PDA

مشاهده نسخه کامل : یک مادربرد توو رنج 350 هزارتومان!!! پیشنهاد بدید - برند گیگابایت یا ایسوز!

mostafait
27-08-12, 11:30
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!

یک سیستم دارم با:
8GB RAM Bus 1800 === 4x2GB
CPU Intel Core i5 2500 Quad Core
VGA 560Ti 1GB

اگه امکانش هست یک مادربرد توو رنج 350 تومان یا بیشتر یا کمتر معرفی کنید! با برند ایسوز یا گیگابایت! مسلما گرافیک Onboard نداشته باشه!(چون گرافیک قوی تهیه شده)

با تشکر از شما!

smrbh
27-08-12, 21:18
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!

یک سیستم دارم با:
8GB RAM Bus 1800 === 4x2GB
CPU Intel Core i5 2500 Quad Core
VGA 560Ti 1GB

اگه امکانش هست یک مادربرد توو رنج 350 تومان یا بیشتر یا کمتر معرفی کنید! با برند ایسوز یا گیگابایت! مسلما گرافیک Onboard نداشته باشه!(چون گرافیک قوی تهیه شده)

با تشکر از شما!

سلام
دوست عزیز به خاطر بالا بودن قیمت مادربردهای ایسوس و گیگابایت در این رنج قیمت شما مادربرد خوبی رو نمیتونید انتخاب کنید و حداکثر از این برندها میتونید مادربرد ASUS - P8H77-V LE و یا ASUS - P8B75-V رو با توجه به بودجتون بخرید . ولی به نظرم اگه شما از برندهای دیگری مانند ASRock یا MSI مادربرد خودتون رو بخرید انتخابهای بهتری میتونید داشته باشید که مدلهای زیر رو میتونید در نظر داشته باشید .

MSI Z77A-G43
ASRock Z68 Pro3 Gen3

The-Joker
27-08-12, 21:51
سلام دوست عزیز .
اگه شما بتونی یه مقداره کمی بیشتر هزینه کنی می تونی یه Asrock Fatal1ty z68 تهیه کنی که مادربرده خیلی عالیه ایی هستش .
به شما هم پیشنهاد می کنم همین مادربردو بگیر و از برند Asus و Gigabyte مادربرد تهییه نکنی ، چون این اواخر مادربردایه asus و gigabyte خیلی قرتی بازی در میارن .
تویه مشهد قیمت مادربرد ازراک بین 380 تا 400 تومن بود .

nima_hl
28-08-12, 00:47
سلام دوست عزیز .
اگه شما بتونی یه مقداره کمی بیشتر هزینه کنی می تونی یه Asrock Fatal1ty z68 تهیه کنی که مادربرده خیلی عالیه ایی هستش .
به شما هم پیشنهاد می کنم همین مادربردو بگیر و از برند Asus و Gigabyte مادربرد تهییه نکنی ، چون این اواخر مادربردایه asus و gigabyte خیلی قرتی بازی در میارن .
تویه مشهد قیمت مادربرد ازراک بین 380 تا 400 تومن بود .

سلام

متاسفانه فتالیتی در بازار موجود نیست و باز متاسفانه در بار بعدی هم وارد نمیشه

The-Joker
28-08-12, 10:07
سلام

متاسفانه فتالیتی در بازار موجود نیست و باز متاسفانه در بار بعدی هم وارد نمیشه

اٍ ، من نمی دونستم نیما جان ، ولی من چند تایی تویه مشهد دیدم و هنوزم هستن ، البته تا دو روز پیش که رفتم :1. (38):