PDA

مشاهده نسخه کامل : سیستم مختص بازی

mahmood-sh
01-08-11, 17:35
سلام به همگی دوستان . لطفا مرا راهنمایی کنید .

من یه سیستم میخوام ببندم مختص بازی . قطعات مورد نیازم به شرح زیر است :

Mainboard
CPU
VGA
RAM

قطعاتی که دارم به شرح زیر است :

power : Green Gp330A
case معمولی ولی جادار
Hard : 1tera WD
Hard : 300 Gb
DVD writer

من به لحاظ مالی نمیتونم زیاد مایه بذارم ولی یه سیستم خوب میخوام واسه بازیهای خفن . از بین قطعات زیر لطفا بگید کدام را انتخاب کنم . در ضمن من تا بحال اورکلاک نکردم و برام مهم نیست . ( هر چند که بلد هم نیستم و شنیدم که باعث آسیب دیدن سیستم میشه)

VGA :

XFX Radeon HD 5770
XFX Radeon HD 6770
GIgaByte HD 5770 1Gb DDR5
GigaByte 9800 GT DDR3
HIS AI Radeon HD 5770 1GB
MSI AI Radeon R5770 1GB

CPU :

intel core i3 2100
intel core i5 2300

MB :

Asus P8H67 Rev B3
یه مین سازگار با سی پی یوهای sandy bridge

RAM : ye marke motabar be gheyr az crucial

در ضمن آیا پاوری که دارم برای این قطعات کافیه یا نه ؟
لطفا بفرمایید که آیا asus p8h67 دارای Usb 3 و sata 6Gb/s هست یا نه ؟
آیا میشود بر روی مادربورد مذکور دو کارت گرافیک نصب کرد ؟

nima_hl
02-08-11, 00:01
سلام به همگی دوستان . لطفا مرا راهنمایی کنید .

من یه سیستم میخوام ببندم مختص بازی . قطعات مورد نیازم به شرح زیر است :

Mainboard
CPU
VGA
RAM

قطعاتی که دارم به شرح زیر است :

power : Green Gp330A
case معمولی ولی جادار
Hard : 1tera WD
Hard : 300 Gb
DVD writer

من به لحاظ مالی نمیتونم زیاد مایه بذارم ولی یه سیستم خوب میخوام واسه بازیهای خفن . از بین قطعات زیر لطفا بگید کدام را انتخاب کنم . در ضمن من تا بحال اورکلاک نکردم و برام مهم نیست . ( هر چند که بلد هم نیستم و شنیدم که باعث آسیب دیدن سیستم میشه)

VGA :

XFX Radeon HD 5770
XFX Radeon HD 6770
GIgaByte HD 5770 1Gb DDR5
GigaByte 9800 GT DDR3
HIS AI Radeon HD 5770 1GB
MSI AI Radeon R5770 1GB

CPU :

intel core i3 2100
intel core i5 2300

MB :

Asus P8H67 Rev B3
یه مین سازگار با سی پی یوهای sandy bridge

RAM : ye marke motabar be gheyr az crucial

در ضمن آیا پاوری که دارم برای این قطعات کافیه یا نه ؟
لطفا بفرمایید که آیا asus p8h67 دارای Usb 3 و sata 6Gb/s هست یا نه ؟
آیا میشود بر روی مادربورد مذکور دو کارت گرافیک نصب کرد ؟

سلام

بین قطعاتی که لیست فرمودید گرافیک 5770 و پردازنده 2300 مسلما قویترند

پاور برای این قطعات کافی نیست

p8h67 از usb/sata3 پشتیبانی میکند

امکان نصب 2 گرافیک کارت وجود دارد ولی به دلیل ضعف گرافیک دوم ( پهنای باند 4X ) و پشتیبانی نکردن از sli توصیه نمیشود

بهتر بود کل بودجه ای که برای این کار اختصاص دادید را میفرمودید تا بهتر بتونیم کمک کنیم

mahmood-sh
03-08-11, 23:57
سلام بر دوستان گرامی . مقدار پولی که میتونم بذارم کنار حدودا 550 تومانه . برام مهمه سیستمی که تهیه میکنم بتونه بازیهای خوبی رو جواب بده . و حتما سر و صدای فنش کم باشه . ( چه پاور و کیسی بگیرم که صداش زیاد نباشه ؟ ) در آینده هم بتونم خوب ارتقا بدمش .
سیستمی که خودم تو فروما گشتم و به نظرم خوب اومد پایین لیست کردم . فقط لطفا بگید کدوماشو انتخاب کنم بهتره یا اگر جایگزین بهتری سراغ دارید , لطف کنید بگید :

Main Board
Asus sabertooth p67 rev3
Asus P8P67 LE rev3
Giga GA-Z68X-UD4-B3

VGA
GigaByte HD 5770 GV R577UD 1GB DDR5
XFX Radeon HD 5770 1GB DDR5

CPU
Intel core i3 2100 3M cache 3.1 Ghz
Intel core i5 2300 6M cache 2.8 Ghz

RAM
Kingstone 2GB 1333 DDR3
KingMax 2GB 1333 DDR3

power
یه پاور کم صدا و خوب
Green GP530A EU

case
یه کیس خوب که صدای فنش کم باشه

nima_hl
04-08-11, 00:46
سلام بر دوستان گرامی . مقدار پولی که میتونم بذارم کنار حدودا 550 تومانه . برام مهمه سیستمی که تهیه میکنم بتونه بازیهای خوبی رو جواب بده . و حتما سر و صدای فنش کم باشه . ( چه پاور و کیسی بگیرم که صداش زیاد نباشه ؟ ) در آینده هم بتونم خوب ارتقا بدمش .
سیستمی که خودم تو فروما گشتم و به نظرم خوب اومد پایین لیست کردم . فقط لطفا بگید کدوماشو انتخاب کنم بهتره یا اگر جایگزین بهتری سراغ دارید , لطف کنید بگید :

Main Board
Asus sabertooth p67 rev3
Asus P8P67 LE rev3
Giga GA-Z68X-UD4-B3

VGA
GigaByte HD 5770 GV R577UD 1GB DDR5
XFX Radeon HD 5770 1GB DDR5

CPU
Intel core i3 2100 3M cache 3.1 Ghz
Intel core i5 2300 6M cache 2.8 Ghz

RAM
Kingstone 2GB 1333 DDR3
KingMax 2GB 1333 DDR3

power
یه پاور کم صدا و خوب
Green GP530A EU

case
یه کیس خوب که صدای فنش کم باشه

سلام

عزیز بنده این تاپیک را برای شما باز کردم و پستتون رو اینجا منتقل کردم ، لطفا سئوالاتتون در این خصوص را فقط در این تاپیک مطرح بفرمائید

مادربردهائی که لیست فرمودید قطعا خیلی خوب هستند ولی قیمت آنها بالا 200 هزار تومنه و با بودجه شما همخوانی ندارند

گرافیک کارتها با چیپست مشابه و برندهای گوناگون معمولا اختلاف بازده بسیار ناچیزی دارند ، به همبن دلیل پیشنهاد میکنم از برندهائی مانند گیگابایت که معمولا قیمتهای بالائی دارند خرید نکنید

در مورد رم هم پیشنهاد میکنم ار 2 تیغه رم استفاده کنید که چون اختلاف قیمت رم 1 گیگابایتی با 2 گیگابایتی خیلی کمه بهتره 2 تیغه رم ارزان قیمت 2 گیگی تهیه کنید

پاورهای سری EU گرین پاورهای خوب و کم صدائی هستند

کیس ارزان قیمت Wee از گرین دارای یک فن کم صدا در جلوست که اگر 1 یا ماکزیمم 2 هارد روی سیستم میبندید کیس بدی نیست

mahmood-sh
04-08-11, 20:49
سلام . اگه بخوام واسه مادربورد خوب هزینه کنم میتونم تا 250 واسش کنار بذارم . یه کیس قدیمی هم دارم که دنبال کیس نرم .
فقط از مادر بوردهایی که لیست کردم کدومشون رو بگیرم بهتره ؟ (اهل بازیهای سنگین هم هستم )
اگه گرافیک رو XFX Radeon HD 5770 DDR5 1GB بگیرم بعدا میتونم crossfire یا sli کنم با یه برند دیگه مثل giga ?
پاوری که گفتید (530EU) آیا crossfire کردنو و با دو هارد جواب میده ؟
پس بجای یه رم 4 GB یه2 رم 2 GB بخرم ؟

nima_hl
07-08-11, 00:13
سلام . اگه بخوام واسه مادربورد خوب هزینه کنم میتونم تا 250 واسش کنار بذارم . یه کیس قدیمی هم دارم که دنبال کیس نرم .
فقط از مادر بوردهایی که لیست کردم کدومشون رو بگیرم بهتره ؟ (اهل بازیهای سنگین هم هستم )
اگه گرافیک رو XFX Radeon HD 5770 DDR5 1GB بگیرم بعدا میتونم crossfire یا sli کنم با یه برند دیگه مثل giga ?
پاوری که گفتید (530EU) آیا crossfire کردنو و با دو هارد جواب میده ؟
پس بجای یه رم 4 GB یه2 رم 2 GB بخرم ؟

سلام مجدد و پوزش بابت تاخیر در پاسخ

ببین عزیز وقتی بودجه خرید سیستم محدود میشه انتخاب قطعات باید با وسواس انجام بشه

در اون تاپیک 2 تا سیستم برای اون دوستمون لیست کرده بودم که حتما دیدید

اونجا از مادربرد 280 تومنی به دلیل بودجه کم نمیشد استفاده کرد

پیشنهادم به شما هم یه همچین کانفیگها و برندهائیه که قیمت مناسبتری در بازار داخل دارند

شما اگر 250 تومن برای مین کنار بگذارید ( از بودجه 550 که قبلا فرمودید ) با 300 تومن باقیمانده نمیتونید سایر قطعات را به گونه ای انتخاب کنید که در بازیها پرفورمنس مناسبی داشته باشند

این موضوع قبلا بارها در فروم مطرح و بحث شده که مثلا اگر کارت گرافیک شما در تعداد فریم بازیها 80% موثر باشه مادربرد 10% تاثیر داره ( البته منظورم مادربردهای خیلی قدیمی نیست )

اما سئوالاتی که پرسیده بودید

معمولا به دلیل تفاوت کلاک گرافیک کارتها در برندهای مختلف کراسفایرشون یکم آزار دهنده میشه که باید کارتها را تنظیم یا فلش کنید ( فلش یک کارت را روی کارت دیگه بریزید )

پاور 530 برای کراسفایر توصیه نمیشه ( البته به شخصه این کار را برای مد طولانی انجام دادم و مشکلی نداشتم )

2 تا رم 2 گیگابایتی بین 20 تا 60 درصد در کارهای مختلف سرعت بیشتری نسبت به یک رم 4 گیگ دارند

mahmood-sh
09-08-11, 12:39
سلام . خواهش میکنم . مرسی از توضیحتون .
سیستم پیشنهادی شما چیه . یعنی با توجه به بودجه ای که دارم یه مدل mainboard خوب به من معرفی کنید . ممنون

mahmood-sh
09-08-11, 12:39
سلام . خواهش میکنم . مرسی از توضیحتون .
سیستم پیشنهادی شما چیه . یعنی با توجه به بودجه ای که دارم یه مدل mainboard خوب به من معرفی کنید . ممنون