من یه سیستم میخوام ببندم مختص بازی . قطعات مورد نیازم به شرح زیر است :
Mainboard
CPU
VGA
RAM
قطعاتی که دارم به شرح زیر است :
power : Green Gp330A
case معمولی ولی جادار
Hard : 1tera WD
Hard : 300 Gb
DVD writer
من به لحاظ مالی نمیتونم زیاد مایه بذارم ولی یه سیستم خوب میخوام واسه بازیهای خفن . از بین قطعات زیر لطفا بگید کدام را انتخاب کنم . در ضمن من تا بحال اورکلاک نکردم و برام مهم نیست . ( هر چند که بلد هم نیستم و شنیدم که باعث آسیب دیدن سیستم میشه)
VGA :
XFX Radeon HD 5770
XFX Radeon HD 6770
GIgaByte HD 5770 1Gb DDR5
GigaByte 9800 GT DDR3
HIS AI Radeon HD 5770 1GB
MSI AI Radeon R5770 1GB
CPU :
intel core i3 2100
intel core i5 2300
MB :
Asus P8H67 Rev B3
یه مین سازگار با سی پی یوهای sandy bridge
RAM : ye marke motabar be gheyr az crucial
در ضمن آیا پاوری که دارم برای این قطعات کافیه یا نه ؟
لطفا بفرمایید که آیا asus p8h67 دارای Usb 3 و sata 6Gb/s هست یا نه ؟
آیا میشود بر روی مادربورد مذکور دو کارت گرافیک نصب کرد ؟
nima_hl
02-08-11, 00:01
سلام به همگی دوستان . لطفا مرا راهنمایی کنید .
من یه سیستم میخوام ببندم مختص بازی . قطعات مورد نیازم به شرح زیر است :
Mainboard
CPU
VGA
RAM
قطعاتی که دارم به شرح زیر است :
power : Green Gp330A
case معمولی ولی جادار
Hard : 1tera WD
Hard : 300 Gb
DVD writer
من به لحاظ مالی نمیتونم زیاد مایه بذارم ولی یه سیستم خوب میخوام واسه بازیهای خفن . از بین قطعات زیر لطفا بگید کدام را انتخاب کنم . در ضمن من تا بحال اورکلاک نکردم و برام مهم نیست . ( هر چند که بلد هم نیستم و شنیدم که باعث آسیب دیدن سیستم میشه)
VGA :
XFX Radeon HD 5770
XFX Radeon HD 6770
GIgaByte HD 5770 1Gb DDR5
GigaByte 9800 GT DDR3
HIS AI Radeon HD 5770 1GB
MSI AI Radeon R5770 1GB
CPU :
intel core i3 2100
intel core i5 2300
MB :
Asus P8H67 Rev B3
یه مین سازگار با سی پی یوهای sandy bridge
RAM : ye marke motabar be gheyr az crucial
در ضمن آیا پاوری که دارم برای این قطعات کافیه یا نه ؟
لطفا بفرمایید که آیا asus p8h67 دارای Usb 3 و sata 6Gb/s هست یا نه ؟
آیا میشود بر روی مادربورد مذکور دو کارت گرافیک نصب کرد ؟
سلام
بین قطعاتی که لیست فرمودید گرافیک 5770 و پردازنده 2300 مسلما قویترند
پاور برای این قطعات کافی نیست
p8h67 از usb/sata3 پشتیبانی میکند
امکان نصب 2 گرافیک کارت وجود دارد ولی به دلیل ضعف گرافیک دوم ( پهنای باند 4X ) و پشتیبانی نکردن از sli توصیه نمیشود
بهتر بود کل بودجه ای که برای این کار اختصاص دادید را میفرمودید تا بهتر بتونیم کمک کنیم
mahmood-sh
03-08-11, 23:57
سلام بر دوستان گرامی . مقدار پولی که میتونم بذارم کنار حدودا 550 تومانه . برام مهمه سیستمی که تهیه میکنم بتونه بازیهای خوبی رو جواب بده . و حتما سر و صدای فنش کم باشه . ( چه پاور و کیسی بگیرم که صداش زیاد نباشه ؟ ) در آینده هم بتونم خوب ارتقا بدمش .
سیستمی که خودم تو فروما گشتم و به نظرم خوب اومد پایین لیست کردم . فقط لطفا بگید کدوماشو انتخاب کنم بهتره یا اگر جایگزین بهتری سراغ دارید , لطف کنید بگید :
Main Board
Asus sabertooth p67 rev3
Asus P8P67 LE rev3
Giga GA-Z68X-UD4-B3
VGA
GigaByte HD 5770 GV R577UD 1GB DDR5
XFX Radeon HD 5770 1GB DDR5
سلام بر دوستان گرامی . مقدار پولی که میتونم بذارم کنار حدودا 550 تومانه . برام مهمه سیستمی که تهیه میکنم بتونه بازیهای خوبی رو جواب بده . و حتما سر و صدای فنش کم باشه . ( چه پاور و کیسی بگیرم که صداش زیاد نباشه ؟ ) در آینده هم بتونم خوب ارتقا بدمش .
سیستمی که خودم تو فروما گشتم و به نظرم خوب اومد پایین لیست کردم . فقط لطفا بگید کدوماشو انتخاب کنم بهتره یا اگر جایگزین بهتری سراغ دارید , لطف کنید بگید :
Main Board
Asus sabertooth p67 rev3
Asus P8P67 LE rev3
Giga GA-Z68X-UD4-B3
VGA
GigaByte HD 5770 GV R577UD 1GB DDR5
XFX Radeon HD 5770 1GB DDR5
عزیز بنده این تاپیک را برای شما باز کردم و پستتون رو اینجا منتقل کردم ، لطفا سئوالاتتون در این خصوص را فقط در این تاپیک مطرح بفرمائید
مادربردهائی که لیست فرمودید قطعا خیلی خوب هستند ولی قیمت آنها بالا 200 هزار تومنه و با بودجه شما همخوانی ندارند
گرافیک کارتها با چیپست مشابه و برندهای گوناگون معمولا اختلاف بازده بسیار ناچیزی دارند ، به همبن دلیل پیشنهاد میکنم از برندهائی مانند گیگابایت که معمولا قیمتهای بالائی دارند خرید نکنید
در مورد رم هم پیشنهاد میکنم ار 2 تیغه رم استفاده کنید که چون اختلاف قیمت رم 1 گیگابایتی با 2 گیگابایتی خیلی کمه بهتره 2 تیغه رم ارزان قیمت 2 گیگی تهیه کنید
پاورهای سری EU گرین پاورهای خوب و کم صدائی هستند
کیس ارزان قیمت Wee از گرین دارای یک فن کم صدا در جلوست که اگر 1 یا ماکزیمم 2 هارد روی سیستم میبندید کیس بدی نیست
mahmood-sh
04-08-11, 20:49
سلام . اگه بخوام واسه مادربورد خوب هزینه کنم میتونم تا 250 واسش کنار بذارم . یه کیس قدیمی هم دارم که دنبال کیس نرم .
فقط از مادر بوردهایی که لیست کردم کدومشون رو بگیرم بهتره ؟ (اهل بازیهای سنگین هم هستم )
اگه گرافیک رو XFX Radeon HD 5770 DDR5 1GB بگیرم بعدا میتونم crossfire یا sli کنم با یه برند دیگه مثل giga ?
پاوری که گفتید (530EU) آیا crossfire کردنو و با دو هارد جواب میده ؟
پس بجای یه رم 4 GB یه2 رم 2 GB بخرم ؟
nima_hl
07-08-11, 00:13
سلام . اگه بخوام واسه مادربورد خوب هزینه کنم میتونم تا 250 واسش کنار بذارم . یه کیس قدیمی هم دارم که دنبال کیس نرم .
فقط از مادر بوردهایی که لیست کردم کدومشون رو بگیرم بهتره ؟ (اهل بازیهای سنگین هم هستم )
اگه گرافیک رو XFX Radeon HD 5770 DDR5 1GB بگیرم بعدا میتونم crossfire یا sli کنم با یه برند دیگه مثل giga ?
پاوری که گفتید (530EU) آیا crossfire کردنو و با دو هارد جواب میده ؟
پس بجای یه رم 4 GB یه2 رم 2 GB بخرم ؟
سلام مجدد و پوزش بابت تاخیر در پاسخ
ببین عزیز وقتی بودجه خرید سیستم محدود میشه انتخاب قطعات باید با وسواس انجام بشه
در اون تاپیک 2 تا سیستم برای اون دوستمون لیست کرده بودم که حتما دیدید
اونجا از مادربرد 280 تومنی به دلیل بودجه کم نمیشد استفاده کرد
پیشنهادم به شما هم یه همچین کانفیگها و برندهائیه که قیمت مناسبتری در بازار داخل دارند
شما اگر 250 تومن برای مین کنار بگذارید ( از بودجه 550 که قبلا فرمودید ) با 300 تومن باقیمانده نمیتونید سایر قطعات را به گونه ای انتخاب کنید که در بازیها پرفورمنس مناسبی داشته باشند
این موضوع قبلا بارها در فروم مطرح و بحث شده که مثلا اگر کارت گرافیک شما در تعداد فریم بازیها 80% موثر باشه مادربرد 10% تاثیر داره ( البته منظورم مادربردهای خیلی قدیمی نیست )
اما سئوالاتی که پرسیده بودید
معمولا به دلیل تفاوت کلاک گرافیک کارتها در برندهای مختلف کراسفایرشون یکم آزار دهنده میشه که باید کارتها را تنظیم یا فلش کنید ( فلش یک کارت را روی کارت دیگه بریزید )
پاور 530 برای کراسفایر توصیه نمیشه ( البته به شخصه این کار را برای مد طولانی انجام دادم و مشکلی نداشتم )
2 تا رم 2 گیگابایتی بین 20 تا 60 درصد در کارهای مختلف سرعت بیشتری نسبت به یک رم 4 گیگ دارند
mahmood-sh
09-08-11, 12:39
سلام . خواهش میکنم . مرسی از توضیحتون .
سیستم پیشنهادی شما چیه . یعنی با توجه به بودجه ای که دارم یه مدل mainboard خوب به من معرفی کنید . ممنون
mahmood-sh
09-08-11, 12:39
سلام . خواهش میکنم . مرسی از توضیحتون .
سیستم پیشنهادی شما چیه . یعنی با توجه به بودجه ای که دارم یه مدل mainboard خوب به من معرفی کنید . ممنون