PDA

مشاهده نسخه کامل : پیش فروش تعدادی EK-VGA Supreme HF HD7970 Cu Adapter

kdo
15-05-13, 20:36
سلام دوستان تعدادی از این تبدیل قرار هست اخر خرداد به دستم برسه تبدیل برای کارت های 7000 هست که gpu فریم دارند درون اون قرار میگیره به این صورت:
Only the registered members can see the link

لینک سایت سازنده:

کارت های قابل پشتیبانی هم همه در لینک در قسمت check compatibility وجود دارند
همه پلمپ هستند
قیمت هم دونه ای 35 تومن که فکر میکنم مفت باشه
دوستانی که میخواهند لطفا اعلام کنند که مشخص بشه چند تا باید بگم بیارن به احتمال زیاد هم حداکثر 10 تا بشه اورد

nima_hl
16-05-13, 07:46
برای دوستانی که نمیدونند این قطعه چیه با اجازه صاحب تاپیک یکم توضیح میدم

در گرافیک کارتهای سری 69 یک مشکل شایع این بود که اگر هیت سینک گرافیک کارت بزرگ میبود ( مثل asus direct cuii ) و موقع جا زدن شخص به هیت سینک فشار میاورد به دلیل فشار روی gpu به راحتی gpu از روی مدار جدا میشد و کارت خراب میشد

در سری 79 برای رفع شدن این مشکل یک فریم فلزی دور gpu زدند که gpu نیم میلیمتر پائینتر قرار بگیره و در صورت فشار روی هیت سینک مشکلی برای مدار پیش نیاد

حالا اگر روی این سری بخواهید از خنک کننده غیر رفرنس ( مانند واتر بلاک ) استفاده کنید بلاک به خاطر بالاتر بودن فریم بر روی gpu متصل نمیشه

این قطعه یک تکه مس نیم میلیمتریه که دو طرفش خمیر میخوره تا ارتباط بین gpu و هیت سینک (غیر رفرنس) را برقرار کنه

kdo
16-05-13, 09:44
ممنون بابت توضیح بسیار خوبتون

kdo
17-05-13, 19:28
وقعا کسی نیاز نداره؟!سفارش مدت محدود هست پایان زمانش رو اعلام میکنم

nima_hl
17-05-13, 20:10
وقعا کسی نیاز نداره؟!سفارش مدت محدود هست پایان زمانش رو اعلام میکنم

دوست عزیز به دلیل بالا بودن قیمت این سری کارتها هم تعداد بسیار محدودی از آن در بازار فروخته شده و هم خریدار به دلیل ابطال گارانتی به ندرت اقدام به تعویض هیت سینک فابریک میکنه

kdo
18-05-13, 22:40
بله درست میفرمایید ولی هنوز کسانی هستند که باز میکنند و ریسکش را میپزیرند و قرار هم نیست گارانتی همه چیز را متوجه شود
و این تبدیل تقریبا همه ی کارت های فریم دار را ساپورت میکند