سلام خدمت همه دوستان و سروران گرامی، من برای خرید چند قطعه از شما اساتید راهنمایی میخوام چون بعد از چند روز سرچ توی فروم ها واقعا سرگردان شدم. حالا برم سر اصل مطلب من قطعات اصلی کیسم رو فروختم و میخوام یه ارتقاع نیمه حرفه ای بدم قطعاتی که میخوام ایناس:
مادر بورد تا قیمت ۲۵۰،۰۰۰ تومن
پردازنده تا قیمت ۲۵۰،۰۰۰ تومن البته ترجیحا اینتل میخوام که اگه امکانش باشه ivy
رم تا ۱۵۰،۰۰۰ تومن
پاور هم میخوام کاملا مطمئن و آینده نگرانه باشه
کارت گرافیک تا ۲۰۰،۰۰۰تومن که ddr5باشه
توضیح اینکه در کل سیستم اگه تا صد هزار تومن هم بالاتر بره و ارزشش رو داشته باشه مشکلی نیست
از راهنمایی و توجه شما دوستان پیشاپیش تشکر میکنم
nima_hl
09-08-12, 04:19
سلام
گرامی زمانی که شما بودجتون را برای قطعات تقسیم بندی میکنید معمولا سیستم جالبی نمیتوانید جمع کنید
برای مثال با تقسیم بندی قیمتی که کردین یک همچین سیستمی می توانید تهیه کنید
مادر برد p67 - پردازنده i3 - رم 4 گیگ با باس 2000 یا رم 8 گیگ با باس 1600 و گرافیک کارت nvidia 450
این سیستم قدرت خوبی برای آورکلاک دارد ولی به دلیل انتخاب پردازنده ضعیف آورکلاک این سیستم اصلا به درد نخواهد خورد
حال اجازه دهید با 850 هزار تومان بنده 4 قطعه پیشنهاد بدهم
مادربرد h61 حدود 130
پردازنده i5 حدود 400
4 گیگابایت رم 1333 حدود 60
گرافیک 550ti حدود 240
سیستم دوم با اینکه قدرت آورکلاک ندارد ولی به صورت دیفالت قدرتی به مراتب بیشتر از سیستم اول حتی در حالت آورکلاک دارد
بعضی از قطعات مانند رم و مادربرد تاثیر بسیار اندکی در پرفورمنس سیستم دارند
mehdi.m.noori
09-08-12, 11:14
سلام جناب نیما ی عزیز از راهنماییت ممنون
حالا اگه فعلا بخوام گرافیک رو تا یکی دو ماه دیگه عقب بندازم (جسارتاً به خاطر وضعیت بودجه و جیب محدود ما)این قطعاتی که فرمودید گرافیک آنبورد دارن؟
شما همین قطعاتی که فرمودین رو اینجوری اصلاح کنید:
کارت گرافیک رو اگه میشه فعلا با آنبورد سر کنم
رم هم یه مقدار حرفه ای تر باشه و باس بالا تر و تا ۸گیگ و پردازنده همونی که گفتی عالیه(ivy هست یا sandy)و مادربورد رو به نظر شما یه مقدار بهتر بخوام چی پیشنهاد میدی؟
نیما جان لطفا درباره AMD هم اگه گزینه ای داری بگو
nima_hl
09-08-12, 12:39
سلام جناب نیما ی عزیز از راهنماییت ممنون
حالا اگه فعلا بخوام گرافیک رو تا یکی دو ماه دیگه عقب بندازم (جسارتاً به خاطر وضعیت بودجه و جیب محدود ما)این قطعاتی که فرمودید گرافیک آنبورد دارن؟
شما همین قطعاتی که فرمودین رو اینجوری اصلاح کنید:
کارت گرافیک رو اگه میشه فعلا با آنبورد سر کنم
رم هم یه مقدار حرفه ای تر باشه و باس بالا تر و تا ۸گیگ و پردازنده همونی که گفتی عالیه(ivy هست یا sandy)و مادربورد رو به نظر شما یه مقدار بهتر بخوام چی پیشنهاد میدی؟
نیما جان لطفا درباره AMD هم اگه گزینه ای داری بگو
خواهش میکنم گرامی
بله پلتفورم یاد شده دارای گرافیک داخلی است
عزیز رم حرفهای یا 8 گیگ به چه درد شما می خورد به جز هزینه بیهوده؟
کاربری شما رندر 3 بعدی به صورت حرفه ای نیست که به 8 گیگ رم احتیاج داشته باشید
تقریبا تمام رمهای 1333 امروزی به راحتی در فرکانس 1600 هم کار میکنند و طبق بررسیهائی که شخصا انجام دادم رم حرفه ای سرابی بیشتر نیست ( در پرفورمنس سیستم تاثیر محسوسی ندارد )
در حال حاضر قیمت sandy و ivy تفاوت زیادی با هم ندارند و مادربرد مورد نظر بنده از هر دو مدل پشتیبانی می کند
گرامی اگر امکان دارد بودجه کلی و ماکزیمم انتظاری که از سیستم دارید بفرمائید تا در مورد قطعات و amd هم صحبت کنیم
mehdi.m.noori
10-08-12, 16:07
ممنون نیما جان
کاربری سیستم من یک پای همیشگیش مثل اکثر دوستان گیم هست و فتوشاپ و کورل دراو(جهت طراحی جلد کتاب و بعضی سفارشات ). جدای از اینها کپچر هم انجام میدم البته نیما جان به یه بیماری هم مبتلا هستم و اون هم جنون برای سرعت سیستمه و کافیه که موقع کار سیستم دو ثانیه هنگ کنه
ناگفته نماند که من معمولا به خاطر شرایط کاری چند تا نرم افزار رو باید با هم داشته باشم اما اولویت ها:فتوشاپ،گیم،ادیوس و پیناکل هستن
اگه به نظرت میشه با AMD یه سیستم ارزون تر با کاریی قابل قبول بست ممنون میشم راهنمایی کنی
البته یکی از همکارانم حدود ۱۸ماه قبل یه سیستم بست که بد نبود ولی به نسبت هزینه ش من خیلی خوشم نیومد سیستمش این بود:
Cpu :amd x6--1090 T Black edition
main: msi (chip 780fx
Ram: 4GB 1333bus
VGA:sapphire 46xx
شرمنده دقیقا مشخصاتش رو به یاد ندارم
باز هم از اینکه وقتت رو در اختیار ما میزار ی بسیار ممنونم
nima_hl
12-08-12, 00:51
ممنون نیما جان
کاربری سیستم من یک پای همیشگیش مثل اکثر دوستان گیم هست و فتوشاپ و کورل دراو(جهت طراحی جلد کتاب و بعضی سفارشات ). جدای از اینها کپچر هم انجام میدم البته نیما جان به یه بیماری هم مبتلا هستم و اون هم جنون برای سرعت سیستمه و کافیه که موقع کار سیستم دو ثانیه هنگ کنه
ناگفته نماند که من معمولا به خاطر شرایط کاری چند تا نرم افزار رو باید با هم داشته باشم اما اولویت ها:فتوشاپ،گیم،ادیوس و پیناکل هستن
اگه به نظرت میشه با AMD یه سیستم ارزون تر با کاریی قابل قبول بست ممنون میشم راهنمایی کنی
البته یکی از همکارانم حدود ۱۸ماه قبل یه سیستم بست که بد نبود ولی به نسبت هزینه ش من خیلی خوشم نیومد سیستمش این بود:
Cpu :amd x6--1090 T Black edition
main: msi (chip 780fx
Ram: 4GB 1333bus
VGA:sapphire 46xx
شرمنده دقیقا مشخصاتش رو به یاد ندارم
باز هم از اینکه وقتت رو در اختیار ما میزار ی بسیار ممنونم
پوزش میخوام که به دلیل مسافرت دیر و کوتاه جواب میدهم
گرامی هارد دیسک شما چیست؟
اگر هارد دیسک شما قدیمی یا کند باشد قویترین قطعات را هم تهیه کنید باز به مشکل برخورد میکنید
گرامی اجرای همزمان این نرم افزارها را به شما پیشنهاد نمیکنم چون چون یک سیستم بسیار قوی نیاز خواهید داشت که طبیعتا بودجه سنگینی مطالبه می نماید
به هر ترتیب پردازنده زیر i5 را به شما توصیه نمیکنم ( که در بالا عرض کردم ) و اگر بودجه داشتید مادربرد با چیپست بهتر که قابلیت آورکلاک داشته باشد تهیه کنید ( پردازنده های جدید اینتل قدرت بسیار خوبی برای آورکلاک دارند )
mehdi.m.noori
13-08-12, 20:32
متاسفانه هارد های من همشون تقریباً کند و معمولی هستن سه تا ۲۵۰ گیگ و دیگه بهترینشون WD KAVIRE GREEN 500GB
یعنی سرعت هارد اینقدر مهمه؟ (میدونستم تاثیرگذاره ولی فکر نمیکردم اینقدر اهمیت داشته باشه)
به نظر شما هارد ssd لازمه تهیه کنم؟ برای نصب نرم افزارها و سیستم عامل ها؟
من حدود یک و نیم ماه دیگه چک طلبم پاس میشه که تقریبا میخوام به سیستم اختصاصش بدم به نظر شما کل سیستم رو بزارم یکجا اون موقع تهیه کنم یا توی دو نوبت باشه مشکلی نیست؟
( یه نوت بوک کار راه بنداز دارم)