PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی خرید قطعات تا سقف 3,500,000 الی 4,000,000 م تومان

AliScan
27-04-14, 14:11
ــــــــلام دوستان 10118

من می خواستم یه سیستم البته فقط قطعات داخل کیس :

1 : Main Board =
2 : CPU =
3 : Card Graphic =
4 : Ram =
5 : Power =
6 : Hard Disk =
[جوری نوشتم که کار شما سخت نشه همینا رو کپی کنید و روبروی اونا بنویسید10119]

تا سقف 3,500,000 الی 4,000,000 م تومان بردارم.

که بیشتر به منظور رندر و بازی این سیستم رو نیاز دارم.
عزیزانی که تو این ضمینه تخصص دارن ممنون میشم راهنمایی کنن که چه مدل از قطعات بالا رو بردارم.

با تشکر10120

Hessam II
27-04-14, 20:01
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
27-04-14, 21:01
سیستم پیشنهادی حسام عزیز کامل و عالیه

Hessam II
27-04-14, 21:12
سیستم پیشنهادی حسام عزیز کامل و عالیه

متاسفانه اشکال داره:

1- رمش 16 گیگ نیست! برای هر نوع رندرینگی، 16 گیگ رم حداقل هست!
2- که مهم ترینه، کولر نداره!! موقع رندر دمای سی پی یو با کولر استوک تا 90 درجه میره!!

منتها دیگه بودجه نرسید برای این دو! (مگر خرید سیستم بر پایه ی چیپست H87) که توصیه نمی کنم برای ایشون!

AMD>INTEL
27-04-14, 22:00
این قطعات رو میتونن بعدا اضافه کنند . مهم اسکلت بندی سیستم هست که رعایت شده

nima_hl
28-04-14, 00:41

متاسفانه اشکال داره:

1- رمش 16 گیگ نیست! برای هر نوع رندرینگی، 16 گیگ رم حداقل هست!
2- که مهم ترینه، کولر نداره!! موقع رندر دمای سی پی یو با کولر استوک تا 90 درجه میره!!

منتها دیگه بودجه نرسید برای این دو! (مگر خرید سیستم بر پایه ی چیپست H87) که توصیه نمی کنم برای ایشون!

1- عزیز اگر رم 8 گیگ ایراد پیشنهادتونه خوب مگر مجبورید یک عدد رم 8 گیگ 400 هزار تومانی پیشنهاد بدید

4 تا رم 4 گیگ آکستروم با سرعت 1600 الان 440 هزار تومانه که از نظر سرعت به دلیل دوال چنل بودند پرفورمنس بالاتری نسبت به یک تیغه رم 8 داره

2- کل مصرف این سیستم به 370-380 وات نمیرسه و یدونه پاور 600 به راحتی و بدون فشار ، برق مورد نیاز قطعات را تامین میکنه

پاور 600 و 750 هم حدود 200 هزار تومان اختلاف قیمت دارند که با 100 تومنش میشه یک فن خوب برای پردازنده تهیه کرد

magiteq
28-04-14, 00:55
1- عزیز اگر رم 8 گیگ ایراد پیشنهادتونه خوب مگر مجبورید یک عدد رم 8 گیگ 400 هزار تومانی پیشنهاد بدید

4 تا رم 4 گیگ آکستروم با سرعت 1600 الان 440 هزار تومانه که از نظر سرعت به دلیل دوال چنل بودند پرفورمنس بالاتری نسبت به یک تیغه رم 8 داره

2- کل مصرف این سیستم به 370-380 وات نمیرسه و یدونه پاور 600 به راحتی و بدون فشار ، برق مورد نیاز قطعات را تامین میکنه

پاور 600 و 750 هم حدود 200 هزار تومان اختلاف قیمت دارند که با 100 تومنش میشه یک فن خوب برای پردازنده تهیه کرد

دقیقا درسته اخه به چه دلیل رم تک کاناله پیشنهاد شده!!!!!!!!!
یک پاور 600 یا نهایت 700hp جوابگو هست
ایشون از کجا فهیمده رندر گیری ایشون با هسته های cuda پرفرمنس بهتری نسبت به هسته های gcn میده
چرا 270x پیشنهاد نشده به عنوان مثال hawk.( ایا شما میدونید ایشون با چه موتوری رندر میگیره؟)

AMD>INTEL
28-04-14, 06:26

این هم درسته .کاملا منطقی میاد از4 تا 4 گیگ اکستروم باس 1600 استفاده بشه . در مورد پاور هم موافقم .:11():

AliScan
28-04-14, 08:24
ـــــــلام

دوستان واقعا بابت راهنماییتون ممنونم:give_rose:

الان بهتره که از 4 رم 4 گیگ استفاده کنم یا دوتا 8 ؟البته اینطور که شما می فرمائید 4 تا 4 فکر کنم هم از لحاظ کارایی هم از لحاظ قیمت بصرفه تر!!!:wink:
بعد اگه خواستم اینا 32 بکنم،اونوقت باید 4 تا 4 رو بفروشم و 4 تا 8 بزارم!

موتور رندری که بنده استفاده میکنم V ray هست واسه کارهای معماری
و موتور بازیسازی هم که استفاده میکنم Unreal و Cryengine هستش

[ البته اینم اضافه کنم که در آینده می خوام اگه شد ارتقا بدم ]
واسه کولر چقد باید هزینه کنم؟قیمتش چقده؟:yes:

با تشـــــکر:give_rose:

AMD>INTEL
28-04-14, 09:13
DeepCool FROSTWIN حدود 150 هست

Hessam II
28-04-14, 09:31

1- خیر. ایراد پیشنهاد نیست. تک عدد رم 2400 مگاهرتز یکجور آینده نگری هست که قابلیت ارتقا رو برای خریدار فراهم می کنه.
به علاوه 4 عدد رم 4 گیگ قبلاً هم بحث های زیادی در موردش شده که علاوه بر ایجاد حرارت بالاتر، پتانسیل ارتقا و آینده نگری رو برای خریدار کاهش میده و محدود می کنه و طرف رو مجاب به فروش می کنه و خرید مجدد رم. این یعنی ضرر اقتصادی رو به خریدار تقدیم کردید! از این گذشته، رم 1600 برای سوکت Z87 یعنی از دست دادن بهره وری و پرداخت هزینه ی اضافی برای مادربرد. شما با انتخاب رم 1600، انتخاب در حوزه ی مادربرد رو زیر سوال بردید!
حالا اینکه فرکانس رم در کلیه ی رندرینگ ها چه تاثیر محسوسی داره رو کنار می گذاریم و کاری باهاش نداریم!

شما بیشتر بر اساس تفکرات اقتصادی اقدام به اون پیشنهاد کردید و بی توجه به آن روی سکه پیشنهادتون رو ارائه دادید که محترم هست.

2- می تونم بپرسم شما چطور و بر چه اساس و منطقی تعیین کردید که مصرف این سیستم زیر 400 وات هست؟!! خودِ کارت گرافیک که در سایت گیگابایت قسمت حداقل منبع تغذیه مورد نیاز: 500 وات زده!! چطور اونوقت مصرف این سیستم زیر 400 وات هست، باید جزو عجایب 7 گانه ی جهان این اظهار نظر بی منطق شما رو درج کرد!!! بی صبرانه منتظر پاسخ شما در این مورد هستم! لطف کنید با مدرک ثابت کنید مصرف این سیستم زیر 400 وات هست! در صورت اثبات شما، بنده دیگه یک لحظه هم در این انجمن فعالیت نخواهم کرد!!! می دونم که خیلی این رو شخصاً دوست دارین و میخوام به علاقه ی شما جامعه ی عمل بپوشونم!

متاسفانه شما فقط ظاهر قضیه رو نگاه می کنید! همینکه یک پاور برق مورد نیاز سیستم رو تامین کنه، برای شما به عنوان پیشنهاد کفایت می کنه و سایر فاکتورها و ویژگی های یک پاور کاملاً بی اهمیت هستن!!!
ضمناً برای تمامی کاربری ها در هر نوع بودجه ای، پاور باید حداقل 100 وات بیشتر از مصرف توان سیستم انتخاب بشه! یعنی اگر مصرف سیستم حتی 600 وات هست، شما نمی تونید یک پاور 650 وات انتخاب کنید!!! البته می تونید! نه اینکه نتونید! اما این تفکرات فنی شما رو کاملاً زیر سوال خواهد برد و سراسر اشکال و ایراد هست که قابل انتقاد هست و البته بحث بیش از این در این مورد بماند...!

هیچ انسانی بر روی کره ی زمین در طول تاریخ بشریت از خرید پاور با وات بالا ضرر نکرده! اما وات پایین، ضرر کرده! ضررهای جبران ناپذیر!
شما به همون سیستم؛ یک عدد کولر، اس اس دی و رم 32 گیگ + کمی اورکلاک هم اضافه کنید، تازه کم هم خواهد آورد و برای چنین سیستم هایی که در حوزه ی رندرینگ فعالیت می کنند، دلیلی بر پیشنهاد پاورهای خانگی و کم مصرف(!!) نیست و مطمئن باشید بدون شک در صورت عملی کردن دیدگاه شما، در آینده، خریدار، شما و این انجمن را نفرین خواهد کرد بخاطر پیشنهاد نامناسب و بدون توجه به خواسته های ایشان. چه بسا اینکه ایشون فرمودن که در آینده قصد ارتقا دارن!

ضمناً از اینکه بنده رو بیش از پیش متوجه پاور کردید، از شما تشکر می کنم! پاور رو الان از گرین به انرمکس تغییر دادم! کولر هم در لیست اضافه گردید و سیستم شد 4300.

در مورد اظهار نظر آخر شما (بخش دوم) هم نظری ندارم!

AliScan
28-04-14, 12:38
ممنون آقا حسام (Only the registered members can see the link)بسیار لذت بردم از توضیح کاملتون دقیقا حق با شماست:give_rose:الخصوص بابت رم

اینکه من بخوام چهارتا 4 بزارم و سال آینده ارتقا بدم بایدچهارتا رم 4 رو بفروشم و چهارتا 8 بگیرم،ولی اینجوری سال آینده دو تا 8 میگیرم که خیلی بصرفه هستش و جا کم نمیارم،از لحاظ فنی هم که ظاهرا بهتره:wink:

بعد نظرتون در رابطه با M.B های ASUS چیه؟آخه خیلیا ASUS پیشنهاد میکنن نمیدونم واسه چی:1.:
مثلا این مدل :

ASUS Z87-A

Hessam II
28-04-14, 12:47
خواهش می کنــــــــم.

متاسفانه موجودی های برند ایسوس دو هفته ای میشه که زیاد شده و از طرفی قیمت هاش هم بدجور رفته بالا!
مدلی هم که فرمودید در بازار موجود نیست! مگر اینکه کسی خرید قبلی داشته باشه!

خب ایسوس پرطرفدار تر از گیگابایت هست در کشور ما و پر فروش تره. طبیعیه که به شما این رو پیشنهاد می کنن.
اما اون مدل گیگابایت (Only the registered members can see the link) هم چیزی از ایسوس کم نداره و شخصاً گیگابایت رو ترجیح میدم.

البته اگر Z87-A ایسوس موجود بود، قطعاً به شما همین رو پیشنهاد می دادم با توجه به اینکه بودجه تون محدوده انتخاب مناسب تر و منطقی تری بود.

SajjadKhati
28-04-14, 13:25
البته اگر Z87-A ایسوس موجود بود، قطعاً به شما همین رو پیشنهاد می دادم با توجه به اینکه بودجه تون محدوده انتخاب مناسب تر و منطقی تری بود.

آقا من یه سئوال دارم
الان به نظرت Z87-A از GA-Z87X-D3H بهتره؟ کدوم قسمت اش بهتره؟
و GA-Z87X-D3H از Z87-A بدتره؟ کدوم قسمت اش؟
اون طرف رم 2400 پیشنهاد میدی که قیمت اش حدود 400 هه (که انتخاب خوبی بود) ، از این طرف میگی Z87-A رو میگفتی در صورت موجودی که مدار تغذیه اش خیلی ضعیف تر از GA-Z87X-D3H هه و قدرت اورکلاک اش ضعیف تر (بخاطر 80 تومن اضافه تر؟)

AMD>INTEL
28-04-14, 13:37
این مدل ازگیگابایت یکی از بهترین مادربردهای سری z87 هست . این حرف من یا حسام نیست . سایت معروف bit-tech هم این مطلب رو تاکید کرده است .
10121
10122
Gigabyte GA-Z87X-UD3H - Overclocking, Performance Analysis and Conclusion | bit-tech.net (Only the registered members can see the link)

STUXNET
28-04-14, 14:52
ممنون آقا حسام (Only the registered members can see the link)بسیار لذت بردم از توضیح کاملتون دقیقا حق با شماست:give_rose:الخصوص بابت رم

اینکه من بخوام چهارتا 4 بزارم و سال آینده ارتقا بدم بایدچهارتا رم 4 رو بفروشم و چهارتا 8 بگیرم،ولی اینجوری سال آینده دو تا 8 میگیرم که خیلی بصرفه هستش و جا کم نمیارم،از لحاظ فنی هم که ظاهرا بهتره:wink:

بعد نظرتون در رابطه با M.B های ASUS چیه؟آخه خیلیا ASUS پیشنهاد میکنن نمیدونم واسه چی:1.:
مثلا این مدل :

ASUS Z87-A

دوست خوب نميشه گفت ASUS يا GIGA درهرمدل و انتخاب نوع استفاده ازسيستم متفاوته
بايداينودرنظرگرفت كه ساير قطعاتتون با چه مادربوردي سازگارهست؟

Hessam II
28-04-14, 18:24
منظور بنده از حیث نسبت قیمت به کارایی بود! وگرنه من شخصاً بخاطر علاقه ای که به گیگا دارم، برای خودم هیچوقت ایسوس رو در نظر نمی گیرم! اما اینجا نباید بر اساس علایق شخصی اظهار نظر کرد!

هیچکسی نمی تونه منکر این بشه که نسبت قیمت به کارایی اون مدل ایسوس، چیزی فراتر از گیگابایت هست! کاری به قوی یا ضعیف تر بودنش نداریم.
در کل Z87-A ایسوس حریف دست و پا بسته ای در برابر Z87X-D3H نیست و حرفای زیادی برای گفتن نداره!

تمایلی ندارم بر سر دو مادربرد همرده بحثهای طولانی و پر حاشیه راه بندازم.

به نظرم حداقل کاری که از دست ما بر میاد اینه که به انتخاب های خریدار احترام بذاریم و خدایی نکرده برند یا مدلی رو تحمیل نکنیم.

Hesam Gamer
28-04-14, 18:30
MSI Z87 - G45 GAMING LGA1150 Z87MB 630000

INTEL CORE i5 4670K TUBRO 4.0 GHZ PROCESSOR 700000

8GB DDR3 2400 MHZ GSKILL TRIDENT X 425000

1TB SATA III 7200 PRM 64MB HDD WD BLUE 200000

COOLER MASTER GX550W POWER SUPPLY OC 350000

GIGABYTE GEFORCE GTX 770 4GB GDDR5 WF 3X OC 1500000

قیمت کل : 3805000 تومان :1. (23):

nima_hl
29-04-14, 00:09
1- خیر. ایراد پیشنهاد نیست. تک عدد رم 2400 مگاهرتز یکجور آینده نگری هست که قابلیت ارتقا رو برای خریدار فراهم می کنه.
به علاوه 4 عدد رم 4 گیگ قبلاً هم بحث های زیادی در موردش شده که علاوه بر ایجاد حرارت بالاتر، پتانسیل ارتقا و آینده نگری رو برای خریدار کاهش میده و محدود می کنه و طرف رو مجاب به فروش می کنه و خرید مجدد رم. این یعنی ضرر اقتصادی رو به خریدار تقدیم کردید! از این گذشته، رم 1600 برای سوکت Z87 یعنی از دست دادن بهره وری و پرداخت هزینه ی اضافی برای مادربرد. شما با انتخاب رم 1600، انتخاب در حوزه ی مادربرد رو زیر سوال بردید!
حالا اینکه فرکانس رم در کلیه ی رندرینگ ها چه تاثیر محسوسی داره رو کنار می گذاریم و کاری باهاش نداریم!

شما بیشتر بر اساس تفکرات اقتصادی اقدام به اون پیشنهاد کردید و بی توجه به آن روی سکه پیشنهادتون رو ارائه دادید که محترم هست.

2- می تونم بپرسم شما چطور و بر چه اساس و منطقی تعیین کردید که مصرف این سیستم زیر 400 وات هست؟!! خودِ کارت گرافیک که در سایت گیگابایت قسمت حداقل منبع تغذیه مورد نیاز: 500 وات زده!! چطور اونوقت مصرف این سیستم زیر 400 وات هست، باید جزو عجایب 7 گانه ی جهان این اظهار نظر بی منطق شما رو درج کرد!!! بی صبرانه منتظر پاسخ شما در این مورد هستم! لطف کنید با مدرک ثابت کنید مصرف این سیستم زیر 400 وات هست! در صورت اثبات شما، بنده دیگه یک لحظه هم در این انجمن فعالیت نخواهم کرد!!! می دونم که خیلی این رو شخصاً دوست دارین و میخوام به علاقه ی شما جامعه ی عمل بپوشونم!

متاسفانه شما فقط ظاهر قضیه رو نگاه می کنید! همینکه یک پاور برق مورد نیاز سیستم رو تامین کنه، برای شما به عنوان پیشنهاد کفایت می کنه و سایر فاکتورها و ویژگی های یک پاور کاملاً بی اهمیت هستن!!!
ضمناً برای تمامی کاربری ها در هر نوع بودجه ای، پاور باید حداقل 100 وات بیشتر از مصرف توان سیستم انتخاب بشه! یعنی اگر مصرف سیستم حتی 600 وات هست، شما نمی تونید یک پاور 650 وات انتخاب کنید!!! البته می تونید! نه اینکه نتونید! اما این تفکرات فنی شما رو کاملاً زیر سوال خواهد برد و سراسر اشکال و ایراد هست که قابل انتقاد هست و البته بحث بیش از این در این مورد بماند...!

هیچ انسانی بر روی کره ی زمین در طول تاریخ بشریت از خرید پاور با وات بالا ضرر نکرده! اما وات پایین، ضرر کرده! ضررهای جبران ناپذیر!
شما به همون سیستم؛ یک عدد کولر، اس اس دی و رم 32 گیگ + کمی اورکلاک هم اضافه کنید، تازه کم هم خواهد آورد و برای چنین سیستم هایی که در حوزه ی رندرینگ فعالیت می کنند، دلیلی بر پیشنهاد پاورهای خانگی و کم مصرف(!!) نیست و مطمئن باشید بدون شک در صورت عملی کردن دیدگاه شما، در آینده، خریدار، شما و این انجمن را نفرین خواهد کرد بخاطر پیشنهاد نامناسب و بدون توجه به خواسته های ایشان. چه بسا اینکه ایشون فرمودن که در آینده قصد ارتقا دارن!

ضمناً از اینکه بنده رو بیش از پیش متوجه پاور کردید، از شما تشکر می کنم! پاور رو الان از گرین به انرمکس تغییر دادم! کولر هم در لیست اضافه گردید و سیستم شد 4300.

در مورد اظهار نظر آخر شما (بخش دوم) هم نظری ندارم!

مصرف کارت 760 طبق ریویوهای زیر 150 تا 180 واته

10128

Gigabyte GeForce GTX 760 review - Graphics card power consumption and Hardware installation (Only the registered members can see the link)

Power Consumption - GeForce GTX 760 Review: GK104 Shows Up (And Off) At $250 (Only the registered members can see the link)

اما تست کل سیستم

این یک تست با یک پردازنده 3960x و قطعات کاملی که اینجا (Only the registered members can see the link) میتونید ببینید

Gigabyte GeForce GTX 760 4GB Video Card Review - 2GB or 4GB of VRAM - Page 5 of 6 - Legit ReviewsPower Consumption (Only the registered members can see the link)

همانطور که میبینید با یک سیستم به مراتب پر مصرف تر از سیستم پیشنهادی شما مصرف به حدود 350 وات میرسه

من واقعا از صاحب تاپیک پوزش میخوام که این بحث متفرقه را در اینجا انجام میدم ولی یه سری مطالب هست که باید عنوان بشه

دوست گرامی جناب حسام خان

اینکه شما فکر میکنید بنده با شخص شما مشکلی دارم یا میخوام شما اینجا نباشید یه دیدگاه غلطه

بنده از خدامه که یک یا چند نفر پیدا بشن که پیشنهادهای درست و حرفه ای به کاربران بدهند

خودم هم سعی میکنم تا جائی که امکان داشته باشه پیشنهاد سیستم ندهم تا دوستان جوان مانند شما بتوانند به راحتی نقطه نظراتشون را بیان کنند

ولی وقتی ببینم شخصی بیجهت داره پول افراد را با پیشنهادات غیر منطقی و غیر فنی از بین میبره وظیفمه برخورد کنم

Hessam II
29-04-14, 00:46
عرض کردم لطف کنید با مدرک ثابت کنید مصرف این سیستم زیر 400 وات هست! نه مصرف کارت گرافیک!

در مورد کارت گرافیک هم مطمئن باشید این بنچمارک ها، پیشنهادی رسمی سایت مرجع محصول را نقض نخواهد کرد که عدد 500 وات درج شده!

حتی همون لینکی که دادین، پاور 1200 وات کرسیر رو برای اون سیستم در نظر گرفتن! حال اینکه مصرف اون سیستم بیش از 850 وات نیست!

nima_hl
29-04-14, 01:32
عرض کردم لطف کنید با مدرک ثابت کنید مصرف این سیستم زیر 400 وات هست! نه مصرف کارت گرافیک!

در مورد کارت گرافیک هم مطمئن باشید این بنچمارک ها، پیشنهادی رسمی سایت مرجع محصول را نقض نخواهد کرد که عدد 500 وات درج شده!

حتی همون لینکی که دادین، پاور 1200 وات کرسیر رو برای اون سیستم در نظر گرفتن! حال اینکه مصرف اون سیستم بیش از 850 وات نیست!

روی نت به تعداد بسیار زیادی رویو برای کارت 760 وجود داره شما یکیشو پیدا کن که کل سیستم بیشتر از 400 وات مصرف داشته

شما فرمودید یک مثال بیار منم آوردم

مصرف قطعات سیستم پیشنهادی شما قطعا بیشتر از مصرف قطعات استفاده شده در این تست نیست

اینکه توی این تست از یک پاور 1200 واتی و پردازنده 3960 استفاده شده به دلیل اینه که در آینده بتوانند با همین قطعات محصولات آینده را تست کرده و مقایسه کنند

این یک قانون کلیه که در لابراتوارهای تست همیشه یک سری قطعات ثابت برای تست مثلا گرافیک وجود داره

خود شما دارید میگید سایت مرجع پاور 500 واتی پیشنهاد داده مصرف هم که توی این تستها زیر 400 واته و باز خود شما در پستهای قبلی فرمودید 100 وات پاور را قویتر از مصرف بگیرید

پس با یه حساب ساده 400+100=500 خوب منم گفتم 500 نه 600 حالا شما با چی درگیری داری که میخوای الا بلا بگی پاور باید 750 وات باشه . خداوکیلی عجب گیری کردیم نصف شبی از دست شما :1. (28):

سایت nvidia (Only the registered members can see the link) میگه 500 وات پاور برای سیستم کافیه رویوها میگن مصرف سیستم با سخت افزار پر مصرف تر زیر 400 واته

استاد حسام میفرمایند همگی حرف مفت میزنید پاور باید 750 باشه

Hessam II
29-04-14, 07:51
در مورد پاورهای با وات بالا در لابراتورها فرمایشات شما متین و می پذیرم و حقیقتاً به این موضوع دقت نکرده بودم!

شما مدام از پاسخ به سوال بنده طرفه می رید و اطلاعات جانبی و غیرمرتبط ارائه می دید!

در مورد مصرف توان کارت 760 که طبق بنچمارک 300 و خورده ای بود؛ مگر سایت گیگابایت که پاور 500 وات پیشنهاد داده، منظورش این بوده که مصرف اون کارت 500 وات هست؟!!!!!
خیر. منظورش این نبوده که مصرف اون پاور 500 واته! بلکه نوشته شده "حداقل منبع تغذیه مورد نیاز: 500 وات".
اگر به قول شما 300 وات بود، اصلاً لزومی نداشت پاور 500 وات پیشنهاد بده!!! 400 وات هم زیاد بود!! برید تحقیق کنید که چرا کمپانی گیگابایت برای یک کارتی که می گیریم 350 وات مصرف داره، یک پاور 500 وات پیشنهاد میده!!

بنده هیچ کاری به هیچ بنچمارک و سایتی ندارم! گفتم شما ثابت کنید مصرف اون سیستم زیر 400 وات هست، دیگه حرفی باقی نمی مونه!

بنده به مدیریت شما و یکی دو تن از دوستان در اینجا شک دارم!! چون واقعاً اشتباهات بسیار فاحش هست! اولین بار هم نیست! چندمین باره...

بنده شخصاً هیچگونه تمایلی به مدیریت در هیچ انجمنی نداشتم و نخواهم داشت! چند نفر از دوستان اینو گفتن بهم! اما من برای رضای خدا و بعد برای کسب تجربه و اطلاعات بیشتر خودم فعالیت می کنم. هدف دیگه ندارم!

اما حداقل یک مدیر باید از ارائه ی اطلاعات غلط و بی منطق پرهیز کنه!! 4 میلیون سیستم پاور 400-500 وات! مگه سیستم خانگیه عزیز من؟!! 100 ها سایت تست مصرف توان سیستم داریم! لطف کنید به خودتون زحمت بدید در چند تا از این سایت ها، بررسی کنید تا بلکه فرجی شد!!! والله لینک چند تاش رو به شما میدم!!!

بازم بدم؟!!

شما فقط وات پاور رو می بینید. همانطور که قبلاً هم گفتم اگر ثابت کنید مصرف اون سیستم زیر 400 وات هست، بنده ی آماده ی رفتن از این انجمن هستم! حتی یک لحظه هم نمی مونم! چون اطلاعات فنی بنده هم در این انجمن زیر سوال خواهد رفت!! واقعاً بعضی از دوستان از سطح پایین ترین انجمن های سطح نت هم اطلاعات سطح پایین تری ارائه میدن و جالبه که بر اطلاعات غلط خود مصر هستن!!! بسیار جای تعجب داره و از روز اول بنده و چند نفر از دوستان بر این موضوع تردید عجیب داشتیم و هنوز هم داریم...
تمامی موارد رو دونه دونه من به آقا شهریار ارجاع دادم. در حال حاضر ایشون سکوت کرده!

- هارد اس اس دی!!
- رندر فارم برای کاربری تحت CPU و البته GPU برای بودجه 6 تومن!!
- پاور 500 وات برای یک کاربری که در آینده قصد ارتقا داره و کاربری سنگین رندرینگ داره با بودجه ی 4 میلیون!
- عدم آشنایی با بهره وری! (بر خلاف چیزی که در امضای شماست!!!)
- بعدی رو خداوند ختم به خیر کند انــــــشــــــالله...!!

بنده دیگه حرفی ندارم...! قضاوت باشه به عهده ی مدیریت کل و سایر دوستان:
در صورت ادامه یافتن این شرایط، رسماً از ارائه ی مشاوره و حضور در این انجمن انصراف میدم!! حداقل اگر اشتباه با من هست، منطقیش اینه که کنار بکشم تا مبادا اطلاعات غلط مخابره کنم و شرمنده ی کاربران در اینجا باشم.
مسئولیت ارائه ی اطلاعات و پیشنهادات غلط هم کاملاً به عهده ی مدیران و سایر مشاورین این انجمن هستن که باید به کاربر پاسخگو باشن!

در وبسایت هم به اشتباه نوشتم که مشاوره در حوزه ی انتخاب بهترین ها رو می دیم! متاسفانه اصلاً سطح مشاوره در این انجمن در جایگاهی قرار نداره که بهترین رو کسی ارائه بده! باید تغییرش بدم!
2 تا لیست پیشنهاد میدن، میشه 20 تا ازش اشتباهات فاحش منطقی بیرون آورد که خودش بحث های طولانی می طلبه که به مشاور مربوطه توجیح کنیم آقا به این دلایل، این قطعه برای ایشون در این سیستم اشکال ایجاد می کنه!

Reza Eshraghi
29-04-14, 09:17
جناب نیما عزیز !
طبق سایت رسمی انویدیا در Spec کارت GTX760 گفته شده که سیستمی با کارت گرافیک 760 حداقل به یک منبع تغذیه 500 وات احتیاج داره !
روی یک سیستم فقط کارت گرافیک وجود داره یعنی ؟!
گفته سایت انویدیا رو قبول ندارید ؟!
حاضرید اگه مشکلی برای سیستم پیشنهادی با پاور کمتر پیش اومد تاوان و هزینه های جبران خرابیشو بدید ؟!
توی تمامی سایت های محاسبه گر توان پارامتر های متععدی رو برای اعمال در نظر می گیرند !
یکی در نظر گرفتن کاهش ظرفیت و از دست رفتن توان اولیه پاور برای مصارف دائمی و 24/7 در مدت زمان زیاد هست که مثلاً گفته شده در سایت محاسبه گر انرمکس برای استفاده دائمی و 24/7 برای مدت بیش از 1 سال به میزان حدود 25-30 درصد در نظرگرفته بشه در نرم افزار محاسبه گر یا اعمال میزان لود سیستم یا مثلاً اعمال اورکلاک !
اینجوری نیست که شما بفرمائید هر قطعه نهایت فلان قدر مصرف داره با هم جمع بزنیم یه چیزی هم اضافه کنیم که بعداً کم نیاره و براساسش پاور پیشنهاد بدیم به یوزر !
مگه بقالیه که بگیم 500 تا نشد 600 تا ؟!!! سیستم کاربر شوخیه ؟!
یه مثال کلی میزنم :
دیشب یه کاربر اومده سیستم ماینینگ براش پاور می خواسته ! برای کراس سه کارت 280X و اورکلاک 4770K تا خرخره با واتر H100 ! میگم چقدر میخوای اور کنی میگه : هنوز CPU نخریدم ولی اگه بگم تا 6 گیگاهرتز که شوخی کردم ولی ریش و قیچی دست خودت !
اومدم بهش میگم شما 4770K رو تا 4.5 برای استفاده 24/7 نهایت می تونی اور کنی و همین میزان رو توی محاسبه پاور براش در نظر گرفتم پی ام داده میگه فقط 4.5 ؟!!!!! کم نیست ؟! میگم مگه میخوای ببری زیر LN2 ؟!
اومدم با خودم گفتم بزار ببینم واتر H100 به تنهایی چقدر مصرف براش میزنه ؟! و چقدر سهم داره توی مصرف کل سیستم ؟! به نظر شما چقدر شد ؟! حداقل 106 وات !!!!
در نهایت پاور رو محاسبه کرد نرم افزار شد حداقل 1188 وات ! من چه پاوری باید بهش پیشنهاد میدادم ؟! آیا بیام چشمم رو روی همه چیز ببندم و بگم پاور 1200 وات فلان برند و فلان مدل برای شما مناسبه بفرمائید خرید کنید خداحافظ شما ؟! یعنی بیام فقط توان رو در نظر بگیرم ؟!
پس استانداردهای بهره وری مثل 80Plus در رده های مختلف از برنز تا پلاتینیوم کشکه ؟! آیا ویژگی های کیفی قطعات مورد استفاده در برخی از سری های پاورها کشکه و تبلیغات ؟!
آیا اینکه گفته میشه سری Revolution XT انرمکس قابلیت 11 سال کار بی وقفه در دمای 40 درجه داره کشکه ؟!
و آیا فقط و فقط و فقط در معرفی پاور باید توان در در نظر گرفت و چشم رو روی همه مسائل دیگه بست ؟!
بگیم این سیستم 600 وات مصرف داره حداکثر بفرما جناب استارتر پاور 600A-HP مناسب شماست و خداحافظ شما بفرمائید خرید کنید !!!
اگر اینطوریه چرا پاور 650 وات سری OC از پاور 700A-HP گرون تره ؟! نکنه گرین دلش خواسته و همینجوری براش قیمت زده ؟!
پاور 1275 گرین چرا از پاور 1300 وات گرین گرون تره ؟! اینم حتماً به مسئولین گرین وحی شده ؟!!!!
آیا در مورد مسئله پاور که بالاتر از نیاز باشه شما هزینه کاربر رو در نظر می گیرید فقط ؟! اگر پاور کم در نظر گرفته بشه یا لب مرز باشه و زیر لود بره و به قطعات آسیب بزنه و کاربر وقتی متوجه بشه که کار از کار گذشته و هزینه بسیار سنگین تری رو بهش وارد کرده که چند برابر اختلاف قیمت دو مدل پاور هست اون وقت چی ؟! کدوم هزینه سنگین تره ؟! کاربر یه قطعه حساس و گرون قیمتش آسیب ببینه و توی بازاری که هیچ ثباتی نداره و به طور اورژانسی باید قطعشو حتی به قیمت گزاف و از سر اجبار تهیه کنه + یک پاور با ظرفیت کمی بالاتر که اگه همون اول این کار رو می کرد هزینه اضافی بهش وارد نمی شد یا همون اول هزینه بیشتری بکنه و یک پاور با توان و بهره وری بالاتر و با در نظر گرفتن برخی آینده نگری ها خرید کنه ؟!
هیچ وقت از بالاتر در نظر گرفتن پاور نسبت به نیاز سیستم کسی ضرر نکرده !
من این حرف رو همیشه میزنم ! شما ممکنه با پاور شوخی کنید و بهش احترام نذارید و کمتر از نیاز یا لب مرز برای سیستم پاور پیشنهاد بدید ولی پاور هرگز با شما شوخی نداره !
و در آخر به عنوان یک مدیر ارشد انجمن که باید بهترین ها رو پیشنهاد بده همیشه و جلوی ریسک های هرچند کوچک رو بگیره در پیشنهادات حامی و به فکر آینده استارتر باشه اینجا من دارم وضع کاملاً متفاوتی رو می بینم !
برخی از اشتباهاتی که در شأن یک مدیر ارشد انجمن هرگز نیست ! البته اطلاعات خوب شما در سایر بخش ها بر کسی پوشیده نیست اما پیشنهاد سیستم واقعاً کار بسیار مشکل تری نسبت به مشاوره در بقیه حوزه هاست !

با عرض پوزش از همه مدیران بزرگوار به ویژه استاد عزیز و مدیریت کل محترم آقا شهریار عزیز اگر عرایضم طولانی شد و با عرض پوزش از استارتر عزیز تاپیک به خاطر انحراف تاپیکشون ! هرچند یک بار این مسائل مطرح شدن و بررسی و برطرف کردن ایراد کار بهتر از این هست که همیشه شاهد این بحث ها باشیم و هیچ اقدامی صورت نگیره !
همگی موفق و پیروز باشید !

AliScan
29-04-14, 10:40
ـــــــلام

آقای eshraghi2011 و Hessam II عزیز نه من بلکه همه دوستان عزیز که از تاپیک دیدن کردیم بسیار برامون مفید
واسه خاطر بحث های تخصصی که انجام شد:give_rose:
و از شما و دیگر دوستان سپاس گذارم.:give_rose:
من سیستمی که آقا حسام پیشنهاد دادن رو می خوام سفارش بدم به اضافه یک SSD :wink:
منی که با کلی زحمت و کار یه مقدار پول ردیف کردم واسه خرید سیستم واقعا دلم می سوزه که واسه یه پیشنهاد اشتباه
پاور یا دیگر قطعاتش مشکل ساز بشن و این پولی که خیلی زحمت کشیدم بدست آوردم و خرج خرید سیستم کردم به هدر بره:1. (28):

با تشکر از تمامیه دوستان:love:

AMD>INTEL
29-04-14, 10:54
حسام عزیز انصافا پیشنهادی که ارائه و لیست میکنند . تقریبا یکی از کم ایراد ترین لیست ها هست . :give_rose:
یک توضیح هم در مورد خودم بدم . به دلیل بعضی از برخوردهای نادرست تو قسمت پیشنهاد سیستم پست نمیدم .

SajjadKhati
29-04-14, 11:21
منظور بنده از حیث نسبت قیمت به کارایی بود! وگرنه من شخصاً بخاطر علاقه ای که به گیگا دارم، برای خودم هیچوقت ایسوس رو در نظر نمی گیرم! اما اینجا نباید بر اساس علایق شخصی اظهار نظر کرد!

هیچکسی نمی تونه منکر این بشه که نسبت قیمت به کارایی اون مدل ایسوس، چیزی فراتر از گیگابایت هست! کاری به قوی یا ضعیف تر بودنش نداریم.
در کل Z87-A ایسوس حریف دست و پا بسته ای در برابر Z87X-D3H نیست و حرفای زیادی برای گفتن نداره!

تمایلی ندارم بر سر دو مادربرد همرده بحثهای طولانی و پر حاشیه راه بندازم.

به نظرم حداقل کاری که از دست ما بر میاد اینه که به انتخاب های خریدار احترام بذاریم و خدایی نکرده برند یا مدلی رو تحمیل نکنیم.

آره دقیق حق با تو هه اوستا حسام
به نظر منم باید همه ی ملاک ها در نظر گرفته شه حتی اگه طرف ، طبق بودجه و درخاست کاربر ، در نظر عموم ، یه قطعه ای مثل مادربرد رو بهتر پیشنهاد بده که در ظاهر شاید هیچ فایده ای براش نداشته باشه و حتی شاید بضی های دیگه ، با در نظر گرفتن قطعاتی مثل مادربرد در سطح پایین تر ، قطعات دیگه ای مثل cpu و گرافیک و ... بالاتری پیشنهاد بدن اما مطمئنا طرف تو طولانی مدت ، متوجه ی تفاوت محسوس کارایی این دو سیستم میشه . مثل خود من . 9 سال پیش که هیچ اطلاعاتی از کامپیوتر نداشتم ، عزیزی برام سیستم بست که من هنوز که هنوزه قطعات اصلی شو دس نزدم (میانگین روزی 8 ساعت کاری) و واقعا هنوزم ازش ممنونم
مسئله ی دیگه ای که منو بد جور عذاب میده ، اینه که بضی ها ، اصلا کیفیت قطعه براشون مهم نیست (منظورم اصلا تو نیستی گلپسرها) واسه همین باعث کاهش بودجه میشه و قطعات قدرتمندتر ، طرف فک میکنه مثلا چی پیشنهاد داد یا اینکه این قد رو برند یه قطعه فرعی تعصب وجود داره ، رو افزایش کیفیت قطعات اصلی توجه وجود نداره

جناب نیما عزیز !
طبق سایت رسمی انویدیا در Spec کارت GTX760 گفته شده که سیستمی با کارت گرافیک 760 حداقل به یک منبع تغذیه 500 وات احتیاج داره !
روی یک سیستم فقط کارت گرافیک وجود داره یعنی ؟!
گفته سایت انویدیا رو قبول ندارید ؟!
حاضرید اگه مشکلی برای سیستم پیشنهادی با پاور کمتر پیش اومد تاوان و هزینه های جبران خرابیشو بدید ؟!
توی تمامی سایت های محاسبه گر توان پارامتر های متععدی رو برای اعمال در نظر می گیرند !
یکی در نظر گرفتن کاهش ظرفیت و از دست رفتن توان اولیه پاور برای مصارف دائمی و 24/7 در مدت زمان زیاد هست که مثلاً گفته شده در سایت محاسبه گر انرمکس برای استفاده دائمی و 24/7 برای مدت بیش از 1 سال به میزان حدود 25-30 درصد در نظرگرفته بشه در نرم افزار محاسبه گر یا اعمال میزان لود سیستم یا مثلاً اعمال اورکلاک !
اینجوری نیست که شما بفرمائید هر قطعه نهایت فلان قدر مصرف داره با هم جمع بزنیم یه چیزی هم اضافه کنیم که بعداً کم نیاره و براساسش پاور پیشنهاد بدیم به یوزر !
مگه بقالیه که بگیم 500 تا نشد 600 تا ؟!!! سیستم کاربر شوخیه ؟!
یه مثال کلی میزنم :
دیشب یه کاربر اومده سیستم ماینینگ براش پاور می خواسته ! برای کراس سه کارت 280X و اورکلاک 4770K تا خرخره با واتر H100 ! میگم چقدر میخوای اور کنی میگه : هنوز CPU نخریدم ولی اگه بگم تا 6 گیگاهرتز که شوخی کردم ولی ریش و قیچی دست خودت !
اومدم بهش میگم شما 4770K رو تا 4.5 برای استفاده 24/7 نهایت می تونی اور کنی و همین میزان رو توی محاسبه پاور براش در نظر گرفتم پی ام داده میگه فقط 4.5 ؟!!!!! کم نیست ؟! میگم مگه میخوای ببری زیر LN2 ؟!
اومدم با خودم گفتم بزار ببینم واتر H100 به تنهایی چقدر مصرف براش میزنه ؟! و چقدر سهم داره توی مصرف کل سیستم ؟! به نظر شما چقدر شد ؟! حداقل 106 وات !!!!
در نهایت پاور رو محاسبه کرد نرم افزار شد حداقل 1188 وات ! من چه پاوری باید بهش پیشنهاد میدادم ؟! آیا بیام چشمم رو روی همه چیز ببندم و بگم پاور 1200 وات فلان برند و فلان مدل برای شما مناسبه بفرمائید خرید کنید خداحافظ شما ؟! یعنی بیام فقط توان رو در نظر بگیرم ؟!
پس استانداردهای بهره وری مثل 80Plus در رده های مختلف از برنز تا پلاتینیوم کشکه ؟! آیا ویژگی های کیفی قطعات مورد استفاده در برخی از سری های پاورها کشکه و تبلیغات ؟!
آیا اینکه گفته میشه سری Revolution XT انرمکس قابلیت 11 سال کار بی وقفه در دمای 40 درجه داره کشکه ؟!
و آیا فقط و فقط و فقط در معرفی پاور باید توان در در نظر گرفت و چشم رو روی همه مسائل دیگه بست ؟!
بگیم این سیستم 600 وات مصرف داره حداکثر بفرما جناب استارتر پاور 600A-HP مناسب شماست و خداحافظ شما بفرمائید خرید کنید !!!
اگر اینطوریه چرا پاور 650 وات سری OC از پاور 700A-HP گرون تره ؟! نکنه گرین دلش خواسته و همینجوری براش قیمت زده ؟!
پاور 1275 گرین چرا از پاور 1300 وات گرین گرون تره ؟! اینم حتماً به مسئولین گرین وحی شده ؟!!!!
آیا در مورد مسئله پاور که بالاتر از نیاز باشه شما هزینه کاربر رو در نظر می گیرید فقط ؟! اگر پاور کم در نظر گرفته بشه یا لب مرز باشه و زیر لود بره و به قطعات آسیب بزنه و کاربر وقتی متوجه بشه که کار از کار گذشته و هزینه بسیار سنگین تری رو بهش وارد کرده که چند برابر اختلاف قیمت دو مدل پاور هست اون وقت چی ؟! کدوم هزینه سنگین تره ؟! کاربر یه قطعه حساس و گرون قیمتش آسیب ببینه و توی بازاری که هیچ ثباتی نداره و به طور اورژانسی باید قطعشو حتی به قیمت گزاف و از سر اجبار تهیه کنه + یک پاور با ظرفیت کمی بالاتر که اگه همون اول این کار رو می کرد هزینه اضافی بهش وارد نمی شد یا همون اول هزینه بیشتری بکنه و یک پاور با توان و بهره وری بالاتر و با در نظر گرفتن برخی آینده نگری ها خرید کنه ؟!
هیچ وقت از بالاتر در نظر گرفتن پاور نسبت به نیاز سیستم کسی ضرر نکرده !
من این حرف رو همیشه میزنم ! شما ممکنه با پاور شوخی کنید و بهش احترام نذارید و کمتر از نیاز یا لب مرز برای سیستم پاور پیشنهاد بدید ولی پاور هرگز با شما شوخی نداره !
و در آخر به عنوان یک مدیر ارشد انجمن که باید بهترین ها رو پیشنهاد بده همیشه و جلوی ریسک های هرچند کوچک رو بگیره در پیشنهادات حامی و به فکر آینده استارتر باشه اینجا من دارم وضع کاملاً متفاوتی رو می بینم !
برخی از اشتباهاتی که در شأن یک مدیر ارشد انجمن هرگز نیست ! البته اطلاعات خوب شما در سایر بخش ها بر کسی پوشیده نیست اما پیشنهاد سیستم واقعاً کار بسیار مشکل تری نسبت به مشاوره در بقیه حوزه هاست !

با عرض پوزش از همه مدیران بزرگوار به ویژه استاد عزیز و مدیریت کل محترم آقا شهریار عزیز اگر عرایضم طولانی شد و با عرض پوزش از استارتر عزیز تاپیک به خاطر انحراف تاپیکشون ! هرچند یک بار این مسائل مطرح شدن و بررسی و برطرف کردن ایراد کار بهتر از این هست که همیشه شاهد این بحث ها باشیم و هیچ اقدامی صورت نگیره !
همگی موفق و پیروز باشید !

گلپسر ، من نمیخام تو این قضیه طرف کس خاصی رو بگیرم
به نظرم هم افراط و هم تفریط شد
درسته کمبود توان پاور ، مشکلاتی رو بودجود میاره (هنگی و کار کرد بد قطعات و ...) ، اما خیلی گنده اش کردی این قضیه رو
یه جوری میگی پاور شوخی با کسی نداره که انگار پاور همون درجا که کم بیاره ، هم هیش کی نمیفهمه و هم همون لحظه ی اول یا در دفعات دیگه میزنه تمام قطعات رو میسوزونه . انگار سوئیت های امنیتی مثل فیوز و ... نداره
در مقابل کاهش کارایی (بعد از مدت زمانی کارکرد پاور) هم که چن واتی بیشتر پیشنهاد میشه که خودتم میدونی و نرم افزارای محاسبه ی توان هم فک نکنم این جور موارد رو هم در نظر نگیرن
طبق محاسبه ی نرم افزار گرین ، این سیستم ، عدل مصرفش 530 واته که پاور 600 (برا غیر اورکلاک و ...) پیشنهاد میشه که خوبه

Reza Eshraghi
29-04-14, 11:52
محاسبه گر گرین به جرأت یکی از ضعیف ترین نرم افزارهای محاسبه گر پاور هست و خیلی از پارامترها رو در نظر نمی گیره ! بعضی قطعات رو اصلاً پشتیبانی نمی کنه !
وقتی با محاسبه گرهای شرکت های دیگه مقایسه کنید به این موضوع پی خواهید برد ! کامل ترین موتور محاسبه گر که در سایت برندهای معروف دنیا وجود داره موتور outervision هست !
و در کل شرایط کاری هر کاربری و از جمله استارتر این تاپیک در انتخاب پاور تأثیر 100% و مستقیم داره !
یک سری موارد رو باید هر استارتری بگه از اول کار که خیلی مهمه !
اینکه شرایط کار دائمی و بدون وقفه وجود داره ؟!
اینکه اگر هدف اصلیش اورکلاک نیست اما برای افزایش پرفورمنس در آینده ممکنه دست به اور بزنه در سیستم هایی که قابلیت اور دارند ؟!
معمولاً کاربرانی که کاربری رندرینگ دارند معمولاً سیستم نسبت به سایر کاربری ها بسیار بیشتر تحت فشار هست و به میزان طولانی تری بدون وقفه کار می کنه هرچند ممکنه به طور 24/7 نباشه که هم نیاز به اعمال درصد بیشتری Capacitor Aging هست و هم به پاور های با بهره وری بیشتر و استانداردهای رده بالای 80Plus از حداقل سیلور تا پلاتینیوم و در موارد خیلی سنگین به استاندارد 90Plus نیاز دارند !
که در نظر گرفتن این موارد اصلاً افراط نیست ! بلکه کمک به بهینه بودن و بهرو وری سیستم با توجه به مصرف انرژی و هزینه برق به ویژه با توجه به افزایش اون هست !

SajjadKhati
29-04-14, 13:43
گلپسر ، ضعیف و قوی شو از کجا متوجه شدی؟ برام سئوال بود
فلا که این قطعاتی که اوستا حسام نام برد ، توی اون محاسبه گر گرین همه شون ساپورت میشد. و به نظرم پاور 600 گرین کاملا براش کافی هه چه برسه به 600 انرمکس (چه برسه به 700 انرمکس)
برای رندرینگ و حتی 24 ساعته هم اگه باشه دیگه فوقش 600 انرمکس کاملا کافی هه براش (هر چند 600 گرین هم کفایت میکنه) و تو این شرایط (رندرینگ و بدون وقفه کار کردن سیستم)، فقط پاور نیست که انتخابش مهمه ، خیلی خیلی مهم تر از پاور ، انتخاب قطعاتی مثل مادربرد و رم و خنک کننده و ... ان
فک کنم تو اون موتور محاسبه گری که خودت هم گفتی بزنی ، بالای 600 ننویسه (که اگه بنویسه ، و غیر این پیشنهادی بده ، باید شک کرد)

M A H R A D
29-04-14, 15:10
بحث‌های خوب و تخصصی شکل گرفته.

امیدوارم از این دست بحث‌ها بیشتر توی انجمن داشته باشیم. هدف اصلی هم افزایش آگاهی و دانش از طریق همین بحث‌هاست.

واقعاَ به عنوان یک دوست لذت می‌برم وقتی این تعداد کاربران و مدیران صاحب‌نظر رو می‌بینم که با هم گفتگو می‌کنن.

فقط نکته‌ای که می‌خواستم بگم این هست که توی این انجمن هیچ‌کس جای کس دیگه‌ای رو نگرفته. اینجا کسی دنبال تنگ کردن جای بقیه نیست.

اینجا برای همه جا هست!

هر انسانی ممکنه نظراتش اشتباه باشه. این دلیل نمیشه که برخورد زننده‌ای باهاش انجام بگیره. با همین گفتگوها باید اشتباهات خودمون رو متوجه بشیم.

امیدوارم این گفتگوها همچنان با ادب و احترام ادامه پیدا کنه.

سپاس :1. (23)::11():

SajjadKhati
29-04-14, 22:42
بحث‌های خوب و تخصصی شکل گرفته.

امیدوارم از این دست بحث‌ها بیشتر توی انجمن داشته باشیم. هدف اصلی هم افزایش آگاهی و دانش از طریق همین بحث‌هاست.

واقعاَ به عنوان یک دوست لذت می‌برم وقتی این تعداد کاربران و مدیران صاحب‌نظر رو می‌بینم که با هم گفتگو می‌کنن.

فقط نکته‌ای که می‌خواستم بگم این هست که توی این انجمن هیچ‌کس جای کس دیگه‌ای رو نگرفته. اینجا کسی دنبال تنگ کردن جای بقیه نیست.

اینجا برای همه جا هست!

هر انسانی ممکنه نظراتش اشتباه باشه. این دلیل نمیشه که برخورد زننده‌ای باهاش انجام بگیره. با همین گفتگوها باید اشتباهات خودمون رو متوجه بشیم.

امیدوارم این گفتگوها همچنان با ادب و احترام ادامه پیدا کنه.

سپاس :1. (23)::11():

من فقط یه چیز بگم
البته گلپسر حرفت چیزی باقی نمیزاره که آدم بگن :lol:
اینکه من تو عمرم انجمنی ندیدم که همچین مدیرای با ادب و تو دل برو ای داشته باشه . والا اهل چاپلوسی نیستم و ممولا هم خوبی های طرف رو پشتش میگم و بدی هاشو جلوش :lol:
رفتارتون و حتی بیشتر بچه های انجمن جوری هه که آدم اگه اشتباهی هم کنه ، خودش پشیمون میشه از رفتارش (حس میکنم یه جور حیا دارین که اشتباه طرف رو مستقیم به خودش بگین)
گفتم من اصلا اهل چاپلوسی نیستم و تقریبا آدم رک ای هستم اما واقعا از منش بچه های این انجمن خوشم میاد (شاید اخلاق خودم این جور نباشه که نیست :lol:)

nima_hl
30-04-14, 04:09
ما برای محاسبه میزان مصرف یک سیستم چند روش داریم

برای مثال :

1- استفاده از محاسبه گر میزان توان

2- مراجعه به سایت سازنده قطعات

3- تست در لابراتوار مجهز

4- خواندن ریویوها با قطعات نزدیک به قطعات مورد نظر ما

روش اول و دوم چون مینیمم مصرف قطعات را به ما اعلام نمیکنه روش خوبی نیست ( دلیل خوب نبودن را پائین تر توضیح میدم )

روش سوم هم نیاز به تجهیزات خواصی داره که معمولا در اختیار عموم نیست

اما روش چهارم که معمولا از آن استفاده میکنم و بنظرم بهترین راه برای پی بردن به حدود مصرف یک سیستم است :

وقتی که یک سیستم توسط لابراتوار یک سایت معتبر تست میشه معمولا کلیه پارامترهائی که ما برای محاسبه توان مصرفیمون به آن احتیاج داریم (از جمله مینیمم مصرف و ماکزیمم مصرف) را در اخیار ما قرار میدهد

با در اختیار داشتن حدود مینیمم و ماکزیمم توان مصرفی یک سیستم تازه کار یک مشاور خبره برای پیشنهاد پاور شروع میشه

خوب اینجا همه میگویند برای یک سیستم با مصرف 400 وات یک پاور خوب 700-800 واتی میگذاریم یه عمر راحت باشیم

ولی اینجا یک نکته بسیار مهم نادیده گرفته میشود

اگر از پاورهای موجود در بازار ( چه عالی چه آشغال ) زیر 20 توانشون جریان بکشیم به شدت افت بازده خواهیم داشت ( در تاپیک انتخاب پاور مناسب (Only the registered members can see the link B-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D9%82%D9%88%DB%8C%5D-40187/) توضیح دادم )

پس برای این سیستم که مصرف مینیممش ( در زمان بیکاری ) چیزی بین 70 تا 100 واته ما نباید پاور بالای 500 وات واقعی استفاده کنیم

یک پاور 500 واتی واقعی در 20 تا 80 درصد لود میتونه 100 تا 400 وات به راحتی و بدون فشار برق به قطعات برسونه

انتخاب پاور قویتر برای یک همچین سیستمی همان اندازه در طول عمر قطعات اثر منفی داره که انتخاب یک پاور ضعیف تر داره

تا اینجا اگر صحبتی هست بفرمائید تا توضیح بدم تا به مبحث شیرین انتخاب رم برسیم

ARMIN ABISHI
30-04-14, 13:02
با سلام خدمت همه كاربران عزيز

دوستان، من ميگم چرا سختش كنيم، خوشبختانه همه حرفه اى به مسئله نگاه ميكنيم، موتور Outervision در دسترس همه گان قرار داره، جون ميده براى محاسبه حداقل ميزان توان پاور مورد نياز سيستم. شركت هاى معتبرى مثل انرمكس و كولر مستر هم از همين موتور PSU Calculator‌ استفاده ميكنند. به شخصه، هر سيستمى داخلش بزنم، در حالت عادى - بدون Aging حدود 100 وات خودم بهش اضافه ميكنم و پاور ميخرم. چون نوشته حداقل پاور مورد نياز. يا اينكار رو كنيم و يا اينكه با محاسبه ى 20 تا 30 درصد افت توان سيستم در طى دو سه سال Aging، حداقل پاور پيشنهادى توسط موتور Outervision رو تهيه ميكنم.

پاور قلب تپنده ى يك سيستمه، اگر تواناييى پاور برابر ميزان مصرف سيستم باشه به نظرم اصلا" خوب نيست، چون در اين صورت دور فن پاور به شدت تو لود بالا ميره و صداى نويزش بعد از مدتى كلا" روى اعصاب كاربر ميره. پس خيلى خوبه هميشه پاور رو از حداقل ميزان توان مصرفى پيشنهاد شده كمى بالاتر بگيريم، كه هم پاور مجبور نباشه تو لود به تقلا بيفته و صداى فنش اعصاب خورد كنه، و هم اينكه آينده نگرانه هست كه ممكنه قطعاتى به سيستم اضافه بشه كه قطعا" مصرف سيستم رو، سواى بحث اصتحلاك Aging - بالا ميبره.

به صورت خيلى كلى، براى يك سيستم رده متوسط به بالاى هسول با قابليت اووركلاك پردازنده با يك كارت گرافيك رده ميانى بهتره يك پاور بين 650 تا 750 وات پيشنهاد بشه.

با توجه به گرانتر شدن 25 درصدى هزينه ى برق، در صورتى كه سيستم ساعت هاى زياد در روز قرار باشه روشن بمونه، استفاده از پاور ها با استاندارد 80 پلاس طلايى و پلاتينيوم به نظر انتخاب مصلحت آميزتريه به شرطى كه افزايش قيمت پاور پيشنهادى به بهانه داشتن گواهى 80 پلاس طلايى به قيمت كم گذاشتن از قطعات اصلى سيستم تموم نشه. كه در اون صورت، يك پاور 700 واتى گواهى 80 پلاس برنز هم كافى خواهد بود.

nima_hl
30-04-14, 14:49
با سلام خدمت همه كاربران عزيز

دوستان، من ميگم چرا سختش كنيم، خوشبختانه همه حرفه اى به مسئله نگاه ميكنيم، موتور Outervision در دسترس همه گان قرار داره، جون ميده براى محاسبه حداقل ميزان توان پاور مورد نياز سيستم. شركت هاى معتبرى مثل انرمكس و كولر مستر هم از همين موتور PSU Calculator‌ استفاده ميكنند. به شخصه، هر سيستمى داخلش بزنم، در حالت عادى - بدون Aging حدود 100 وات خودم بهش اضافه ميكنم و پاور ميخرم. چون نوشته حداقل پاور مورد نياز. يا اينكار رو كنيم و يا اينكه با محاسبه ى 20 تا 30 درصد افت توان سيستم در طى دو سه سال Aging، حداقل پاور پيشنهادى توسط موتور Outervision رو تهيه ميكنم.

پاور قلب تپنده ى يك سيستمه، اگر تواناييى پاور برابر ميزان مصرف سيستم باشه به نظرم اصلا" خوب نيست، چون در اين صورت دور فن پاور به شدت تو لود بالا ميره و صداى نويزش بعد از مدتى كلا" روى اعصاب كاربر ميره. پس خيلى خوبه هميشه پاور رو از حداقل ميزان توان مصرفى پيشنهاد شده كمى بالاتر بگيريم، كه هم پاور مجبور نباشه تو لود به تقلا بيفته و صداى فنش اعصاب خورد كنه، و هم اينكه آينده نگرانه هست كه ممكنه قطعاتى به سيستم اضافه بشه كه قطعا" مصرف سيستم رو، سواى بحث اصتحلاك Aging - بالا ميبره.

به صورت خيلى كلى، براى يك سيستم رده متوسط به بالاى هسول با قابليت اووركلاك پردازنده با يك كارت گرافيك رده ميانى بهتره يك پاور بين 650 تا 750 وات پيشنهاد بشه.

با توجه به گرانتر شدن 25 درصدى هزينه ى برق، در صورتى كه سيستم ساعت هاى زياد در روز قرار باشه روشن بمونه، استفاده از پاور ها با استاندارد 80 پلاس طلايى و پلاتينيوم به نظر انتخاب مصلحت آميزتريه به شرطى كه افزايش قيمت پاور پيشنهادى به بهانه داشتن گواهى 80 پلاس طلايى به قيمت كم گذاشتن از قطعات اصلى سيستم تموم نشه. كه در اون صورت، يك پاور 700 واتى گواهى 80 پلاس برنز هم كافى خواهد بود.

آرمین جان موضوع انتخاب پاور توی این 1-2 سال اخیر نسبت به گذشته بسیار تغییر کرده

قطعات قدیمی در مواقع بیکاری و لود کامل تفاوت مصرف آنچنان زیادی نداشتند

مثال :

همانگونه که مشاهده میفرمائید از مصرف سیستم مورد تست(با گرافیک کارت 4870) در حالت بی کاری تنها 75 وات کم میشه

ولی در سیستمهای بروز همانطور که در چارتهای پست های قبل دیدید مصرف زمان کم کاری بسیار پائین است

این نکاتی که در مورد پاور دارم میگم حاصل ساعتها بررسی و تبادل نظر با اساتیدی مانند مهندس عمرانی ( مدیر r&d گرین ) است

قطعات با مصرف idle بسیار پائین مدت زمان زیادی نیست که به بازار آمده اند و چند سالی طول میکشد تا آندر ولتاژ شدن پاور باعث بروز مشکل در سیستمها شود ( مانند استفاده از خازنهای الکترولیت در مادربردها که بعد از چند سال ضعف عملکر آن مشخص شد )

متاسفانه روش محاسباتی که شما در پستتون به آن اشاره فرمودید به دلایلی که توضیح دادم برای قطعات امروزی روش کار آمدی نیست

ما به عنوان یکی از حرفه ای ترین فرومهای فارسی زبان وظیفه داریم این نکات را قبل از خراب شدن سیستمهابه شما اعلام کنید حالا نظر نظر خودتونه :1. (35):

ARMIN ABISHI
30-04-14, 15:27
آرمین جان موضوع انتخاب پاور توی این 1-2 سال اخیر نسبت به گذشته بسیار تغییر کرده

قطعات قدیمی در مواقع بیکاری و لود کامل تفاوت مصرف آنچنان زیادی نداشتند

مثال :

همانگونه که مشاهده میفرمائید از مصرف سیستم مورد تست(با گرافیک کارت 4870) در حالت بی کاری تنها 75 وات کم میشه

ولی در سیستمهای بروز همانطور که در چارتهای پست های قبل دیدید مصرف زمان کم کاری بسیار پائین است

این نکاتی که در مورد پاور دارم میگم حاصل ساعتها بررسی و تبادل نظر با اساتیدی مانند مهندس عمرانی ( مدیر r&d گرین ) است

قطعات با مصرف idle بسیار پائین مدت زمان زیادی نیست که به بازار آمده اند و چند سالی طول میکشد تا آندر ولتاژ شدن پاور باعث بروز مشکل در سیستمها شود ( مانند استفاده از خازنهای الکترولیت در مادربردها که بعد از چند سال ضعف عملکر آن مشخص شد )

متاسفانه روش محاسباتی که شما در پستتون به آن اشاره فرمودید به دلایلی که توضیح دادم برای قطعات امروزی روش کار آمدی نیست

ما به عنوان یکی از حرفه ای ترین فرومهای فارسی زبان وظیفه داریم این نکات را قبل از خراب شدن سیستمهابه شما اعلام کنید حالا نظر نظر خودتونه :1. (35):

والا من هيچ گونه اطلاعات آكادميك در زمينه ى كامپيوتر، الكترونيك و يا IT ندارم. جرات هم نميكنم حتى به بحث در اين موارد به صورت علمى بپردازم چون ميدونم همون پله ى اول كم ميارم.

تنها بحث من چيزى بود كه در موتور محاسبه گر Outervision عيان است - و اون عدم وجود محدوديت براى تعيين حداكثر توان لازم مصرفى پاوره. - كف داريم - اما سقف نداريم.

در مورد توان سيستم هاى امروزى، صحبت شما متين، هرچه علم و فن آورى ها پيشرفت ميكنند، مصرف كاهش پيدا ميكنه، و قدرت افزايش پيدا ميكنه. فقط در مورد نسل خانواده ى هسول شركت اينتل خيلى پايبند اين مسئله نبوده، و مصرف پردازنده هاى هسول حتى از نسل آيوى بريج هم بيشتر شده، از طرف ديگه، چون سيستم براى اووركلاك آماده ميشه، گمون نكنم مخالف قدرت بيشتر پاور باشيد تا هنگام لود راحت تر سيستم رو تغذيه كنه.

از ديدگاه مصرف كارت گرافيك پيشنهاد شده هم همانطور كه در سايت گيگابايت عنوان شده - حداقل يك پاور 500 واتى برايش لازم است - بازهم وارد بحث فنى نميشم چون حتى اگر از نظر فنى ثابت بشه كه يك پاور ضعيفتر هم ميتواند كارت گرافيك مربوطه را ساپورت كند، منطق حكم ميكند اصل را بر صحبت و پيشنهاد توليد كننده ى قطعه قرار بديم.

خودتون مطلع هستيد تنها در نسل هسول حالت C6 و C7 خاصى در نظر گرفته شده كه فقط برخى پاور ها قادر به پشتيبانى از اون هستند. پاورهاى سرى OC‌ گرين و اغلب پاورهاى انرمكس ميتوانند از اين حالات پشتيبانى كنند، پس اگر پاور مربوطه Haswell Certified باشه، از ديد من به عنوان كاربر آماتور، نبايد نگرانى خاصى هم براى اوقات بيكارى سيستمم مطرح باشه. حالا 200 وات هم توان پاورم بيشتر باشه چه باك؟ ;)

تازه اگر هم Haswell Certified نباشه، ميشه برخى از اين حالات C پردازنده رو داخل مينبرد خاموش كرد تا مشكلى بوجود نياد.

بازهم ميگم، من فقط نظرم رو گفتم و ممكنه هم اشتباه باشه، اما فعلا" منبع موثقى در اينترنت پيدا نكردم كه محدوديتى براى تعيين پاور قويتر براى يك سيستم در نظر بگيره، بخصوص اينكه پاور خروجى خودش رو بر اساس نياز سيستم ريگلاژ ميكنه، و هرچقدر سيستم نياز داشته باشه توان مورد نظر رو طبق مشخصاتش فراهم ميكنه. نيروى كم بخواد، نيروى كم در اختيارش قرار ميده، نيروى بيشترى بخواد، نيروى بيشترى تا سقف امكاناتش در اختيارش قرار ميده.

نيما جان، به شخصه خودم از كسانى هستم كه از ضعيف بودن پاور ضرر هاى زيادى ديدم. سر يك سيستم گرافيك، مينبرد و هاردم رو از دست دادم. ميگن مارگزيده از ريسمان سفيد و سياه ميترسه، اونقدرى چشمم ترسيده كه حاضر نيستم از پاور كم بگذارم.

nima_hl
30-04-14, 22:00
والا من هيچ گونه اطلاعات آكادميك در زمينه ى كامپيوتر، الكترونيك و يا IT ندارم. جرات هم نميكنم حتى به بحث در اين موارد به صورت علمى بپردازم چون ميدونم همون پله ى اول كم ميارم.

تنها بحث من چيزى بود كه در موتور محاسبه گر Outervision عيان است - و اون عدم وجود محدوديت براى تعيين حداكثر توان لازم مصرفى پاوره. - كف داريم - اما سقف نداريم.

در مورد توان سيستم هاى امروزى، صحبت شما متين، هرچه علم و فن آورى ها پيشرفت ميكنند، مصرف كاهش پيدا ميكنه، و قدرت افزايش پيدا ميكنه. فقط در مورد نسل خانواده ى هسول شركت اينتل خيلى پايبند اين مسئله نبوده، و مصرف پردازنده هاى هسول حتى از نسل آيوى بريج هم بيشتر شده، از طرف ديگه، چون سيستم براى اووركلاك آماده ميشه، گمون نكنم مخالف قدرت بيشتر پاور باشيد تا هنگام لود راحت تر سيستم رو تغذيه كنه.

از ديدگاه مصرف كارت گرافيك پيشنهاد شده هم همانطور كه در سايت گيگابايت عنوان شده - حداقل يك پاور 500 واتى برايش لازم است - بازهم وارد بحث فنى نميشم چون حتى اگر از نظر فنى ثابت بشه كه يك پاور ضعيفتر هم ميتواند كارت گرافيك مربوطه را ساپورت كند، منطق حكم ميكند اصل را بر صحبت و پيشنهاد توليد كننده ى قطعه قرار بديم.

خودتون مطلع هستيد تنها در نسل هسول حالت C6 و C7 خاصى در نظر گرفته شده كه فقط برخى پاور ها قادر به پشتيبانى از اون هستند. پاورهاى سرى OC‌ گرين و اغلب پاورهاى انرمكس ميتوانند از اين حالات پشتيبانى كنند، پس اگر پاور مربوطه Haswell Certified باشه، از ديد من به عنوان كاربر آماتور، نبايد نگرانى خاصى هم براى اوقات بيكارى سيستمم مطرح باشه. حالا 200 وات هم توان پاورم بيشتر باشه چه باك؟ ;)

تازه اگر هم Haswell Certified نباشه، ميشه برخى از اين حالات C پردازنده رو داخل مينبرد خاموش كرد تا مشكلى بوجود نياد.

بازهم ميگم، من فقط نظرم رو گفتم و ممكنه هم اشتباه باشه، اما فعلا" منبع موثقى در اينترنت پيدا نكردم كه محدوديتى براى تعيين پاور قويتر براى يك سيستم در نظر بگيره، بخصوص اينكه پاور خروجى خودش رو بر اساس نياز سيستم ريگلاژ ميكنه، و هرچقدر سيستم نياز داشته باشه توان مورد نظر رو طبق مشخصاتش فراهم ميكنه. نيروى كم بخواد، نيروى كم در اختيارش قرار ميده، نيروى بيشترى بخواد، نيروى بيشترى تا سقف امكاناتش در اختيارش قرار ميده.

نيما جان، به شخصه خودم از كسانى هستم كه از ضعيف بودن پاور ضرر هاى زيادى ديدم. سر يك سيستم گرافيك، مينبرد و هاردم رو از دست دادم. ميگن مارگزيده از ريسمان سفيد و سياه ميترسه، اونقدرى چشمم ترسيده كه حاضر نيستم از پاور كم بگذارم.

آرمین جان من کاملا با شما موافقم که نباید از پاور کم گذاشت :great:

صحبتم اینه که با قطعات امروزی که مصرف idle بسیار پائینی دارند ما مثل گذشته دستمان برای استفاده از پاور قویتر باز نیست و باید تا یک حد محاسبه شده پاور بالاتر تهیه کنیم

تولید کنندگان پاور نمیتوانند آندر ولتاژ پروتکشن قوی برای پاورهاشون بگذارند

فرض کنید شرکت گرین یا انرمکس بیاد آندر پروتکشن قوی روی پاورهاش بگذاره

در بهترین حالت 90 درصد از خریداران اصلا از این مطالبی که ما اینجا مینویسیم خبر ندارند و اصلا نمیدانند پروتکشن چیه

این میشه که اشخاص میروند برای یک سیستم بدون گرافیک پاور 400-500 واتی خرید میکنند میبرند نصب کند میبینند کار نمیکنه

حالا خودتون حساب کنید مشتریها با شرکتهای گارانتی کننده چه میکنند و چه مقدار پاور سالم به آنها مرجوع میشه

به هر ترتیب شما با هر ابزار و محاسبه گری که توان سیستم را محاسبه میکنید به رقم به دست آمده خیلی اضافه نکنید و به همان 10-20 درصد ضریب اطمینان بسنده بفرمائید :wink:

دوستان با توجه به اجازه ای که بنده از استارتر تاپیک گرفتم هر صحبتی در مورد پاور دارند همینجا مطرح کنند تا دو مرتبه در سایر تاپیک ها مجبور نباشیم با هم بحث کنیم

اگر هم صحبتی نیست که بریم سر وقت رم سیستم

Shahryar
01-05-14, 17:45
ببینید دوستان "هیچ" شخصی توی "هیچ" وب سایتی نمیتونه ادعا کنه کلیه صحبت هاش درست و تخصصی هست. من "بار ها" توی بررسی های محصولات توی وب سایت های معتبری مثل AnandTech یا Tom's Hardware دیدم که نویسنده اشتباه کرده با اینکه اون نویسنده تجربه و مهارتش در بررسی محصول و ... اصلاً شاید قابل قیاس با ما ها نباشه ( نمونه اش شخص Anand از وب سایت AnandTech ) . جالبه که یک کاربر ساده ایرادشون را میگه و قشنگ میگند ما اشتباه کردیم و اصلاح میکنند اما توی ایران کسر شانمون میشه کسی بهمون بگه اشتباه داری میگی یا حتی به چالش بکشند ما را .

به نظرم ایراداتی که نیما جان به سیستم پیشنهادی حسام عزیز گرفتند ، هیچ سوء برداشتی نباید ازش بشه و قطعاً نظرات مخالف طبیعت سیستم های پیشنهادی هست اما متاسفانه جو منفی ایجاد شده از قبل باعث شده جبهه گیری ایجاد بشه که از دو عزیز به خصوص حسام جان خواهش میکنم این پیش داوری را بگذارند کنار و تخصصی صرفاً ببینند پست ها را جدای از اینکه نویسنده کی هست.

اما بحث تخصصی :

1- برای سیستم های رندرینگ ما تحقیقات زیادی کردیم و دو تا مورد باید در نظر گرفته بشه ، تک تیغه نبودن و Dual Channel بودن و دیگری ظرفیت رم در اولویت یک و کارایی در اولویت دوم. به نظرم باید یک تناسب سازی منطقی انجام بشه و برای این سیستم دو عدد ماژول 8 گیگ با فرکانس بالاتر از 1600 خرید و لزومی به خرید یک تیغه 2400 مگاهرتزی نیست چون اگه کارشون رندرینگ باشه 8 گیگ کم هست در وحله اول و دوم هم اینکه یک تیغه بودن پرمنس جالبی به کاربر نمیده . اگه میخوایم آینده نگری کنیم خوبه اما باید اول کاربرد کاربر در نظر گرفته بشه.

رم های اکستروم را هم پیشنهاد نمیدم چون تایمینگ های تخیلی بالایی دارند و با بودجه ایشون میشه دو تا ماژول 8 گیگ با کارایی مناسب توی حتی فرکانس های بالاتر از 1600 خرید.

2- در مورد توان مصرفی "تقریباً" حق با نیما عزیز هست ! تمامی بنچ مارک هایی که ایشون دادند را ما شخصاً توی لابراتوار شهر سخت افزار تست کردیم و نتایج بسیار نزدیک به همین هاست . مصرف اون سیستم در حالت "لود" بیشتر از 450 وات نیست.

اینکه یک سیستم با مصرف بیشتر مثلاً 450 وات مصرف نکنه پس قطعاً اون سیستم هم بیشتر مصرف نخواهد کرد.

جالبه بدونید ما سیستم مشابه ای با مصرف تازه بیشتر از چیزی که حسام جان معرفی کردند در بررسی کارت گرافیک GTX760 HAWK ( نسخه اورکلاک شده مانند کارت پیشنهادی حسام جان ) مورد تست پاور قرار دادیم و تنها 280 وات Total Power Consumption بود که این مورد بدون زیر لود قرار دادن CPU هست و با لود قرار دادن CPU با احتساب اورکلاک پردازنده تا 4.7 گیگاهرتز (!) نزدیک به 100-140 وات بیشتر میشه یعنی 450 وات . ما حتی 4770K را با 7970 Ghz Edition هم تست کردیم مصرف کل سیستم در حالت لود کامل یعنی GPU و CPU نزدیک به 430 وات شد ( برای اثبات صحبت ها را به بررسی محصولات مرتبط در شهر سخت افزار مراجعه کنید و یا اگه شهر سخت افزار را قبول ندارید میتونید توی نت بگردید )

سایت های محاسبه پاور "بد" نیستند اما خیلی هم مناسب نیستند چون مثلاً برای اورکلاک پردازنده از فرمول استفاده میکنند در حالی که اصلاً میزان TDP به این افزایش پیدا نمیکنه در عمل به دلایل مختلفی و در کل در عمل خیلی وقت ها نتایج متفاوتی داریم برای همین بررسی های محصول که قطعاتشون نزدیک به چیزی باشه که داره پیشنهاد میشه و تست های تخصصی شخصی به نظرم قابل استناد تر هست و حالت هایی را که این نرم افزار ها بررسی میکنند با واقعیت فاصله داره.

3- دوست عزیزی فرموده بودند باید پاور 90 PLUS گرفت و ... . ما اولاً لازم به ذکر هست که پاور 90 پلاس نداریم و اگه در شهر سخت افزار هم خونده باشید روند کارکرد این گواهینامه به این شکل هست که هر چی راندمان بیشتر باشه صرفاً نسبت برقی که از شهر میگیره و به سیستم بیشتر میشه یعنی راندمان بیشتر و توانی که داره به سیستم میده فرقی نمیکنه یعنی باید به توان اسمی 20 درصد اضافه کرد نه کم.

مورد بعدی هم اینکه به این کشکی که تصور میکنید نیست . پاور های درست حسابی امروزی Protection های مختلفی دارند که از آسیب زدن به این راحتی جلوگیری میکنند. همچنین وقتی داریم در مورد حداکثر توان مصرفی صحبت میکنیم معمولاً کاربر یک در هزار بار استفاده به اون میرسه و اگه Log مصرف قطعات مثل GPU و سی پی یو را ببینید توی رندرینگ و بازی هم 100 درصد نیستند . تازه توی رندرینگ که اگه CPU Base باشه موتوری که استفاده میکنند بازم این مورد بیشتر ملموس هست.

پس فاجعه بار نیست موضوع.

4- مورد آخر ! اون سیستم بالاخره پاور چند وات نیاز داره ؟

به نظر شخص من اون سیستم یک پاور 600-650 وات درست حسابی هست نه یک پاور لپ لپی که بعد از یکی دو سال استفاده هم پاسخگوی نیاز کاربر باشه ( با فرض کاهش کارکرد پاور ) و با فرض استفاده بیشتر هم مشکلی ایجاد نکنه.

5- پاور های پیشنهادی در سایت های شرکت های سازنده، معمولاً رنج های بالاتر از واقعیت هست چون کاربران اصولاً پایین تر استفاده میکنند و میخواند آسیب نبینه کالاهاشون ( بستگی به شرکت سازنده هم داره البته )

6-
رم 1600 برای سوکت Z87 یعنی از دست دادن بهره وری و پرداخت هزینه ی اضافی برای مادربرد. شما با انتخاب رم 1600، انتخاب در حوزه ی مادربرد رو زیر سوال بردید!

توضیح در مورد فرکانس رم و ... داده شد . صرفاً بگم که کاربر "میتونه" Z87 را برای اورکلاک پردازنده هم بخره و آینده نگری کنه برای تعویض رم هاش و اورکلاک اون ها.

7- به نظرم اگه انتقادی به سیستم ها مطرح میشه باید پیشنهادات را هم صریحاً بگیم تا کاربر سیستم پیشنهادی مطلوبش را بین انتقادات و پیشنهادات گم نکنه.

8- به زودی یک تیم تخصصی مشاوره راه اندازی میشه و روال پیشنهاد سیستم ها با تخصص خیلی بیشتری ادامه پیدا میکنه. :give_rose:

Hessam II
01-05-14, 18:06
فرمایشات شما متین آقا شهریار.

اما به نظرم این همه بحث و جدل نداشت یک موضوع کوچیک!

آقا نیما اگر از اول سیستم مد نظر و پیشنهادی خودشون رو مطرح می کردن، والله تشکر می کردیم و بحثی نمی شد.

من هر وقت ببینم سیستم پیشنهادی از سوی کسی، باب میلم نباشه، هرگز خودم رو درگیر نمی کنم و راه رو برای بحث های طولانی و حاشیه دار، باز نمی کنم.
کما اینکه در این انجمن زیاد دیدم و هیچ تمایلی برای ورود به انتقاد نداشتم که بخوام وقت رو زیاد تلف کنم.

چون واقعاً چیز مهم و ارزش داری نبود! حالا 100 وات بالا یا پایین مطمئناً دردی رو دوا نخواهد کرد. نه به سود بنده ی نوعی هست. نه به سود شخص مقابل. اما مطمئناً 100 وات بیشتر، به ضرر خریدار هرگز نخواهد بود!

در مورد رم دو کاناله هم قطعاً همینطوره! بر منکرش لعنت. اما در آینده قطعاً توسط کاربر فرمودن اضافه خواهد شد. پس جای نگرانی نیست و بنده کاملاً به این موضوع واقف بودم! وگرنه دلیلی بر خرید رم تک کاناله وجود نخواهد داشت!

بنده اگر می دونستم چنین بحث عظیمی قرار بود شکل بگیره، هرگز خودم رو درگیر این تاپیک نمی کردم و دوستان و سایر اساتید دیدگاهشون رو بیان می کردن، خوشحال می شدیم.

چون همیشه در زندگیم تابع نظم و آرامش بودم و از بحث های حاشیه ای، جوسازی و شلوغ کردن بیزارم! معتقدم هر کاری می بایست در آرامش خاطر و روان انجام بشه. جسارتاً اینجا که بازار روز نیست هر کسی بیاد داد و بی داد کنه و حرف خودشی رو به کرسی بنشونه. یه مکان عمومی و البته تخصصیه که به نظرم هر کسی باید نظر خودش رو بده و بره و تصمیم نهایی رو به عهده ی کاربر نهایی بذاره. چون هیچکدوم از ماها در جایگاهی قرار نداریم بخوایم برای خریدار تعیین و تکلیف کنیم. اگر بحثی هم وجود داره، در راستای دفاع از اظهارات خودمون هست.

AMD>INTEL
01-05-14, 18:38
اون مقدار 100 وات که کاربر گرامی آرمین گفت هم کاملا منطقی هست . به دلیل این که پاورهایی که عموما تو ایران هستند عموما 80plus برنز دارند که میشه حدود 80% توان اسمی و درج شده . مقدار ساعت کارکرد در هفته و استهلاک خازن و ما بقی قطعات رو ببینیم . این 100 وات بیشتر از مقداری که محاسبه گر توان اعلام میکنه منطقی هست .
تو خیلی از طراحی ها مثل 1500 وات thermaltake شما در اصل دو پاور 750 وات میبینید . این طراحی باعث میشه .خود پاور مصرف رو مدیریت کنه . ولی بصورت معمول میزان 100 وات منطفی به نظر میرسه .

SajjadKhati
01-05-14, 20:01
آقا شهریار حرفت کاملا قبوله . تو حداکثر لود این سیستم ، مصرفش 450 هه اما خودت و بقیه ی اساتیدا که میدونین ، فقط این مهم نیست . 50 وات بالاتر ممولا فقط برا ارتقاء در نظر گرفته میشه (البته بالای 50 وات) مثلا یه نفر بیاد بدا بخاد دو تا DVD یا هارد یا حتی ssd و یا tv cart و ... نصب کنه ، چن وات هم که اضافه بر سازمان پیشنهاد میشه جز اون که میشه تقریبا حدود 600 وات
از این لحاظ درسته اوستا حسام بیشتر از حداکثر توان مصرفی (حتی با پیش بینی آینده) گفت اما به نظرم کلیات حرفش درست تره

Shahryar
01-05-14, 20:10
فرمایشات شما متین آقا شهریار.

اما به نظرم این همه بحث و جدل نداشت یک موضوع کوچیک!

آقا نیما اگر از اول سیستم مد نظر و پیشنهادی خودشون رو مطرح می کردن، والله تشکر می کردیم و بحثی نمی شد.

من هر وقت ببینم سیستم پیشنهادی از سوی کسی، باب میلم نباشه، هرگز خودم رو درگیر نمی کنم و راه رو برای بحث های طولانی و حاشیه دار، باز نمی کنم.
کما اینکه در این انجمن زیاد دیدم و هیچ تمایلی برای ورود به انتقاد نداشتم که بخوام وقت رو زیاد تلف کنم.

چون واقعاً چیز مهم و ارزش داری نبود! حالا 100 وات بالا یا پایین مطمئناً دردی رو دوا نخواهد کرد. نه به سود بنده ی نوعی هست. نه به سود شخص مقابل. اما مطمئناً 100 وات بیشتر، به ضرر خریدار هرگز نخواهد بود!

در مورد رم دو کاناله هم قطعاً همینطوره! بر منکرش لعنت. اما در آینده قطعاً توسط کاربر فرمودن اضافه خواهد شد. پس جای نگرانی نیست و بنده کاملاً به این موضوع واقف بودم! وگرنه دلیلی بر خرید رم تک کاناله وجود نخواهد داشت!

بنده اگر می دونستم چنین بحث عظیمی قرار بود شکل بگیره، هرگز خودم رو درگیر این تاپیک نمی کردم و دوستان و سایر اساتید دیدگاهشون رو بیان می کردن، خوشحال می شدیم.

چون همیشه در زندگیم تابع نظم و آرامش بودم و از بحث های حاشیه ای، جوسازی و شلوغ کردن بیزارم! معتقدم هر کاری می بایست در آرامش خاطر و روان انجام بشه. جسارتاً اینجا که بازار روز نیست هر کسی بیاد داد و بی داد کنه و حرف خودشی رو به کرسی بنشونه. یه مکان عمومی و البته تخصصیه که به نظرم هر کسی باید نظر خودش رو بده و بره و تصمیم نهایی رو به عهده ی کاربر نهایی بذاره. چون هیچکدوم از ماها در جایگاهی قرار نداریم بخوایم برای خریدار تعیین و تکلیف کنیم. اگر بحثی هم وجود داره، در راستای دفاع از اظهارات خودمون هست.

اتفاقاً به نظرم بحثی که ما داریم و تو ایران اشتباه هست دقیقاً به خاطر همین "دفاع" از اظهاراتمون هست .

چرا باید به دید بحث و جدل و ... نگاه کنیم ؟ چرا نباید به دلیل فضایی برای افزایش اطلاعات بهش نگاه کرد ؟

روی صحبتم به هیچ وجه فقط با شما نیست، با خودم در وحله اول و همه است.

اون مقدار 100 وات که کاربر گرامی آرمین گفت هم کاملا منطقی هست . به دلیل این که پاورهایی که عموما تو ایران هستند عموما 80plus برنز دارند که میشه حدود 80% توان اسمی و درج شده . مقدار ساعت کارکرد در هفته و استهلاک خازن و ما بقی قطعات رو ببینیم . این 100 وات بیشتر از مقداری که محاسبه گر توان اعلام میکنه منطقی هست .
تو خیلی از طراحی ها مثل 1500 وات thermaltake شما در اصل دو پاور 750 وات میبینید . این طراحی باعث میشه .خود پاور مصرف رو مدیریت کنه . ولی بصورت معمول میزان 100 وات منطفی به نظر میرسه .

بهادر جان اون بحث 80 Plus را همین طوری که بالا هم گفتم به این معنا نیست که 80% توان اسمی بشه بلکه 120% توان اسمی را از برق شهر میگیره. :11():

AMD>INTEL
01-05-14, 20:18
اتفاقاً به نظرم بحثی که ما داریم و تو ایران اشتباه هست دقیقاً به خاطر همین "دفاع" از اظهاراتمون هست .

چرا باید به دید بحث و جدل و ... نگاه کنیم ؟ چرا نباید به دلیل فضایی برای افزایش اطلاعات بهش نگاه کرد ؟

روی صحبتم به هیچ وجه فقط با شما نیست، با خودم در وحله اول و همه است.

بهادر جان اون بحث 80 Plus را همین طوری که بالا هم گفتم به این معنا نیست که 80% توان اسمی بشه بلکه 120% توان اسمی را از برق شهر میگیره. :11():

منظور کلی من در زمینه راندمان بود . به هر حال این مسئله تاثیر گذار هست .
80 PLUS

هشتاد Plus استاندارد مورد استفاده در منابع تغذیه و به معنی راندمان بالای 80 درصد است. این پاورها حداقل 80 در صد از توان واقعی خود را به طور کامل در اختیار قطعات قرار می دهند. همانطور که می دانید تمام قطعات الکترونیکی برای فعالیت نیاز به منبع تغذیه دارند و این منبع تغذیه می تواند یک باطری 1.5 ولت باشد و حتی یک نیروگاه اتمی. اما منابع تغذیه نمی توانند همیشه به صورت یکنواخت تمام توان خود را در اختیار دستگاه های در حال ارتباط قرار دهند و عواملی مانند گرمای اجزای داخلی، نوسانات لحظه ای و تغییر ناگهانی شرایط کاری سیستم می توانند روی راندمان نهایی منابع تغذیه تاثیر گذار باشند. پاورهای دارای نشان هشتاد PLUS همواره و تحت هر شرایطی، راندمان بالای 80 درصد خواهند داشت و کارکرد مناسب قطعات شما را تضمین می کنند. البته قیمت پاورهای هشتاد PLUS بالاتر از پاورهای معمول است، اما خرید این پاورها را به همه شما توصیه می کنیم، حتی اگر سیستم شما توان مصرفی پایینی دارند.

هشتاد PLUS ها شامل چهار سطح هستند:

هشتاد PLUS با راندمان 80 درصدی

هشتاد PLUS Bronze با راندمان 82 درصدی

هشتاد PLUS Silver با راندمان 85 درصدی

و در نهایت هشتاد PLUS GOLD که راندمان 87 درصدی دارد. تمام اعداد ذکر شده برای حداکثر فشار کاری 100 درصدی روی قطعات است.

Shahryar
01-05-14, 20:22
آقا شهریار حرفت کاملا قبوله . تو حداکثر لود این سیستم ، مصرفش 450 هه اما خودت و بقیه ی اساتیدا که میدونین ، فقط این مهم نیست . 50 وات بالاتر ممولا فقط برا ارتقاء در نظر گرفته میشه (البته بالای 50 وات) مثلا یه نفر بیاد بدا بخاد دو تا DVD یا هارد یا حتی ssd و یا tv cart و ... نصب کنه ، چن وات هم که اضافه بر سازمان پیشنهاد میشه جز اون که میشه تقریبا حدود 600 وات
از این لحاظ درسته اوستا حسام بیشتر از حداکثر توان مصرفی (حتی با پیش بینی آینده) گفت اما به نظرم کلیات حرفش درست تره

سجاد جان سیستم هایی که ما Total Power Consumption اش را در نظر میگیریم هم SSD و HDD دارند اما در حالت کلی دقیقاً "برای همین دلیل" ما 600-650 را پیشنهاد دادیم.

دقت کنید این حداکثر های تخیلی سیستم ماست ! یعنی باید شما دیسک Write کنید ، در آن واحد روی SSD و HDD با هم کار ایجاد کنید، کارت گرافیک و CPU با هم برند زیر لود 100% و ... ! :1. (35):

Hessam II
01-05-14, 20:35
بله آقا شهریار. چیزی که شما می فرمایید، درسته. اما ظرفیت، فرهنگ لازم و بسترش فراهم نیست در بین کلاً ما ایرانی ها!
لذا تا نتونیم این سه مورد رو بین خودمون جا بندازیم، عملاً در گفتگو با طرفین ناموفق یا به اصطلاح "باخت-باخت" هستیم! هر چند اینجا بحث فنی هست. اصلاً رقابت برد و باختی معنا نداره. مثال میزنم صرفاً.

ضمناً جناب AMD>INTEL؛ 80 پلاس در 6 سطح هست! 80 پلاس پلاتینیوم و 80 پلاس تیتانیوم (بیش از 96%) هم هستن!

در پایان چون علاقه ای به طولانی کردن بحث ندارم، نظر بنده همچنان و بدون تغییر بر همون سیستمی هست که در پست دوم ارائه دادم.
هر کسی از جمله آقا نیما نظری مخالف دارن، می بایست سیستم در قالب جداگانه طبق نظر و دیدگاه خودشون ارائه بدن برای استارتر عزیز.

چون سیستم پیشنهادی اینجانب از حیث فنی هرگز دچار مشکل یا ناسازگاری نیست. کسی نمی تونه با دامن زدن به بحث های حاشیه ای، ایراد و اشکالی از سیستم بگیره. فقط در مورد دو کاناله بودن رم اختلاف نظر موقت وجود داره که دلیلش رو چند بار در طی پست های قبل عنوان کردم و بنا به همون دلایل هم در لیست خود، به حالت دو کاناله تغییر نخواهم داد. چون به زودی ماژول 8 گیگ دوم به اون سیستم اضافه خواهد گردید. با دیدگاه شما که حداقل رم می بایست برای رندرینگ 16 گیگ باشه، کاملاً موافقم. اما بودجه نرسید متاسفانه! البته خرید رم با فرکانس 1600 + ایجاد تغییراتی در لیست، میشه 16 گیگ رم در لیست قرار داد.
در مورد اینکه حتماً نمی بایست 2400 هم باشه، موافقم. می تونه فرکانس پایین تر هم باشه. اما با اون چیپست، 1600 مخالفم. (نظر شخصی)

فقط بین دوستان اختلاف نظر در انتخاب وجود داره که نظر هر شخصی محترم هست و از اینکه سیستم جدید در قالب جداگانه از منظر پنجره ی دیدگاه خودشون ارائه بدن، استقبال خواهیم کرد.

هر چند گویا به نظر می رسه استارتر عزیز تاپیک رو رها کرده و شک دارم از اینکه در حال حاضر پیگیر این بحث ها باشه!

از شما تشکر می کنم که به بحث ورود کردین و شخصاً اظهارات غلط یا صحیح دوستان رو زیر نظر گرفتین.
امیدوارم عدالت در بین همگی از دیدگاه شما برقرار باشه. چون جسارتاً احساس کردم در حق بعضی از دوستانی که با جناب نیما مخالف هستن، به گونه ای اجحاف شده.

همانطور که فرمودین شما تست در لابراتوار رو مثل آقا نیما بیشتر از اطلاعات مکتوب توسط کمپانی ها قبول دارین.
اما بنده برعکس دیدگاه شما رو دارم و اطلاعات مکتوب ارائه شده از سوی کمپانی ها برام سند قابل استناد هست؛ بدون اینکه به شرکت های بزرگ دنیا بخوام اتهام تبلیغات مبتنی بر در نظر گرفتن منافع شخصی شرکت مربوطه رو بزنم. چون تست ها در لابراتوار توسط اشخاص مختلف، بعضاً دیده شده یکسان نیست و حتی اختلاف فاحش داره!
مثل نمونه ی تست کارت Asus GTX 770 که براتون در پی ام گفتم! معضل دمای بالای این کارت گرافیک در کشور ما اثبات شده اس. حال اینکه در سایت های بزرگ دنیا از جمله تچ آپ پاور، دقیقاً عکس این نتیجه ی تست گرفته شده در کشور ما رو اثبات می کنه!

فقط اینکه هیچکدام از دو شیوه ی در پیش گرفته شده از سوی ماها غلط یا اشتباه نیست به نظرم. صرفاً دو راه جداگانه هست که خوشبختانه هر دو راه، کاربر رو به مقصد معین و مطلوب می رسونه.

AMD>INTEL
01-05-14, 21:10
بله آقا شهریار. چیزی که شما می فرمایید، درسته. اما ظرفیت، فرهنگ لازم و بسترش فراهم نیست در بین کلاً ما ایرانی ها!
لذا تا نتونیم این سه مورد رو بین خودمون جا بندازیم، عملاً در گفتگو با طرفین ناموفق یا به اصطلاح "باخت-باخت" هستیم! هر چند اینجا بحث فنی هست. اصلاً رقابت برد و باختی معنا نداره. مثال میزنم صرفاً.

ضمناً جناب AMD>INTEL؛ 80 پلاس در 6 سطح هست! 80 پلاس پلاتینیوم و 80 پلاس تیتانیوم (بیش از 96%) هم هستن!

در پایان چون علاقه ای به طولانی کردن بحث ندارم، نظر بنده همچنان و بدون تغییر بر همون سیستمی هست که در پست دوم ارائه دادم.
هر کسی از جمله آقا نیما نظری مخالف دارن، می بایست سیستم در قالب جداگانه طبق نظر و دیدگاه خودشون ارائه بدن برای استارتر عزیز.

چون سیستم پیشنهادی اینجانب از حیث فنی هرگز دچار مشکل یا ناسازگاری نیست. کسی نمی تونه با دامن زدن به بحث های حاشیه ای، ایراد و اشکالی از سیستم بگیره. فقط در مورد دو کاناله بودن رم اختلاف نظر موقت وجود داره که دلیلش رو چند بار در طی پست های قبل عنوان کردم و بنا به همون دلایل هم در لیست خود، به حالت دو کاناله تغییر نخواهم داد. چون به زودی ماژول 8 گیگ دوم به اون سیستم اضافه خواهد گردید. با دیدگاه شما که حداقل رم می بایست برای رندرینگ 16 گیگ باشه، کاملاً موافقم. اما بودجه نرسید متاسفانه! البته خرید رم با فرکانس 1600 + ایجاد تغییراتی در لیست، میشه 16 گیگ رم در لیست قرار داد.
در مورد اینکه حتماً نمی بایست 2400 هم باشه، موافقم. می تونه فرکانس پایین تر هم باشه. اما با اون چیپست، 1600 مخالفم. (نظر شخصی)

فقط بین دوستان اختلاف نظر در انتخاب وجود داره که نظر هر شخصی محترم هست و از اینکه سیستم جدید در قالب جداگانه از منظر پنجره ی دیدگاه خودشون ارائه بدن، استقبال خواهیم کرد.

هر چند گویا به نظر می رسه استارتر عزیز تاپیک رو رها کرده و شک دارم از اینکه در حال حاضر پیگیر این بحث ها باشه!

از شما تشکر می کنم که به بحث ورود کردین و شخصاً اظهارات غلط یا صحیح دوستان رو زیر نظر گرفتین.
امیدوارم عدالت در بین همگی از دیدگاه شما برقرار باشه. چون جسارتاً احساس کردم در حق بعضی از دوستانی که با جناب نیما مخالف هستن، به گونه ای اجحاف شده.

همانطور که فرمودین شما تست در لابراتوار رو مثل آقا نیما بیشتر از اطلاعات مکتوب توسط کمپانی ها قبول دارین.
اما بنده برعکس دیدگاه شما رو دارم و اطلاعات مکتوب ارائه شده از سوی کمپانی ها برام سند قابل استناد هست؛ بدون اینکه به شرکت های بزرگ دنیا بخوام اتهام تبلیغات مبتنی بر در نظر گرفتن منافع شخصی شرکت مربوطه رو بزنم. چون تست ها در لابراتوار توسط اشخاص مختلف، بعضاً دیده شده یکسان نیست و حتی اختلاف فاحش داره!
مثل نمونه ی تست کارت Asus GTX 770 که براتون در پی ام گفتم! معضل دمای بالای این کارت گرافیک در کشور ما اثبات شده اس. حال اینکه در سایت های بزرگ دنیا از جمله تچ آپ پاور، دقیقاً عکس این نتیجه ی تست گرفته شده در کشور ما رو اثبات می کنه!

فقط اینکه هیچکدام از دو شیوه ی در پیش گرفته شده از سوی ماها غلط یا اشتباه نیست به نظرم. صرفاً دو راه جداگانه هست که خوشبختانه هر دو راه، کاربر رو به مقصد معین و مطلوب می رسونه.

درسته حسام جان من فقط یک مطلب کوتاه برای اهمیت موضوع و داشتن گواهینامه 80plus ارائه کردم .
اصل قضیه رو در این لینک ببینید
---
در ضمن خیلی از شرکتها ممکنه روی باکسشون بزنن 80plus ولی باید تو سایت 80plus . نام مدل و نوع گواهینامه و زمان ثبت شده باشه

life24
01-05-14, 23:31
به این معنا نیست که 80% توان اسمی بشه بلکه 120% توان اسمی را از برق شهر میگیره.
سلام
امکان داره برای یک پاور 530 وات که 80Plus هست. این رو توضیح دهید؟یعنی واضح تر قضیه باز بشه برای ما مبتدی ها. که چقدر اتلاف دره و اصل قضیه چیه

Shahryar
02-05-14, 10:55

به نظرم این ظرفیت و فرهنگ و بستر از آسمون نمیاد، همین طرز برخورد هاست که میتونیم همه یاد بگیریم توی همچین بحث هایی و روز به روز بهتر بشیم و ایشالله که همین طور باشه.

قطعاً اختلافات نظرات میتونه باشه و حق اشخاص هست و من صرفاً توضیحات علمی مربوطه را ارائه کردم حالا اگه بازهم اختلاف نظری هست قطعاً طبیعیه و قشنگی پیشنهاد ها هم به نظرم همینه . :11():

فقط موردی که برام سوال شده اینه که فرمودید در حق بعضی از عزیزان اجحاف شده ، متوجه منظورتون نشدم ، مگر غیر از بحث علمی صحبت دیگه ای هم داشتیم که در حق کسی اجحاف بشه ؟

سلام
امکان داره برای یک پاور 530 وات که 80Plus هست. این رو توضیح دهید؟یعنی واضح تر قضیه باز بشه برای ما مبتدی ها. که چقدر اتلاف دره و اصل قضیه چیه

بله عزیز ، این مقاله را بخونید :

آنچه در مورد استاندارد 80Plus باید بدانید (Only the registered members can see the link)

البته این مقاله قدیمی هست و Certification های جدید 80 Plus را نداره اما در مورد کلیت 80 پلاس توضیحاتش کامل و درسته.

بعنوان مثال اگر کامپیوتری با توان مصرفی 400 وات و یک منبع تغذیه با راندمان 75 درصد در اختیار داشته باشید ، بدان معناست که شما از برق شهر به میزان 533 وات توان مصرف می کنید و هزینه آن را می پردازید . حال اگر در همان کامپیوتر از منبع تغذیه ای با راندمان 85 درصد استفاده کنید ، دستگاه شما به میزان 471 وات توان از برق شهر مصرف می کند و در واقع 62 وات (معادل مصرف یک لامپ 60 وات) در مصرف برق صرفه جویی کرده اید! بنابراین منبع تغذیه با راندمان بالاتر به شما اجازه می دهد هزینه خود را در قبض برق کاهش دهید .

Hessam II
02-05-14, 11:15
بله. همینطوره.

اما شرایط به گونه ای شد که نظرات مخالف آقا نیما، غلط استنابط شد! در حالی که نظر هر دو طرف درسته و کسی اطلاعات غلطی ارائه نداده. حالا شاید بحث خوب و خوبتر بوده که تو همینش هم اختلاف نظر هست که خب طبیعیه.
اما بنده و دوستانی که دیدگاه متفاوتی ارائه دادیم هم غلط نبود اصلاً از حیث فنی. همانطور که گفتم دو راه جداگانه بود که جفتش کاربر رو به مقصد نهایی و مطلوب می رسونه.

در هر صورت امیدوارم در گفتگوهای آینده بتونیم با نگاه تخصصی تر، تجدید نظری در لحن بیان نوشتاریمون اعمال کنیم.
البته من با بحث های خیلی تخصصی موافق نیستم. چون احتمال اینکه کاربران متوجه اصطلاحات فنی و تخصصی نشن، خیلی زیاده. بخاطر همین شخصاً همیشه از شیوه ی بیان ساده استفاده می کنم و کمتر اصطلاحات فنی و تخصصی رو دخیل می کنم تا خیلی برای خواننده مبهم و مطلب گنگی وجود نداشته باشه.

معتقدم متن نوشته شده باید بتونه با کاربر ارتباط برقرار کنه و باهاش حرف بزنه! :1. (26):

nima_hl
02-05-14, 12:32
آقایان بسیار محترم، عزیز و گرامی ( دعوام کردند میخوام خیلی محترم صحبت کنم ) :lol:

80+ (Only the registered members can see the link)یک تست است که روی پاورها از لود 20% تا لود 100% انجام میشه درسته ؟ ( البته به جز تیتانیوم که از لود 10% شروع میشه ولی هیچ پاوری از این سری را در بازار داخل ندیدم )

خوب وقتی شما یک پاور 720 واتی گلد روی یک سیستم قرار میدید میدونید در لود بالای 20% (144 وات) همه چیز اوکیه :great:

تا اینجای کار من اصلا با شما اختلاف نظر ندارم

سیتم 350 وات یا 400 وات یا 500 وات مصرف داره، اصلا 600 وات مصرف داره یه پاور 730 یا 750 یا اصلا 1000 واتی میخریم اوکی

سئوال من الان این است که این سیستم در زمان بیکاری یا کم کاری ( اینترنت گردی ، پخش فیلم ، idle و ....... ) چقدر مصرف داره ؟

اگر مصرف در زمان کم کاری زیر 20% توان پاور باشه که مورد تست 80+ قرار نمیگیرد تکلیف راندمان پاور چیه ؟

Shahryar
02-05-14, 15:08
بله. همینطوره.

اما شرایط به گونه ای شد که نظرات مخالف آقا نیما، غلط استنابط شد! در حالی که نظر هر دو طرف درسته و کسی اطلاعات غلطی ارائه نداده. حالا شاید بحث خوب و خوبتر بوده که تو همینش هم اختلاف نظر هست که خب طبیعیه.
اما بنده و دوستانی که دیدگاه متفاوتی ارائه دادیم هم غلط نبود اصلاً از حیث فنی. همانطور که گفتم دو راه جداگانه بود که جفتش کاربر رو به مقصد نهایی و مطلوب می رسونه.

در هر صورت امیدوارم در گفتگوهای آینده بتونیم با نگاه تخصصی تر، تجدید نظری در لحن بیان نوشتاریمون اعمال کنیم.
البته من با بحث های خیلی تخصصی موافق نیستم. چون احتمال اینکه کاربران متوجه اصطلاحات فنی و تخصصی نشن، خیلی زیاده. بخاطر همین شخصاً همیشه از شیوه ی بیان ساده استفاده می کنم و کمتر اصطلاحات فنی و تخصصی رو دخیل می کنم تا خیلی برای خواننده مبهم و مطلب گنگی وجود نداشته باشه.

معتقدم متن نوشته شده باید بتونه با کاربر ارتباط برقرار کنه و باهاش حرف بزنه! :1. (26):

حسام جان نظرات دو طرف دقیقاً در مورد کدوم موضوع درسته ؟ و اینکه من هم نظراتی معمولاً بین شما دو تا مطرح کردم. دقیقاً مشخص کنید توی چه حوزه ای چه پیشنهاداتی درست بوده و غلط شمرده شده.

راستی یک زحمتی بکشید ریز قیمت قطعات سیستمتون را بفرمایید. :give_rose:

آقایان بسیار محترم، عزیز و گرامی ( دعوام کردند میخوام خیلی محترم صحبت کنم ) Only the registered members can see the link

80+ (Only the registered members can see the link)یک تست است که روی پاورها از لود 20% تا لود 100% انجام میشه درسته ؟ ( البته به جز تیتانیوم که از لود 10% شروع میشه ولی هیچ پاوری از این سری را در بازار داخل ندیدم )

خوب وقتی شما یک پاور 720 واتی گلد روی یک سیستم قرار میدید میدونید در لود بالای 20% (144 وات) همه چیز اوکیه Only the registered members can see the link

تا اینجای کار من اصلا با شما اختلاف نظر ندارم

سیتم 350 وات یا 400 وات یا 500 وات مصرف داره، اصلا 600 وات مصرف داره یه پاور 730 یا 750 یا اصلا 1000 واتی میخریم اوکی

سئوال من الان این است که این سیستم در زمان بیکاری یا کم کاری ( اینترنت گردی ، پخش فیلم ، idle و ....... ) چقدر مصرف داره ؟

اگر مصرف در زمان کم کاری زیر 20% توان پاور باشه که مورد تست 80+ قرار نمیگیرد تکلیف راندمان پاور چیه ؟

حدود 80-140 وات .

بله قرار نمیگیرد ! حالا نتیجه ای که میخوایند بگیرید چیه ؟

Hessam II
02-05-14, 15:54
اینکه مثلاً بنده و برخی از دوستان موارد مطرح شده از سوی کمپانی ها و سایت های محاسبه گر توان پاور رو مبنا و قابل استناد می دونیم و شما و آقا نیما تست در لابراتوار رو دقیق تر و ارجع می دونید.
منظور این دو راه بوده که صحیحه جفتش.
پیشنهادی غلط شمرده نشده. اما خب همون بحث خوب و خوب تر بوده که اینجا مورد گفتگو هست.

در مورد قیمت ها الان براتون پی ام می کنم. البته قیمت ها رو نه. علت عدم درج قیمت ها. ;)

AliScan
02-05-14, 17:58

ــــــلام

نه آقا حسام :wink:

بنده به دلیل بحث های بسیار کاربردی که شما و دیگر عزیزان مطرح میکنید سعی میکنم
باز هم به این تاپیک سر بزنم و از مطالبش استفاده کنم.:give_rose:

این تاپیک رو میشه استیکی کرد به عنوان مبحث تخصصی پاور !!!

شاید به عقیده بعضی از دوستان تخصصی نیستش ولی عزیزانی مثل من که اطلاعاتشون در این زمینه ناچیز هست واقعا بدرد بخوره:wink:

من متاسفانه چون سیستم بیشتر از 4 تومن شده منتظرم حقوقم پرداخت شه تا انشالله نهایتا تا چند روز دیگه سفارش بدم.
فعلا که سیستم آقا حسام رو چند جا نشون دادم گفتن خوبه منتها یه سری از قطعاتش مثل هارد - رم - فن کولر و ... برند های دیگه ای بهم پیشنهاد دادن که فکر نمیکنم زیاد مهم باشه!
یه بنده خدایی هم گفتش که واسه کاهش هزینه میتونی پاور با وات کمتر برداری!!یه نفر دیگه هم AMD پیشنهاد دادن.

نکته :
[ اگه هر کدوم از شما عزیزانی که تو این بحث شرکت میکنید مثل آقا حسام،سیستم پیشنهادی خودتون رو مطرح کنید ممنون میشم ]

باز هم تشکر میکنم از همگی :love:

Hessam II
02-05-14, 18:09
خوبه. کمی امیدوار شدیم.

در مورد عوض کردن سایر قطعات، اتفاقاً بسیار مهمه! بهتون توصیه می کنم از فروشنده مشاوره نگیرید برای انتخاب قطعات. چون فروشنده های بازاری، بر اساس موجودی های خودشون به شما پیشنهاد میدن و انتخاب های دیگران رو با دلایل بی منطقشون زیر سوال می برن که خلاصه به یک طریقی شما رو از اون انتخاب منصرف کنن تا چیزی که خودشون تعیین می کنن رو بخرید.

سیستم AMD در قبال این سیستم، حرفی برای گفتن نداره!

حالا به نظر من برای اینکه سیستم به 4 میلیون برسه، می تونید کارت گرافیک رو سطح پایین تر انتخاب کنید.
پاور هم به مسئولیت سایر دوستانی که با وات پایین تر موافق بودن، می تونم براتون به 630 وات کاهش بدم در لیست پیشنهادی.

AliScan
02-05-14, 18:28
خوبه. کمی امیدوار شدیم.

بهتون توصیه می کنم از فروشنده مشاوره نگیرید برای انتخاب قطعات. چون فروشنده های بازاری، بر اساس موجودی های خودشون به شما پیشنهاد میدن و انتخاب های دیگران رو با دلایل بی منطقشون زیر سوال می برن که خلاصه به یک طریقی شما رو از اون انتخاب منصرف کنن تا چیزی که خودشون تعیین می کنن رو بخرید.

حالا به نظر من برای اینکه سیستم به 4 میلیون برسه، می تونید کارت گرافیک رو سطح پایین تر انتخاب کنید تا بتونید رم رو هم به 16 گیگ ارتقا بدید.
پاور هم به مسئولیت سایر دوستانی که با وات پایین تر موافق بودن، می تونم براتون به 630 وات کاهش بدم.

آره حق با شماست،یه سری روی موجودی که داشتن پیشنها میدادن مثلا همین رم میگفتن CORSAIR بهتر از Gskill هستش
یا مثلا میگفتن هارد Western بهتر از Seagate هستش ، Enermax هم که یه سری به گوششون نخورده بودو Deep Cool و پاور Green پیشنهاد میدادن.

یه تعدادی هم گفتن این قطعات رو ما نداریم باید از تهران سفارش بدیم که یک روز طول میکشه اگه خودت بری تهران برداری ارزونتر در میاد!!:1. (27):
در مورد پاور واقعا سر دو راهی هستم،ولی اینو میدونم که از پاور بالاتر کسی ضرر نمیکنه

مثلا چه کارت گرافیکی آقا حسام؟
CPU Cooler رو حذف کنم به مشکل بر میخورم؟تو زمان رندر دما CPU خیلی میره بالا که فن جواب نده؟!

SSD هم فکر کنم صرف نظر بکنم بهتره؟!یا نه ضروریه!

Hessam II
02-05-14, 18:40
انرمکس در کل بهتر و معتبرتر از گرین هست! رم جی اسکیل هم قطعاً اگر رتبه ی 1 دنیا باشه، کرسیر رتبه ی دوم رو در اختیار داره. متاسفانه قیمت این روزاهای رم های کرسیر شدیداً بالا رفته!

هارد وسترن هم 100 هزار تومان گران تر هست که البته چندان برتر از اون مدل سیسگیت نیست! بعضاً سیگیت رو به طور کلی بهتر می دونن که خب طبق معمول بین علما اختلاف هست!

کولرهای انرمکس هم اصلاً قابل مقایسه نیستن با دیپ کول ها. اتفاقاً تو شهر بنده هم انرمکس رو نمی شناسن و وقتی اسمش رو میاری، پوستخند میزنن!! یه عده بی سواد سودجو شدن فروشنده! هیچی حالیشون نیست بلانسبت.

لینک پاور باشه خدمت شما.
(Only the registered members can see the link)علی رغم تمامی بحث هایی که اینجا در مورد پاور شده، 1 وات کمتر از 730 وات انرمکس رو هرگز توصیه نمی کنم. اگر خودتون پایین تر می خرید که مانعی نداره با مسئولیت سایر اساتید، می تونید خریداری کنید. ما اینجا هیچوقت، هیچ چیزی رو به هیچ کسی به زور تحمیل نخواهیم کرد!

بله. دمای پردازنده هنگام رندر گرفتن به راحتی تا 85 درجه ی سانتی گراد بالا میره و عملاً کولر استوک توانایی خنک کردن پردازنده رو در فشار کاری بالا نخواهد داشت! اینو شخصاً تست کردم و سایر اشخاص با تجربه هم این تجربه شون رو در اختیار ما گذاشتن!

اس اس دی هم قطعاً با این شرایط، حذف شده می بایست در نظر بگیرید!

کارت گرافیک مثلاً ATI Radeon R9 270X بخرید. قیمتش حدود 200 و خورده ای کمتره. در اینصورت میشه 4 تومن سیستم. اما خب در بازی های نسل آینده نباید انتظار بالایی داشته باشید. هر چند وضعیت 760 هم یکسانه با این شرایط. مگر اینکه توقع و انتظارات شما متوسط باشه از حیث گیمینگ.

راستی، قیمت های سقف بازار قطعات رو هم از لینک داخل امضام بردارید که خدایی نکرده شهرستان هستید. یه وقت سرتون کلاه نره!

SajjadKhati
02-05-14, 22:09
اوستا علی ، اولا باید یه مدل از یه برند رو با یه مدل از برند دیگه مقایسه کنی نه اینکه کلی بگی این برند از اون برند بهتره . من میتونم بگم مادربرد ازراک یا الایت از مادربرد گیگابایت هم خیلی خیلی بهتره و حرف غلطی نیست اما کدوم مدل رو دارم با کدوم مدل میسنجم؟
اگه منظورت مدلای هم قیمت و برابره ، برند G.Skil و Enermax حرفت درسته
در مورد هارد هم اگه اوستا حسام منظورش مدل بلک وسترن دیجیتال در برابر این هاردی که پیشنهاد داد هست ، باید بگم علاوه بر سرعت بیشتر ، بیشتر اختلاف قیمت اون هارد با هارد سیگت بخاطر کیفیت بی نظیر و ضد نوسان بودن بیشتر و همینطور طول عمر خیلی بیشتر در مقابل اون هارد سیگیت هه . وگرنه در برابر اون هارد سیگیت (هم قیمت و کیفیت) مدل گرین وسترن هست .
در مورد کارت 270X که خودت هم خوب میدونی فقط 10 (تهش 15) درصد از 760 ضعیف تره اما منتل به راحتی این اختلاف رو پر میکنه . (حتی در اکثر مواقع خیلی بیشتر از این) . ینی 200 تومن کمتر میدی ، گرافیک تم قدرتمندتر از 760 میشه . اینو تا حالا 600 بار با هم صوبت کردیم اما نمیدونم چرا تو پیشنهادات ، گیر 4 پیچ میدی به Nvidia :lol: . انویدیا رو سرمایه دار کردی تک قلم:lol:

nima_hl
03-05-14, 01:52
حدود 80-140 وات .

بله قرار نمیگیرد ! حالا نتیجه ای که میخوایند بگیرید چیه ؟

AnandTech | Enermax Revolution 85+ High Efficiency PSU (Only the registered members can see the link)

Enermax Triathlor FC 550 W Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

چارت اول مربروط به پاور انرمکش 1000 و چارت دوم مربوط به 550 وات از همان برند است

همانطور که ملاحظه میفرمائید بازده این پاورها در لود زیر 20% با شیب بسیار زیاد کم میشود

به گونه ای که حتی در لود بالاتر از 100% هم ما همچین افتی نداریم

این مطالب، دانسته های من برای صحبتهای اخیرم بود ولی برای تکمیل این پست شروع به تحقیق کردم و دیدم اطلاعاتم در این ضمینه آپدیت نیست

80+ در تستهای جدید خود تست 10% را هم اضافه کرده و پاورهای انرمکس جدید ( از جمله پاوری که حسام گرامی پیشنهاد دادند ) تونسته در لود 10% بازده بالای 80% داشته باشه

به عبارتی ایراد فنی که روی پیشنهاد پاور حسام گرفتم به دلیل جدید بودن تکنولوژی ساخت پاور انرمکس و بازده خوب این پاور در لود پائین اشتباه بوده و در این مورد بنده پوزش میخوام

ERX730AWT در لود 70 واتی هم به خوبی عمل میکند

SajjadKhati
03-05-14, 09:00
اوستا نیما ، حتی اگه مثل همون قضیه ی 20 درصد پیش میرفت ، و تغییری نمیکرد ، بازم به هیچ عنوان نمیتونستی کمتر از پاور 600 پیشنهاد بدی . غیر از اینکه پاور 80+ گلد رو که 550 باشه پیشنهاد بدی که بازم روی مرز بود (البته با در نظر گرفتن قابلیت ارتقاء ممولی و افزایش دیوایس در آینده)

Hessam II
03-05-14, 09:38
+80 یک تست است که روی پاورها از لود 20% تا لود 100% انجام میشه درسته ؟ ( البته به جز تیتانیوم که از لود 10% شروع میشه ولی هیچ پاوری از این سری را در بازار داخل ندیدم )

نخستین منبع تغذیه 1500 واتی دنیا با تائیدیه 80 PLUS Titanium (Only the registered members can see the link)

nima_hl
03-05-14, 09:40
نخستین منبع تغذیه 1500 واتی دنیا با تائیدیه 80 PLUS Titanium (Only the registered members can see the link)

منظورتون را نگرفتم

AMD>INTEL
03-05-14, 09:40

حسام جان منظور نیما بازار داخل بود . ولی شنید انرمکس که توسط عقیق وارد میشه . مدل پلاتنیوم هم وارد کرده است

Hessam II
03-05-14, 17:35
حسام جان منظور نیما بازار داخل بود . ولی شنید انرمکس که توسط عقیق وارد میشه . مدل پلاتنیوم هم وارد کرده است

می دونم. جنبه ی صرفاً جهت اطلاع داشت.
پلاتینیوم انرمکس هم بیش از 1 ساله که عقیق وارد می کنه! چیز جدیدی نیست!

AMD>INTEL
03-05-14, 17:59
می دونم. جنبه ی صرفاً جهت اطلاع داشت.
پلاتینیوم انرمکس هم بیش از 1 ساله که عقیق وارد می کنه! چیز جدیدی نیست!

من نگفتم جدیدا . گفتم این پاور موجود بازاره . در ضمن این پاور تو لینک خبر هنوز وارد بازار جهانی نشده است .