PDA

مشاهده نسخه کامل : خريد گرافيك براي گيمينگ تا سقف 650 هزار تومان

mirzaei1892
24-07-14, 20:36
درود دوستان.
پيشنهادتون توي خريد گرافيك براي بازي تا سقف 650 تومن چيه؟
ممنون از لطفتون.

AMD>INTEL
24-07-14, 20:37
GIGABYTE GTX 750 OC 2GB GDDR5
با قیمت 595 هزار تومن

mirzaei1892
25-07-14, 11:54
GIGABYTE GTX 750 OC 2GB GDDR5
با قیمت 595 هزار تومن
به نظرم ATI براي بازي بهتر باشه!!!!

noobkiiler
25-07-14, 13:18
به نظرم ATI براي بازي بهتر باشه!!!!
Nvidia خيلي بهتره و هماهنگيش با قطعات و بازي ها خيلي بيشتره
بيشتر بازي ها با nvidia هماهنگ هستن
مثلا بازي هايي مثل واچ داگز مشكلات فراواني با گرافيك خاي amd دارن

AMD>INTEL
25-07-14, 13:41
Nvidia خيلي بهتره و هماهنگيش با قطعات و بازي ها خيلي بيشتره
بيشتر بازي ها با nvidia هماهنگ هستن
مثلا بازي هايي مثل واچ داگز مشكلات فراواني با گرافيك خاي amd دارن

این طور نیست . الان دو نفر از کاربرای گیمر یکیش همین مجتبی جان عزیز از کارتهای AMD استفاده میکنند و بدون مشکل بازی میکنند .

noobkiiler
25-07-14, 14:11
این طور نیست . الان دو نفر از کاربرای گیمر یکیش همین مجتبی جان عزیز از کارتهای AMD استفاده میکنند و بدون مشکل بازی میکنند .
دوست عزيز من نميگم بده
دارم ميگم هماهنگي nvidia با باري ها خيلييي بهتره
من خودم با كارت هاي amd واچداگز رو بازي كردم و توي r9 270x مشكلات بسيار زيادي ديدم

warcaft
25-07-14, 14:16
Gigabyte R7 260X خودم داری استفاده میکنم عالیه . 530.000 خریدمش.

Farc0da3lx
25-07-14, 14:21
دوست عزيز من نميگم بده
دارم ميگم هماهنگي nvidia با باري ها خيلييي بهتره
من خودم با كارت هاي amd واچداگز رو بازي كردم و توي r9 270x مشكلات بسيار زيادي ديدم
بسته به نوع بازی و موتور پردازشی بازی در کارت های گرافیک فرق میکنه
مثلا من چندتا کارت گرافیک رو باهم مقایسه کردم ( R7 260X - Asus GTX750 Ti) در بسیاری بازیها انودیا بهتر بود و خوب در بعضی بازیها کارت ای ام دی پس نمیشه گفت کدوم گرافیک بهتره
بسته به نوع بازی خودتو باید کارت گرافیک رو انتخاب کنید
مثلا من همیشه بازیها سری NFS رو بازی میکنم موتور گرافیک بازی ایجاب میکنه که ادم گرافیکش انودیا باشه
ولی مثلا برای بازی ها HITMAN گرافیک ای ام دی خیلی بهتر هست .

پیشنهاد من EVGA - GeForce GTX 750 FWT - 2GB (Only the registered members can see the link)
یا
Asus GTX 750 TI
یا ASUS - ATI RADEON - R7 260X - 2GB OC (Only the registered members can see the link)

Hessam II
25-07-14, 14:21
بنده به شما 260X رو توصیه می کنم که به نسبت قیمت، 590 هزار تومانیش، فوق العاده اس... (Only the registered members can see the link)

لینک مقایسه. (Only the registered members can see the link)

noobkiiler
25-07-14, 14:32
بسته به نوع بازی و موتور پردازشی بازی در کارت های گرافیک فرق میکنه
مثلا من چندتا کارت گرافیک رو باهم مقایسه کردم ( R7 260X - Asus GTX750 Ti) در بسیاری بازیها انودیا بهتر بود و خوب در بعضی بازیها کارت ای ام دی پس نمیشه گفت کدوم گرافیک بهتره
بسته به نوع بازی خودتو باید کارت گرافیک رو انتخاب کنید
مثلا من همیشه بازیها سری NFS رو بازی میکنم موتور گرافیک بازی ایجاب میکنه که ادم گرافیکش انودیا باشه
ولی مثلا برای بازی ها HITMAN گرافیک ای ام دی خیلی بهتر هست .

پیشنهاد من [URL="Only the registered members can see the link"]EVGA - GeForce GTX 750 FWT - 2GB (Only the registered members can see the link)
یا
Asus GTX 750 TI
یا ASUS - ATI RADEON - R7 260X - 2GB OC (Only the registered members can see the link)

خب منم هحرفم همین بود دیگه
بیشتر بازی ها با nvidia سینک شدن و بازی هایی که با amd سازگارن خیلی کم هستن
واسه ی این من گفتم انویدیا وگرنه amd هم خوبه موضوع اینجست که nvidia با بازی ها سازگاریش بیشتره

AMD>INTEL
25-07-14, 14:34
خب منم هحرفم همین بود دیگه
بیشتر بازی ها با nvidia سینک شدن و بازی هایی که با amd سازگارن خیلی کم هستن
واسه ی این من گفتم انویدیا وگرنه amd هم خوبه موضوع اینجست که nvidia با بازی ها سازگاریش بیشتره

دوست عزیز مسئله سینک رو دقیق توضیح بدید . این حرف شما اصلا منطقی نیست .
10917

noobkiiler
25-07-14, 14:38
دوست عزیز مسئله سینک رو دقیق توضیح بدید . این حرف شما اصلا منطقی نیست .
دوست عزیز من راحت گفتم دیگه
شما تعداد بازی هایی که با amd بهتر از nvidia فریم میدن رو بشمرید
مثلا amd r9 290x با nvidia gtx 780ti
یا مثلا gtx 770 و amd r9 280x
خب به نظر شما کدوم بهتره؟
مثلا توی بازی هیتمن r9 280 خیلی بهتر عمل میکنه ولی توی بازی مثل واچ داگز یا بتمن با gtx 770 خیلی بهتر میبینید عملکرد رو!
در کل هر بازیی خودش رو با یک گرافیک بهتر نشون میده
من میگم که بازی هایی که nvidia بهتر عملرد داره بیشتر از مال amd هست
--------------------------
سلام آقای hesam II ببخشید بنده حقیر یک سوال داشتم
گرافیک r7 265 عملکرد بهتری داره یا r7 260?

AMD>INTEL
25-07-14, 14:43
دوست عزیز من راحت گفتم دیگه
شما تعداد بازی هایی که با amd بهتر از nvidia فریم میدن رو بشمرید
مثلا amd r9 290x با nvidia gtx 780ti
یا مثلا gtx 770 و amd r9 280x
خب به نظر شما کدوم بهتره؟
مثلا توی بازی هیتمن r9 280 خیلی بهتر عمل میکنه ولی توی بازی مثل واچ داگز یا بتمن با gtx 770 خیلی بهتر میبینید عملکرد رو!
در کل هر بازیی خودش رو با یک گرافیک بهتر نشون میده
من میگم که بازی هایی که nvidia بهتر عملرد داره بیشتر از مال amd هست
--------------------------

شما این قضیه رو مطرح کردید و خودتون باید اثبات کنید که بازیها در NVIDIA بهتر فریم میدهد .

noobkiiler
25-07-14, 14:46
شما این قضیه رو مطرح کردید و خودتون باید اثبات کنید که بازیها در NVIDIA بهتر فریم میدهد .
خب دوست عزیز من که گفتم!!من گفتم به سازگاری بازی با این گرافیک مربوطه!
این اثبات شده هست!
amd حتی توی بسیاری از بازیها که با خودشه هم کم میاره به nvidia
مثلا همون فارکرای اگه یادم باشه با amd سازگار تره

Hessam II
25-07-14, 14:52

سلام از ماست...

قطعاً 265 بهتر هست.

*MoJtAbA*
25-07-14, 15:14
امید جان دوستمون راست میگن ، توی بعضی از بازی ها که Nvidia پشتیبانی میکنه از اون بازی ، کارت های Nvidia و توی بعضی از بازی ها که AMD از اون بازی پشتیبانی میکنه ، کارت های AMD مطلوب تر و با فریم دهی بهتر اجرا میکنند ، که تعداد بازی هایی که AMD پشتیبانی میکنه در برابر Nvidia خیلی کم هست. بین عملکرد های کارت های دو شرکت توی بازی های مختلف تفاوت هست ولی نه در حد مثلا 30 فریم! یعنی اگر R9 290X تو فلان بازی ای که Nvidia پشتیبانی میکنه پنجاه فریم بگیره ، GTX 780 شصت فریم میگیره ( مثال بود ) و همچنین بر عکس

این چیزی که گفتم بر اساس تجربه شخصی و تجربه دوستان و کاربران سایت های مختلف بود ، ولی اگر قبول ندارید حرف من رو این هم بنچمارک :

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

پ.ن : امکان نداره توی یه سایت یا فروم حرف از Watch Dogs بشه ، بعد آخرش دعوا نشه !

noobkiiler
25-07-14, 15:32
امید جان دوستمون راست میگن ، توی بعضی از بازی ها که Nvidia پشتیبانی میکنه از اون بازی ، کارت های Nvidia و توی بعضی از بازی ها که AMD از اون بازی پشتیبانی میکنه ، کارت های AMD مطلوب تر و با فریم دهی بهتر اجرا میکنند ، که تعداد بازی هایی که AMD پشتیبانی میکنه در برابر Nvidia خیلی کم هست. بین عملکرد های کارت های دو شرکت توی بازی های مختلف تفاوت هست ولی نه در حد مثلا 30 فریم! یعنی اگر R9 290X تو فلان بازی ای که Nvidia پشتیبانی میکنه پنجاه فریم بگیره ، GTX 780 شصت فریم میگیره ( مثال بود ) و همچنین بر عکس

این چیزی که گفتم بر اساس تجربه شخصی و تجربه دوستان و کاربران سایت های مختلف بود ، ولی اگر قبول ندارید حرف من رو این هم بنچمارک :

پ.ن : امکان نداره توی یه سایت یا فروم حرف از Watch Dogs بشه ، بعد آخرش دعوا نشه !
بله دوست عزیز من قبول دارم
اما برای دوستی که بخواد هزینه کم کنه و گیم سنگینی رو بازی کنه 10 فریم خودش خیلیه!!!!
مثلا اگه گرافیک amd 10 فریم بده و nvidia 20 فریم خب مسلمه کدوم برتره
اما من با این حال مشاوره گرافیک رو به دوستانی مثل hesam و amd>intel عزیز میسپارم که مسلما از من خیلی بیشتر و بهتر اینجور ماجرا ها رو میدونن :)

AMD>INTEL
25-07-14, 18:11
پست های اضافه این تاپیک مدیریت شد . لطفا در تاپیک مشاوره اقدام به بحث های این شکلی نکنید .
با تشکر :11():