PDA

مشاهده نسخه کامل : خريد مادر برد CPU رم راهنمايي بفرمائيد

shineboy
07-05-14, 23:15
سلام
من يك سيستم DDR1 دارم ولي متاسفانه سرعتش خيلي پايينه و رم هاش هم گرون و حداكثر افزايش رم 2 گيگا بايت هستش كه اون رو هم بالاترين CPU موجود در بازار كه من دارم ساپورت نمي كنه. در كل سيستم خيلي كنديه.
به همين دليل مي خوام يه ارتقاء كوچيك تو مادر برد + CPU + رم بدم .يه مقدار جست و جو كردم تو اينترنت و به نظرم اومد از يه ماردبرد كه بتونه تا حداقل 4 گيگ رم DDR2 رو پشتيباني كنه و با CPU هاي AMD مي تونم به قيمت مناسبي ارتقاء سيستم رو انجام بدم.
اين رو هم بگم كه بقيه سيستمم رو بايد عينا از روي اون مادربرد قديم باز كنم و و اين جديد پياده كنم و فقط مي خوام اون سه قطعه رو افزايش بدم.متاسفانه هيچ آشناييتي با مدل ها و جزئيات اون ها ندارم به خاطر همين خواستم از شما دوستان راهنمايي بگيرم.
خلاصه خواسته من اينه كه يه مادر برد جديد مي خوام كه حداقل 4 گيگ رم DDR2 رو ساپورت كنه و يه CPUكه اونم همين قدرت ساپورت 4 گيگ رم رو داشته باشه و البته هر چي بشه ارزونتر در بياد و هيچ تعصبي روي مدل ها ندارم.
ممنون مي شم كمكم كنيد.

darvishkhoob
07-05-14, 23:34
خوب حدود بودجتونرو هم بگین تا بتونن دوستان بیشتر راهنمای کنن البته این سیستم شما خیلی قدیمیه و ممکنه برای ارتقا همه قطعات رو تعویض کنین چون احتمال سیستم جدید ساپورت نکنه

nima_hl
08-05-14, 01:53
سلام
من يك سيستم DDR1 دارم ولي متاسفانه سرعتش خيلي پايينه و رم هاش هم گرون و حداكثر افزايش رم 2 گيگا بايت هستش كه اون رو هم بالاترين CPU موجود در بازار كه من دارم ساپورت نمي كنه. در كل سيستم خيلي كنديه.
به همين دليل مي خوام يه ارتقاء كوچيك تو مادر برد + CPU + رم بدم .يه مقدار جست و جو كردم تو اينترنت و به نظرم اومد از يه ماردبرد كه بتونه تا حداقل 4 گيگ رم DDR2 رو پشتيباني كنه و با CPU هاي AMD مي تونم به قيمت مناسبي ارتقاء سيستم رو انجام بدم.
اين رو هم بگم كه بقيه سيستمم رو بايد عينا از روي اون مادربرد قديم باز كنم و و اين جديد پياده كنم و فقط مي خوام اون سه قطعه رو افزايش بدم.متاسفانه هيچ آشناييتي با مدل ها و جزئيات اون ها ندارم به خاطر همين خواستم از شما دوستان راهنمايي بگيرم.
خلاصه خواسته من اينه كه يه مادر برد جديد مي خوام كه حداقل 4 گيگ رم DDR2 رو ساپورت كنه و يه CPUكه اونم همين قدرت ساپورت 4 گيگ رم رو داشته باشه و البته هر چي بشه ارزونتر در بياد و هيچ تعصبي روي مدل ها ندارم.
ممنون مي شم كمكم كنيد.

سلام

لطفا مشخصات کامل سایر قطعات را بفرمائید

ممکنه پاورتون نسل قدیم باشه یا دیوایس هاتون از درگاه ide استفاده کنه

همانگونه که جناب درویش خوب هم فرمودند بودجه و کاربریتون را مشخص بفرمائید خیلی بهتر میشه راهنمائی کرد

AMD>INTEL
08-05-14, 06:05
ارزان ترین ممکن این هست
Intel Celeron G1620 120
GIGABYTE B75M-D3V 260
ram 2gb ddr3 axtorm 80

shineboy
08-05-14, 19:05
با تشكر از دوستان بابت محبتون
سيستم من مال تقريبا سال 83 هستش.
رم يه 256 DDR1 دارم با يه 512 DDR1
سي پي يو اينتل پنتيوم 4 پرسكات سوكت 478 با 2.8 گيگاهرتز و كش ال تو يك مگابايت
مادر برد soltek p4x533 با برند امريكن مگا ترند
گرافيك ATI radeon 7000 از نوع AGP با 32 مگابايت حافظه
هاردم هم 80 هستش و مدلشو نمي دونم ولي خب هب اينا مي خوره .
پاور هم قبلي هفته پيش سوخت رفتم مغازه عوض كرد يه نو ناداخت 45 تومن هم گرفت.

من كه چند جا پرسيدم مي گن فقط رم و مادربرد و سي پي يو رو عوض كني بقيه رو نمي خواد دست بزني.
بودجه هم حقيقتش مي خوام هر چي بشه كمتر ولي ايده آلم 200 هزار تومنه ولي خب واسه يه سرعت خوب يه ذره بالا پايين طوري نيست سرعت ايده آل مورد انتظارم هم 4 گيگ رم هستش.
به هر حال شما دوستان واردتر هستيد و بحث هاتون رو كه نگاه مي كردم خيلي علمي و موشكافانه و به دور از تعصب فروشندگان كه هر چي داشته باشن همون رو خوب و عالي توصيف مي كنن و بقيه جنسا رو بنجل به خاطر همين اومدم تا از شما راهنمايي بگيرم.
كسي از دوستان جنس براي فروش هم داشته باشه پيشنهادشو مي شنوم و حاضر به معاوضه قطعات خودم با سيستم ديگه و پرداخت مابه التفاوت هستم.

shineboy
08-05-14, 19:08
ارزان ترین ممکن این هست
Intel Celeron G1620 120
GIGABYTE B75M-D3V 260
ram 2gb ddr3 axtorm 80

لطف مي كني قيمت هاشونم بگي.

AMD>INTEL
08-05-14, 19:15
جلو هر کدوم قیمت هست .
120+260+80

nima_hl
08-05-14, 20:04
با تشكر از دوستان بابت محبتون
سيستم من مال تقريبا سال 83 هستش.
رم يه 256 DDR1 دارم با يه 512 DDR1
سي پي يو اينتل پنتيوم 4 پرسكات سوكت 478 با 2.8 گيگاهرتز و كش ال تو يك مگابايت
مادر برد soltek p4x533 با برند امريكن مگا ترند
گرافيك ATI radeon 7000 از نوع AGP با 32 مگابايت حافظه
هاردم هم 80 هستش و مدلشو نمي دونم ولي خب هب اينا مي خوره .
پاور هم قبلي هفته پيش سوخت رفتم مغازه عوض كرد يه نو ناداخت 45 تومن هم گرفت.

من كه چند جا پرسيدم مي گن فقط رم و مادربرد و سي پي يو رو عوض كني بقيه رو نمي خواد دست بزني.
بودجه هم حقيقتش مي خوام هر چي بشه كمتر ولي ايده آلم 200 هزار تومنه ولي خب واسه يه سرعت خوب يه ذره بالا پايين طوري نيست سرعت ايده آل مورد انتظارم هم 4 گيگ رم هستش.
به هر حال شما دوستان واردتر هستيد و بحث هاتون رو كه نگاه مي كردم خيلي علمي و موشكافانه و به دور از تعصب فروشندگان كه هر چي داشته باشن همون رو خوب و عالي توصيف مي كنن و بقيه جنسا رو بنجل به خاطر همين اومدم تا از شما راهنمايي بگيرم.
كسي از دوستان جنس براي فروش هم داشته باشه پيشنهادشو مي شنوم و حاضر به معاوضه قطعات خودم با سيستم ديگه و پرداخت مابه التفاوت هستم.

لطفا درب کیس را باز کنید و روی لیبل پاور شرکت سازنده و مدلش را بنویسید

الان یک تیغه رم 4 گیگی معمولی حدود 115 تومن و 2 تیغه رم 2 گیگا بایتی حدود 150 هزار تومان قیمت دارد

یک مادربرد و پردازنده معمولی نو هم حدود 320 تومان قیمت داره که در مجموع شما باید حداقل چیزی حدود 440 هزار تومان هزینه بفرمائید

گمان نمیکنم فروش قطعات قدیمی شما مبلغ قابل توجهی از این هزینه را پوشش بده ( احتمالا کل قطعاتتون 10-20 تومان فروش بره )

اگر تمایل به این هزینه را دارید تا قطعات نو پیشنهاد بدیم در غیر این صورت باید به سراغ خرید قطعات دست دوم باشید

shineboy
09-05-14, 10:46
لطفا درب کیس را باز کنید و روی لیبل پاور شرکت سازنده و مدلش را بنویسید

الان یک تیغه رم 4 گیگی معمولی حدود 115 تومن و 2 تیغه رم 2 گیگا بایتی حدود 150 هزار تومان قیمت دارد

یک مادربرد و پردازنده معمولی نو هم حدود 320 تومان قیمت داره که در مجموع شما باید حداقل چیزی حدود 440 هزار تومان هزینه بفرمائید

گمان نمیکنم فروش قطعات قدیمی شما مبلغ قابل توجهی از این هزینه را پوشش بده ( احتمالا کل قطعاتتون 10-20 تومان فروش بره )

اگر تمایل به این هزینه را دارید تا قطعات نو پیشنهاد بدیم در غیر این صورت باید به سراغ خرید قطعات دست دوم باشید

مارك روي پاور cspris هستش و در قسمت مدل نوشته capris800
قيمت نو خيلي بالا هستش.
من روي قطعات دست دوم حساسيتي ندارم و برام مهم نيست فقط همين كه سالم باشن و كار كنن برام بسه.
اگه بشه با قطعات دست دوم قيمت پايينتر به اون خواسته ها رسيد بازم خوبه.
راستي DDR مگه تو قيمت ها مهم نيست؟ اخه من شنيده بودم مثلا 4 گيگ سرعت DDR2 قيمت در حدود 2 گيگ DDR3 هستش.خب اينجوري اگه DDR3 ها كلا گرون هستش و قطعات ساپورت كننده اونها هم گرون هستن چرا DDR2 استفاده نكنيم كه هم خودش و م قطعات وابسته اش ارزونترن و هم انكه در نهايت از نظر سرعت هم كه كيفيت سرعتشون فرق نمي كنه (يعني 4گيگ DDR2 دوبرابر 2گيگ DDR3 هستش ديگه).

SajjadKhati
09-05-14, 11:13
خوب چه کاریه گلپسر؟
200 تومن که فلا داری
یه کم هم صب کن تا 550 برسه و یه مادربرد و رم و cpu و پاور نو ای که به روز باشه بگیر هم قدرت اش خیلی بیشتر از دست دوم در حد 200 تومنه (حداقل 5 برابر قدرت بیشتر از اون) هم نو هه و گارانتی داره هم بعدا میتونی ارتقاء بدی و هم خدای نکرده اگه مشکلی پیش اومد در سال های آینده ، تعمیر و قطعاتش خیلی راحت تر گیر میاد
از هر لحاظ بگیری ، اصلا دست دوم به صرفه نیست .

Reza Eshraghi
09-05-14, 11:15
مارك روي پاور cspris هستش و در قسمت مدل نوشته capris800
قيمت نو خيلي بالا هستش.
من روي قطعات دست دوم حساسيتي ندارم و برام مهم نيست فقط همين كه سالم باشن و كار كنن برام بسه.
اگه بشه با قطعات دست دوم قيمت پايينتر به اون خواسته ها رسيد بازم خوبه.
راستي DDR مگه تو قيمت ها مهم نيست؟ اخه من شنيده بودم مثلا 4 گيگ سرعت DDR2 قيمت در حدود 2 گيگ DDR3 هستش.خب اينجوري اگه DDR3 ها كلا گرون هستش و قطعات ساپورت كننده اونها هم گرون هستن چرا DDR2 استفاده نكنيم كه هم خودش و م قطعات وابسته اش ارزونترن و هم انكه در نهايت از نظر سرعت هم كه كيفيت سرعتشون فرق نمي كنه (يعني 4گيگ DDR2 دوبرابر 2گيگ DDR3 هستش ديگه).

سلام ! کاملا اشتباه به عرض شما رسونده شده دوست عزیز ! در حال حاضر یک ماژول 2 گیگ DDR2 فرکانس 800 از حدود 70 تومن تا یه جا دیدم 99 تومن ( سرراست 100 تومن میشه دیگه ) ! ( :1. (2):) به فروش میرسه ! و دلیلش منسوخ بودن این نسل هست هست که مادربردهاش هم به صورت آکبند دیگه در بازار وجود ندارند !
در حالی که ارزونترین رم 2گیگ DDR3 فرکانس 1333 قیمتی نزدیک به همین 70 تومن داره !

shineboy
09-05-14, 13:51
از همه دوستاني كه توي بحث من مشاركت دارن تشكر مي كنم.
چي بگم والا.در مورد قيمت ها و كيفيت ها شنيده هام رو از ديگران گفته بودم و نمي دونم چقدر درسته.
البته بگم بحث من زياد بحث مالي نيست ولي نمي خوام پول بيخود خرج كنم.مثلا اين گارانتي كه مي گيم تقريبا 99 درصدمون مي دونيم هيچوقت به درد ما نمي خوره يا قطعه تو مدت گارانتي خوب كار مي كنه و بعد اون خراب مي شه كه يعني عمر مفيدش همون گارانتيش بوده يا اينكه اگه هم مشكل پيدا كنه هزار تا عيب روش مي ذارن مي گن اين شامل گارانتي نمي شه.
تا اين سن كه من رسيدم فقط گارانتي يه حافظه فلش به دردم خورده.به خاطر همين زياد گارانتي برام مهم نيست.بعدشم حالا ما مي گيم مثلا يه قطعه نو هستش 100هزار تومن يكي كه اون رو خريده و 6 ماه مصرف كرده و داره دست دوم مي فروشه كه ديگه 100تومن نمي ده مي ده مثلا 50 تومن 60 تومن.ما با خريد همون قطعه هم اون قدرت رو داريم هم ديگه 100 تومن نداديم.اشتباه مي گم؟
منظورم از دست دوم اينه نه اينكه يه قطعه قديمي عهد بوق باشه.
بعدشم من الان كامپيوتر خودمو 10 ساله دارم و تا حالا فقط پاورشو عوض كردم و يه بار هم سيم كامپيوتر و تا حالا هم براي حد برنامه هايي كه من استفاده مي كردم خوب بود.حالا با يه ارتقاء حداقل تا 10 سال ديگه هم كامل ساپورتم مي كنه ديگه.
حالا به فرض نو و دست دوم اگه پيشنهاد يه سيستم DDR2 يا DDR3 رو داريد مطرح كنيد.ولي اينو در نظر بگيريد تا حدود 4 گيگ رم رو خوب ساپورت كنه.

AMD>INTEL
09-05-14, 14:30
شما چهار قطعه نیاز دارید
CPU , RAM , MAIN
و پاور که پیشنهادم 380 گیگابایت یا 330 گرین هست .

nima_hl
09-05-14, 14:56
از همه دوستاني كه توي بحث من مشاركت دارن تشكر مي كنم.
چي بگم والا.در مورد قيمت ها و كيفيت ها شنيده هام رو از ديگران گفته بودم و نمي دونم چقدر درسته.
البته بگم بحث من زياد بحث مالي نيست ولي نمي خوام پول بيخود خرج كنم.مثلا اين گارانتي كه مي گيم تقريبا 99 درصدمون مي دونيم هيچوقت به درد ما نمي خوره يا قطعه تو مدت گارانتي خوب كار مي كنه و بعد اون خراب مي شه كه يعني عمر مفيدش همون گارانتيش بوده يا اينكه اگه هم مشكل پيدا كنه هزار تا عيب روش مي ذارن مي گن اين شامل گارانتي نمي شه.
تا اين سن كه من رسيدم فقط گارانتي يه حافظه فلش به دردم خورده.به خاطر همين زياد گارانتي برام مهم نيست.بعدشم حالا ما مي گيم مثلا يه قطعه نو هستش 100هزار تومن يكي كه اون رو خريده و 6 ماه مصرف كرده و داره دست دوم مي فروشه كه ديگه 100تومن نمي ده مي ده مثلا 50 تومن 60 تومن.ما با خريد همون قطعه هم اون قدرت رو داريم هم ديگه 100 تومن نداديم.اشتباه مي گم؟
منظورم از دست دوم اينه نه اينكه يه قطعه قديمي عهد بوق باشه.
بعدشم من الان كامپيوتر خودمو 10 ساله دارم و تا حالا فقط پاورشو عوض كردم و يه بار هم سيم كامپيوتر و تا حالا هم براي حد برنامه هايي كه من استفاده مي كردم خوب بود.حالا با يه ارتقاء حداقل تا 10 سال ديگه هم كامل ساپورتم مي كنه ديگه.
حالا به فرض نو و دست دوم اگه پيشنهاد يه سيستم DDR2 يا DDR3 رو داريد مطرح كنيد.ولي اينو در نظر بگيريد تا حدود 4 گيگ رم رو خوب ساپورت كنه.

دوست گرامی با وضعیت دلار بالای 3000 تومن شما باید قیمتهائی که در گذشته در ذهن دارید را حداقل در 3 ضرب کنید

یه مادربرد معمولی قبلا حدود 70 بود حالا حدود 210 با این حساب یه مادررد معمولی دست دوم چیزی بین 100 تا 150 هزار تومان قیمت دارد

روی رم ما افت قیمت زیاد نداریم و یه رم 2 گیگ ddr3 یا ddr2 حدود 50-60 تومنه

در تاپیک های عمومی ما مجاز نیستیم قطعات خود را به کاربران پیشنهاد کنیم

لطفا در بازارچه یک تاپیک خرید بزنید و یکم هم بودجتون را بیشتر کنید تا قطعات مناسبی به شما پیشنهاد بشه

shineboy
09-05-14, 15:26
به پيشنهاد دوست عزيزمون nima_hl يه تاپيك در بازارچه براي اين موضوع باز شد كه دوستان بتونن پيشنهاد هاي خودشون رو ارائه بدن.
مي تونين از لينك زير بهش دسترسي داشته باشين.
خريد مادر برد + CPU + رم --> راهنمايي بفرمائيد لطفا. (Only the registered members can see the link)

shineboy
09-05-14, 15:29
راستي نظرتون راجع به اين تاپيك زير چيه؟ به درد من مي خوره ؟
این سیستم چقد قیمت میخوره؟!! (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
09-05-14, 15:34
گرامی شما میخواهید برای قطعاتی هزینه کنید که خودشون از رده خارج هستند . کمی هزینه بیشتر کنید و یک پلتفرم جدید بگیرید

STUXNET
10-05-14, 07:24
اگربيشتر هزينه كنيد حداقل درآينده بامشكل تعويض پلتفرم روبرو نميشيد

nima_hl
10-05-14, 09:41
راستي نظرتون راجع به اين تاپيك زير چيه؟ به درد من مي خوره ؟
این سیستم چقد قیمت میخوره؟!! (Only the registered members can see the link)

سیستم دست دوم مانند اتوموبیل کارکرده میمونه

ما ممکنه از روی مدل بتونیم حدس بزنیم که این قطعات چه ارزشی دارند ولی اینکه چقدر برای شما کار کنند پارامتریه که بستگی به نوع استفاده کاربری قبلی از سیستم داشته

در لیست دوستمون یک پاور قرار داره که نشون میده قطعات احتمالا زیر فشار زیاد کار کردند و احتمالا به آخر طول عمرشون نزدیک هستند

مصرف قطعات قبلی شما خیلی بالا نبوده به همین دلیل پاور سیستم تونسته 10 سال براتون کار کنه ولی اگر شما یک گرافیک پر مصرف داشتید احتمالا 3-4 سال بیشتر براتون کار نمیکرد

shineboy
11-05-14, 18:48
مثل اينكه همتون دست به يكي كردين منو تو يه خرج اساسي بندازين.چي بگم والا.
حالا تو قطعات نو پيشنهادتون چي هست.انتظار من اينه كه يه رم 4 گيگ بتونم بندازم رو سيستم و اونو خوب ساپورت كنه.

SajjadKhati
11-05-14, 19:53
خوب حالا شد . تهش 300 تومن فرق شونه اما سرعت و کارکرد و تعمیر و نگه داری و ارتقاء و ... شون زمینن تا آسمون

مادربرد : Gigabyte H81M-S2PH
240 تومن
cpu : Pentium G3220
207 تومن
رم : 2 Gig Kingston ممولی
70 تا 80 تومن

هزینه اش 530 تومنه

**اما پیشنهادم اینه که اگه هزینه ی بیشتری میکنی (مثلا 600 تومن از اینا) ، بزار یه چن هفته ی دیگه مادربردای نسل جدید اینتل میان رو بگیر که بازم از لحاظ قابلیت بهتر از این هستن (بازم دست خرج دادیم :lol:)
با این هزینه نمیتونی فعلا رم 4 گیگ بگیری . چقد رم دوس داری عایا؟ :lol: اما تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه

shineboy
12-05-14, 18:21
ديگه يه جور برنامه بچينين بالاي 500 نشه.من
كارام بيشتر محاسباتيه و سرعت بالا و پردازش قدرتمند نيازمه كه اينقدر دارم روش تاكيد مي كنم.
مثلا از برنامه هايي مثل اتوكد استفاده مي كنم كه نسخه هاي جديدش رو نمي تونم با سيستمم اجرا كنه و مجبورم فقط با كامپيوتر شركت كه قويتره استفاده كنم.
يا مثلا تو زمينه برنامه نويسي اندرويد الان ايمولاتور هاي شبيه سازي براي اس دي كي هاي بالاي 2.3 رو اصلا نمي تونم رو سيستمم بالا بيارم چون واقعا پردازش بالايي مي خواد و جواب نمي ده در حالي كه جديدترين نسخه موجود اندرويد 4.4 هستش .
به خاطر همين روي رم 4 گيگ مصر هستم.

SajjadKhati
12-05-14, 19:36
به سِلامتی :lol:
نرم افزارات در این حده ، این قد میخای هزینه کنی؟ :lol: خوب ملومه که نباید اصلا فکر استفاده از این نرم افزارا با اون سیستم قدیمی ات خطور میکرد :lol:
والا این جوری کی میگی این سیستم هم باهاش نمیتونی سرعت قابل قبولی داشته باشی . هزینه ات همین قد در حد 2 گیگ رم و کلا این قطعات رو کفاف میداد . یه خط از هر کدوم عقب نشینی کنی ، تانک های دشمن خاکریزتو فتح میکنن :lol: ینی سیستم قدیمی تر رو خاهی گرفت. این حداقل سیستم به روزه