سلام
برای شبکه کردن بیسیم دوتا کامپیوتر باهم انتقال اطلاعات و استفاده کردن از اینترنت از چی استفاده میکنن؟
من میخوام اینو بگیرم:
Wireless-N USB Adapter CWL-907
تا وصلش کنم به لپ تاپ با کامپیوتر خونگی شبکه کنم فایل جا به جا کنم از اینترنتش استفاده کنم.........
گوشیم رو از طریق وای فای به کامپیوتر وصل کنم باهاش از اینترنت کامپیوتر استفاده کنم............
درسته ؟ همینو باید بخر؟ به اینا چی میگن میگن وایرلس؟
فرق اکسس پوینت با وایرلس چیه؟Only the registered members can see the link
Over_Cracker
14-08-12, 11:07
درود.
وایرلس به تجهیزات بی سیم گفته میشه.مثل گوشی،دوربین،مودم و هر دستگاهی که به جای سیم از امواج استفاده می کنه.
WAP و یا Wireless Access Point هم یه دستگاهی هستش که ارتباط بی سیم بین چندین کامپیوتر(مجهز به آداپتر بی سیم) داخل شبکه LAN رو برقرار میکنه. اما اگر نخواهید از Aacces Point استفاده کنید،می بایست از راهکار Ad Hoc استفاده کنید که ارتباط مستقیم بین دو آداپتر وایرلس برقرار میشه و بدیهی هستش که این راهکار محدودیت در افزایش تعداد نود های شبکه رو داره.
معمولا در کنار WAP از یک روتر هم استفاده میشه که ارتباط بین شبکه داخل و خارج رو برقرار کنه و داده ها به درستی بین شبکه داخل و خارج مسیر یابی میشن.
14-08-12, 19:51
اینکه محدودیت در افزایش تعداد نود های شبکه رو داره
یعنی چی؟
من کارت وایرلس لپ تاپم خراب شده میخوام یه کارت وایرلس usb بگیرم هم به لب تاپ وصل کنم هم usb هست به درد میخوره
مودم من وایمکس هست wifi داره
مدلی که مد نظر خودم هست از کارت شبکه اینه:
Only the registered members can see the link
من میخوام هر نوع تجهیزات بی سیم رو داشته باشم،کارت شبکه میخوام که کامل باشه حالا نمیدونم کارت شبکه ها اصولا چیا دارن چیا ندارن
به نظرتون این مدلی که گفتم خوبه؟
javadshahvand
15-08-12, 10:07
همون مدلی که خودت گفتی خوبه اونو بگیر وصل کن به نوت بوک و به سیستم هم میتونی یه کارت شبکه بیسیم اینترنال بگیری که اونم TP-Link از نوع n ساپورت باشه و اگر وسایل دیگری میخواهید متصل شود به این شبکه باید بجای کارت شبکه اینترنال از یک ap استفاده و متصل کنید به سیستم که این راه بهتره میتونی از TP-LINK TL-WA701ND استفاده کنی
Over_Cracker
15-08-12, 13:31
اینکه محدودیت در افزایش تعداد نود های شبکه رو داره
یعنی چی؟
منظور از "نود" هر گونه دستگاه در شبکه هستش که بهش آدرس IP تعلق میگیره.حالا میخواد یک PC باشه و یا IP Camera و یا پرینت سرور ...
"Node" واژه انگلیسی هستش و در پارسی و کار شبکه "گره" معنی میشه.
من میخوام هر نوع تجهیزات بی سیم رو داشته باشم،کارت شبکه میخوام که کامل باشه حالا نمیدونم کارت شبکه ها اصولا چیا دارن چیا ندارن
به نظرتون این مدلی که گفتم خوبه؟
ضمن تائید فرمایشات دوستمون؛ پیشنهاد من هم علاوه بر مجهز کردن لپتاپ به یک آداپتر وایرلس،استفاده از AP و یا همون Access Point هستش که محدودیتی در اضافه کردن تجهیزات به شبکه نداشته باشید.
mrwalt
25-08-12, 00:12
خب بچه ها من رفتم بازار کارت شبکه وایرلس خریدم
مگه الان نباید وای فای گوشیم کارت شبکه که وصل کردم به کامپیوتر رو پیدا کنه؟ یا بر عکس کارت شبکه وای فای گوشیم رو؟
اما پیدا نمیکنه باید کار خاصی انجام بدم؟