PDA

مشاهده نسخه کامل : فروش یک عدد مادربرد، کارت‌گرافیک، cpu، رم2عدد 2gb، پاورگرین، همچنین مودم usb وایمکس ایرانسل با تقویت

Arman263
22-06-14, 23:49
سلام دوستان همون طور که نوشتم یکسری قطعه جدید بعلت ارتقا (لینک (Only the registered members can see the link)) که به قرار زیر هست برای فروش گذاشتم :

در ضمن این نکته رو بگم که
1- قطعات رو بصورت یکجا میدم اما اگه برای همش خریدار باشه مشکلی نیست.
2- این قطعات بصورت حرفه ای ست شدند (مچ شدند) و ماهیت این سیستم برای پردازش گرافیکی بسته شده اما نه اینکه برای کارهای محاسبانی مناسب نباشه.
3- اونایی که یکجا سیستمو بخرن در اولویت هستند.
4- عکسها با نام کاربری خودم در سایتی دیگه هست که برای اطمیانان هم میتونید پ‌خ بدید...

مادربرد ASUS M4N78 با ساپرت AM3 و رم DDR2 (سایت سازنده + مشخصات (Only the registered members can see the link))
قیمت مقطوع : 75
لینک سایت سازنده :Motherboards - M4N78 SE - ASUS (Only the registered members can see the link)

کارت گرافیک : برند معروف XFX و مدل Nvidia Geforce 9600 GSO 1.5GB ورژن farCry2
قیمت مقطوع : 99
اطلاعات بیشتر تک‌شات : XFX launches Far Cry 2 Edition 1.5 GB XFX GeForce 9600 graphics card - TechShout (Only the registered members can see the link)

پردازنده AMD Athlon 64 X2 DualCore 5200
قیمت مقطوع : 76
لینک سایت سازنده : AMD Processors for Desktops: AMD Phenom™, AMD Athlon™ FX, AMD Athlon™ X2 Dual-Core, AMD Athlon™, and AMD Sempron™ Processor (Only the registered members can see the link)

رم دو عدد 800 2GB DDR2
قیمت مقطوع : 86 (هردو)
لینک سایت سازنده : Only the registered members can see the link
لینک میهن‌مارکت (Only the registered members can see the link)

پاور گرین Green GP430A که گزینه مناسبی برای این سیستمه >> فروخته شذ
قیمت مقطوع : 99
لینک سایت سازنده : Green GP430A Power (Only the registered members can see the link)
لینک میهن‌مارکت (Only the registered members can see the link)

مودم usb وایمکس ایرانسل (قابل حمل) به همراه تقویت کننده. تنها 3 ماه استفاده شده. (جداگانه هم فروخته می‌شود)
قیمت 80 قیمت آکبند: 120
لینک سایت سازنده : Only the registered members can see the linkانواع مودم (Only the registered members can see the link F%D9%85)

MoSi 1
23-06-14, 00:08
حاجی من رم هاتو فقط خریدارم . منتها باید هماهنگ کنم . بهت خبر میدم.
خدا خیرت بده خیلی ذنبال این نوع رمهات بودم . دمت گرم:great:

Arman263
23-06-14, 01:05
حاجی من رم هاتو فقط خریدارم . منتها باید هماهنگ کنم . بهت خبر میدم.
خدا خیرت بده خیلی ذنبال این نوع رمهات بودم . دمت گرم:great:

مشکلی نیست! فقط گفتم دیگه اگه کسی قطعات بیشتری رو یجا بخواد اولویت با اونه... همینجا اعلام کنید

nima_hl
23-06-14, 10:00
لطفا عکس با نام کاربری و "شهر سخت افزار" قرار دهید

Arman263
23-06-14, 11:41
لطفا عکس با نام کاربری و "شهر سخت افزار" قرار دهید
چشم،

10570

10571

Arman263
23-06-14, 15:24
320 بیشترین پیشنهاد
دوستان به علت عجله داشتن تا امشب میتونم صبر کنم... و اگه فروش نرفت فردا میبرم بازار برای فروش... پس اگه این سیستمو لازم دارید تا امشب بگید. مرسی

Omid_Boy
23-06-14, 20:31
سلام
به همراه پاور و مودم 320؟

Arman263
23-06-14, 22:00
سلام
به همراه پاور و مودم 320؟

سلام متاسفانه پاور موجود نیست
با 390 تومن با مودم.
320 بدون مودم.
هزینه ارسال هم بامن.
امشب پایان تاپیک

Arman263
24-06-14, 14:38
سلام، بلاخره راهی پیداکردم که شما با اطمینان میتونید خرید کنید.

سایت esam.ir بصورت یک واسطه با مجوز معتبر عمل میکنه و تمام اطلاعات شخصی شما رو در هنگام ثبت نام ثبت میکنه (ملی و آدرس منزل و.. )
همچنین تا اونجایی که من فهمیدم شما اول پول رو به حساب سایت ایسام میریزید و پس از تایید سایت مزد خودشو برمیداره و به حساب من میریزه.

اگه هنوز قصد خرید دارین به آدرس :
فروش مادربرد، کارت گرافیک، رم، cpu قیمت مناسب || شماره کالا:394984 (Only the registered members can see the link)
مراجعه کنید.