PDA

مشاهده نسخه کامل : فروش 3570k و GTX 560

Moein
04-02-13, 14:47
با سلام خدمت دوستان عزیز

دو عدد قطعه برای فروش موجود هست اولی سی پی یو 3570K هست که نزدیک به یک ماه کارکرد اون هست و دومی GTX 560 هست که اون باید نزدیک به یک سال کارکرد داشته باشه قطعات فوق در سلامت کامل هستند بنده این قطعات رو در ازای یک قطعه دیگه تحویل گرفتم پس اورکلاک و غیره نشده اند اگر هم شده باشند بنده اطلاعی ندارم

دو قطعه با هم فروخته میشه یا اینکه برای هر دو در ان واحد مشتری پیدا شده باشه

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

قیمت پایه برای کارت گرافیک 500 و قیمت فروش فوری 550

قیمت پایه برای سی پی یو 700 و قیمت فروش فوری 770

در صورتی هم فردی دو قطعه رو با هم بخواد 1290

دوستان مزایده تا پایان جمعه شب هست بنده به دلیل عمل کردن چشم ها نمی تونم تا چند روز تاپیک رو چک کنم و سعی می کنم در اسرع وقت به دوستان پاسخ گو باشم

دوستان لطف کنند تمام پیشنهاداتشون رو تاپیک ذکر کنند

maysamsina
04-02-13, 17:13
سلام دوست عزیز گرافیک
2 گیگه یا 1 گیگ ؟ لطف کنید مشخصات اصلیشو بزارید + گارانتیش چی اه چند ساله

سی پیو کدوم مدله = Intel HD Graphics 4000 یا Intel HD Graphics 2500

Moein
04-02-13, 21:37
سلام دوست عزیز گرافیک
2 گیگه یا 1 گیگ ؟ لطف کنید مشخصات اصلیشو بزارید + گارانتیش چی اه چند ساله

سی پیو کدوم مدله = Intel HD Graphics 4000 یا Intel HD Graphics 2500

دوست عزیز تمامی مشخصات در عکس ها موجود هست کافی هست عکس ها رو باز کنید و ببینید باز با این حال

کارت 1 GB هست و گارانتی ویستا شروع اون 14.09.2011 بوده به مدت 3 سال : لینک (Only the registered members can see the link)

سی پی یو هم 3570k تنها مدل 4000 داره بنده جایی ندیدم که 2500 داشته باشه این هم لینک (Only the registered members can see the link)مشخصات سی پی یو

maysamsina
05-02-13, 13:35
داداش من هردور 950 تومن بر میدارم

Moein
08-02-13, 14:04
با سلام خدمت دوستان عزیز

دو عدد قطعه برای فروش موجود هست اولی سی پی یو 3570K هست که نزدیک به یک ماه کارکرد اون هست و دومی GTX 560 هست که اون باید نزدیک به یک سال کارکرد داشته باشه قطعات فوق در سلامت کامل هستند بنده این قطعات رو در ازای یک قطعه دیگه تحویل گرفتم پس اورکلاک و غیره نشده اند اگر هم شده باشند بنده اطلاعی ندارم

دو قطعه با هم فروخته میشه یا اینکه برای هر دو در ان واحد مشتری پیدا شده باشه

قیمت پایه برای کارت گرافیک 480 و قیمت فروش فوری 520

قیمت پایه برای سی پی یو 700 و قیمت فروش فوری 770

در صورتی هم فردی دو قطعه رو با هم بخواد 1290

دوستان مزایده تا پایان جمعه شب هست بنده به دلیل عمل کردن چشم ها نمی تونم تا چند روز تاپیک رو چک کنم و سعی می کنم در اسرع وقت به دوستان پاسخ گو باشم

دوستان لطف کنند تمام پیشنهاداتشون رو تاپیک ذکر کنند

با سلام

دوستان سی پی یو فروش رفت

قیمت گرافیک کاهش پیدا کرد

maysamsina
08-02-13, 22:23
داداش 450 تومن برای من .

teoman_iran
12-02-13, 18:01
460 خریدارم با تشکر

Moein
12-02-13, 20:32