PDA

مشاهده نسخه کامل : عدم ورود به تنظیمات مودم ip 192.168.1.1

sempron
19-06-14, 00:35
درود
دوستان بنده مودمTP-LINK 8961 دارم میخوام برم قسمت تنظیمات و کانفیگش …
توی مرورگر وقتی آدرس ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱ وارد میکنم چیزی نمیاد همش در حالت سرچ هست
هر راهی بود رفتم ای پی دستی دادم
مودم را اپدیت کردم
درست نشد که نشد
زمانی میتونم وارد تنظیمات مودم بشم که قبلش مودم ریست کرده باشم تا زمانی که مودم روشن باشه خوبه
نمیدونم مشکل چیه قبلا بالا میومده الان نمیدونم چی شده که اینطوری شده !
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

AMD>INTEL
19-06-14, 05:55
درود
مودم را اپدیت کردم
درست نشد که نشد
زمانی میتونم وارد تنظیمات مودم بشم که قبلش مودم ریست کرده باشم تا زمانی که مودم روشن باشه خوبه

مودم رو باز کنید . خازن ها روی بردش رو بررسی کنید .اگر خازنی باد کرده داشت باید تعویض بشه

SOHR@B
19-06-14, 09:09
درود
مودم را اپدیت کردم
درست نشد که نشد

دوست من تو تنظیمات شبکه سیستمتون دیفالت گت وی رو بذارید 192.168.1.1 اون موقع تو ادرس بار اینترنت وارد کنین وارد میشین
Only the registered members can see the link

شما
default gateway رو بذار 192.168.1.1 درست میشه

sempron
19-06-14, 11:33
دوست من تو تنظیمات شبکه سیستمتون دیفالت گت وی رو بذارید 192.168.1.1 اون موقع تو ادرس بار اینترنت وارد کنین وارد میشین
Only the registered members can see the link

شما
default gateway رو بذار 192.168.1.1 درست میشه
دوست عزیز عرض کردم ای پی دستی دادم حتا توی مودم هم دادم ای پی درست نشد

sempron
19-06-14, 11:35
مودم رو باز کنید . خازن ها روی بردش رو بررسی کنید .اگر خازنی باد کرده داشت باید تعویض بشه
گارانتی هم داره
تا بینیم تعویض می کنند یه میره واسه تعمیر طولانی

AMD>INTEL
19-06-14, 12:00
گارانتی هم داره
تا بینیم تعویض می کنند یه میره واسه تعمیر طولانی

بفرستید گارانتی .

sempron
19-06-14, 12:07
بفرستید گارانتی .
زمان بره........

AMD>INTEL
19-06-14, 12:10
چاره ای نیست . کلا کیفیت مودم های tp-link و d-link به شدت پایین اومده

soheil1345
04-01-15, 22:21
برای حل مشکل مراحل زیر را دنبال کنید.(قبلش از هر راهی که بلد هستید وارد تنظیمات مودم بشید مثل ریست کردن مودم یا استفاده از کابل ethernet و خاموش کردن wireless یا روشن کردن بدون وصل نمودن سیم تلفن)
1- پس از ورود به تنظیمات مودم، وارد قسمت access management بشید.
2- سپس وارد تب upnp بشید.
3- گزینه deactivated را برای upnp انتخاب کنید و سپس دکمه save را بزنید.
4- به قسمت maintenance رفته و در تب SysRestart گزینه current settings را انتخاب کرده و سپس دکمه RESTART را بزنید.
*موفق باشید*

I M A N
04-01-15, 22:52
سهیل جان ممنون بابت کمکی که میکنی .
ولی اگه تاریخ رو نگاه کرده باشی تاپیک برای 6 ماه پیش است .:love::11():

soheil1345
04-01-15, 23:09
متوجه تاریخ شدم، هرچند خیلی نگذشته ولی فقط خواستم برای افرادی که مثل خودم خیلی درگیر و پیگیر این مشکل بودن، ته این تایپیک به یک جوابی برسند که گویا اشتباه کردم.

AMD>INTEL
05-01-15, 00:18
دوست عزیز دلیلی بر ناراحتی شما نیست . معمولا تاپیک ها بعد از سه ماه قدیمی حساب میشوند . کاربر ایجاد کننده هم به احتمال زیاد مشکلش حل شده است .

hesam715
09-06-15, 00:46
برای حل مشکل مراحل زیر را دنبال کنید.(قبلش از هر راهی که بلد هستید وارد تنظیمات مودم بشید مثل ریست کردن مودم یا استفاده از کابل ethernet و خاموش کردن wireless یا روشن کردن بدون وصل نمودن سیم تلفن)
1- پس از ورود به تنظیمات مودم، وارد قسمت access management بشید.
2- سپس وارد تب upnp بشید.
3- گزینه deactivated را برای upnp انتخاب کنید و سپس دکمه save را بزنید.
4- به قسمت maintenance رفته و در تب SysRestart گزینه current settings را انتخاب کرده و سپس دکمه RESTART را بزنید.
*موفق باشید*

آقا سهیل عزیز
مدت خیلی زیادی است که در بسیاری از فروم‌های فارسی و غیر فارسی تعداد بالایی از تاپیک‌ها را برای رفع این مشکل زیر و رو کردم تا به اقبال خوشم امشب کلید این قفل اخلالگر را در دستان توانمند جنابعالی یافتم
سپاس مرا بپذیرید

sadegh1rezaei
05-08-16, 20:59
متوجه تاریخ شدم، هرچند خیلی نگذشته ولی فقط خواستم برای افرادی که مثل خودم خیلی درگیر و پیگیر این مشکل بودن، ته این تایپیک به یک جوابی برسند که گویا اشتباه کردم.

آقا کارت خیلی درسته خدایی اش من سال بیاد بره کامنت نمی گذارم ولی حرف مدیر سایت عزیر واقعا مجبورم کرد که بعد از گذشت یک سال دو ماه برای این گفته ی شما کامنت بگذارم بیکران سپاس گزارم شاید حدود دو سالی میشه این مشکل رو داشتم

ضمن احترام کاملی که به مدیر سایت هست ولی واقعا بعضی مشکلات همیشگی هستند فقط ادمهای در زمان های مختلف با اونها درگیر می شوند

allyyaghi
31-01-17, 09:10
سلام داداش من مشكلم اينه كه الان حدوده يك ماهي هست كه وقتي ميخوام برم تو تنظيمات مودمم(tp link)نميره ارور ميده حتي مودم رو ريست كردم ولي بازهم وارد نميشه نميدونم چيكار كنم اگه ميشه راهنمايي كنيد چون مشكل از كابل يا ... نيست چون با پي سي وصل هستم اگه ميشه هرچي زودتر

AMD>INTEL
31-01-17, 11:43
سلام داداش من مشكلم اينه كه الان حدوده يك ماهي هست كه وقتي ميخوام برم تو تنظيمات مودمم(tp link)نميره ارور ميده حتي مودم رو ريست كردم ولي بازهم وارد نميشه نميدونم چيكار كنم اگه ميشه راهنمايي كنيد چون مشكل از كابل يا ... نيست چون با پي سي وصل هستم اگه ميشه هرچي زودتر

برای سوالتون باید تاپیک بزنید .
مدل مودم هم باید قید بشه .

- - - Updated - - -

برای سوالتون باید تاپیک بزنید .
مدل مودم هم باید قید بشه .

sajad25
27-02-17, 21:47

درود بنده بعد از دوسال این مشکل برام پیش اومده و سپاسگذارم از پاسختون

sempron
28-02-17, 14:14
مشکلم نشد مشکل سخت افزاری داشت ردش کردم رفت