2 در بازار کامپیوتر کشور موجود می باشد که با گارانتی متفرقه و بعضاً بدون گارانتی توسط اشخاص وارد کننده وارد شده است. این SSD ها دارای سرعت خواندن و نوشتن بیش از 800MB/s می باشند.

STUXNET
09-08-14, 15:59
دوست خوب شرکت Asus یه سری هاردهای SSD واردبازار کرده که سرعت Read Write رو تا 1000 Mb پوشش دهی میکنه اونوقت چطور تفاوت نداره؟
ولی به قیمتشم فکر کنید

tietie
09-08-14, 19:13
کانکتور مجتمع M.2

مادربردهای سری ۹ به اسلات مجتمع M.2 مجهز شده‌اند که امکان اتصال SSD به PCI-Express را در اختیار کاربران قرار می دهد. این درگاه قادر است اطلاعات را با سرعت ۱۰ گیگابیت در ثانیه منتقل کند! بازده و سرعت انتقال اطلاعات در M.2 بیشتر از mSATA و حتی SATA Revision 3 است که سرعت انتقال اطلاعات در آنها به ۶ گیگابیت در ثانیه می رسد. این یعنی 40% افزایش کارایی نسبت به اینترفیس SATA6.0Gb/s!

در حال حاضر چند SSD با قابلیت استفاده از اسلات M.2 در بازار کامپیوتر کشور موجود می باشد که با گارانتی متفرقه و بعضاً بدون گارانتی توسط اشخاص وارد کننده وارد شده است. این SSD ها دارای سرعت خواندن و نوشتن بیش از 800MB/s می باشند.

با تشکر

گویا دو نوع استاندارد اسلات M.2 هم موجوده. میشه توضیح مختصر بدید در مورد این تفاوتها

Hessam II
09-08-14, 19:16
با تشکر

گویا دو نوع استاندارد اسلات M.2 هم موجوده. میشه توضیح مختصر بدید در مورد این تفاوتها

یک نوع هست فقط.

AMD>INTEL
09-08-14, 19:25
با تشکر

فکر کنم منظورت msata باشه که برای دستگاه های پرتابل استفاده میشه .
Mini-SATA (mSATA
M.2 (NGFF

iranch
09-08-14, 19:42
حتی SATA Revision 3 است که سرعت انتقال اطلاعات در آنها به ۶ گیگابیت در ثانیه می رسد. این یعنی 40% افزایش کارایی نسبت به اینترفیس SATA6.0Gb/s!
درود
ممنون از اطلاعاتت اقای حسام
مگر ساتا 3 تا 6 گیگابیت بر ثانیه بعنی حدودا 6144/8=768 مگابایت بر ثانیه رو انتقال نمی ده؟ پس چرا میگن 600 مگابایت انتقال میده؟

AMD>INTEL
09-08-14, 19:43
درود
ممنون از اطلاعاتت اقای حسام
مگر ساتا 3 تا 6 گیگابیت بر ثانیه بعنی حدودا 6144/8=768 مگابایت بر ثانیه رو انتقال نمی ده؟ پس چرا میگن 600 مگابایت انتقال میده؟

SATA revision 3.0 - 6 Gbit/s - 600 MB/s

iranch
09-08-14, 20:01
SATA revision 3.0 - 6 Gbit/s - 600 MB/s

درسته اما اگر ضرب و تقسیم کنیم باید بشه 768 نه 600

AMD>INTEL
09-08-14, 20:05
درسته اما اگر ضرب و تقسیم کنیم باید بشه 768 نه 600
خیر .4.8 گیگابیت در ثانیه میشه 600mb/s
the maximum uncoded transfer rate is 4.8 Gbit/s (600 MB/s)

iranch
09-08-14, 20:09
خیر .4.8 گیگابیت در ثانیه میشه 600mb/s
the maximum uncoded transfer rate is 4.8 Gbit/s (600 MB/s)

اگر 600 مگابایت هست پس چرا میگن 6 گیگابیت؟

AMD>INTEL
09-08-14, 20:24
اگر 600 مگابایت هست پس چرا میگن 6 گیگابیت؟

6 گیگابیت دوست عزیز native transfer rate هستش .

tietie
09-08-14, 23:20
فکر کنم منظورت msata باشه که برای دستگاه های پرتابل استفاده میشه .
Mini-SATA (mSATA
M.2 (NGFF

این توضیحات در سایت زیر آمده:
SSD Guide: M.2 PCI-Express, M.2 SATA, M-SATA And SATA Express - The Differences Explained! (Only the registered members can see the link)

M.2 SATA SSDs

M.2 SATA SSDs perform up to SATA III speeds (6Gbit/s); the same as other SATA-based SSDs.

M.2 PCI-Express SSDs

While M.2 PCI-Express uses the same PCI-Express protocol as SATA Express, it drops the ‘SATA’ namesake to avoid confusion. M.2 PCI-Express is set to be the interface of choice for 2014 PC DIY enthusiasts, with its small form factor and 10Gbit/s performance potential (in the first generation).

ceshibel
29-08-14, 14:31
یک سوالی برای بنده مطرح شده ممنون میشم دوستان صاحب نظر کمکم کنن:give_rose:
بنده یک مادربوردMSI دارم که درگاه یا پورت msata داره ، پورت sata3 هم داره ، حالا تصمیم دارم که یک هارد وضعیت جامد یا همون SSD براش بگیرم ، بنظر شما از بین هارد های SSD 3.5 اینچی و msata که مستقیم روی مادربورد پیچ میشه کدومش رو انتخاب کنم ؟:1. (27):
خیلی ممنون میشم که از بین این دو نوع مختلف که برای خرید میتونم انتخاب کنم ، بهترینش رو با دلیل بهم پیشنهاد بفرمایید:1. (35):
با سپاس فراوان :give_rose:

AMD>INTEL
29-08-14, 14:41
یک سوالی برای بنده مطرح شده ممنون میشم دوستان صاحب نظر کمکم کنن:give_rose:
بنده یک مادربوردMSI دارم که درگاه یا پورت msata داره ، پورت sata3 هم داره ، حالا تصمیم دارم که یک هارد وضعیت جامد یا همون SSD براش بگیرم ، بنظر شما از بین هارد های SSD 3.5 اینچی و msata که مستقیم روی مادربورد پیچ میشه کدومش رو انتخاب کنم ؟:1. (27):
خیلی ممنون میشم که از بین این دو نوع مختلف که برای خرید میتونم انتخاب کنم ، بهترینش رو با دلیل بهم پیشنهاد بفرمایید:1. (35):
با سپاس فراوان :give_rose:

msata سرعتش عالیه . البته اگر بتونی با گارانتی خوب پیدا کنی
پیشنهادم خرید Plextor M5 Pro 128GB SATA3 هست .
این بررسی مدل 256 گیگ این ssd هست
Only the registered members can see the link

ceshibel
29-08-14, 14:52
msata سرعتش عالیه . البته اگر بتونی با گارانتی خوب پیدا کنی
پیشنهادم خرید Plextor M5 Pro 128GB SATA3 هست .
این بررسی مدل 256 گیگ این ssd هست
AnandTech | Plextor M5 Pro (256GB) Review (Only the registered members can see the link)

AMD جان دستت درد نکنه خیلی ممنونم
فقط یه سوال دیگه روی این هارد ام ساتا میتونم ویندوز نصب کنم و بوت کنم ؟ ربطی به مادربورد داره یا خیر ؟
ضمنا مادربوردم MSI mpower Z87 هستش
مجددا ممنونم از اینکه پاسخ دادین به سوالم:11():

ceshibel
29-08-14, 15:01
ببخشید بنده نمیخام زیاد هزینه کنم ( حدود 400 تومن گذاشتم کنار براش ) مدل ADATA SX300 چطوره ؟
توی سایتش این رو نوشته :
سرعت نوشتن تا حدود ۵۰۵ مگابایت در ثانیه و سرعت خواندن اطلاعات تا ۵۵۰ مگابایت در ثانیه میرسد

بنظر شما مدل 64 گیگ برای ویندوز کافی بنظر میرسه ؟ چون بعید میدونم در کل بتونم 128 گیگش رو بخرم و اینکه ریویو پلکستور که شما زحمت کشیدی رو دیدم سرعت رایت و خواندنش زیاد با این مدل تفاوت نداره ضمن اینکه بقول شما ممکنه اصن گیر نیارم تو بازار یا گارانتی نداشته باشه ! ( البته با گارانتی در ایران کلا مشکل دارم و اصلا هیچ کدوم رو قبول ندارم مخصوصا ویستا و سازگار )
ممنون از جوابتون :give_rose:

AMD>INTEL
29-08-14, 15:42
ببخشید بنده نمیخام زیاد هزینه کنم ( حدود 400 تومن گذاشتم کنار براش ) مدل ADATA SX300 چطوره ؟
توی سایتش این رو نوشته :
سرعت نوشتن تا حدود ۵۰۵ مگابایت در ثانیه و سرعت خواندن اطلاعات تا ۵۵۰ مگابایت در ثانیه میرسد

بنظر شما مدل 64 گیگ برای ویندوز کافی بنظر میرسه ؟ چون بعید میدونم در کل بتونم 128 گیگش رو بخرم و اینکه ریویو پلکستور که شما زحمت کشیدی رو دیدم سرعت رایت و خواندنش زیاد با این مدل تفاوت نداره ضمن اینکه بقول شما ممکنه اصن گیر نیارم تو بازار یا گارانتی نداشته باشه ! ( البته با گارانتی در ایران کلا مشکل دارم و اصلا هیچ کدوم رو قبول ندارم مخصوصا ویستا و سازگار )
ممنون از جوابتون :give_rose:

البته مدل انتخابی شما هم بازدهی خیلی خوبی نداره
ADATA SX300 256GB mSATA SSD Review - Final Thoughts (Only the registered members can see the link)

ceshibel
29-08-14, 21:22
البته مدل انتخابی شما هم بازدهی خیلی خوبی نداره
ADATA SX300 256GB mSATA SSD Review - Final Thoughts (Only the registered members can see the link)

البته جسارت نشه من انتخاب نکردم ! تنها پیشنهاد دادم :1. (35):
ولی در کل با توجه به لینک اخیر بنظر میرسه که مدل پلکستور کارایی بیشتری داره :wink:
مدل پیشنهادی شمارو تو بازار جستجو میکنم امیدوارم که بتونم پیداش کنم
ممنون:give_rose:

AMD>INTEL
29-08-14, 21:25
البته جسارت نشه من انتخاب نکردم ! تنها پیشنهاد دادم :1. (35):
ولی در کل با توجه به لینک اخیر بنظر میرسه که مدل پلکستور کارایی بیشتری داره :wink:
مدل پیشنهادی شمارو تو بازار جستجو میکنم امیدوارم که بتونم پیداش کنم
ممنون:give_rose:

پلکستور تو بازار موجود بود تا هفته پیش . از آقا نیما مدیر انجمن پیگیر باشی فکر کنم بتونه براتون تهیه کنند .

ceshibel
30-08-14, 00:04
پلکستور تو بازار موجود بود تا هفته پیش . از آقا نیما مدیر انجمن پیگیر باشی فکر کنم بتونه براتون تهیه کنند .
خیلی ممنونم
فردا بعد از سرکار میرم ولیعصر پاساژ ایران و بازار رضا رو یه سر میزنم ببینم چطور میشه اگر پیدا نکردم مزاحم آقا نیما میشم
از شما هم بخاطر کمکتون سپاسگزارم:give_rose:

mbasirati
29-05-17, 11:47
سلام دوستان
تاپیک خیلی قدیمی هست ولی امیدوارم که جواب بدید
من میخوام یه سیستم ببندم. مادربوردی که میذارم این هست:

پورت M.2 رو هم پشتیبانی میکنه. میخواستم بدونم تفاوت هاردای اس اس دی ساتا با ام2 از نظر سرعت خوندن و نوشتن خیلیه؟

الان چیزی که میخوام بذارم اس اس دی 250گیگ evo 850 سامسونگ هست. ولی وقتی تو سایت خود ایسوس دیدم که ام2 رو هم پشتیبانی میکنه و سرعت رو هم زده تا 32گیگابیت در ثانیه به نظر دیدم بهتره ام2 بذارم. ولی وقتی رفتم مقایسه کردم هاردای ساتا و ام2 رو دیدم ظاهرا تفاوت زیادی تو سرعت ندارن.

دوستان لطفا راهنمایی کنید.

AMD>INTEL
29-05-17, 12:13
سلام دوستان
تاپیک خیلی قدیمی هست ولی امیدوارم که جواب بدید
من میخوام یه سیستم ببندم. مادربوردی که میذارم این هست:

پورت M.2 رو هم پشتیبانی میکنه. میخواستم بدونم تفاوت هاردای اس اس دی ساتا با ام2 از نظر سرعت خوندن و نوشتن خیلیه؟

الان چیزی که میخوام بذارم اس اس دی 250گیگ evo 850 سامسونگ هست. ولی وقتی تو سایت خود ایسوس دیدم که ام2 رو هم پشتیبانی میکنه و سرعت رو هم زده تا 32گیگابیت در ثانیه به نظر دیدم بهتره ام2 بذارم. ولی وقتی رفتم مقایسه کردم هاردای ساتا و ام2 رو دیدم ظاهرا تفاوت زیادی تو سرعت ندارن.

دوستان لطفا راهنمایی کنید.

تاپیک جدید ایجاد کنید .