PDA

مشاهده نسخه کامل : Cori3 3220 کار من رو راه میندازه؟

saranipedram
02-06-13, 20:20
سلام دوستان.سی پی یو Cori3 3220 کار بنده رو راه میندازه؟کاری که انجام میدم:بازی در حد معمولی(گرافیکم 4670 هست پس بازیهای در همین حد و با تنظیمات معمولی رو به پایین)با پریمیر کار میکنم(فیلم فول اچ دی تا دحاکثر 5 گیگ حجم رو ادیت میکنم البته نه به صورت حرفه ای بیشتر واسه تفریح و یادگیری)افتر افکت هم کار میکنم(در حد متوسط رو به پایین چون تازه دارم یاد میگیرم).در ضمن میخوام بعدا اگر تعویض کردم گرافیک رو تو بازی ها به مشکل نخورم.ممنون

nima_hl
02-06-13, 21:06
سلام دوستان.سی پی یو Cori3 3220 کار بنده رو راه میندازه؟کاری که انجام میدم:بازی در حد معمولی(گرافیکم 4670 هست پس بازیهای در همین حد و با تنظیمات معمولی رو به پایین)با پریمیر کار میکنم(فیلم فول اچ دی تا دحاکثر 5 گیگ حجم رو ادیت میکنم البته نه به صورت حرفه ای بیشتر واسه تفریح و یادگیری)افتر افکت هم کار میکنم(در حد متوسط رو به پایین چون تازه دارم یاد میگیرم).در ضمن میخوام بعدا اگر تعویض کردم گرافیک رو تو بازی ها به مشکل نخورم.ممنون

سلام

بله عزیز این پردازنده برای کارهائی که نوشتید خوبه

البته اگر بودجتون اجازه میده بهتره سری i5 تهیه بفرمائید ( فکر کنم چشم بسته غیب گفتم :lol: )

saranipedram
02-06-13, 22:18
متاسفانه اون قدر هزینه ندارم.کم ترینش حدود 650 هست

momo000000
03-06-13, 03:03
کسی میدونه این چی هست ؟؟
8723

nima_hl
03-06-13, 09:12
کسی میدونه این چی هست ؟؟
8723

تا اونجائی که میدونم این آپشن به پردازنده هائی اشاره میکنه که قابلیت لحیم شدن روی بردها را داشته باشه

مثلا شما یک تولید کننده نوت بوک هستید میتونید مدل قابل لحیم این پردازنده را از اینتل خریداری کنید و آن را بر روی بردهای خود نصب کنید