PDA

مشاهده نسخه کامل : دوال چنل کردن رم APACER 4GB-1600MHz

yavarahmad
08-03-14, 22:29
دوستان امروز یه رم دیگه با همون مشخصات رم قبلی خریدم. یعنی الان دوتا رم APACER 4GB-1600MHz دارم.
لطفا کمک کنین تا دوال چنلش رو بطور صحیح انجام بدم.
هردو تارو روی اسلات هم رنگ نصب کردم.
لطفا یاد بدین تا هم دوال چنلش کنم هم مثل رم قبلی این بار هردوتارو روی 24-9-9-9 تنظیم کنم.
اینو هم بگم که خودم کمی روش کار کردم و 3 بار اسکرین شات گرفتم:
اولی اینه:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

دومی اینه:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

سومی هم اینه:

راستی آیا میشه این بار تاخیرهارو پایین ترهم آورد یا نمیشه؟؟؟
با تشکر

yavarahmad
08-03-14, 23:09
این اسکرین شات رو هم با ویندوز 8.1 64بیت گرفتم:

AMD>INTEL
08-03-14, 23:20
بله رمهای شما دوال چنل شدند . برای دست زدن به تایمینگ همانطور نیما گفت باید پله به پله کم کنی .

yavarahmad
08-03-14, 23:39
بله رمهای شما دوال چنل شدند . برای دست زدن به تایمینگ همانطور نیما گفت باید پله به پله کم کنی .

تایمینگ ها رو تست کردم. چون اولی بیشتر ازین پایین نیومد واسه همون بیخیال بقیه شدم.

AMD>INTEL
08-03-14, 23:44
الان هم به وضعیت خوبی رسیده . با توجه به value بودن رم ها :cool:

yavarahmad
09-03-14, 05:57
الان هم به وضعیت خوبی رسیده . با توجه به value بودن رم ها :cool:

عذر میخوام. منظورتون از value بودن رم چیه؟ اگه میشه در حد سواد بنده توضیح بدین:great:

nima_hl
09-03-14, 09:20
تایمینگ ها رو تست کردم. چون اولی بیشتر ازین پایین نیومد واسه همون بیخیال بقیه شدم.

سلام

قشنگی آورکلاک به همینه که باید تست کنید ببینید قطعتون در چه حالتی بهترین پرفورمنس را بهتون میده

وقتی به بهترین تنظیم برای عدد اول رسیدید بقیه تنظیمات را هم چک کنید ممکنه رم شما مثلا روی 9-7-7 کار کنه

yavarahmad
09-03-14, 12:29
قشنگی آورکلاک به همینه که باید تست کنید ببینید قطعتون در چه حالتی بهترین پرفورمنس را بهتون میده

وقتی به بهترین تنظیم برای عدد اول رسیدید بقیه تنظیمات را هم چک کنید ممکنه رم شما مثلا روی 9-7-7 کار کنه

وقتی که دوال نبود تستش کرده بودم.اولی و دومی نهایتش 9 هستش.

سومی روی 8میاد و بوت میشه ولی بعد از چند ثانیه ای صفحه مرگ میاد!!!