سلام
درمورد پردازنده های Ivy Bridge شنیدم که بیشتر از Sandy Bridge داغ میشن که به دلیل استفاده از خمیر سیلیکون نامرغوب توسط اینتل هست.
میخواستم بدونم این مشکل برای تمام سری Ivy Bridge هست یا اینکه فقط پردازنده های قوی تر i5 و i7 اینطور هستن؟
-----
پردازنده Pentium G2020 رو چقدر میشه اورکلاک کرد؟ به غیر از مشکل دما عامل دیگه ای هم محدودیت ایجاد میکنه؟ مثلا میشه 2.9Ghz رو تا 3.5Ghz اور کرد؟
مادربرد خاصی برای اورکلاک کردن نیاز هست؟ فکر میکنم یک مادربرد 150 تومانی هم بتونه Base Clock رو تغییر بده اینطور نیست؟
من یک مادربرد با چیپ ست سری 7 در حد 350-400 تومن رو درنظر دارم. مشکلی با اورکلاک نداره؟
ganboo
07-05-13, 20:20
دوست گلم کلا این سی پی یویی که شما داری رو نمیشه اورکلاک کرد به دلیل اینکه پردازنه از طرف شرکت سازنده اینتل قفل شده و اور نمیشه
بریم سراغ دما:در یکسری مورد محدود سری اول این مشکل وجود داشت که دیگه چنین مشکلی جدیدا گذارش نشده تا بشه بهش استناد کرد...
و سوالی هم کرده بودید در مورد دمای CPU ها با معماری
Ivy Bridge:باید بگم در این نوع معماری نوع ترانزیستور ها کوچیکتر شدند و از تکنولوژی 22 نانومتری استفاده میکنند و کوچکتر بودن ترانزیستور ها به معنای دمای کمتر هست حالا چه I5 یا I7...
در مورد مادربورد هم باید بگم مادربورد های سری P یا X یا Z میتونند نیاز شمارو برطرف کنند
در کل برای اورکلاک پردازنده های سری K رو به شما پیشنهاد میکنم
میتونید منتظر جواب بقیه ی دوستان هم باشید..
بازم اگه مشکلی بود در خدمتم..
:give_rose:
nice_2000
07-05-13, 21:29
ممنون از پاسختون Only the registered members can see the link
بله قفل شده اما توی بنچ مارک هایی که از این پردازنده و یک سری پردازنده های دیگه گرفته شده بود نوشته بود که در این تست، پردازنده G2020 به 3.0Ghz اورکلاک شده! چطور اورکلاکش کردن؟ :1.:
خودم هم یک مدل پردازنده قدیمی دارم که قفله اما از 3.2 به 4.4 اورش کردم.
-----
چیپ ست B75 چطور هست؟ سری Z قابلیت خاصی دارن؟
ganboo
07-05-13, 21:44
ببینید دوست من هر cpu میتونیپه تا 15 درصد اور بشه ولی از از یه حدی که بره دیگه ثاپورت نمیکنه و سیستم بالا نمیاد...
در مورد cpu مذکور هم اگه بری تو سایت اینتل میبینی که فرکانس cpu 2.9 هست و طبق قانونی که گفتم 100 مگ اورش کردند...
در مورد پردازنده ی قدیمی هم باید بگم من خودم سی پی یو پنتیوم 4 داشتم(doua core) و راحت تا 5 اورش میکردم
اون موقع فکر کنم این cpu به اندازه ی i7 شاخ بوده...
در مورد مادربورد هم باید بگم سری b میتونی اور کنی ولی خیلی محدودیت داری و یکیش رم هست که با بالاتر بردن فرکانس cpu اونم اور میشه ولی این مشکل در سری z حل شده و شما میتونید مستقل از رم یه اورکلاک cpu مشغول باشید..که همین محدودیت ها تا سری z68 کم و کمتر میشن تا به سری z77 هیچگون مشکل و محدودیتی ندارید..