سلام
من مشکل اعصاب خورد کن دارم.
با لپ تاپ وقتی وارد یک سایت مثل این asriran.com میشم دما سی پی یو لپ تاپ از 50-55 میره روی 80 و فن دوم شروع میکنه به کار کردند.
ویندوز عوض کردم فایده نداشت
با pc وقتی میرم تو همین سایت 1 درجه دما تغیر نمیکنه. این چرا این طوری میشه و راه حل مشکل چیست؟
با تشکر
vahid_ranjbar2007
14-08-12, 08:39
از چه مرور گري استفاده مي كني ممكنه كه از فايرفكس ورژن جديد استفاده كني چون كه كله از سي پي يو و رم زياد استفاده مي كنه
Over_Cracker
14-08-12, 09:41
درود.
بله درسته؛برخی مرورگرها سازگاری لازم رو با CPU ندارند و باعث اینچنین مشکل هایی میشن.
پیشنهاد میکنم از Opera یا مرورگر های دیگه ای هم استفاده کنید و ببینید که مشکل پابرجاست یا خیر.
life24
14-08-12, 13:09
سلام
opera نصب کردم و از سایتش دانلود کردم و رفتم تو سایت ذکر شده
اولش دما رفت 60 بعدش همش زیر 60 بود
اما فایر فاکس و کروم خیلی اذیت میکنن. این opera این طور نبود
یعنی این قدر فایرفاکس و کروم در پیتی شدند؟
چرا در پی سی این مشکل نیست.
هر سه مرورگر ها نصب کردم اخرین ورژن هستنند. با تشر
Over_Cracker
14-08-12, 13:22
من قبلا در PC هم با برخی از نسخه های FireFox این مشکل رو داشتم که به شکل باورنکردنی CPU رو 100% لود میکرد و سیستم کند میشد.البته الان مشکلی ندارم.بالاخره باگ همیشه در همه ی برنامه ها وجود داشته و این چیزی از ارزش های FireFox کم نمیکنه
life24
14-08-12, 13:42
حالا این ها خودشون این مشکل رو خبر دارند؟
Over_Cracker
14-08-12, 15:07
خودشون قبل از انتشار هر نسخه،یه لیست از باگ های برطرف شده منتشر می کنند.
این مورد شما هم یه مشکل همه گیر و اساسی نیست.چرا که خود توسعه دهندگان،قبل از انتشار،روی سخت افزار و نرم افزار های مختلف تست می کنند. ممکنه مشکل شما از ناسازگاری برخی درایور ها یا نرم افزار های دیگه و یا حتی اوریجینال نبودنشون باشه. شما میتونید یه ایمیل به فایرفاکس بزنید و مشکلتون رو گزارش بدید.
life24
14-08-12, 17:54
خودشون قبل از انتشار هر نسخه،یه لیست از باگ های برطرف شده منتشر می کنند.
این مورد شما هم یه مشکل همه گیر و اساسی نیست.چرا که خود توسعه دهندگان،قبل از انتشار،روی سخت افزار و نرم افزار های مختلف تست می کنند. ممکنه مشکل شما از ناسازگاری برخی درایور ها یا نرم افزار های دیگه و یا حتی اوریجینال نبودنشون باشه. شما میتونید یه ایمیل به فایرفاکس بزنید و مشکلتون رو گزارش بدید.
سلام
من ایمیل یچیزی پیدا نکردم.
شما ندراید تا بفرستم؟
AMD>INTEL
15-08-12, 02:31
یک NOTEBOOK COOLING خوب بگیر تو مدلهای موجود ارگو استند از کولر مستر بهترینه
life24
15-08-12, 13:51
یک NOTEBOOK COOLING خوب بگیر تو مدلهای موجود ارگو استند از کولر مستر بهترینه
سلام
لپ تاپ من این مدلی
asus n43jf
اینم لینکش
Only the registered members can see the link
میشه لینک یک کولینگ درست و حسابی به من بدید که با لپ تاپ هم مچ باشه و مشکلات جانبی دیگه نداشته باشه؟
ممنونم
Over_Cracker
15-08-12, 13:53
سلام
من ایمیل یچیزی پیدا نکردم.
شما ندراید تا بفرستم؟
از طریق بخش پشتیبانی می بایست اقدام کنید.
Only the registered members can see the link
یه سری مشکل های از پیش رخ داده رو شرح داده.
اگر مشکلتون جدید هست،می تونید در موردش گزارش بدید و در موردش سوال کنید.
اما به نظرم به نتیجه قابل قبولی نخواهید رسید،چرا که چنین مشکلاتی در بین سطح وسیعی از کاربران رخ نمیده که بخواد یک چالش در پیش روی فایرفاکس باشه.
avangoo
22-08-12, 11:29
سلام به همگی دوستان من یه کامپیوتر قدیمی دارم مادربردم ایسوز هست و cpu هم 2.4 اینتل چندروز پیش که داشتم باهاش کارر میکردم یهو خاموش شد دوباره روشنش کردم هنوز ویندوز کامل لود نشده بود که دوباره خاموش شد فکر کردم ایراد از کابل برق پاور هست آخه بعضی مواقع میرفت تو بازی .با دوتا کابل دیگه هم امتحانش کردم فایده نداشت رفتم تو setup دمای cpu رو ببینم تعجب کردم دیدم دما رو زده 94 ولی من تازه حدود یک ربع بود که روشنش کرده بودم تازه قبلا ها که خیلی دیگه داغ میکرد و ناله میکرد دما میرفت رو 53 فن cpu هم به خوبی کار میکنه تازه یه پنکه هم روشن کردم گزاشتم جلوش . ولی دیگه هرچی روشنش میکردم بعد از 5-10 ثانیه خاموش میشد منم بیخیالش شدم روز بعد اول صبح اومدم روشنش کردم و سریع رفتم تو setup دما رو ببینم دیدم زده 95 بعد یهو رفت رو 102 خاموش شد . فوری cpu رو در آوردم و با دست لمسش کرذم دیدم داغ نشده فقط یه کوچولو گرم شده تازه رادیاتش که روش هست اصلا گرم هم نشده بود یکی از دوستام گفت احتمالا مشکل از مادربورد هست میخواستم نظر شما رو بپرسم مشکل از چی هست اصلا می ارزه بره تعمیر. cpu دیگه ای هم ندارم که روش امتحان کنم
mehrdad_ab
22-08-12, 12:53
سلام به همگی دوستان من یه کامپیوتر قدیمی دارم مادربردم ایسوز هست و cpu هم 2.4 اینتل چندروز پیش که داشتم باهاش کارر میکردم یهو خاموش شد دوباره روشنش کردم هنوز ویندوز کامل لود نشده بود که دوباره خاموش شد فکر کردم ایراد از کابل برق پاور هست آخه بعضی مواقع میرفت تو بازی .با دوتا کابل دیگه هم امتحانش کردم فایده نداشت رفتم تو setup دمای cpu رو ببینم تعجب کردم دیدم دما رو زده 94 ولی من تازه حدود یک ربع بود که روشنش کرده بودم تازه قبلا ها که خیلی دیگه داغ میکرد و ناله میکرد دما میرفت رو 53 فن cpu هم به خوبی کار میکنه تازه یه پنکه هم روشن کردم گزاشتم جلوش . ولی دیگه هرچی روشنش میکردم بعد از 5-10 ثانیه خاموش میشد منم بیخیالش شدم روز بعد اول صبح اومدم روشنش کردم و سریع رفتم تو setup دما رو ببینم دیدم زده 95 بعد یهو رفت رو 102 خاموش شد . فوری cpu رو در آوردم و با دست لمسش کرذم دیدم داغ نشده فقط یه کوچولو گرم شده تازه رادیاتش که روش هست اصلا گرم هم نشده بود یکی از دوستام گفت احتمالا مشکل از مادربورد هست میخواستم نظر شما رو بپرسم مشکل از چی هست اصلا می ارزه بره تعمیر. cpu دیگه ای هم ندارم که روش امتحان کنم
سلام
با یه پاور دیگه تست کنید
اگر وضعیت همان بود و مشکل دما هم نداشتید ، برمیگرده به مادربرد که به نظرم ارزش تعمیر رو نداره .
nima_hl
22-08-12, 13:23
بین پردازنده و فن خمیر مناسب دارد؟
فن را برداشتید زیرش خمیر بود؟
سطح پردازنده و فن را با الکل سفید تمیز کنید و خمیر مناسب بزنید.
پردازنده میتونه در مدت زمان باز کردن فن خنک بشه و اینکه هیت سینک گرم نبوده می تونه به علت متصل نبودن صحیح به پردازنده بوده باشه
avangoo
22-08-12, 17:01
بین پردازنده و فن خمیر مناسب دارد؟
فن را برداشتید زیرش خمیر بود؟
سطح پردازنده و فن را با الکل سفید تمیز کنید و خمیر مناسب بزنید.
پردازنده میتونه در مدت زمان باز کردن فن خنک بشه و اینکه هیت سینک گرم نبوده می تونه به علت متصل نبودن صحیح به پردازنده بوده باشه
بله خمیر بینش بود فکر نمیکنم مشکل از اینجا باشه همونطور که گفتم دمای پردازنده قبلا تا 53 بالاتر نمیرفت . از اون گذشته سیستم 10-15 ثانیه بیشتر روشن نبود که نوشته بود دما 100 درجه. تو همچین زمانی اتو هم همچین چنین دمایی نمیگیره اگه اینجوری باشه که بخواد دما تو 15 ثانیه برسه به 100 که باید توی کیس کوره باشه.من فکر میکنم که دما رو بیخودی مینویسه . این دمایی که براورد میشه رو خود پردازنده اعلام میکنه یا مادربرد محاسبه میکنه
nima_hl
23-08-12, 04:03
بله خمیر بینش بود فکر نمیکنم مشکل از اینجا باشه همونطور که گفتم دمای پردازنده قبلا تا 53 بالاتر نمیرفت . از اون گذشته سیستم 10-15 ثانیه بیشتر روشن نبود که نوشته بود دما 100 درجه. تو همچین زمانی اتو هم همچین چنین دمایی نمیگیره اگه اینجوری باشه که بخواد دما تو 15 ثانیه برسه به 100 که باید توی کیس کوره باشه.من فکر میکنم که دما رو بیخودی مینویسه . این دمایی که براورد میشه رو خود پردازنده اعلام میکنه یا مادربرد محاسبه میکنه
عزیز قرار نیست وقتی دمای هسته به 100 برسه کل قطعات سیستم 100 درجه بشه.
این حرف شما مثل این میمونه که بفرمائید وقتی یک شمع روی میز روشن باشه باید کل وسائل اتاق آتش بگیرد چون دمای شعله شمع بالای 300 درجه است.
همین شمع بعد از چند ثانیه که خاموش شود کاملا سرد میشود مانند اتفاقی که برای هسته پردازنده می افتد.
سنسور دماسنج پردازنده داخل خود پردازنده است و تا به حال ندیدم این سنسور بعد از مدتی معیوب شود. ( در استفاده عادی )
البته مادربرد می تواند این عدد را اشتباه بخواند ولی این مشکل هم باید از روز اول وجود می داشت و باز هم ندیدم که به مرور زمان این اتفاق بیافتد.
به هر حال بعد از اینکه مدتی خمیر روی پردازنده قرار گرفت سخت می شود و برداشتن فن از روی cpu باعث شکستن آن می شود و قطعا باید تعویش شود.
در این حالت اگر خمیر عوض نشود به صورت یک عایق عمل می کند. (چون اجازه نمی دهد هیت سینک به cpu بچسبد و دفع حرارتی هم صورت نمی پذیرد)
life24
01-09-12, 04:00
سلام
من یک کولینگ برای لپ تاپ گرفتم 2 فن. روشن کردم و در حالت عادی و چرخیدم تو سایت ها دما هسته ها کمتر شده است.
تو اون سایت که میرم دوباره دما میره بالا اما نه مثل قدیم اما دوباره افزایش داره و تا 70 هم میره
تو سایت فایرافاکس زدم میگه این سایت که میری حدود 35 تا فلش توش داره و این مورد باعث این افزایش دما میشه
آیا درسته حرفش؟ در حالت عادی مشکلی وجود نداره
life24
04-09-12, 21:19
nوستان عزیز اطلاعی ندارید؟
nima_hl
04-09-12, 21:58
سلام
من یک کولینگ برای لپ تاپ گرفتم 2 فن. روشن کردم و در حالت عادی و چرخیدم تو سایت ها دما هسته ها کمتر شده است.
تو اون سایت که میرم دوباره دما میره بالا اما نه مثل قدیم اما دوباره افزایش داره و تا 70 هم میره
تو سایت فایرافاکس زدم میگه این سایت که میری حدود 35 تا فلش توش داره و این مورد باعث این افزایش دما میشه
آیا درسته حرفش؟ در حالت عادی مشکلی وجود نداره
سلام
ورژن مرور گر و فلش پلیر شما چییست ؟
در کل درست میگه این فلشهای غیر استاندارد بعضی سایتها میتونند یوزیج وحشتناکی از پردازنده بکشند
با به روز رسانی بروزر و فلش پلیر یا بلاک کردن فلش توسط addon های فایرفاکس میتونید این مشکل را حل کنید
پیشنهاد میکنم گوگل کروم را هم تست بفرمائید
دمای 70 درجه دمای بالائی است ولی اگر از کارکرد کولینگ و اتصال آن به پردازنده اطمینان دارید ( خمیر خوب ) باید با آن بسازید
life24
04-09-12, 23:35
سلام
ورژن مرور گر و فلش پلیر شما چییست ؟
در کل درست میگه این فلشهای غیر استاندارد بعضی سایتها میتونند یوزیج وحشتناکی از پردازنده بکشند
با به روز رسانی بروزر و فلش پلیر یا بلاک کردن فلش توسط addon های فایرفاکس میتونید این مشکل را حل کنید
پیشنهاد میکنم گوگل کروم را هم تست بفرمائید
دمای 70 درجه دمای بالائی است ولی اگر از کارکرد کولینگ و اتصال آن به پردازنده اطمینان دارید ( خمیر خوب ) باید با آن بسازید
سلام
سیستم لپ تاپ است.با کروم هم این طور بود. این فلش پلیر سایتش رو بد رقم روی ایارنی ها بسته چطور میتونم اپدیت کنم؟
مرورگر 14 بود که 15 کردمش. فعلا تو این سایت ها نمی رم اما عجیب نیست؟
اگر یکی با لپ تاپ خودش میرفت تو این سایت ببینه سی پی یو اون و دماش میره بالا عالی میشد asriran.com
nima_hl
05-09-12, 02:12
سلام
سیستم لپ تاپ است.با کروم هم این طور بود. این فلش پلیر سایتش رو بد رقم روی ایارنی ها بسته چطور میتونم اپدیت کنم؟
مرورگر 14 بود که 15 کردمش. فعلا تو این سایت ها نمی رم اما عجیب نیست؟
اگر یکی با لپ تاپ خودش میرفت تو این سایت ببینه سی پی یو اون و دماش میره بالا عالی میشد asriran.com
سلام
پاپ آپ بلاکر نصب کنید
life24
05-09-12, 02:21
این ها مسکن است و درمان میخواهم
nima_hl
05-09-12, 03:12
این ها مسکن است و درمان میخواهم
درمان این است که یا این سایت که با این سبک احمقانه طراحی شده است را باز نفرمائید
یا اینکه یک سیستم i7 برای دیدن از این وبسایت تهیه کنید
الان روی سیستم دسکتاپ هیولای بنده ( بلدوزر 8 هسته روی کلاک 4.2 ) این سایت بین 20 تا 25% یوزیج از پردازنده میکشد
پردازنده نوت بوک شما که احتمالا i3 است حق دارد جوش بیاورد
باز کردن این صفحات برای سیستم شما مانند این است که یک برنامه تست پردازنده مانند occt را اجرا بفرمائید