PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید بهترین Air Cooler بازار

dooste.man83
03-04-14, 11:42
با درود

می خواستم بدونم
ThermalRight Silver Arrow SB-E Extreme از بقیه بهتره ؟
و اینکه بین این مدل بالا و
ThermalRight Silver Arrow SB-E

کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ ( می خوام صداش تا حد ممکن کم باشه و دور فن ها رو هم در پایین ترین حالت قرار میدم ولی بیشترین میزان خنک کنندگی رو داشته باشه )
می خوام CPU رو تا 4.3 گیگ اور کلاک کنم ( 4770K) در ضمن واتر کولر هم نمی خوام چون بیشتر از 290 ندارم هزینه کنم و مشکل اندازه کولر داخل کیس هم ندارم

راستی این دو مدل هر دو در بازار موجوده ?
یک سوال دیگم دارم رادیاتور D14 نوکتوا بهتر خنک میکنه یا رادیاتور ThermalRight Silver Arrow SB-E( منظورم بدون فن هاشون هست فقط رادیاتور خالیش )

ممنون میشم راهنمایی کنم

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk

dooste.man83
03-04-14, 17:14
دوستان سوال دیگه ای هم داشتم وزن 1200 گرمی این کولر ها رو مادربرد میتونه تحمل کنه واسه چند سال?
و کیس رو افقی بزارم بهتره یا عمودی برای اینکه به مادربرد کمتر فشار بیاد?

AMD>INTEL
03-04-14, 18:41
به نظرم Silver Arrow SB-E Extreme
از نظر وزن مشکلی نیست . البته کیفیت برد و کیس هم تعیین کننده است . کیس رو همون به حالت عمودی بگذارید . nocuta هم خوبه ولی قیمتش کمی منصفانه نیست .

dooste.man83
03-04-14, 23:55
به نظرم Silver Arrow SB-E Extreme
از نظر وزن مشکلی نیست . البته کیفیت برد و کیس هم تعیین کننده است . کیس رو همون به حالت عمودی بگذارید . nocuta هم خوبه ولی قیمتش کمی منصفانه نیست .

این مدل صدای فنش اذیت نمیکنه ?
مدل معمولیش صداش کمتر نیست ?
مرسی که جواب دادی

alksdj
04-04-14, 00:01
دوست عزیز بستگی به cpu 4770k شما هم داره که چجوری باشه

AMD>INTEL
04-04-14, 01:05
این مدل صدای فنش اذیت نمیکنه ?
مدل معمولیش صداش کمتر نیست ?
مرسی که جواب دادی

نه عزیز فن هاش سایلنت هست . حتی میتونی تنظیم کنی روی نهایت سرعت کار نکنه .

AMD>INTEL
04-04-14, 08:39
روی این فن هم فکر کن . ارزش خرید داره
CPU Cooler : Noctua NH-D14 (Only the registered members can see the link)

dooste.man83
04-04-14, 11:10
روی این فن هم فکر کن . ارزش خرید داره
CPU Cooler : Noctua NH-D14 (Only the registered members can see the link)
این خیلی ضعیف تره نسبت به اون کولری که گفتم

AMD>INTEL
04-04-14, 12:38
من این فن روی پردازنده های corei7 920 تست کردم که به مراتب حرارت بیشتری از 4770 دارند و نتیجه عالی بود

M3RS4D 50062
04-04-14, 13:50
فقط Corsair

dooste.man83
04-04-14, 23:13
من این فن روی پردازنده های corei7 920 تست کردم که به مراتب حرارت بیشتری از 4770 دارند و نتیجه عالی بود

منظورتون دقیقا کدوم مدلش بود?

dooste.man83
04-04-14, 23:14
فقط Corsair

این کولر که پست اول گزاشتم از کورسیر هم خنک تره

Mahdi8063
05-04-14, 00:13
فکر میکنم سینک نوکچوا قوی تر باشه ،

کاش تستی چیزی میشد از این دو پیدا کرد ..

AMD>INTEL
05-04-14, 00:50
منظورم nh-d14 بود دوست گرامی .
10013

dooste.man83
05-04-14, 02:28
فکر میکنم سینک نوکچوا قوی تر باشه ،

کاش تستی چیزی میشد از این دو پیدا کرد ..

من تست ازش پیدا کردم خواستید بگید بزارم
فن هر دو مثل هم کار کنه 6 درجه کولر پست اول خنک تره
دلیلش هم وجود 8 لوله بجای 6 لوله ی d14 هست و طراح خاص ترش

dooste.man83
05-04-14, 02:32
این کولر پست اول از h100i هم تو فول لود تو بعضی تست ها خنک تره !!! تازه قابلیت بستن یک فن اضافه رو هم داره
شما فکر کن رادیاتور 17 سانتی با 3 فن 2500 دور و یک خمیر عالی دما رو چیکار میکنه !!
تا نزدیک های 5 گیگا هرتز باید بتونه اور کنه
تو سایت های خارجی همه میگن به قیمت بینظیره
تو ایران ملت پول h60 و cle120 میدن که نصف اینم خنک نمیکنه و قیمتشم بیشتره

AMD>INTEL
05-04-14, 22:25
10017
10018

nima_hl
06-04-14, 00:59
با درود

می خواستم بدونم
ThermalRight Silver Arrow SB-E Extreme
از بقیه بهتره ؟
و اینکه بین این مدل بالا و
ThermalRight Silver Arrow SB-E

کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ ( می خوام صداش تا حد ممکن کم باشه و دور فن ها رو هم در پایین ترین حالت قرار میدم ولی بیشترین میزان خنک کنندگی رو داشته باشه )
می خوام CPU رو تا 4.3 گیگ اور کلاک کنم ( 4770K) در ضمن واتر کولر هم نمی خوام چون بیشتر از 290 ندارم هزینه کنم و مشکل اندازه کولر داخل کیس هم ندارم

راستی این دو مدل هر دو در بازار موجوده ?
یک سوال دیگم دارم رادیاتور D14 نوکتوا بهتر خنک میکنه یا رادیاتور ThermalRight Silver Arrow SB-E( منظورم بدون فن هاشون هست فقط رادیاتور خالیش )

ممنون میشم راهنمایی کنم

درود

ببینید دوست من پردازنده های جدید اینتل به دلیل تکنولوژی ساخت 22 نانومتری دارای die size بسیار کوچک 177 میلیمتر مربع هستند به همین دلیل دما نمیتونه به راحتی از خود پردازنده به سطح ihs برسه تا شما بتونید با یک فن خوب دما را پائین بیارید

اگر به رویوها هم دقت کنید تفاوت دما در خنک کننده های مختلف خیلی زیاد نیست

به عبارتی تفاوت دما با کولینگ 100 تومنی و 300 تومنی شاید 2-3 درجه اختلاف داشته باشه که به نظرم ارزش هزینه کردن را ندارد

به نظر من شما که به صدا حساس هستید یک کولینگ با تک فن بزرگ تهیه بفرمائید که از نظر صدا آزارتون ندهد

Deepcool GAMMAXX 400 (Only the registered members can see the link) به قیمت حدود 90 تومن میتونه یک انتخاب بسیار خوب باشه که با دور ماکزیمم 1500 صدای زیادی ندارد

dooste.man83
06-04-14, 10:33
درود

ببینید دوست من پردازنده های جدید اینتل به دلیل تکنولوژی ساخت 22 نانومتری دارای die size بسیار کوچک 177 میلیمتر مربع هستند به همین دلیل دما نمیتونه به راحتی از خود پردازنده به سطح ihs برسه تا شما بتونید با یک فن خوب دما را پائین بیارید

اگر به رویوها هم دقت کنید تفاوت دما در خنک کننده های مختلف خیلی زیاد نیست

به عبارتی تفاوت دما با کولینگ 100 تومنی و 300 تومنی شاید 2-3 درجه اختلاف داشته باشه که به نظرم ارزش هزینه کردن را ندارد

به نظر من شما که به صدا حساس هستید یک کولینگ با تک فن بزرگ تهیه بفرمائید که از نظر صدا آزارتون ندهد

Deepcool GAMMAXX 400 (Only the registered members can see the link) به قیمت حدود 90 تومن میتونه یک انتخاب بسیار خوب باشه که با دور ماکزیمم 1500 صدای زیادی ندارد

ممنون
خودم الان یک زالمان 10x performa دارم که میشه یک فن دیگم بهش اضافه کرد
یعنی میگید همین رو یک فن اضافه کنم خوبه برای 4 گیگا هرتز ?

nima_hl
06-04-14, 12:15
ممنون
خودم الان یک زالمان 10x performa دارم که میشه یک فن دیگم بهش اضافه کرد
یعنی میگید همین رو یک فن اضافه کنم خوبه برای 4 گیگا هرتز ?

شما برای آورکلاک این سری پردازنده بیشتر از آنچه به یک فن خوب نیاز داشته باشید به یک پردازنده خوش بچ نیاز دارید

وقتی شما پردازنده را آورکلاک میکنید تا زمانی که پردازنده نیاز به ولتاژ اضافه نداشته باشه افزایش دما زیادی نخواهید داشت

به شما پیشنهاد میکنم پردازنده خودتون را آندر ولتاژ کنید ممکنه پردازنده شما با 1.17 ولت هم به 4.5 گیگاهرتز برسه ( در صورت خوش شانس بودن )

در این حالت فن استوک هم برای خنک نمودن پردازنده کافی است

در مورد تعداد فن روی هیت سینک معمولا نتیجه برعکس است

یعنی شما اگر فن دوم را روی هیت سینک سوار کنید دما 1-2 درجه بالا میره

دلیل اون هم سینک نبودن دو فن هستند که یکی باعث تداخل در حرکت هوا شده و هوای کمتری به جریان در خواهد اومد ( خودتون آزمایش کنید متوجه میشید )

من این تست را با ifx14 و 3 عدد فن انجام دادم

به هر ترتیب فن خودتون خوبه تنها ایرادی که داره اینه که دایرکت تاچ نیست ( هیت پایپها مستقیما با ihs مرتبط نمیشه )

فکر میکنم با تعویض فن بین 2 تا 5 درجه اختلاف دما خواهید داشت

dooste.man83
06-04-14, 17:11
شما برای آورکلاک این سری پردازنده بیشتر از آنچه به یک فن خوب نیاز داشته باشید به یک پردازنده خوش بچ نیاز دارید

وقتی شما پردازنده را آورکلاک میکنید تا زمانی که پردازنده نیاز به ولتاژ اضافه نداشته باشه افزایش دما زیادی نخواهید داشت

به شما پیشنهاد میکنم پردازنده خودتون را آندر ولتاژ کنید ممکنه پردازنده شما با 1.17 ولت هم به 4.5 گیگاهرتز برسه ( در صورت خوش شانس بودن )

در این حالت فن استوک هم برای خنک نمودن پردازنده کافی است

در مورد تعداد فن روی هیت سینک معمولا نتیجه برعکس است

یعنی شما اگر فن دوم را روی هیت سینک سوار کنید دما 1-2 درجه بالا میره

دلیل اون هم سینک نبودن دو فن هستند که یکی باعث تداخل در حرکت هوا شده و هوای کمتری به جریان در خواهد اومد ( خودتون آزمایش کنید متوجه میشید )

من این تست را با ifx14 و 3 عدد فن انجام دادم

به هر ترتیب فن خودتون خوبه تنها ایرادی که داره اینه که دایرکت تاچ نیست ( هیت پایپها مستقیما با ihs مرتبط نمیشه )

فکر میکنم با تعویض فن بین 2 تا 5 درجه اختلاف دما خواهید داشت

ممنون از کمکتون
منظورم این بود هر دو فن از یک مارک و یک مدل
یکی از فن ها رو هوا رو داخل میده و دیگری به بیرون میده
چون من شنیده بودم اینجوری تا 5 درجه دما بهبود هم پیدا میکنه ... که شما می فرمایید خیر

nima_hl
06-04-14, 21:02
ممنون از کمکتون
منظورم این بود هر دو فن از یک مارک و یک مدل
یکی از فن ها رو هوا رو داخل میده و دیگری به بیرون میده
چون من شنیده بودم اینجوری تا 5 درجه دما بهبود هم پیدا میکنه ... که شما می فرمایید خیر

عزیز مشکل بیشتر به کنترلر دور فن بر میگرده نه خود فن

اکثر مادربردها 1 عدد کنترلر pwm دارند که 4 پینه و بقیه سوکتهاشون 3 پین ولتاژیه

حالا شما تست کنید نتیجه را هم به ما بگید شاید تستهای من درست نبوده یا فنهام مشکل داشته

dooste.man83
07-04-14, 02:16
عزیز مشکل بیشتر به کنترلر دور فن بر میگرده نه خود فن

اکثر مادربردها 1 عدد کنترلر pwm دارند که 4 پینه و بقیه سوکتهاشون 3 پین ولتاژیه

حالا شما تست کنید نتیجه را هم به ما بگید شاید تستهای من درست نبوده یا فنهام مشکل داشته

دوست عزیزم اولا الان مادر بردهای جدید خوب اصلا دو تا کنترلر فن دارن و دیگه یک دونه نیست مثل قدیم
بعدم مال من علاوه بر اون 2 تا 3 تا دیگم داره که البته برای cpu استفاده نمیشه ولی کلا هر 5 سوکت 4 پین و با قابلیت تنظیم دقیق دور فن هستش
مادربردم ایسوس z 87 pro هست
منم تست کردم در اورلود حدود 4 یا 5 درجه تاثیر داره