من دو پردازنده ی i7 3770k و هینطور i5 3570k موجود دارم و می خواهم از این پردازنده ها روی دو سرور استفاده کنم
روی هر دو سرور هم 32 گیگ رم قرار هست گذاشته بشه . خواستم بدونم به نظر شما چه مادربوردی برای این کار مناسب هست ؟
لود پیش بینی شده برای سرور ها هم همیشه بالا هست
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید
تشکر از شما
nima_hl
07-05-13, 01:43
سلام
لطفا میزان بودجه مورد نظرتون را بفرمائید
آیا سیستمها آورکلاک خواهند شد؟
wiunix
07-05-13, 08:28
سلام
ممنون از پاسخ شما
من قصد اورکلاک پردازنده ها را نداشتم . اما حالا که فرمودید , با توجه به فشاری که دائما روی سرور ها خواهد بود و همینطور ما چون از کیس های دو یونیته استفاده می کنیم و فضا برای کولینگ مناسب محدود هست . از فن های اورجینال استفاده می کنیم
با توجه به این موارد اورکلاک این پردازنده ها از نظر حرارت مشکل ساز نخواهد شد ؟ اگر نه , در حد ا گیگاهرتز کلاک کنیم به نظرتون مناسب است ؟
رم هایی هم که برای این سرور ها موجود داریم چهار جفت Corsair XMS3 Dual Channel 16GB bus 1600 هست
در مورد هزینه هم مشکلی نیست . فقط شما اگر ممکن هست دو حالت در نظر بگیرید . اول بدون اورکلاک و دوم با اورکلاک . در هر حالت به نظر شما چه بردی مناسب است ؟
ممنون از لطفتون
nima_hl
07-05-13, 10:58
سلام
ممنون از پاسخ شما
من قصد اورکلاک پردازنده ها را نداشتم . اما حالا که فرمودید , با توجه به فشاری که دائما روی سرور ها خواهد بود و همینطور ما چون از کیس های دو یونیته استفاده می کنیم و فضا برای کولینگ مناسب محدود هست . از فن های اورجینال استفاده می کنیم
با توجه به این موارد اورکلاک این پردازنده ها از نظر حرارت مشکل ساز نخواهد شد ؟ اگر نه , در حد ا گیگاهرتز کلاک کنیم به نظرتون مناسب است ؟
رم هایی هم که برای این سرور ها موجود داریم چهار جفت Corsair XMS3 Dual Channel 16GB bus 1600 هست
در مورد هزینه هم مشکلی نیست . فقط شما اگر ممکن هست دو حالت در نظر بگیرید . اول بدون اورکلاک و دوم با اورکلاک . در هر حالت به نظر شما چه بردی مناسب است ؟
ممنون از لطفتون
سلام
پردازنده های مورد نظر شما در حالت دیفالت هم مشکل دما دارند ( دمای باائی دارند )
یکی از خوش قیمت ترین مادربردها که برای کاربری شما مناسب باشد asrock z77 pro3 (Only the registered members can see the link) به قیمت حدود 340 هزار تومان میباشد
با توجه به مصرف پائین این سری پردازنده و کاربریتون بنظر من شما به مادربرد با مدار تغذیه قویتر نیاز ندارید و هیت سینک این بخش با فن استوک پردازنده کاملا خنک خواهد بود
wiunix
07-05-13, 19:22
سلام
خیلی ممنون بابت پاسختون
مشخصات بردی که معرفی کردید دیدم . اما فقط به یک مشکلی برخوردم . پاورهایی که ما برای این سرور ها موجود داریم فقط یک خروجی برق 4 پین برای تغذیه پردازنده دارند و بردی که شما معرفی کردید دو عدد برق 4 پین نیاز دارد
این باعث ایجاد مشکل نمی شود ؟
ضمنا من این پردازنده ها رو قبلا روی برد های GIGABYTE Z77-XUP4 و GIGABYTE Z77-XUP5 برای سیستم های شخصی خودمون استفاده می کردم .
آیا امکان فروش این برد ها هست ؟ چون به نظرم برای استفاده روی این سرور ها خیلی زیادی هست ؟