PDA

مشاهده نسخه کامل : فروش Asrock H55 Extreme3

nima_hl
02-09-12, 17:50
سلام به همه دوستان

Only the registered members can see the link Extreme3(m).jpg (Only the registered members can see the link Extreme3/)

این مادربرد به صورت آکبند و فاقد گارانتی به فروش میرسد

این برد به عنوان قطعه یدکی برای یک فروش سنگین نگهداری شده که زمان قرار داد تمام شده و الان میتونم بفروش برسانم

همه لوازم آن به جز کارتن موجود است و شاید در گذشته برای تست یکی 2 بار رو شن شده باشد ( در صورت تقاضای خریدار احتمالا کارتن آن را هم میتوانم تهیه کنم)

برد از usb3 و sata3 پشتیبانی میکند

مهلت تست هم میدهم ( برای آورکلاکرها 1 ثانیه برای غیر آورکلاکرها 1-2 روز :lol:)

قیمت پایه را هم روی 130 مشخص میکنم چون پائینتر از این قیمت همانجا در انبار بماند بهتر است :wink:

دوستان فقط به این نکته توجه داشته باشند که این مادربرد از پردازنده های 1156 (Only the registered members can see the link Extreme3/?cat=CPU) پشتبانی میکند و پردازنده های آن به صورت آکبند در بازار موجود نیست ( مثلا پردازنده 2100 به این مادربرد نمی خورد )

دوستان لطفا پیشنهادهای خود را در تاپیک مطرح بفرمایند و قیمت زیر قیمت پایه یا قیمت نفر قبل ندهند

اگر توضیحی از قلمم افتاد بفرمائید

پینوشت 1: برای دوستانی که با نحوه فروش بنده آشنائی ندارند تحویل حضوری در مجتمع ولیعصر تهران به همراه فاکتور و درج مهلت تست است

برای شهرستان هم اول تصویه حساب بعد ارسال با تیپاکس می باشد

پینوشت2: دوستان اگر پردازنده این مادربرد را برای فروش دارند لطفا همراه قیمت به بنده اطلاع دهند

STUXNET
10-09-12, 15:58
سلام هنوز دارید مادربورد ؟؟؟؟ قیمت چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nima_hl
10-09-12, 17:08
سلام هنوز دارید مادربورد ؟؟؟؟ قیمت چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله گرامی موجود است

قیمت هم در پست اول درج شده است 130 هزار تومان معادل 50 دلار به قیمت این لحظه :wink:

mrdata
17-09-12, 17:08
پایه خریدارم

nima_hl
17-09-12, 18:49
پایه خریدارم

من واقعا شرمنده هستم دوست گرامی

امروز یکی از دوستان فروم تماس گرفتند و چون این تاپیک پست نخورده بود و فکر نمیکردم کسی خریدار باشد با ایشان قرار گذاشتم فردا تشریف بیاورند و مادربرد را ببرند

البته باید همان لحظه در تاپیک اعلام میکردم ولی دسترسی به اینترنت نبود

این مادربرد به دوست گرامی با آی دیه ziaratgah و قیمت پایه قراره فردا معامله بشه

mrdata
17-09-12, 20:20
انشاء اله بفروشی ولی من میخوام اگه فروش نرفت ما هستیم پیام بده

rambo2020
17-09-12, 20:53
چرا من انقدر بد شانسم؟!!:1. (28):
تا 140 هم حاضر بودم پرداخت کنم.
به هر دلیلی معامله انجام نشد ما رو مدنظر داشته باش!

nima_hl
17-09-12, 22:27
چرا من انقدر بد شانسم؟!!:1. (28):
تا 140 هم حاضر بودم پرداخت کنم.
به هر دلیلی معامله انجام نشد ما رو مدنظر داشته باش!

خیلی شرمندت شدم عزیز :give_rose:

اگر مورد مشابهی پیدا کردم یا به هر صورت معامله انجام نشد ( که البته خیلی بعید میدانم ) حتما اعلام میکنم