PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل قطع شدن صدا در مادربرد p8z77 v deluxe

shinooda
12-06-13, 15:15
دوستان همانطور که از عنوان تاپیک مشخص هستش مشکل صدا دارم . من بایوس کارت گرافیکم رو عوض کردم صدا ی مادربردم قطع شد حالا نمیدونم این 2 تا چه ربطی به هم دارند. خیلی از بچه های دیگرو دیدم که مادربردشون از همین مدل هستش و اونا هم مشکل قطعی صدا دارن. دوستان باید چیکار کنم ؟ همه چی آپدیت هستش. همه چی درست هستش ولی صدایی در کار نیست. اگه میشه راهنمایی کنید.

shinooda
13-06-13, 14:41
دوستان یعنی کسی نمیدونه این مشکل برای چی هستش.

STUXNET
15-06-13, 07:46
سلام
درايور مربوط به كارت گرافيك رو عوض كرديد ؟؟؟
درايور HDMI كارت گرافيك رو چطور ؟؟

nima_hl
16-06-13, 17:31
دوستان همانطور که از عنوان تاپیک مشخص هستش مشکل صدا دارم . من بایوس کارت گرافیکم رو عوض کردم صدا ی مادربردم قطع شد حالا نمیدونم این 2 تا چه ربطی به هم دارند. خیلی از بچه های دیگرو دیدم که مادربردشون از همین مدل هستش و اونا هم مشکل قطعی صدا دارن. دوستان باید چیکار کنم ؟ همه چی آپدیت هستش. همه چی درست هستش ولی صدایی در کار نیست. اگه میشه راهنمایی کنید.

معمولا موقع نصب درایور صدای روی hdmi سویچ میکنه که باید مجددا به روی اسپیکر تنظیم بشه

روی آیکون اسپیکر ( کنار ساعت ) کلیک بفرمائید

شکل بالای ولوم باید به حالت اسپیکر باشه . اگر شکل مانیتور یا spdif بود روی آیکون پائین کلید راست کرده و در قسمت playback devices روی speakers کلیک کرده و آن را set default کنید

shinooda
20-06-13, 06:26
بله همین کاری که شما گفتین رو انجام دادم ولی صدایی شنیده نمیشه بازم.

بذارین کل ماجرا رو تعزیف کنم.

بنده کارتم 5970 بود . بایوس کارت رو عوض کردم که کارت دیگه تصویر نمیداد فکر کنم همون موقع بود که صدا از کار افتاد. بعد من با یک کارت دیگه 8400 gs ویندوز رو بالا آوردم و بایوس 5970 رو به قبلش برشگردوندم کارت درست شد و تصویر میداد. ولی صدا درست نشد. ویندوز عوض کردم درست نشد. بایوس مادربرد رو عوض کردم و به آخرین مدل بایوس ارتقا دادم ولی فرقی نکرد. الان من دارم از کارت 295gtx استفاده میکنم و به کارت 5970 دیگه دسترسی ندارم.
یکی از دوستان در داخل p30world درست مشکل بنده رو دارن. کارت ایشون 7950 بود بایوس کارتشون رو عوض کردن صدای مادربردشون مثل بنده قطع شده. مدل مادربردشون هم سری p8z77 بود ولی نمیدونم مثل من خش خش میکنه یا نه.
این صدا خش خش هنگام لود ویندوز اونجایی که آرم مایکروسافت میاد شروع میشه. یعنی عملا هنوز وارد ویندوز نشده شروع میشه صدای برفکی بودن. عملا من باید ولوم هدست رو تا آخرش بالا ببرم تا این صدا شنیده بشه. درایو کارت صدا رو هم چند بار نصب کردم ولی فرقی نکرد. یعنی همه راه ها رو رفتم ولی بی تاثیر بوده.
مشخصات فعلی سیستم من :
cpu : intel 3570k
ram : 8gb ddr3 1600
main : p8z77-v deluxe
power : green 685
vga : 295gtx
گرافیک قبلیم : amd 5970

.D3VIL.
20-06-13, 22:11
سلام.
خارج از این قضیه ، من تا الان 90% مادربرد های Z77 که باهاشون کار کردم از هر برندی ، کارت صداشون مشکل داشته !
شما یک کاری کن ، با استفاده از کانکتور های پنل جلوی کیس ، سعی کنید اسپیکر رو پنل جلو وصل کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه...

shinooda
22-06-13, 08:19
سلام.
خارج از این قضیه ، من تا الان 90% مادربرد های Z77 که باهاشون کار کردم از هر برندی ، کارت صداشون مشکل داشته !
شما یک کاری کن ، با استفاده از کانکتور های پنل جلوی کیس ، سعی کنید اسپیکر رو پنل جلو وصل کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه...

امتحان کردم قبلا ولی همون صدایی خش خشی که از کارت صدای مادربرد میاد بیرون از همین هم همون صدا میاد. دیگه نا امید شدم :(

.D3VIL.
22-06-13, 23:57
شما وارد تنظیمات صدا از طریق ویندوز بشید و Line In رو Disable کنید ، شاید درست بشه.