PDA

مشاهده نسخه کامل : سیستم گیمینگ تا 6700

AMiN_R
15-09-13, 21:26
با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم
من یک سیستم میخواستم برای گیمینگ تا حد اکثر 6700 - 6800 که تا حداقل 4 سال آینده بازی ها رو روی Ultra Setting اجرا کنم
با بعضی از دوستان مشورت کردم و خودم هم تحقیق کردم گفتند این سخت افزار نیاز شما رو بر طرف میکنه :

Case : Green X7 ---->387 T

Motherboard : ASUS Z87-Deluxe ---->1,060 T

CPU : Intel® Core i7-4770K ---->1,100 T

Ram : CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 1600 ---->600 T

VGA : Geforce GTX 780 ---->2,700 T

Power : Green GP1350B-OC ---->879 T

لطفا شما هم بنده رو راهنمایی بفرمایید
mahdi1995
15-09-13, 21:54
چه خبره؟!6700؟!:1. (27): من اگه 6700 داشتم ترک تحصیل می کردم می رفتم یه دکه روزنامه فروشی می زدم!:lol:
پاوری که انتخاب کردین خیلی خیلی پرمصرف تر از چیزی هست که لازم دارین. GP750b OC (Only the registered members can see the link) برای شما کافی هست.(تازه زیادم هست!)
منم موقع خرید سیستم گیمینگ همین اشتباهو کردم و پاور پر مصرفی برداشتم(850 وات) غافل از این که با گذشت زمان و ورود قطعات جدید به بازار نه تنها مصرف کامپیوترها افزایش نیافته بلکه کاهش هم پیدا کرده!(مثلا پردازنده های Intel قبلا 32 نانومتری بودن و الآن 22 نانومتری شدن به همین دلیل مصرف برقشون کاهش یافته.بعدا هم قراره 14 نانومتری بشن که بازم مصرفشون کمتر خواهد شد):cool:

AMiN_R
15-09-13, 22:07
مرسی آقامهدی 400 تومن هزینه سیستمم کمتر شد :love::lol:
بقیه ی قطعه ها بنظرتون تا حد اقل 4 سال با Ultra Setting جواب میده و سیستم با هم مچ هست ؟

kambiz afshar
16-09-13, 00:26
amin جان من جای شما بودم صبر میکردم کنسول ps4 که میمومد اونو می خریدم فک کنم شما با کنسول ps4 میتونی تا 4 سال بازی رو اولترا اجرا کنی شایدم بیشتر بهترین انتخاب همین میتونه باشه شما همین طور بازی انحصاری در نظر بگیرید وتعداد بازی هایی که واسه pc و کنسول عرضه میشه رو در نظر بگیرید نسبت pc خیلی کمتره و نمیخواد 6 میلیون هزینه کنید
موفق باشی

AMiN_R
16-09-13, 01:06
از راهنماییتون ممنون آقا کامبیز گل:love:
ولی چون من کار های گرافیکی هم میکنم میخوام PC قدرتمند بگیرم وگر نه شما کاملا درست گفتی یا XBox One یا PS4 رو انتخاب میکردم
به هر حال از این که بنده رو قابل دونستی و نظر دادی واقعا ممنونم :give_rose:

STUXNET
16-09-13, 07:58
z87 asus
چرا مدل واي فايش حالا؟
چون اين مدل فقط به خاطر آپشن هاش قيمت بالايي داره
نظرتون درباره X79 چيه؟

Hessam II
16-09-13, 10:33
Only the registered members can see the link

mahdi1995
16-09-13, 13:46
ومان
مرسی آقامهدی 400 تومن هزینه سیستمم کمتر شد :love::lol:
بقیه ی قطعه ها بنظرتون تا حد اقل 4 سال با Ultra Setting جواب میده و سیستم با هم مچ هست ؟
خواهش می کنم:give_rose:
سیستم با هم مچ هست و برای Ultra Setting هم جواب میده ولی اگه می خواین بازی هاتونو روی رزولوشن 1080p اجرا کنین (با نهایت تنظیمات گرافیکی) احتمالا حدود 2 سال دیگه مجبور میشین کارت گرافیکتونو عوض کنین!البته GTX 780 بعد از GTX Titan قوی ترین کارت موجود هست(با اختلاف کمی) ولی سرعت رشد گرافیکی بازی ها به قدری بالاست که کلا روی هیچ کارتی نمیشه بیشتر از 2 سال حساب کرد(البته با انتظاراتی که شما دارین)
شما اگه از اون دوستان خرپول هستین که بعدا هم می تونین کلی پول خرج سیستمتون کنین همین کانفیگی که خودتون انتخاب کردین عالیه!:lol:
ولی اگه می خواین پولتونو مدیریت کنین و اقتصادی فکر کنین بهتره کمتر خرج کنین تا در آینده بتونین سیستمتونو ارتقا بدین. کلا این نوع آینده نگری هنگاه خرید سیستم درست نیست که کلی پول خرج کنین به این امید که تا مدت ها نیاز به ارتقای سیستم نداشته باشین چون در آینده قطعات قوی تر از قطعات روز با قیمتی کمتر یا مساوی قیمت قطعات روز عرضه میشن پس به جای خرید یه سیستم خیلی قوی و گرون بهتره یه سیستم ارزون تر خرید و باقی مانده ی پولو پس انداز کرد تا در آینده از پس اندازتون بتونین برای ارتقای سیستم استفاده کنین.(معمولا این روش اقتصادی تر هست مگر این که قیمت دلار یهویی کلی تغییر کنه!:lol:)
من جای شما بودم به جای GTX 780 یه کارت GTX 770 می خریدم و 1 تومان صرفه جویی می کردم. از طرفی i7 4770k با 4770 i7 فرقی نداره جز این که قابلیت اورکلاک شدن داره و گرون تر هست اگه نمی خواین اورکلاکش کنین می تونین از 4770 i7 استفاده کنین که ارزون تره و تقریبا همون Performance رو داره.(بازی ها بیشتر به کارت گرافیک متکی هستن تا پردازنده به همین دلیل الان برای اجرا کردن گرافیکی ترین بازی های موجود با نهایت تنظیمات گرافیکی و رزولوشن 1080p یه Core i5 کافی هست و Core i7 4770 مطمئننا تا 4 سال دیگه کافی خوهد بود)

STUXNET
16-09-13, 14:05
به نظر من روي گرافيك بيشتر مانور بديد -كارتي بگيريد كه اوركلاك روش به خوبي جواب بده
اگر دوست داشتيد بگم خدمتتون

AMiN_R
16-09-13, 16:22
من جای شما بودم به جای GTX 780 یه کارت GTX 770 می خریدم و 1 تومان صرفه جویی می کردم. از طرفی i7 4770k با 4770 i7 فرقی نداره جز این که قابلیت اورکلاک شدن داره و گرون تر هست اگه نمی خواین اورکلاکش کنین می تونین از 4770 i7 استفاده کنین که ارزون تره و تقریبا همون Performance رو داره.(بازی ها بیشتر به کارت گرافیک متکی هستن تا پردازنده به همین دلیل الان برای اجرا کردن گرافیکی ترین بازی های موجود با نهایت تنظیمات گرافیکی و رزولوشن 1080p یه Core i5 کافی هست و Core i7 4770 مطمئننا تا 4 سال دیگه کافی خوهد بود)
من بازی ها رو میخوام روی رزولوشن 1600*900 اجرا کنم خر پول هم نیستم :lol:
یعنی بجز کارت گرافیکی که انتخاب کردم بقیه ی قطعات تا 4 سال آینده بدون مشکل جواب میدن ؟
از اور کلاک هم استفاده میکنم بعضی اوقات برای کار های گرافیکی برای همین i7 4770k رو انتخاب کرم

به نظر من روي گرافيك بيشتر مانور بديد -كارتي بگيريد كه اوركلاك روش به خوبي جواب بده
آره ممنون میشم شما هم منو راهنمایی کنید :love:

---------------------------------------

حسام جان نیازی به HDD و DVDRw و SSD ندارم چون الن یه سییستم دارم که این قطعات روش موجوده

Hessam II
16-09-13, 16:25
SLI دو عدد GTX 760 در حد GTX TITAN خواهد بود! GTX 780 رو می خوره! :1. (26):

حسام جان نیازی به HDD و DVDRw و SSD ندارم چون الن یه سییستم دارم که این قطعات روش موجوده
ok. حذف شدن از لیست./

اطلاعات در مورد مادربرد:

mahdi1995
16-09-13, 21:11
من بازی ها رو میخوام روی رزولوشن 1600*900 اجرا کنم خر پول هم نیستم :lol:
یعنی بجز کارت گرافیکی که انتخاب کردم بقیه ی قطعات تا 4 سال آینده بدون مشکل جواب میدن ؟
از اور کلاک هم استفاده میکنم بعضی اوقات برای کار های گرافیکی برای همین i7 4770k رو انتخاب کرم

من فکر کردم می خواین از 1080*1920 استفاده کنین گفتم 2 سال دیگه مجبور میشین کارت رو عوض کنین.حالا که فهمیدم از این رزولوشن استفاده می کنین می تونم بگم که GTX 780 برای Ultra Setting حدودا 3 یا شایدم 4 سال جواب خواهد داد (آینده رو نمیشه پشی بینی کرد و ممکنه یه کم این ور اون ور شه ولی 3 سالو جواب میده)
بقیه ی قعاتی که انتخاب کردین مطمئننا تا 4 سال رو جواب میدن.
ولی یه سوال: حیف نیست از رزولوشن های بیشتر استفاده نکنی؟(مثلا سیستمو وصل کن به تلویزیون روی رزولوشن 1080p حالشو ببر!:party: هرچی صفحه ی نمایش بزرگتر باشه بازی کردن بیشتر حال میده!)

AMiN_R
17-09-13, 01:36
اره اینم فکر خوبیه واقعا داری کمک بزرگی میکنی مهدی جان
پس میگی کارت GTX 770 بردارم ؟ تا 2 سال فیکسه فیکس هست با Ultra
Main هم دوست عزیزمون آقا حسام گفت Gigabyte Z87X - UD5H خوبه نظرت چیه از مین اتخابیه من بهتر عمل میکنه ؟

Hessam II
17-09-13, 10:17
Main هم دوست عزیزمون آقا حسام گفت Gigabyte Z87X - UD5H خوبه نظرت چیه از مین اتخابیه من بهتر عمل میکنه ؟

چرا GTX 760 رو اس ال آی نمی کنید که از GTX 780 هم قوی تره...؟!

AMiN_R
17-09-13, 13:23
اقا حسام لطفا زیر دیپلم حرف بزن متوجه نشدم :lol:

Hessam II
17-09-13, 14:04
اقا حسام لطفا زیر دیپلم حرف بزن متوجه نشدم :lol:

منظورم اینه که اگر شما از دو عدد کارت گرافیک GTX 760 استفاده کنید، به مراتب قدرتمندتر از یک عدد GTX 780 خواهد بود!
هر چند شنیدم کمی دردسرهای خاص خودش رو داره.
اما اگر قدرت پردازشی گرافیکی براتون خییییییلی مهم و ملاک هست، قطعاً این بهترین حالت خواهد بود.
در غیراینصورت با یک عدد GTX 770 موافقم. حتی میشه بعداً یک عدد از این کارت هم خرید و SLI کرد که دیگه کوه هم حرکت نخواهد داد سیستم رو!

STUXNET
17-09-13, 15:45
اگه بخواي 2 تا 6950 هم بزاري كنار هم Performance جالبي بهت ميده مي خواي تو بنچ ماركا نگاه كن براي خودش خيلي سيستمه

mahdi1995
17-09-13, 15:49
برای رزولوشنی که شما گفتی GTX 770 تا 2 سالو Ultra جواب میده ولی برای رزولوشن 1080p شاید یه سال شایدم یه کم بیشتر.(البته همون طور که گفتم آینده قابل پیش بینی نیست و اینایی که میگم هم خیلی دقیق درنمیاد!:whistle:)
منظورتون از "بهتر عمل می کنه" چیه؟ مگه مادربرد Performance داره که این سوالو می پرسین؟!:1. (27): برای انتخاب مادربرد شما باید به 3 چیز توجه کنین:
1.تکنولوژی ها و امکاناتی که مادربرد ازشون پشتیبانی می کنه
2.کیفیت ساخت مادربرد
3.قیمت
مورد اول برای هر شخصی متغیر هست چون ممکنه من تکنولوژی هایی رو لازم داشته باشم که یه نفر دیگه اصلا بهشون احتیاجی نداشته باشه.پس انتخاب مادربرد بیشتر تحت تاثیر انتظارات خود شما هست تا پیشنهاد من و دیگران.

منظورم اینه که اگر شما از دو عدد کارت گرافیک GTX 760 استفاده کنید، به مراتب قدرتمندتر از یک عدد GTX 780 خواهد بود!

هر چند شنیدم کمی دردسرهای خاص خودش رو داره.

اما اگر قدرت پردازشی گرافیکی براتون خییییییلی مهم و ملاک هست، قطعاً این بهترین حالت خواهد بود.

در غیراینصورت با یک عدد GTX 770 موافقم. حتی میشه بعداً یک عدد از این کارت هم خرید و SLI کرد که دیگه کوه هم حرکت نخواهد داد سیستم رو!

درسته.
یکی از این دردسرها اینه که بازی های قدیمی از SLI پشتیبانی نمیکنن و موقعی که دارین یه بازی قدیمی رو اجرا میکنین فقط می تونین از یکی از کارت هاتون استفاده کنین.
یکی دیگه از این درد سر ها هم اینه که گاهی اوقات GPU Usage به اندازه ی کافی بالا نمیره تا بازی بیشتر فریم بده.
منم دقیقا همینو میگم! یعنی میگم فعلا یه GTX 770 بخره.بعد از 2 سال اگه دید دیگه جواب نمیده یا عوضش کنه یا 800 تومان بذاره روی 1 تومانی که از نخریدن GTX 780 صرفه جویی شده و یه GTX 770 دیگه بخره و با قبلی SLI کنه.(GTX 770 SLI فکر کنم تا 40 سال آینده هم جواب بده!:lol:)

AMiN_R
17-09-13, 16:07
بچه ها شما خیلی گلین :love:
پس میرم GTX 770 میگیرم Main هم همون Asus با CPU i7 4770k
خیلی کمکم کردین :1. (5):

mahdi1995
17-09-13, 16:19
بچه ها شما خیلی گلین :love:
پس میرم GTX 770 میگیرم Main هم همون Asus با CPU i7 4770k
خیلی کمکم کردین :1. (5):
خواهش می کنم ولی عجله نکن.من تو کار AMD نیستم و کارت هاشو خوب نمی شناسم شاید توی AMD گزینه های بهتری هم پیدا بشه.

STUXNET (Only the registered members can see the link) عزیز منظورتون از کارتی که اورکلاک روش به خوبی جواب بده چیه؟! میشه بیشتر توضیح بدین؟

Hessam II
17-09-13, 16:49
نه. از AMD چیز خوبی پیدا نمیشه! البته 7970 هست که کارت 770 بعضاً بهتر از این کارت هست در گیم.
770 بهترین هست!

Main هم همون Asus

اون مادربرد گیگا خیلی بهتر هست!!!
اگر بودجه تون 6 و 700 هست که پیشنهاد می کنم اسنایپر 5 (Only the registered members can see the link) بخرید که در گیم هیچ مادربردی به جز ZPower MSI قابل رقابت با این غول گیمینگ (Only the registered members can see the link) نیست!

mahdi1995
17-09-13, 17:35
نه. از AMD چیز خوبی پیدا نمیشه! البته 7970 هست که کارت 770 بعضاً بهتر از این کارت هست در گیم.
770 بهترین هست!

اون مادربرد گیگا خیلی بهتر هست!!!
اگر بودجه تون 6 و 700 هست که پیشنهاد می کنم اسنایپر 5 (Only the registered members can see the link) بخرید که در گیم هیچ مادربردی به جز ZPower MSI قابل رقابت با این غول گیمینگ (Only the registered members can see the link) نیست!

G1Sniper5 واقعا غوله!فقط بدیش اینه که گرونه.الآن قیمتش چنده؟

خطاب بهAMiN_R (Only the registered members can see the link):
اینو یادم رفت بگم که هر کارتی که انتخاب کردی حواست باشه که نسخه ای از اون کارت گرافیکو برداری که کولرش NonStock باشه.یعنی مثل اینا نباشه:
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N780D5-3GD-B (Only the registered members can see the link)
EVGA | Products | EVGA GeForce GTX 770 | 02G-P4-3770-KR (Only the registered members can see the link)
EVGA | Products | EVGA GeForce GTX 770 SC | 02G-P4-2771-KR (Only the registered members can see the link)
EVGA | Products | EVGA GeForce GTX 770 | 02G-P4-2770-KR (Only the registered members can see the link)
بلکه مثل اینا باشه:
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N770OC-2GD (Only the registered members can see the link)
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N770OC-4GD (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N770OC-4GD (rev. 2.0) (Only the registered members can see the link)
EVGA | Products | EVGA GeForce GTX 770 w/ ACX Cooler | 02G-P4-2773-KR (Only the registered members can see the link)
EVGA | Products | EVGA GeForce GTX 770 SC w/ ACX Cooler | 02G-P4-2774-KR (Only the registered members can see the link)
EVGA | Products | EVGA GeForce GTX 770 Dual SC | 02G-P4-2776-KR (Only the registered members can see the link)
EVGA | Products | EVGA GeForce GTX 770 4GB Dual SC w/ ACX Cooler | 04G-P4-3774-KR (Only the registered members can see the link)
EVGA | Products | EVGA GeForce GTX 770 4GB Dual w/ ACX Cooler | 04G-P4-3773-KR (Only the registered members can see the link)
EVGA | Products | EVGA GeForce GTX 770 4GB Dual FTW w/ ACX Cooler | 04G-P4-3776-KR (Only the registered members can see the link)
کولرهایی که توسط شرکت هایی مثل Gigabyte و ASUS و MSI و EVGA و غیره روی کارت ها قرار میگیرن از کولر Stock خود Nvidia بهتر هستن چون هم خنک کنندگی بهتری دارن هم سر و صدای کمتری.(البته این نسخه هایی که کولرشون NonStock هست یه کم گرون تر هستن ولی ارزششو دارن)
در ضمن اگه کارتی که میگیرین به صورت کارخونه ای اورکلاک هم شده باشه که چه بهتر(قیمتش بازم بیشتر میشه ولی قدرتش هم بیشتر میشه)

Hessam II
17-09-13, 17:57
G1Sniper5 واقعا غوله!فقط بدیش اینه که گرونه.الآن قیمتش چنده؟

1,750,000 تومان.

AMiN_R
17-09-13, 22:46
اقا مهدی گل ممنون بابت کمکت و همچنین آقا حسام عزیز
پس میگین پس انداز نکنم و مین G1.Sniper5 بگیرم ؟

Hessam II
17-09-13, 22:53
اقا مهدی گل ممنون بابت کمکت و همچنین آقا حسام عزیز
پس میگین پس انداز نکنم و مین G1.Sniper5 بگیرم ؟

اگر به صورت فوق العاده حرفه ای، قابلیت های گیمینگ براتون ملاک هست، بله.
در غیراینصورت نیازی نیست و همون UD5H رو بخرید.

AMiN_R
18-09-13, 11:50
راستی یه چیز دیگه حالا که دلرم مین Gigabyte میگیرم گرافیک هم Gigabyte GTX770 رو بگیرم یا مدل Asus
گیگابایت ها با هم جور تر در نمیان ؟

Hessam II
18-09-13, 11:52
راستی یه چیز دیگه حالا که دلرم مین Gigabyte میگیرم گرافیک هم Gigabyte GTX770 رو بگیرم یا مدل Asus
گیگابایت ها با هم جور تر در نمیان ؟

جور در میان! منتها از هر لحاظ مورد گیگا بهتره. هر دو یک برند بگیرید که کارایی بالاتری داشته باشن و ست کنید. ;)
البته شنیدم به علت نزدیک بودن طراحی مهندسی دو قطعه از یک برند، پیشنهاد میشه هم برند خریداری بشن تا نهایت سازگاری و خروجی بی نظیر رو ارائه بدن.
لیست رو در صفحه ی 1 براتون نوشتم.

AMiN_R
18-09-13, 12:25
ممنون از کمکت آقا حسام عزیز
اما به نظرت Case و Power مدل Green بهتر نیست چون خیلی زیاد تعریفشو شنیدم

Hessam II
18-09-13, 12:33
ممنون از کمکت آقا حسام عزیز
اما به نظرت Case و Power مدل Green بهتر نیست چون خیلی زیاد تعریفشو شنیدم

در برابر Enermax , Cooler Master برند گرین هیچی نیست!!! اینو یقیناً به شما میگم! دو برند بهترین دنیا هستن و گرین در برابرشون حرفی برای گفتن نخواهد داشت!

mahdi1995
26-09-13, 23:39
بیا! من میگم نباید زیادی خرج کنی چون در آینده کارت های قوی تر و ارزون تر میان! همینه دیگه هنوز هیچی نشده کارت Radeon R9 290X اومده که از GTX 780 ارزون تره و احتمالا قوی تر (هنوز بنچمارک های زیادی منشر نشده که بشه نظر قطعی داد که قوی تر از 780 هست یا در حد 780 ولی هرچی باشه دیگه پایین تر نیست!)
حالا شما بالاخره چی کار کردین؟ چی خریدین؟