PDA

مشاهده نسخه کامل : کدوم کارت گرافیک بهتره؟

Octienne
14-02-14, 13:09
سلام.دوستان بین

R9 270X و 7850 کدوم کارت بهتره واسه بازی ؟در این رنج قیمت کارت گرافیک بهتری هست که یشنهاد بدید؟اگر میشه قیمت این دو کارت گرافیک یا کارت گرافیکی که میخواید پیشنهاد بدین رو هم ذکر بفرمایید.(لطفا کارت گرافیک های پیشنهادیتون تو ررج قیمت همین دوتا باشه که خودم اسم بردم)
بعضی از دوستانت میگن 760 انویدیا در این رنج قیمت بهترین هست،نظر شما چیه؟
مادربورد و CPU من amd هستن باز شما 760 رو پیشنهاد میدید؟چون بعضی از دوستان میگن بهتره برای مادربورد و CPu که amd ساپورت هستند کارت گرافیک ati خریداری بشه.اصلا این گفته دلیل علمی و منطقی داره؟
ممنون.

viper95
14-02-14, 14:31
اگر کمی بیشتر خرج کنید nvidia gtx 760 hawk رو از برند msi تهیه کنید .

این کارت بسیار بسیار عالی است .

در ضمن این کارت برای اورکلاک هم مناسب است و خنک کننده ای عالی دارد .

لینک بررسی کامل این کارت در سایت شهر سخت افزار . (Only the registered members can see the link)

فکر کنم 920 هزار تومن باشه اگر اشتباه کنم , که اختلاف کمی با 7850 داره اما قوی تره .

AMD>INTEL
14-02-14, 14:48
سلام.دوستان بین

R9 270X و 7850 کدوم کارت بهتره واسه بازی ؟در این رنج قیمت کارت گرافیک بهتری هست که یشنهاد بدید؟اگر میشه قیمت این دو کارت گرافیک یا کارت گرافیکی که میخواید پیشنهاد بدین رو هم ذکر بفرمایید.(لطفا کارت گرافیک های پیشنهادیتون تو ررج قیمت همین دوتا باشه که خودم اسم بردم)
بعضی از دوستانت میگن 760 انویدیا در این رنج قیمت بهترین هست،نظر شما چیه؟
مادربورد و CPU من amd هستن باز شما 760 رو پیشنهاد میدید؟چون بعضی از دوستان میگن بهتره برای مادربورد و CPu که amd ساپورت هستند کارت گرافیک ati خریداری بشه.اصلا این گفته دلیل علمی و منطقی داره؟
ممنون.

من به جاي شما بودم R9 270X با برند گيگابايت يا سافاير تهيه ميكردم .

Octienne
14-02-14, 18:09
من به جاي شما بودم R9 270X با برند گيگابايت يا سافاير تهيه ميكردم .
دوست خوبم از چند نفر که پرسیدم میگن 760 انویدیا بهتره،تو بنچمارک هام فکر کنم جلوتره،ممنون میشم بدونم چرا میگید R9 270X بهتره.
اگه واقعا بهتره تا 270 بگیرم.

AMD>INTEL
14-02-14, 19:38
من نظرم روي Gigabyte Radeon R9 270X OC اين كارت هست . علاوه بر مزيت هاي بازدهي . نكته مهمش استفاده از كولينگ windforce خود شركت گيگابايت هست . اين كارت توسط خود گيگابايت اوركلاك شده و داراي بازدهي بسيار عالي هست .
9852
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
14-02-14, 19:38
من نظرم روي Gigabyte Radeon R9 270X OC اين كارت هست . علاوه بر مزيت هاي بازدهي . نكته مهمش استفاده از كولينگ windforce خود شركت گيگابايت هست . اين كارت توسط خود گيگابايت اوركلاك شده و داراي بازدهي بسيار عالي هست .
9852

Octienne
14-02-14, 20:31
9852
ممنون از شما دوست عزیز.قیمت این کارت الان چنده؟در ایران موجود هست؟البته تو این بنچمارک هم کارت 760 هاواک msi بالاتر قرار گرفته ولی 270 سافایر بالاتر از هردو هستش.

Octienne
14-02-14, 20:35
اگر کمی بیشتر خرج کنید nvidia gtx 760 hawk رو از برند msi تهیه کنید .

این کارت بسیار بسیار عالی است .

در ضمن این کارت برای اورکلاک هم مناسب است و خنک کننده ای عالی دارد .

لینک بررسی کامل این کارت در سایت شهر سخت افزار . (Only the registered members can see the link)

فکر کنم 920 هزار تومن باشه اگر اشتباه کنم , که اختلاف کمی با 7850 داره اما قوی تره .

البته من که آورکلاک بلد نیستم فکر نکنم بدون تجهیزات لازم هم بشه اورکلاک کرد.
ساده ترین و کم قیمت ترین 760 در ایران الان چه قیمتی داره؟(منظورم از ساده بودن بی کیفیتی یا بد بودن برند نیست بلکه منظورم اینه که شرکت سازنده بدون قابلیت هایی برای آورکلاک شدن کارتشو داده باشه بیرون)

AMD>INTEL
14-02-14, 20:40
ممنون از شما دوست عزیز.قیمت این کارت الان چنده؟در ایران موجود هست؟البته تو این بنچمارک هم کارت 760 هاواک msi بالاتر قرار گرفته ولی 270 سافایر بالاتر از هردو هستش.

تو ايران بايد باشه . بايد به نمايندگي هاي آواژنگ سر بزنيد . همانطوري كه ديد . اين كارت توسط نويسنده editor choice شد . خنك كننده كارت هم بسيار عالي هست .

king_of_shadows
15-02-14, 23:42
R9 270X و R9 280X رو آواژنگ موجود داره می تونید تهیه کنید