سلام دوستان من سیستم لپ تاپم 6 گیگ رم داره و از سی پیو 8 هسته ای استفاده می کنه ... الان چند مدته که احساس می کنم کند شده ... حتی وقتی می خواد آهنگی رو بالا بیاره 1 لحظه صبر می کنه بعد مثل سیستم های پنتیوم رفتار می کنه ...
حتی زمانی که پروسس رو از Task manager می گیرم هر 8 تا سی پیو داره کار می کنه و نمی دونم مشکل از کجاست ...
می شه کسی کمک کنه ؟
Pami
03-10-12, 21:19
8 هسته ای ؟! جدیده ؟!
اولین قدم آپدیت آنتی ویروس و اسکن کل سیستم هست
Over_Cracker
03-10-12, 21:43
درود.
در Task Manager بخش پروسس ها نگاه کنید که کدام پروسه باعث لود و اشغال CPU شده
sahyoonest
03-10-12, 22:01
8 هسته ای ؟! جدیده ؟!
اولین قدم آپدیت آنتی ویروس و اسکن کل سیستم هست
نمی دونم شاید واسه شما جدید باشه واسه من حدود 1 ساله می شه که قدیمی هم شده
در حال اسکن هستم نتیجه رو گزارش می کنم
[سیستم جلوگیری از دوگانگی ارسال ها]
درود.
در Task Manager بخش پروسس ها نگاه کنید که کدام پروسه باعث لود و اشغال CPU شده
فلش پلیر 5
فایرفاکس 2
فلش گت 1
اینترنت دانلود منیجر 1
فقط همین ولی سیستم پروسس رو69 هست
Over_Cracker
03-10-12, 22:07
در زمانی که کند هستش،دقت کنید که هر پروسه چند درصد اشغال کرده و وضعیت System Idle process چیه.تیک نمایش همه پروسس هارو بزنید که کل پروسس ها نمایش داده بشه.
در ضمن،هارد شما به چه شکل پارتیش بندی شده؟ دقت کنید که به هیچ عنوان داده هاتون رو به طور مستقیم در درایو نریزید،همیشه در فولدر هایی بریزید که در درایور ساخته شده.
sahyoonest
03-10-12, 22:29
این عکس از تسک منیجر من
فایل ها هم فولدر بندی شده هستند
Only the registered members can see the link
Pami
03-10-12, 23:07
نمی دونم شاید واسه شما جدید باشه واسه من حدود 1 ساله می شه که قدیمی هم شده
در حال اسکن هستم نتیجه رو گزارش می کنم
Core i7 ها پروسسور هایی 4 هسته ای هستن که با قابلیت Multithreading قابلیت پردازش 8 رشته داده موازی رو دارا هستن
اینکه در تسک منیجر هشت level سطح پردازش نشون داده میشه به معنی 8 هسته ای بودن نیست
هرچند برای من اینگونه برداشت های غلط از زمان وجود Pentium 5 برای من عادی شده و خیلی وقته قدیمی و فان شده !!
Pami
03-10-12, 23:12
مشکل سیستم شما 100% مربوط به ویروس یا برنامه ای که وقفه در کار پروسسور میندازه هست
حتما با آنتی ویروس آپدیت شده چک کنید ، اگر مشکل رفع نشد ، سعی کنید ریکاوری کنید ، اگر باز هم به مشکل خوردید با یه نسخه fresh از ویندوز 7 بدون هیچ برنامه اضافی ( فقط درایورها ) مشکل رو تست کنید
sahyoonest
03-10-12, 23:30
مشکل سیستم شما 100% مربوط به ویروس یا برنامه ای که وقفه در کار پروسسور میندازه هست
حتما با آنتی ویروس آپدیت شده چک کنید ، اگر مشکل رفع نشد ، سعی کنید ریکاوری کنید ، اگر باز هم به مشکل خوردید با یه نسخه fresh از ویندوز 7 بدون هیچ برنامه اضافی ( فقط درایورها ) مشکل رو تست کنید
نقص در چیپست چپ گرافیک روی برد می تونه دلیل کندی سیستم باشه ؟
واقعاً خودم دیوانه شدم آنتی ویروس آپدیت هم همین الان اسکن کردم هیچ ویروسی پیدا نکرد ...
Pami
03-10-12, 23:35
نه نمیتونه باشه
مشکل شما نرم افزاری هست عزیز
به بقیه راههایی که گفتم رجوع کنید نتیجه رو اطلاع بدید
Over_Cracker
03-10-12, 23:59
این عکس از تسک منیجر من
فایل ها هم فولدر بندی شده هستند
Only the registered members can see the link
الان که 22% بیشتر لود نشده CPU،دلیلی برای کندی وجود نداره...
در هر صورت 74 تا پروسه در حال اجراست. برنامه های اضافی رو حذف کنید و پروسه ها و سرویس های غیر ضروری رو غیر فعال کنید در MsConfig ،هارد رو دیفراگمنت کنید.با برنامه های TuneUP سیستم رو اسکن کنید و در کل،کمی بار سیستم رو کم کنید.
sahyoonest
04-10-12, 15:09
اساتید کارهایی که گفتید رو کردم ولی بازم مثلاً زمانی که می خوام راست کلیک کنم یه وقفه می افته تا باز بشه ... یا موزلا که تب جدید باز می کنم یه 2 ثانیه هنگ می کنه
الان وضعیت نسبت به قبل بهتر شد اما فکر نمی کنم هنوز به عالی بودن گذشته رسیده باشه
Over_Cracker
04-10-12, 17:50
سعی کنید بدون اجرای آنتی ویروس با سیستم کار کنید،ببینید باز هم مشکل وجود داره یا خیر.
تک تک پروسه ها رو در حد امکان به صورت نوبتی در MsConfig غیر فعال کنید و با سیستم کار کنید ببینید تغییر حاصل میشه یا نه.
Firefox هم با بعضی سیستم ها خیلی مشکل داره و باعث بالا رفتن بیش از حد لود پردازنده میشه.
دمای پردازنده و گرافیک رو هم چک کنید،بالا بودن دما هم میتونه باعث هنگ های ناگهانی بشه.
از System restore هم اگر تونستید استفاده کنید و برگردید به زمانی که این مشکل وجود نداشته.
javadshahvand
04-10-12, 20:26
به نظر من ویندوز 8 نصب کن و آنتی ویروس آپدیت بعد اقدام به اسکن سیستم کن
sahyoonest
04-10-12, 22:18
استاد گرامی من همه این کارا رو کردم فرقی نداشت ... البته یه مدتی دمای سیستم شدیداً بالا می رفت ... اما الان تقریباً نرمال ِ ولی گاهی اوقات فن به شدت شروع به روشن شدن می کنه و تا چند دقیقه مدام گرما بیرون می ده به طرزی که یه شکلات کنار فن به راحتی آب شد ...
برای پایین آوردن دمای داخلی باید چکار کنم ؟
البته این مشکل در زمان باز کردن My computer هم هست
Pami
05-10-12, 01:09
شاید مشکل لپ تاپ شما چیز دیگه ای باشه ، چه مدتی هست خریدید ؟ مدل لپ تاپ ؟
sahyoonest
05-10-12, 02:16
1 سال و 6 ماه ... مدل 5110 Dell ... البته سیستم Core i7
نمی دونم خودم دارم دیوانه می شم اصلاً با عقل جور در نمی آد
Pami
05-10-12, 12:15
میتونه مشکل از این باشه که لپ تاپ شما نیاز به تمیزکاری داخلش داره ، ممکنه از بس روی فرش و جاهای پرز دار گذاشته باشید فن کثیف شده باشه و باعث ایجاد حرارت بشه
وقتی حرارت زیاد باشه و لپ تاپ به مرز over heat شدن بره ، پروسسور کندتر عمل میکنه تا حرارت بیشتری تولید نشه