PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی در مورد ارتقای سیستم

MEGHDAD73
17-05-12, 08:20
سلام به همگی

من سیستمی دارم که سه سال پیش بستم و دو سال پیش با یک کارت گرافیک ارتقاش دادم.

حالا یک ماه مونده به کنکور و من دارم کامپیوتر رو آماده می کنم برای بازی های سنگین.

مشخصات سیستم:
Main : Asus-m3a78 pro

cpu : Amd - athlon 5200 + x2 am2/64

ram : Ocz 2gb ddr800/2gig

vga : Geforce gt240 ddr5

power : Green 330w rayl

سیستمم خوبه؟ اصلا نیاز داره واسه ارتقا؟ از اون اول که خریدم هر وقت بازی شیفت رو می ریختم و بازی می کردم قاطی می کرد. چرا؟؟

موندم 250000 تومان دارم . سیستم رو ارتقا بدم یا کنسول بازی بگیرم (قسطی)؟

تازه یک سوال دیگه تازگی ها یعنی از سال اخیر Only the registered members can see the link صدای سیستمم زیاد شده. مشکل از کجاست؟ خاک نشسته؟

این هم لز تاپیک جدید

ممنون از همگی!!!

mehrdad_ab
17-05-12, 09:59
سلام به همگی

من سیستمی دارم که سه سال پیش بستم و دو سال پیش با یک کارت گرافیک ارتقاش دادم.

حالا یک ماه مونده به کنکور و من دارم کامپیوتر رو آماده می کنم برای بازی های سنگین.

مشخصات سیستم:
Main : Asus-m3a78 pro

cpu : Amd - athlon 5200 + x2 am2/64

ram : Ocz 2gb ddr800/2gig

vga : Geforce gt240 ddr5

power : Green 330w rayl

سیستمم خوبه؟ اصلا نیاز داره واسه ارتقا؟ از اون اول که خریدم هر وقت بازی شیفت رو می ریختم و بازی می کردم قاطی می کرد. چرا؟؟

موندم 250000 تومان دارم . سیستم رو ارتقا بدم یا کنسول بازی بگیرم (قسطی)؟

تازه یک سوال دیگه تازگی ها یعنی از سال اخیر Only the registered members can see the link صدای سیستمم زیاد شده. مشکل از کجاست؟ خاک نشسته؟

این هم لز تاپیک جدید

ممنون از همگی!!!
سلام
ممنون از بابت تشکیل تاپیک جدید ؛
مسلماً پردازنده ای که الان شما ازش استفاده می کنید برای گیم خیلی ضعیفه .
ااگر استفاده فقط و فقط برای گیم دارین و علاقه به خرید کنسول دارین و از سیستم فقط برای کارهای مثل اینترنت و آفیس استفاده می کنید که بهتره برین سراغ کنسول ( ولی آشنایی با انواعش ندارم ! )
ولی اگر دوست دارین که پای کامپیوتر ، گیم بازی کنید و در عین حال سرعت سیستم موقع کار بالا باشه ، باید سیستم رو به کل ارتقاء بدین .

MEGHDAD73
17-05-12, 10:27
ممنون از پاسختون.

MEGHDAD73
17-05-12, 11:00
سلام
ممنون از بابت تشکیل تاپیک جدید ؛
مسلماً پردازنده ای که الان شما ازش استفاده می کنید برای گیم خیلی ضعیفه .
ااگر استفاده فقط و فقط برای گیم دارین و علاقه به خرید کنسول دارین و از سیستم فقط برای کارهای مثل اینترنت و آفیس استفاده می کنید که بهتره برین سراغ کنسول ( ولی آشنایی با انواعش ندارم ! )
ولی اگر دوست دارین که پای کامپیوتر ، گیم بازی کنید و در عین حال سرعت سیستم موقع کار بالا باشه ، باید سیستم رو به کل ارتقاء بدین .

خیلی پایینه؟ به کل یعنی چی؟ :gasp:ضروریه؟و چه قدر واسم میفته؟

من والا از کامپیوتر هم زیاد استفاده می کنم و می خوام ازش واسه نرم افزار هایی مثل 3dmax autocad و غیره استفاده کنم این از یک طرف و از طرف دیگر کنسول بازی همش نیاز به ارتقا نداره و تو صفحه ای بزرگتر می تونم راحتر و بهتر بازی بکنم.

در ضمن. سیستم حالم واسه این جور نرم افزار ها مشکلی دارن؟

و کنسول ps3 می تونه به جای blueray player (3d) کار کنه؟

mehrdad_ab
17-05-12, 13:00
خیلی پایینه؟ به کل یعنی چی؟ :gasp:ضروریه؟و چه قدر واسم میفته؟

من والا از کامپیوتر هم زیاد استفاده می کنم و می خوام ازش واسه نرم افزار هایی مثل 3dmax autocad و غیره استفاده کنم این از یک طرف و از طرف دیگر کنسول بازی همش نیاز به ارتقا نداره و تو صفحه ای بزرگتر می تونم راحتر و بهتر بازی بکنم.

در ضمن. سیستم حالم واسه این جور نرم افزار ها مشکلی دارن؟

و کنسول ps3 می تونه به جای blueray player (3d) کار کنه؟
یعنی ضعیفه !
افتادن نداره ؛
اگر قصد دارین که هم با نرم افزار کار کنید و هم در کنارش گیم با تنظیمات متوسط بازی کنید ؛ سقف بودجتون رو بفرمائین . یعنی هزینه ای که کنار گذاشتین + هزینه ای که از فروش ای چهار قطعه دستتون میاد ( پردازنده ، مادربرد،رم،پاور)

MEGHDAD73
17-05-12, 17:09
یعتی با یه cpu عوض کردن درست نمیشه؟؟؟

میدونین چیه. چند تا گزینه واستون میگم شاید نیازم رو بهتر متوجه بشین که چیه

1. اگه بین 250 تومان تا 400 خرج کردم طوری هست که تا دوسال سیستمم نیاز به ارتقا نداشته باشه؟ (شاید با یه ارتقا کوچک با هزینه کم)

2. اگه خیلی بالا میشه و جواب گزینه بالا خیره من مطمنا بیشتر از 250 تومان خرج نمیکنم . به نظرتون بازی سنگین (crysis) با پایین آوردن گرافیک اجرا میشه (با 250 تومان هزینه ارتقا)

4. اگه گزینه بالا هم جوابش منفیه فکر کنم کنسول بازی با 600 تومان به صرفه تره!! چون هم تا چند سال آتی واسم کار میکنه و هم کیفیتش در حد مطلوبه! نظرتون چیه؟

باز هم ممنون

mehrdad_ab
17-05-12, 18:37
اگر بتونید تا 475 هزینه کنید پیشنهادم اینها هستن :
MB=Giga p61 usb3-b3~150T
cpu=corei3 2100~220T
Ram=2*2 1333~40T
Psu=Green 430Aeu~65T
اما چرا تاکید بر تعویض قطعات دارم
پردازنده شما از HT2.0 استفاده میکنه که علاوه بر قدرت پردازش پایینش ، یک گلوگاه برای کارت گرافیک به حساب میاد .( بازی لنگ میزنه ، یا به اصطلاح گیر میکنه و ول میکنه که با توجه به تنظیمات این حالت کم و زیاد میتونه بشه )
اگر شما پردازنده رو تعویض بفرمائین میتونید روی مادربردتون از HT3.0 استفاده کنید ، اما پردازنده قابل ساپورت روی مادربرد شما از سری AM2+ میتونه باشه که در مقابل پردازنده های فعلی بسیار ضعیفه .
پس این راه حل هم چاره ساز نخواهد بود.
راجب استفاده از کنسول نظری ندارم .

MEGHDAD73
17-05-12, 19:43
بله am2 هست.
ممنون.