PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید کیس تا 350 هزار تومان-فوری

mehdig20
11-08-12, 12:47
سلام
من بعد از مدت ها میخوام سیستمم رو ارتقاع بدم که بودجم واسه این کار 350 هزار تومنه و نهایت تا 400 تومن بتونم هزینه کنم، یه هارد 160 گیگه ide هم دارم که فعلا مجبورم تو این وضع گرونی هارد باهاش کنار بیام تا بعدها ببینم چی میشه!البته اگه با این بودجه هارد هم بتونم بگیرم که چه بهتر!:1. (35):
من نه اهل بازی کردن هستم نه کارهای گرافیکی انجام میدم،فقط میخوام که ویندوز 8 روش نصب بشه و موقع کانورت ویدئو و هر از گاهی که با فوتوشاپ کار میکنم زیاد اذیت نکنه و یه چند سالی هم واسم کار کنه.در ضمن مادربردش گرافیک آنبرد داشته باشه چون فعلا نمیتونم پول گرافیک بدم.و اگه ماربردش usb3 و sata3 رو ساپرت کنه و تا یه حدی واسه ارتقاع رم و cpu جا داشته باشه مثلا 4 تا اسلات رم داشته باشه که چه بهتر!نمیدونم با این بودجه میشه همچین مادربردی گرفت یا نه، چون از قیمتها خبری ندارم. البته شاید بشه با این بودجه مادربرد ازراک با این امکانات خرید چون واقعا خوش قیمت هستند.
amd و intel بودن هم زیاد مهم نیست، هر چند که قبلا میگفتن amdها زود داغ میکنن و زودتر هم خراب میشن، حالا نمیدونم الان هم اینجوری هست یا نه؟پس هر کدوم که فکر میکنید نسبت با قیمت بازده بهتری داره و ارزونتر هست رو پیشنهاد بدید.
قطعاتی هم که میخوام اینا هستن: main,cpu,ram,power,case,dvd writer

Over_Cracker
11-08-12, 15:20
درود.

عزیز قبل از هر چیز باید بدونید که مادربرد های جدید 99% آنها فاقد پورت IDE/Pata هستند! مگر در سری H67 به بالا که تک و توکی پیدا میشه.

پس مشخص کنید که چطور با این مشکل قراره کنار بیایید؟ اگر از تبدیل PCI to Pata هم استفاده کنید،تضمینی نیست که به درستی جواب بده و سیستم روان باشه،چرا که بحث هارد اصلی سیستم در میانه.

بودجتون هم اونقدر نیست که بشه از مادربردهای سری چیپست بالا انتخاب داشت.

تا اینجای موضوع رو اگر پذیرفتید؛نظرم روی پلتفرم FM1 شرکت AMD هستش که اگر مایل باشید،لیست دقیق رو بهتون میدم.اما باید تبدیل مورد نیاز رو نیز تهیه کنید.

mehdig20
11-08-12, 16:02
ممنون از جوابتون
خودم هم با یه گشتی که تو اینترنت زدم نتیجه گرفتم که سی پی یو fm1 بگیرم، انگار تو این رنج بهترینه، گرافیکش هم نسبتا بد نیست!مثلا این سی پی یو:
AMD A4-3400 Llano 2.7GHz Socket FM1
شما با این شرایط قطعات پیشنهادیتو بگو،من واسه هارد هم یه فکری میکنم!البته اگه با 350 هزار تومن جور بشه که چه بهتر!:1. (35):شاید تونستم یه هارد هم بگیرم.
راستی این مادربرد چطوره؟قیمتش هم انگار مناسبه:
M_B ELITE AMD A75F-A SOCKET FM1