سلام من مانیتورم فلت است وکیبورد و موس هم دارم البته سال 82خریدم می شود فقط کیس و داخل کیس را ارتقا داد اگر بخواهم بخرم چقدر در میاد مثلا برای استفاده ویرایشگر فیلم وعکس های خانوادگی همه بازی های قوی نصب شود واستفاده اینترنت ودانلودبرنامه های قوی البته حرفه ای نیستم ولی خوب طوری باشد که بتوانم خوب استفاده کنم وبه مشکل نخورم قیمت تقریبی را خودتان بگویید فکر کنید شما فزوشنده اید ومن مشتری وقیمتی را تعین کنید دستم بیاد ا کلا ی سیستم کامل با وکیبورد مانیتور و موس قیمت تقریبی چند در میاد؟
PRO-Ps3
07-07-13, 11:09
سلام من مانیتورم فلت است وکیبورد و موس هم دارم البته سال 82خریدم می شود فقط کیس و داخل کیس را ارتقا داد اگر بخواهم بخرم چقدر در میاد مثلا برای استفاده ویرایشگر فیلم وعکس های خانوادگی همه بازی های قوی نصب شود واستفاده اینترنت ودانلودبرنامه های قوی البته حرفه ای نیستم ولی خوب طوری باشد که بتوانم خوب استفاده کنم وبه مشکل نخورم قیمت تقریبی را خودتان بگویید فکر کنید شما فزوشنده اید ومن مشتری وقیمتی را تعین کنید دستم بیاد ا کلا ی سیستم کامل با وکیبورد مانیتور و موس قیمت تقریبی چند در میاد؟
سلام من به بقیه موارد وارد نیستم ولی در مورد اونیی که گفتین میخایین همه بازیا رو باهاش اجرا کنین حرف میزنم
منم دارم سیستممو ارتقا میدم اگه سیستمی در اون حد میخاین اقلا باید 3 ملیونی فقط واسه کیس بزاری کنار
اگه هم کیستون مال 82 هستش کلا بفروشین و یه جدیدشو بخرین راحترین چون اونو نمیشه تا این حد قوی کرد
شها009
07-07-13, 12:24
نه حالا سه ملیون حساب کنید بازی های معمولی بیشتر دوست دارم فتوا و ویرایشگر فیلم باشد همون عرف باشه 500 هست؟؟
PRO-Ps3
07-07-13, 12:35
نه حالا سه ملیون حساب کنید بازی های معمولی بیشتر دوست دارم فتوا و ویرایشگر فیلم باشد همون عرف باشه 500 هست؟؟
منظورتونو کامل متوجه نشدم بیشتر توضیح بدین
چی 500 هست؟
شها009
07-07-13, 12:56
نه حالا سه ملیون حساب کنید بازی های معمولی بیشتر دوست دارم فتوا و ویرایشگر فیلم باشد همون عرف باشه 500 هست؟؟من با موبایل می نویسم تایپپک را نمیبینم اگر غلط دارم ببخشید جلو عقب میره نمیت ونم غلطها مو درست کنم منظورم. 500 تایک. ملیون. تومن. کیس داخل کیس است. خسته شدم چرا این گوشی لمسی ها اینطوریه
PRO-Ps3
07-07-13, 13:06
من با موبایل می نویسم تایپپک را نمیبینم اگر غلط دارم ببخشید جلو عقب میره نمیت ونم غلطها مو درست کنم منظورم. 500 تایک. ملیون. تومن. کیس داخل کیس است. خسته شدم چرا این گوشی لمسی ها اینطوریه
من در مورد قیمت قطعات جر کارت گرافیک اطلاعی ندارم صبر کنید جوابتونو میدن
nima_hl
07-07-13, 16:13
من با موبایل می نویسم تایپپک را نمیبینم اگر غلط دارم ببخشید جلو عقب میره نمیت ونم غلطها مو درست کنم منظورم. 500 تایک. ملیون. تومن. کیس داخل کیس است. خسته شدم چرا این گوشی لمسی ها اینطوریه
a55 ~200
3670k amd ~300
case ~40
2*2 ram ~140
hdd500 ~190
power 330green ~110
dvd ~70
lاین قطعات حدود 1050 در میاد که بنظرم برای کار شما بد نیست