PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید بهینه سیستم با 900 تومن

mohammad1366m
21-05-14, 00:07
سلام دوستان. از اینکه با این فروم و افراد متبحر و با دانشی چون شما آشنا شدم خوشحالم. ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
قصد خرید سیستمی برای شخصی با سقف بودجه ای 800 یا 900 تومن را دارم
انتظارات و کاربردهایی که استفاده کننده می خواد داشته باشه اینه که فقط وبگردی کنه و در کنارش بازی هایی مثل sims . .... را براش جواب بده و تا چند سال نیازی به ارتقا نباشه
1- CPU ؟
(من خودم احساس میکنم core i3 2120 گزینه خوبی باشه، لطفا راهنمایی کنید تا بهترین انتخاب باشه)
2- mboard?
اگه میشه هم از گیگا و هم ایسوس بگید.
( گیگا به نظر با گارانتی آواژنگ شرایط بهتری داشته باشه؟) و اینکه مدلی معرفی شود که قابلیت اضافه کردن کارت گرافیک در آینده نیز وجود داشته باشد به نظرم اسلات PCI express لازم است)

3-ram؟
2 یا 4؟

4- power?

5- hard?
به نظر 500 کفایت میکند

سوالات جداگانه:
6- گرافیک مجتمع در cpu جوابگوی بازی های الان هستند؟به خصوص در i3
7- برای بهره برداری از گرافیک مجتمع چه خصوصیتی در مادربورد باید وجود داشته باشه؟ و اینکه اصولا دیگر نیازی به مادربورد با کارت گرافیک آنبرد نیست دیگه؟
8- کیس سیستم قبلی توانایی استفاده شدن مجدد برای این سیستم را نیز دارد؟

معذرت میخوام اگه سوالام زیاد شد ولی سعی کردم تمام سوالات رو یکجا بپرسم که کمتر مزاحمتون بشم. از وقتی که میزارید سپاسگزارم دوستان :11():

nima_hl
21-05-14, 04:27
سلام دوستان. از اینکه با این فروم و افراد متبحر و با دانشی چون شما آشنا شدم خوشحالم. ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
انتظارات و کاربردهایی که استفاده کننده می خواد داشته باشه اینه که فقط وبگردی کنه و در کنارش بازی هایی مثل sims . .... را براش جواب بده و تا چند سال نیازی به ارتقا نباشه
1- CPU ؟
(من خودم احساس میکنم core i3 2120 گزینه خوبی باشه، لطفا راهنمایی کنید تا بهترین انتخاب باشه)
2- mboard?
( گیگا به نظر با گارانتی آواژنگ شرایط بهتری داشته باشه؟) و اینکه مدلی معرفی شود که قابلیت اضافه کردن کارت گرافیک در آینده نیز وجود داشته باشد به نظرم اسلات PCI express لازم است)

3-ram؟
2 یا 4؟

4- power?

5- hard?
به نظر 500 کفایت میکند

سوالات جداگانه:
7- برای بهره برداری از گرافیک مجتمع چه خصوصیتی در مادربورد باید وجود داشته باشه؟ و اینکه اصولا دیگر نیازی به مادربورد با کارت گرافیک آنبرد نیست دیگه؟

معذرت میخوام اگه سوالام زیاد شد ولی سعی کردم تمام سوالات رو یکجا بپرسم که کمتر مزاحمتون بشم. از وقتی که میزارید سپاسگزارم دوستان :11():

سلام

برای کاربری گیم با این حدود بودجه پیشنهاد نمیکنم از پلتفرم اینتل استفاده کنید

اول لیست قطعات ثابت را مینویسیم تا ببینیم چه بودجه ای برای مادربرد و پردازنده باقی میماند

ram 2x2gb 1333 ~140

hdd 500 seagate ~160

dvd ~60

power 330 green ~110

اگر از کیس قبلیتون هم استفاده کنید با 430 باقیمانده نمیتوانید مادربرد و پردازنده اینتل مناسب (بازی) خریداری بفرمائید

پیشنهاد میکنم مادربرد Asrock fm2a55m-dgs + amd a4-4000 با قیمت حدود 300 تومن تهیه کنید که در بازیهای معمولی با رزولیشن متوسط بتوانید از آن استفاده کنید

اگر باز سئوالی بود بفرمائید

AMD>INTEL
21-05-14, 06:09
Intel Pentium G3220 180
main gigabyte h81m-s2v 210
ram 4gb bus 133 axtorm 130
hdd 500gb seagate
power 380w gigabyte
---
این هم یک پردازنده و مادربرد بر اساس apu و سوکت fm2
AMD A4-4000 130
GIGABYTE GA-F2A85X-UP4

مهدی بهادرفر
21-05-14, 08:55
سلام دوست عزیز
cpu core i3 2120 320.000
main asrock h61m vg3 140.000
h.d.d toshiba 500 gb 157.000
ram apacer 4 1600 130.000
power corsair vs450 450w 152.000
مجموعاً 899.000

mohammad1366m
21-05-14, 09:03
سلام

برای کاربری گیم با این حدود بودجه پیشنهاد نمیکنم از پلتفرم اینتل استفاده کنید

اول لیست قطعات ثابت را مینویسیم تا ببینیم چه بودجه ای برای مادربرد و پردازنده باقی میماند

ram 2x2gb 1333 ~140

hdd 500 seagate ~160

dvd ~60

power 330 green ~110

اگر از کیس قبلیتون هم استفاده کنید با 430 باقیمانده نمیتوانید مادربرد و پردازنده اینتل مناسب (بازی) خریداری بفرمائید

پیشنهاد میکنم مادربرد Asrock fm2a55m-dgs + amd a4-4000 با قیمت حدود 300 تومن تهیه کنید که در بازیهای معمولی با رزولیشن متوسط بتوانید از آن استفاده کنید

اگر باز سئوالی بود بفرمائید

دوست عزیز سپاس که خیلی زودتر از اونی که فکر میکردم جواب دادی . همین واسه من ارزشمندتر از هر چیز دیگست. اگه میشه به سوالات جداگانه من نیز جواب بدید.
یه سوال دیگه. الان این گرافیک آنبرد asrock برای بازی با رزولیشن متوسط جوابگو هستش؟ اینو از کجا میشه فهمید؟؟؟ با این کارکرد گیگا هم موجود هست؟
ضمنا اگه بخوام با اینتل کار بشه چیرو پیشنهاد میدین و چقدر باید به بودجه اضافه بشه؟ شاید حدودا واسه مادربورد و پردازنده اگه ارزش خرید داشته باشه ، 530 تومن بودجه گذاشته شود.
ممنون از وقتی که میزارید

mohammad1366m
21-05-14, 09:06
سلام دوست عزیز
cpu core i3 2120 320.000
main asrock h61m vg3 140.000
h.d.d toshiba 500 gb 157.000
ram apacer 4 1600 130.000
power corsair vs450 450w 152.000
مجموعاً 899.000

دوس من سپاس فرواوان. دقیقا رو 900 تومن پیاده کردی دمت گرم ;)
ممنون میشم سوالات جداگانه هم یه بررسی کنی وپاسخ بدی.

مهدی بهادرفر
21-05-14, 09:14
در مورد سوال اول i3 گرافیکش hd2000 است وبازی ها رو اجرا می کنه اما نه با کیفیت بالا و جزییات زیاد اینم مشخصاتش
Intel HD Graphics 2000 / 100 - NotebookCheck.net Tech (Only the registered members can see the link)
تو بازی های مختلف تست شده و نتایج مشخصه
بازی سیمز هم که خواستید تست شده روش و خوب اجرا کرده
2-مادربورد نیاز به خصوصیتی نداره این مادربورد جواب می ده
3-بستگی به نوع کیس داره

AMD>INTEL
21-05-14, 09:18
به نظر من هم apu که نیما پیشنهاد کرد برای شما گزینه بهتری هستید . بازیها رو هم میتونی تا حد متوسط بازی کنید
همون AMD A4-4000 مناسبه
مادربرد گیگابایت هم این رو میتونی بگیری .
GIGABYTE GA-F2A85X-UP4
این هم بررسی وتست این apu
Only the registered members can see the link

مهدی بهادرفر
21-05-14, 09:25
لیست بازی هایی با گرافیک hd2000 میتونی بازی کنی
A Game of Thrones: Genesis*
Age Of Empires III*
Aion Tower of Eternity*
Alliance of Valiant Arms (A.V.A)*
Ask Tao* (Only the registered members can see the link)
Attack On Pearl Harbor*
Audition Dance Battle Online*
Avadon: The Black Fortress*
Bastion*
Batman: Arkham City*
Battle Of Europe*
Battlefield: Bad Company 2*
Borderlands*
Bricks of Egypt*
Bulletstorm*
Call Of Duty: Modern Warfare 2*
Call Of Duty: Modern Warfare 3*
Cars 2: The Video Game*
Celebrity Death Match*
Champions Online*
Combat Flight Simulator 3.0*
Command & Conquer: Red Alert 3*
Command and Conquer 4: Tiberium Twilight*
Company Of Heroes: Tales Of Valor*
Conquest Journey* (Only the registered members can see the link)
Counter-Strike 1.6*
Counter-Strike Online*
Create*
CrossFire*
Darkspore
DC Universe Online*
DeathSpank*
Deer Drive*
Demolition Company*
Demon Dungeon* (Only the registered members can see the link)
Deus Ex: Human Revolution*
Dirt 2*
Dirt 3*
Dragon Age II*
Dragon Age: Origins Awakening*
Dragon Oath* (Only the registered members can see the link)
Dragon Power of Great Ming* (Only the registered members can see the link)
Dream Chronicles*
DuGujiujian*
Dungeon Defenders*
Dungeon & Fighter Online*
Elder Scrolls IV: Oblivion*
Emergency 3*
Empire Total War*
Enemy Territory Quake Wars*
EVE Online: Tyrannis*
F1 2010*
F1 2011*
Fable III*
Fallout: New Vegas*
Fantasy Westward Journey* (Only the registered members can see the link)
Farm Frenzy 2*
F.E.A.R. 2: Project Origin*
FIFA 11*
FIFA Manager 12*
FIFA Soccer 12*
Final Fantasy XI: Seekers of Adoulin* (Only the registered members can see the link)
Football Manager* 2011
Free Style*
Gatling Gears*
Ghostbusters: The Video Game*
Hidden Secrets: The Nightmare*
Hot Wheels: Beat That*
Hunted: The Demon's Forge*
Hunting Unlimited 4*
IGT Slots: Texas Tea*
In-Fisherman Freshwater Trophies*
Journey to Fairyland* (Only the registered members can see the link)
Jurassic Park: The Game*
JX3*
Left 4 Dead 2*
Legends of Atlantis: Exodus*
LEGO Batman*
LEGO Harry Potter: Years 1-4*
LEGO Harry Potter: Years 5-7*
LEGO Pirates of the Caribbean*
LEGO Star Wars II: The Original Trilogy*
LEGO Star Wars III: The Clone Wars*
LEGO Universe*
LIMBO*
Lineage II*
Lord of the Rings Online: Rise of Isengard*
Mabinogi Heroes*
Madden NFL*
Magic: The Gathering - Tactics*
Major League Baseball 2K9*
Mass Effect 2*
Medieval II: Total War Gold*
Metro 2033*
Monday Night Combat*
Monster Hunter Frontier*
Mystery Case Files: Return To Ravenhearst*
Nancy Drew: The Captive Curse*
Nancy Drew Warnings at Waverly Academy*
Napoleon: Total War*
Natalie Brooks: Secrets of Treasure House*
NBA 2K10*
Need For Speed: World 2010*
Operation Flashpoint: Red River*
Pirates of Black Cove*
Plain Sight*
Popkart*
Portal 2*
QQ Dance* (Only the registered members can see the link)
QQ Speed* (Only the registered members can see the link)
Quake Live*
Ranch Rush*
Rift: Planes of Telara*
Rise of Immortals*
Roller Coaster Tycoon 3*
RuneScape*
Section 8: Prejudice*
Shank*
Sid Meier's Civilization V*
Sins of a Solar Empire: Trinity*
Sleepy Hollow*
Slots Dual Pack*
Spore* (Test 1 or 2 variants)
StarCraft 2* (Americas)
Star Trek Online*
Street Fighter IV*
Super Street Fighter IV*
Supreme Commanders 2*
Tales of Monkey Island*
Team Fortress 2*
Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Battle Nexus*
The Sims 2: Pets*
The Sims 3: Ambitions*
The Sims 3: High End Loft Stuff*
The Sims 3: Late Night*
The Sims 3: Pets*
The Sims 3: Town Life Stuff*
The Sims Medieval*
The Treasures Of Mystery Island*
The World Of Legend* (Only the registered members can see the link)
Tiger Woods Online*
Tiger Woods PGA TOUR*
Tom Clancy's H.A.W.X.*
Tom Clancy's H.A.W.X.2*
Total War: Shogun 2*
Toy Story 3*
Trainz: Driver Ed*
Transformers: War for Cybertron*
TRON 2.0*
TRON: Evolution*
Tropico 3: Absolute Power*
Tropico 4*
Virtua Tennis 4*
Warhammer 40,000: Dawn Of War II*
Warhammer 40,000: Dawn Of War II - Retribution*
Warhammer Online: Age Of Reckoning*
World in Conflict*
World of Warcraft: Cataclysm*
World of Warcraft: Wrath of the Lich King*
Warcraft III: The Frozen Throne*
World Two* (Only the registered members can see the link)
X3: Terran Conflict*
XuanYuan* (China

فیلم اجرای modern warfer 3 روی hd2000

mohammad1366m
21-05-14, 10:13
به نظر من هم apu که نیما پیشنهاد کرد برای شما گزینه بهتری هستید . بازیها رو هم میتونی تا حد متوسط بازی کنید
همون AMD A4-4000 مناسبه
مادربرد گیگابایت هم این رو میتونی بگیری .
GIGABYTE GA-F2A85X-UP4
این هم بررسی وتست این apu
AMD A4-4000 Review and Testing Performance | eXtremeSpec (Only the registered members can see the link)

سلام الان که بررسی کردم به نظرم amd گزینه خوبی میتونه واسه این کیس باشه خصوصا با کارایی مورد نظر و قیمت مناسبترش
ولی توی مادربورد گیر کردم. asrock معرفی شده ولی زیاد شناختی از این مارک ندارم و نمیدونم تا چه حد میتونه مطمون باشه. مدلی هم که شما معرفی کردید حدودا 430 قیمت میخوره که به نظر توازن خوبی از لحاظ قیمتی با پردازنده ایجاد نمیکنه. مدلی دیگه ای هم هست که ارزونتر باشه ولی کارایی مشابه داشته باشه تو این مارک؟

AMD>INTEL
21-05-14, 10:18
سلام الان که بررسی کردم به نظرم amd گزینه خوبی میتونه واسه این کیس باشه خصوصا با کارایی مورد نظر و قیمت مناسبترش
ولی توی مادربورد گیر کردم. asrock معرفی شده ولی زیاد شناختی از این مارک ندارم و نمیدونم تا چه حد میتونه مطمون باشه. مدلی هم که شما معرفی کردید حدودا 430 قیمت میخوره که به نظر توازن خوبی از لحاظ قیمتی با پردازنده ایجاد نمیکنه. مدلی دیگه ای هم هست که ارزونتر باشه ولی کارایی مشابه داشته باشه تو این مارک؟

خوب این برد 400 تومنی گیگابایت از چیپ بهتر و از المان های بهتری استفاده میکنه . که اگر بعدا بخواهید اپدیت کنید به مشکلی نمیخورید . یک مدل ارزانتر هم دارد که 350 هست .

nima_hl
21-05-14, 11:00
1- CPU ؟
2- mboard?

3-ram؟
2 یا 4؟

4- power?

5- hard?
به نظر 500 کفایت میکند

سوالات جداگانه:

معذرت میخوام اگه سوالام زیاد شد ولی سعی کردم تمام سوالات رو یکجا بپرسم که کمتر مزاحمتون بشم. از وقتی که میزارید سپاسگزارم دوستان Only the registered members can see the link

1- پردازنده 2120 از گرافیک داخلی hd 2000 بهره میبرد که برای بازیها در رزولیشن و تنظیمات متوسط زیاد مناسب نیست

پلتفرمی که برای این پردازنده باید تهیه بفرمائید 1155 است که با توجه به پلتفرم جدید 1150 موجود در بازار بنظرم خیلی جالب نیست

بهتره به جای این پردازنده 4330 i3 تهیه بفرمائید که گرافیک 4600 دارد و از پلتفرم 1150 بهره میبرد

2- برای 4430 مادربرد با چیپست h81 از دو برند نام برده با قیمت 210 تا 300 هزار تومان در بازار موجود است

3- به دلیل اینکه رم گرافیک کارت از روی رم سیستم شیر میشه بنظرم رم 4 به صورت دوال چنل ( 2 عدد 2 گیگ ) مینیمم رم برای سیستم شماست

4- مصرف این سیستم زیر 100 وات خواهد بود و پائین ترین پاور خوب در بازار که به راحتی قابل خرید است 330 گرین میباشد
5- بستگی به نوع استفاده شما دارد مثلا اگر آرشیو فیلم داشته باشید ممکن است فضای 500 گیگی برای شما کم باشد ولی برای استفاده معمولی 500 معمولا کفایت میکند

البته اختلاف قیمت 500 با 1 ترابایت چیزی حدود 30-40 تومن است که اگر بودجتون اجازه میده و لازم دارید میتونید 1 ترا تهیه بفرمائید

6- بستگی به رزولیشن و تنظیمات و نوع بازی داره

با رزولیشن 1366*768 و تنظیمات متوسط گرافیک hd 4600 تقریبا میتونه اکثر بازیها را اجرا کنه

البته نباید انتظار اجرای بازیهای سنگین با فریم ریت بالا را داشته باشید

7- در پلتفرمهای جدید تمام امکانات لازم برای استفاده از گرافیک مجتمع یا گرافیک جدا وجود دارد و شما به راحتی میتوانید از هر کدام استفاده کنید ( نیاز به مادربرد بخصوص وجود ندارد )

8- این قطعات گرمای زیادی تولید نمیکند و نیاز به کیس با تحویه قوی ندارد

به احتمال 99% از همان کیس قبلی به راحتی میتوانید استفاده کنید

دوست عزیز سپاس که خیلی زودتر از اونی که فکر میکردم جواب دادی . همین واسه من ارزشمندتر از هر چیز دیگست. اگه میشه به سوالات جداگانه من نیز جواب بدید.
یه سوال دیگه. الان این گرافیک آنبرد asrock برای بازی با رزولیشن متوسط جوابگو هستش؟ اینو از کجا میشه فهمید؟؟؟ با این کارکرد گیگا هم موجود هست؟
ضمنا اگه بخوام با اینتل کار بشه چیرو پیشنهاد میدین و چقدر باید به بودجه اضافه بشه؟ شاید حدودا واسه مادربورد و پردازنده اگه ارزش خرید داشته باشه ، 530 تومن بودجه گذاشته شود.
ممنون از وقتی که میزارید

بستگی زیادی به رزولیشن مانیتور شما داره

اگر مانیتور شما 1920*1080 باشه و حتما بخواهید در همین رزولیشن بازی را انجام دهید گرافیک های amd و اینتل صحبت شده در بالا جوابگو نیستند

ولی همانگونه که بالا توضیح دادم در رزولیشن پائین امکان بازی وجود دارد

گرافیک 7450 درون a4-4000 تقریبا قدرتی برابر با hd 4600 اینتل دارد

تا اونجائی که میدونم برد گیگابایت و ایسوس fm2 قیمتی بالاتر از 300 هزار تومان دارند که بنظرم برای این پلتفرم ارزش خرید ندارد

با 4330 و h81 شما بایستی حدود 1100 هزینه بفرمائید البته بنده متوجه نشدم شما dvd موجود دارید با خیر ( اگر موجود دارید 60 هزار تومان از قیمت کم میشه )

mohammad1366m
21-05-14, 11:00
نظرتون در مورد A6-3500 در مقایسه با A4-4000 چیه؟
گرافیک کدوم بالاتره؟

mohammad1366m
21-05-14, 11:10
1- پردازنده 2120 از گرافیک داخلی hd 2000 بهره میبرد که برای بازیها در رزولیشن و تنظیمات متوسط زیاد مناسب نیست

پلتفرمی که برای این پردازنده باید تهیه بفرمائید 1155 است که با توجه به پلتفرم جدید 1150 موجود در بازار بنظرم خیلی جالب نیست

بهتره به جای این پردازنده 4330 i3 تهیه بفرمائید که گرافیک 4600 دارد و از پلتفرم 1150 بهره میبرد

2- برای 4430 مادربرد با چیپست h81 از دو برند نام برده با قیمت 210 تا 300 هزار تومان در بازار موجود است

3- به دلیل اینکه رم گرافیک کارت از روی رم سیستم شیر میشه بنظرم رم 4 به صورت دوال چنل ( 2 عدد 2 گیگ ) مینیمم رم برای سیستم شماست

4- مصرف این سیستم زیر 100 وات خواهد بود و پائین ترین پاور خوب در بازار که به راحتی قابل خرید است 330 گرین است

5- بستگی به نوع استفاده شما دارد مثلا اگر آرشیو فیلم داشته باشید ممکن است فضای 500 گیگی برای شما کم باشد ولی برای استفاده معمولی 500 معمولا کفایت میکند

البته اختلاف قیمت 500 با 1 ترابایت چیزی حدود 30-40 تومن است که اگر بودجتون اجازه میده و لازم دارید میتونید 1 ترا تهیه بفرمائید

6- بستگی به رزولیشن و تنظیمات و نوع بازی داره

با رزولیشن 1366*768 و تنظیمات متوسط گرافیک hd 4600 تقریبا میتونه اکثر بازیها را اجرا کنه

البته نباید انتظار اجرای بازیهای سنگین با فریم ریت بالا را داشته باشید

7- در پلتفرمهای جدید تمام امکانات لازم برای استفاده از گرافیک مجتمع یا گرافیک جدا وجود دارد و شما به راحتی میتوانید از هر کدام استفاده کنید ( نیاز به مادربرد بخصوص وجود ندارد )

8- این قطعات گرمای زیادی تولید نمیکند و نیاز به کیس با تحویه قوی ندارد

به احتمال 99% از همان کیس قبلی به راحتی میتوانید استفاده کنید

بستگی زیادی به رزولیشن مانیتور شما داره

اگر مانیتور شما 1920*1080 باشه و حتما بخواهید در همین رزولیشن بازی را انجام دهید گرافیک های amd و اینتل صحبت شده در بالا جوابگو نیستند

ولی همانگونه که بالا توضیح دادم در رزولیشن پائین امکان بازی وجود دارد

گرافیک 7450 درون a4-4000 تقریبا قدرتی برابر با hd 4600 اینتل دارد

تا اونجائی که میدونم برد گیگابایت و ایسوس fm2 قیمتی بالاتر از 300 هزار تومان دارند که بنظرم برای این پلتفرم ارزش خرید ندارد

با 4330 و h81 شما بایستی حدود 1100 هزینه بفرمائید البته بنده متوجه نشدم شما dvd موجود دارید با خیر ( اگر موجود دارید 60 هزار تومان از قیمت کم میشه )

دیگه کاملا مجاب شدم که amd بگیرم. فقط شما
نظرتون در مورد A6-3500 در مقایسه با A4-4000 چیه؟
گرافیک کدوم بالاتره؟
و اینکه دی وی دی با کابل IDE موجود است می توان با تبدیل استفاده کرد ؟ به صرفه هست؟
ودر آخر مارک پیشنهادی برای مادربورد مطمئن می باشد؟ من زیاد با این مارک asrock آشنا نیستم/.

SajjadKhati
21-05-14, 11:25
گلپسر محمد ، همونطور که اساتیدا گفتن ، تو این رنج قیمت بهترین انتخاب برا سیستم گیم ، APU ها ان . برا انتخاب سیستم گیم اینتل ، حداقل 1.2 تا 1.3 تومن باید داشته باشی (حداقل)
اگه میخای بعدا ارتقاء بدی ، کمتر از مادربرد Gigabyte GA-F2A88XM-HD3 که قیمتش حدود 330 هه ، نگیر (البته اگه کیفیت هم برات به همراه ارتقاء ملاک هه) . وگرنه هر چی گرفتی ، گرفتی :lol:
بد اینکه چون وبگردی هم میکنه ، یه رم 4 گیگ با باس 1600 بگیر که پیشنهادم Kingston 4GB HyperX 1600MHz هه با قیمت 130 تومن (2 تا رم 2 گیگ نگیر چون با این پیشرفتی که تکنولوژی داره در آینده حداقل به رم 8 گیگ نیاز میشه و الکی اسلات ها رو پر نکن)
باز اینکه APU هم سعی کن از نسل های قدیم مخصوصا A4-4000 که از همون نسل های اولیه ان نگیری (چه برسه به A6 3500) . هر چند هم ارزون باشه . پیشنهادم A6 5400 با قیمت 250 یا A4 5300 با قیمت 210 تومن (حدودا) هست . هر چند من بجات بودم صبر میکردم نسل کاوری برسه ، این APU ها رو بگیرم (ملوم نیست دو هسته ای های کاوری کی میرسه)
یه هارد 150 تومنی و با یه پاور Sadata 330 وات که 70 تومنه هم میشن کلا 900 تومن (با A6 5400)

mohammad1366m
21-05-14, 11:45
گلپسر محمد ، همونطور که اساتیدا گفتن ، تو این رنج قیمت بهترین انتخاب برا سیستم گیم ، APU ها ان . برا انتخاب سیستم گیم اینتل ، حداقل 1.2 تا 1.3 تومن باید داشته باشی (حداقل)
اگه میخای بعدا ارتقاء بدی ، کمتر از مادربرد Gigabyte GA-F2A88XM-HD3 که قیمتش حدود 330 هه ، نگیر (البته اگه کیفیت هم برات به همراه ارتقاء ملاک هه) . وگرنه هر چی گرفتی ، گرفتی :lol:
بد اینکه چون وبگردی هم میکنه ، یه رم 4 گیگ با باس 1600 بگیر که پیشنهادم Kingston 4GB HyperX 1600MHz هه با قیمت 130 تومن (2 تا رم 2 گیگ نگیر چون با این پیشرفتی که تکنولوژی داره در آینده حداقل به رم 8 گیگ نیاز میشه و الکی اسلات ها رو پر نکن)
باز اینکه APU هم سعی کن از نسل های قدیم مخصوصا A4-4000 که از همون نسل های اولیه ان نگیری (چه برسه به A6 3500) . هر چند هم ارزون باشه . پیشنهادم A6 5400 با قیمت 250 یا A4 5300 با قیمت 210 تومن (حدودا) هست . هر چند من بجات بودم صبر میکردم نسل کاوری برسه ، این APU ها رو بگیرم (ملوم نیست دو هسته ای های کاوری کی میرسه)
یه هارد 150 تومنی و با یه پاور Sadata 330 وات که 70 تومنه هم میشن کلا 900 تومن (با A6 5400)

ممنون سجاد جان . ولی برای خودم نمیخام برای یه بنده خدایی میخوام که زیاد براش ارتقا مهم نیست مگه اینکه دیگه بازی های متوسط براش اجرا نشن که دیگه بعید میدونم براش پیش بیاد. حالا با این وجود نظرت چیه برا مادربورد و سی پی یو ؟

SajjadKhati
21-05-14, 12:08
خوب چن سال دیگه ، بازی های متوسط با این سیستم (FM2) ای که داری میگیری اجرا نمیشه دیگه. نیاز به ارتقاء پیدا میکنه
ضمنا غیر APU کاوری ، گرافیک های مجزای دوال یا گیر نمیاد یا مصرف و کارایی شون خیلی پایین تره
با این وجود ، من بودم بازم همین گیگا سوکت +FM2 چیپست A88X رو میگرفتم :lol:
APU هم که گفتم . تا میتونی از نسل کاوری ، وگرنه A6 5400K (ببخشید این APU قیمتش 220 تومنه اشتبا تو بالا 250 گفتم)

nima_hl
21-05-14, 21:53
خوب چن سال دیگه ، بازی های متوسط با این سیستم (FM2) ای که داری میگیری اجرا نمیشه دیگه. نیاز به ارتقاء پیدا میکنه
ضمنا غیر APU کاوری ، گرافیک های مجزای دوال یا گیر نمیاد یا مصرف و کارایی شون خیلی پایین تره
با این وجود ، من بودم بازم همین گیگا سوکت +FM2 چیپست A88X رو میگرفتم :lol:
APU هم که گفتم . تا میتونی از نسل کاوری ، وگرنه A6 5400K (ببخشید این APU قیمتش 220 تومنه اشتبا تو بالا 250 گفتم)

سجاد جان مادربرد گیگا a88 اگر اشتباه نکنم حدود 400 تومن قیمت داره با پردازنده 5400 میشه حدود 620 تومن

با این بودجه میشه یدونه h81 و g1820 و گرافیک 250 تهیه کنند که خودت میدونی تو گیم هیچ ربطی به سیستم اول نداره :1. (26):

کلا روی پلتفرم fm هزینه بالا بنظرم اصلا جالب نیست

AMD>INTEL
21-05-14, 22:00
مدل 350 گیگابایتی گیگابایت با همین چیپ A88X ارزش خرید دارد . البته نیما جان هم درست میگه .
این ترکیب هم بدک نیست
Intel Pentium G3220
gigabyte h81m-s2v
حدود 400 میشه . شما میتونید در اولین فرصت که بودجه جدید داشتید یک گرافیک هم اضافه کنید . :11():
در نهایت اگر بتونی تا 500 هزینه گرافیک کنی اگر بتونی بودجه رو افزایش بدی
R7 260X و یک کارت با ترکیب زیر اضافه کنید سیستمت به هیچ گیمی نه نمیگه .

SajjadKhati
21-05-14, 23:00
سجاد جان مادربرد گیگا a88 اگر اشتباه نکنم حدود 400 تومن قیمت داره با پردازنده 5400 میشه حدود 620 تومن

با این بودجه میشه یدونه h81 و g1820 و گرافیک 260 تهیه کنند که خودت میدونی تو گیم هیچ ربطی به سیستم اول نداره :1. (26):

کلا روی پلتفرم fm هزینه بالا بنظرم اصلا جالب نیست

همونطور که میدونی اوستا نیما ، یکی دو مدل چیپ A88X گیگا نداریم که
اونی که میگی 400 قیمت GIGABYTE F2A88X-D3H هه . البته منم مطمئن نیستم چون قبلا این مادربرد بود 360 تومن و اون یکی ای که گفتم بود 300 تومن ، الان بده گرونی ها 40 تومن رفت روش اما مادربردای اینتل 60 تا 70 ای رفت روش . اما از اون طرف هم محصولات AMD تو این گرونی ها زیاد بالا نکشید . حالا نمیدونم این قیمت درسته یا نه که تو اون سایتی که دیدم زد اما مطمئن ام که اون مدل مادربرد حداکثر از 350 بالاتر نیست فلا
من نظرم هیش وقت روی محصولات غیر گیگا (بخاطر کیفیت) و هیش وقت روی چیپ A55 (بخاطر جزئیات پایینش) نیست . این اقا هم که نمیخاد فقط فقط بازی کنه . میخاد سیستمی هم داشته باشه با سرعت انتقال اطلاعات و کیفیت و قابلیت ارتقاء و قدرت و ... خوب (واسه همین قیمت بالاتر میره و بزار بره اما از 900 که تجاوز نکرد که این گلپسر گفته بود)
تا 900 همچین سیستمی میشه ، پیشنهاد بده

AMD>INTEL
21-05-14, 23:09
همونطور که میدونی اوستا نیما ، یکی دو مدل چیپ A88X گیگا نداریم که
اونی که میگی 400 قیمت GIGABYTE F2A88X-D3H هه . البته منم مطمئن نیستم چون قبلا این مادربرد بود 360 تومن و اون یکی ای که گفتم بود 300 تومن ، الان بده گرونی ها 40 تومن رفت روش اما مادربردای اینتل 60 تا 70 ای رفت روش . اما از اون طرف هم محصولات AMD تو این گرونی ها زیاد بالا نکشید . حالا نمیدونم این قیمت درسته یا نه که تو اون سایتی که دیدم زد اما مطمئن ام که اون مدل مادربرد حداکثر از 350 بالاتر نیست فلا
من نظرم هیش وقت روی محصولات غیر گیگا (بخاطر کیفیت) و هیش وقت روی چیپ A55 (بخاطر جزئیات پایینش) نیست . این اقا هم که نمیخاد فقط فقط بازی کنه . میخاد سیستمی هم داشته باشه با سرعت انتقال اطلاعات و کیفیت و قابلیت ارتقاء و قدرت و ... خوب (واسه همین قیمت بالاتر میره و بزار بره اما از 900 که تجاوز نکرد که این گلپسر گفته بود)
تا 900 همچین سیستمی میشه ، پیشنهاد بده

سجاد جان به نظرم همون پلتفرم اینتل رو تهیه کنند و تا همین حد اجرای بازی رو داشته باشند تا بعدا اپگرید کنند عاقلانه ترین پیشنهاد هست . ولی میتونن به جای پنتیوم از corei3 بهره ببرند
این پردازنده Intel Core i3-4130 با h81 گیگابایت و ترکیب 2 رم 2 گیگ باس 1333 مناسبه
منظورم این برد هست

SajjadKhati
22-05-14, 08:10
من موافق یه قسمت هایی نیستم اوستا امید:lol:
اگه میخاد اینتل بگیره ، حداقل S2PH رو بگیره بجای S2VP که پورت HDMI هم داره. وگرنه تفاوت دیگه ایی نداره
بد اگه واسه آینده هه که با 2 تا رم 2 گیگ هر دو اسلات پر میشه . همین امروز خیلی از بازی ها به رم 8 گیگ نیاز دارن چه برسه به آینده . من میگم یه دونه رم 4 گیگ Kingston HyperX Blue 1600 بگیره
اینا در صورتی هه که اینتل بگیره . باهات موافقم . آینده ی اینتل نسبت به APU ها تو بازی خیلی بهتره
اما اگه الان با این قیمت 900 اصرار به بازی داره ، APU بهترین انتخابه

AMD>INTEL
22-05-14, 17:12
S2PH هم خوبه . ولی باید انتخاب کنه یا افزایش بودجه یا محدودیت در گیمینگ

gladreall
22-05-14, 18:41
من همین کانفیگ رو بستم..فقط از G620 با مین Asus P8 H77-V LE استفاده کردم.مین خروجی HDMI داره اما با G620 تصویر نمیده..بوق ارور گرافیک میزنه..اما با Core i5 دوستم امتحان کردم..تصویر داد..الان موندم چیکار کنم..مجبورم برم حداقل یه گرافیک ارزون بگیرم بندازم روش..این G620 مگه گرافیک نداره؟؟ چرا جواب نمیده؟ممنون میشم اساتید کمک کنن..بدجور گیر افتدم..میخاستم کمتر هزینه کنم.الان باید 150 تومن بزارم روش..کاش یه Core i3 گرفته بودم..اینم بگم عمدا یه مین بالاتر برداشتم..میشد یه Asrock H61 بردارم..اینو خریدم واسه بعدا یه سی پی یو بهتر بگیرم..
ممنون از همگی

AMD>INTEL
22-05-14, 18:44
من همین کانفیگ رو بستم..فقط از G620 با مین Asus P8 H77-V LE استفاده کردم.مین خروجی HDMI داره اما با G620 تصویر نمیده..بوق ارور گرافیک میزنه..اما با Core i5 دوستم امتحان کردم..تصویر داد..الان موندم چیکار کنم..مجبورم برم حداقل یه گرافیک ارزون بگیرم بندازم روش..این G620 مگه گرافیک نداره؟؟ چرا جواب نمیده؟

بایوس رو باید اپدیت کنید
P8H77-V LE BIOS 1307 (Only the registered members can see the link)
این هم مقاله کامل اپدیت بایوس شهر سخت افزار

mohammad1366m
24-05-14, 21:51
با تشکر از همه دوستان ، سیستم زیر بر اساس کمک و پینشهادتان خریداری گردید. ممنون از همه ی دوستان.انشاءالله که خیر است.

A6 5400 205000

Asrock fm2a55m-dgs 1750000

power green 330 105000