PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید یه سیستم خوب

hadikm.sh
08-10-12, 17:17
سلام
مي خواستم يه کامپيوتر جديد بخرم و قيمتشم زياد بالاي يک ميليون نره(نهايت يک ودويست تايک و سيصد
کارايي که من با کامپيوتر انجام ميدم بيشتر کاراي روزمره و اداري البته گاهي وقتا فيلم هم ميکس ميکنم يا يه بازيه جذاب باشه اونم بازي ميکنم ولي ميخوام سيستمي که ميخرم طوري باشه که يکي دو سال ديگه هم هنوز بتونم روش حساب بکنم.
يه سيستم با خوندن مقاله ها و تجربه ي شخصيم نوشتم که حدود قيمتش رو الان نميدونم و نميدونم الانم اين قطعات هنوز تو بازار هستند يانه،اگه هستند لطفا قيمتش رو بگيد واگه بهترش هست(نسبت به قيمت و کارايي) اونو بهم معرفي کنيد اگه هم ديگه تو بازار نيست خوب خودتون زحمت معرفيه يه مدل خوب رو بهم بکشيد.لطفا يه مانيتور خوب رو هم بهم معرفي کنيد.
ممنون
mainbord:z68/H67( مارک ومدلش به عهده ي خودتون،اگه لازمه چيپستشو تغيير بديد خوب بديد)
CPU:intel,core i3 2105(ميخواستم core i5 2500بگيرم که يهو گرون شد)
VGA:radeon HD5670(البته اگه تفاوت قيمتش با6670کم باشه 6670بگيرم)
RAM:patriot 2x2GB(البته ميخواستم 8گيگ بشه ولي قيمتش بالا ميره اگه ميدونيد بعدا مشکل درست ميکنه همون 8بگيرم)
DVDRW:HP1270i
power:green gp530/500w
(500 فکر کنم بس باشه يا بايد بيشتر بگيرم؟)
mouse&keboard:genius
hard:seagate 500GB/1T(اگه مدل خوبي از اين مارک ميشناسيد لطفا معرفي کنيد)
ببخشيد يکم طولاني شد ولي سوالام رو همه نوشتم که هي نخوام سوال کنم مانيتور هم که خودتون زحمتش رو ميکشيد.
ممنون.

Blue Rose
08-10-12, 17:51
سلام
مي خواستم يه کامپيوتر جديد بخرم و قيمتشم زياد بالاي يک ميليون نره(نهايت يک ودويست تايک و سيصد
کارايي که من با کامپيوتر انجام ميدم بيشتر کاراي روزمره و اداري البته گاهي وقتا فيلم هم ميکس ميکنم يا يه بازيه جذاب باشه اونم بازي ميکنم ولي ميخوام سيستمي که ميخرم طوري باشه که يکي دو سال ديگه هم هنوز بتونم روش حساب بکنم.
يه سيستم با خوندن مقاله ها و تجربه ي شخصيم نوشتم که حدود قيمتش رو الان نميدونم و نميدونم الانم اين قطعات هنوز تو بازار هستند يانه،اگه هستند لطفا قيمتش رو بگيد واگه بهترش هست(نسبت به قيمت و کارايي) اونو بهم معرفي کنيد اگه هم ديگه تو بازار نيست خوب خودتون زحمت معرفيه يه مدل خوب رو بهم بکشيد.لطفا يه مانيتور خوب رو هم بهم معرفي کنيد.
ممنون
mainbord:z68/H67( مارک ومدلش به عهده ي خودتون،اگه لازمه چيپستشو تغيير بديد خوب بديد)
RAM:patriot 2x2GB(البته ميخواستم 8گيگ بشه ولي قيمتش بالا ميره اگه ميدونيد بعدا مشکل درست ميکنه همون 8بگيرم)
ببخشيد يکم طولاني شد ولي سوالام رو همه نوشتم که هي نخوام سوال کنم مانيتور هم که خودتون زحمتش رو ميکشيد.
ممنون.

ASUS P8B75-M LE
INTEL CORE I3 2120
CORSAIR XMS3 4GB 1600 2X2GB
SEAGATE 7200.12 500GB
SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5
GREEN GP535A
GREEN MAGNUM OR BLACK 2
SAMSUNG S19A310N
تا به اینجا نزدیک 1500 شد(البته شاید فردا بشه 1600 خدا عالمه!!!)اگر مایل به کاهش هزینه هستید،می توانید به جای کارت گرافیک پیشنهادی مدل مورد نظر خود را تهیه کنید.
موفق باشید

nima_hl
08-10-12, 18:38
سلام
ممنون
ممنون.

متاسفانه با بالا رفتن قیمت دلار قیمت قطعات کامپیوتر هم وحشتناک بالا رفته

شما تا چند ماه پیش نمیوانستید با 400 هزار تومان یک سیستم خوب تهیه کنید و الان با 3 برابر شدن قیمت دلار با 1.2 نمیتوانید سیستم خوب تهیه کنید

قیمت پردازنده 2120 امروز حدود 380 تومان بوده یک مونیتور 20 اینچ هم حدود 420 هزار تومان قیمت دارد این دو قلم 800 هزار تومان از بودجه شما را خورد حالا با 400 تومن واقعا نمیدانم چه پیشنهادی برای سایر قطعات باید به شما بدهم

پردازنده ضعیف تر از این هم برای کار شما خیلی ضعیف خواهد بود

به هر ترتیب پیشنهاد میکنم یا بودجه را افزایش دهید یا بعضی از قطعات را به صورت دست دوم تهیه کنید تا بتوانید یک سیستم مینیمم که بدک نباشه جمع کنید

nima_hl
08-10-12, 18:40
ASUS P8B75-M LE
INTEL CORE I3 2120
CORSAIR XMS3 4GB 1600 2X2GB
SEAGATE 7200.12 500GB
SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5
GREEN GP535A
GREEN MAGNUM OR BLACK 2
SAMSUNG S19A310N
تا به اینجا نزدیک 1500 شد(البته شاید فردا بشه 1600 خدا عالمه!!!)اگر مایل به کاهش هزینه هستید،می توانید به جای کارت گرافیک پیشنهادی مدل مورد نظر خود را تهیه کنید.
موفق باشید

عزیز این لیست با کیبرد و ماوس و ... حدود 2 تومن امروز برای دوستمون در میاد

hadikm.sh
08-10-12, 19:12
سلامخیلی ممنون از راهنماییتون.نمیدونم چی بگم بنظرتون بهتره صبر کنم شاید ارزون بشه یا برم بخرم.اگه میشه یه سیستم جایگزین با قیمت پایینترم بهم بگید که اگه نتونستم سیستم پیشنهادی دوستمونو بگیرم حداقل یه جایگزین داشته بشم چون افزایش بوجه واسم سخته.ممنون این چیزی که خودم نوشتم دو سه هفته قبل 1200نهایت 1300میشد واقعا شاخ درآوردم وقتی دوستمون گفت میشه 2میلیون.بازم ازهمتون تشکر میکنم.

nima_hl
08-10-12, 19:31
سلامخیلی ممنون از راهنماییتون.نمیدونم چی بگم بنظرتون بهتره صبر کنم شاید ارزون بشه یا برم بخرم.اگه میشه یه سیستم جایگزین با قیمت پایینترم بهم بگید که اگه نتونستم سیستم پیشنهادی دوستمونو بگیرم حداقل یه جایگزین داشته بشم چون افزایش بوجه واسم سخته.ممنون این چیزی که خودم نوشتم دو سه هفته قبل 1200نهایت 1300میشد واقعا شاخ درآوردم وقتی دوستمون گفت میشه 2میلیون.بازم ازهمتون تشکر میکنم.

وقتی یک قلم پاورش شده حدود 175 و یک کیسیش شده حدود 120 تومن خودتون حساب بقیه قطعات را بکنید

در مورد صبر کردن یا خرید فوری نظری ندارم چون نمیتونم تحلیلی روی وضعیت آینده داشته باشم

متاسفانه با این نوسانات قیمت هیچی نمیتونم پیشنهاد بدم چون یا آن قطعات را نمیتوانید در بازار پیدا کنید یا قیمت متفاوت است

مثلا پردازنده 631 و پلتفرم fm1 بنظرم برای کار شما خیلی خوبه ولی دیروز با زور و ضرب یک پردازنده به قیمت 280 تومن تونستم بخرم

مادربردهای 120-30 تومنی a75 الان حدود 160 شده

اینها مال امروزه فردا ممکنه هیچ کدوم در بازار نباشه یا قیمت چیز دیگه ای باشه

Blue Rose
08-10-12, 19:31
عزیز این لیست با کیبرد و ماوس و ... حدود 2 تومن امروز برای دوستمون در میاد

این لیست دو هفته پیش 1500 بود که....:1. (38):

hadikm.sh
27-10-12, 15:07
سلام
یه مشکل برام پیش آمد نتونستم بگیرم.الان که رفتم همه ی مدل هایی که نوشتینو ندارن و یه چیزی بهم پیشنهاد دادن.میخوام ببینم که تفاوتشون چقدره و این مین بوردا ویا کارت گرافیکایی که بهم پیشنهاد دادن چقدر از نظر بازده ای با هم فرق می کنند.
تو یکی از مغازه ها هم میگفت که cpuهای اینتل خیلی با mainboardهای asusجواب نمیده cpuاینتل با مین گیگابایت خوبه و cpuهای amdبا مین asusخوب مچ میشه.در کل حرفش این بود که تو کارای عادی تفاوتی نداره ولی تو کارای میکس و گرافیکی این حالت بهتره.بنده خدا خودشم نمایندگی asus بود.اگه میشه درباره ی اینم بهم توضیح بدید ممنون.

Mainboard:P8B75-V ASUS MB
Cpu:INTEL CORE I3 2120
VGA: HD7750 1GB DDR5 SAPPHIRE HD7750 1GB DDR5 SAPPHIRE
RAM:kingeston 4GB 1600 HYPERX KHX1600C9D3B1
POWER:R8 acble 500
hard:1t seagate
DVDRW:hp 1260
این شبیه ترین چیزی بود به سیستمی که دوستمون پیشنهاد داد.یه سیستم با cpu،ای ام دی بهم پیشنهاد دادن گفتن که این cpuبا این که هم قیمت core i3 2120 اینتل هست ولی از اون خیلی بهتره و 6 هسته ای هم هست وL3ش هم 14مگابایته.
اگه میشه یه نظرم رو این بدید که amd بگیرم یا اینتل.چون همیشه هر جا که من میخوندم میگفتن cpu های اینتل هم با دوام ترن هم بازده بهتری دارن هم طول عمر بیشتری.حالا اگه بازده و دوام amd طبق گفته ی فروشنده بیشتر باشه،اینطور نباشه 1سال دیگه بسوزه.ممنون میشم یه راهنماییم در این رابطه بهم بکنید.
Mainboard:asus f1 a75m/v
cpu:px6100 6core i3.3 14 mg(مدلشو درست نتونستم بخونم یه خورده بد خط نوشته ولی فکر کنم همین باشه)
hard:western DG 64 1T(میگفت که تکنولوژی وسترن از سیگیت جدید تره و سرعت هاردهای سیگیت بیشتره.یه توضیح هم در این باره بهم بدید)
VGA:hd5450 2gb 128 bit
RAM:4 gb kingeston
ببخشید بازم طولانی شد ولی خیلی عجله دارم چون امشب میخام بخرم،اگه لطف کنید سریع راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.:love::love:

hadikm.sh
27-10-12, 15:12
ببخشید یادم رفت بگم اگه اگه چیز جدیدی آمده که از اینا بهتره تو همین رنج قیمت هم بگید چون قیمتا بالا رفت بابدبختی بودجه رو به 2100 رسوندم..بازم ممنون.

hadikm.sh
27-10-12, 16:36
سلام
من تحقیق کردم core i3 بهتر از fx 6100هست.کارت گرافیکه هم خوب نیس(5450)
اگه میشه لطفا درباره ی سیستم اولی یه نظر بدید همین امشب میخامم برم بخرم خیلی فوریه ممنون.

mehrdad_ab
27-10-12, 16:44
سلام
من تحقیق کردم core i3 بهتر از fx 6100هست.کارت گرافیکه هم خوب نیس(5450)
اگه میشه لطفا درباره ی سیستم اولی یه نظر بدید همین امشب میخامم برم بخرم خیلی فوریه ممنون.
سلام
اینکه اینتل با چه مین بردی و AMD با چه مینبردی بهتر مچ میشه ، کاملاً رد میشه . این یک حربه بازاریه
سیستم اینتلی لیست کردین پیشنهاد میشه ، یعنی این :

متاسفانه از قیمت ها خبر ندارم ، اما این سیستم ، سیستم بدی نیست .
راجب AMD هم بهتره از فکرش بیاین بیرون.

hadikm.sh
27-10-12, 17:02
سلام بیشتر میخواستم تفاوت کارت گرافیکه hd6770 با hd7750بدونم و تفاوت مینبورد P8B75-M LE با مینبورد P8B75-V که از نظر بازده.اگه لطف کنید بگید چه تفاوتهایی داره ممنون میشم.

mehrdad_ab
27-10-12, 18:05
سلام بیشتر میخواستم تفاوت کارت گرافیکه hd6770 با hd7750بدونم و تفاوت مینبورد P8B75-M LE با مینبورد P8B75-V که از نظر بازده.اگه لطف کنید بگید چه تفاوتهایی داره ممنون میشم.
تفاوت این دو کارت : Only the registered members can see the link
هر دو مادربرد چیپست یکسانی دارند ،تعداد اسلات PCI-EX یکسان / اما در مدل le تعداد اسلات رم دو عدد هست اما در v چهار عدد،تغذیه پردازنده 4 پین و در مدل v هشت پین هست و اسلات pci-ex 1.0 هم به کل در مدل le حذف شده

nima_hl
27-10-12, 23:23
سلام
یه مشکل برام پیش آمد نتونستم بگیرم.الان که رفتم همه ی مدل هایی که نوشتینو ندارن و یه چیزی بهم پیشنهاد دادن.میخوام ببینم که تفاوتشون چقدره و این مین بوردا ویا کارت گرافیکایی که بهم پیشنهاد دادن چقدر از نظر بازده ای با هم فرق می کنند.
تو یکی از مغازه ها هم میگفت که cpuهای اینتل خیلی با mainboardهای asusجواب نمیده cpuاینتل با مین گیگابایت خوبه و cpuهای amdبا مین asusخوب مچ میشه.در کل حرفش این بود که تو کارای عادی تفاوتی نداره ولی تو کارای میکس و گرافیکی این حالت بهتره.بنده خدا خودشم نمایندگی asus بود.اگه میشه درباره ی اینم بهم توضیح بدید ممنون.

این شبیه ترین چیزی بود به سیستمی که دوستمون پیشنهاد داد.یه سیستم با cpu،ای ام دی بهم پیشنهاد دادن گفتن که این cpuبا این که هم قیمت core i3 2120 اینتل هست ولی از اون خیلی بهتره و 6 هسته ای هم هست وL3ش هم 14مگابایته.
اگه میشه یه نظرم رو این بدید که amd بگیرم یا اینتل.چون همیشه هر جا که من میخوندم میگفتن cpu های اینتل هم با دوام ترن هم بازده بهتری دارن هم طول عمر بیشتری.حالا اگه بازده و دوام amd طبق گفته ی فروشنده بیشتر باشه،اینطور نباشه 1سال دیگه بسوزه.ممنون میشم یه راهنماییم در این رابطه بهم بکنید.
Mainboard:asus f1 a75m/v
cpu:px6100 6core i3.3 14 mg(مدلشو درست نتونستم بخونم یه خورده بد خط نوشته ولی فکر کنم همین باشه)
hard:western DG 64 1T(میگفت که تکنولوژی وسترن از سیگیت جدید تره و سرعت هاردهای سیگیت بیشتره.یه توضیح هم در این باره بهم بدید)
VGA:hd5450 2gb 128 bit
RAM:4 gb kingeston
ببخشید بازم طولانی شد ولی خیلی عجله دارم چون امشب میخام بخرم،اگه لطف کنید سریع راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.:love::love:

اگر بتونی پردازنده i5 تهیه کنی خیلی بهتر از i3 برای کارت جواب میده

چون مادربردت امکان آورکلاک نداره سری معمولی بگیر که حدود 500-600 در میاد

الان 2120 حدود 400 تومنه که بنظرم ارزش خرید نداره

پردازنده 6100 هم روی مادربرد a75 اصلا نصب نمیشه

گرافیک هم سعی کن nvidia بگیری

فلان پردازنده روی فلان برند کار میکنه یا نمیکنه هم حرف بازاریه

mohsen00007
19-11-12, 15:00
سلام خدمت همه میخواستم یه سیستم(فقط کیس) بردارم تاسقف1تومن که برای بازی هم نسبتا مناسب باشه
ممنون میشم جوابمو بدید