PDA

مشاهده نسخه کامل : خريد VGA, CPU, MB با 200 تومن

j@v@d
21-06-11, 21:19
سلام

ميخوام با حداكثر 200 تومن اين 3 قطعه رو بگيرم . چي پيشنهاد ميكنيــد ::

به نظر اساتيد با اين بودجه، بهتر گرافيك آنبرد باشه يا خير ؟؟ (ممنون ميشم در هر دو حالتش پيشنهاد بدين)

اين رو هم اضافه كنم كه سيستم رو براي وب گردي و ديدن فيلمهاي HD ميخوام (در كل براي استفاده معمولي از سيستم)

منتظر راهنمايي دوستان هستم:: بـا تــشـــكــــــــر:give_rose:

mehrdad_ab
21-06-11, 21:45
سلام

به نظر اساتيد با اين بودجه، بهتر گرافيك آنبرد باشه يا خير ؟؟ (ممنون ميشم در هر دو حالتش پيشنهاد بدين)

اين رو هم اضافه كنم كه سيستم رو براي وب گردي و ديدن فيلمهاي HD ميخوام (در كل براي استفاده معمولي از سيستم)

سلام
دست بنده رو برای انتخاب باز نزاشتین
شما اگر مانیتور 22 اینچ دارین و با رزولوشن بالا میخواین کار کنید ، میتونیم پردازنده متوسط با برد غیر آنبرد انتخاب کنیم و گرافیک کارتی رو انتخاب کنیم که نیازتون رو برطرف کنه
اگه مانیتور کوچیکتر دارین و رزولوشن متوسط نیازتون رو برطرف میکنه میتونیم مادربرد با گرافیک آنبرد انتخاب کنیم ، که در این مورد ترجیح میدم رم سیستمتون رو 4 گیگ انتخاب کنید ( البته ضرورتی نداره و با 2 گیگ هم نیازتون مرتع میشه ) فقط بیان نکردید که رمتون DDR3 هست یا نه ، که در غیر اینصورت باید به DDR3 ارتقاء پیدا کنه
پاور هم حداقل یه ویرا 630 واتی نیاز دارین

top1tip
21-06-11, 21:55
میشه جدا گرفت اما باید cpu ارزونتر بردارید که برای شما مناسب نیست چون ظاهرا اهل بازی نیستید
مادربورد آنبرد خوب هم هست A880GM-AD3 (V1.0) (Only the registered members can see the link)
با گارانتی سازگار حدود 80 و کمتر
cpu : amd athlon 640 به قیمت 110

rambo2020
21-06-11, 23:08
سلام

ASUS M4-N68T- M>73.000
AMD- Athlon 2 265>80.000
XFX-Geforce 8400GS>45.000

hapalii
22-06-11, 20:53
به نظر من این دو تا قطعه با بوجه شما خوبه گرافیک انبرد بهتره چون خرید گرافیک 30 - 40 هزار تومانی هیچ توجیحی نداره و گرافیک انبرد این مدل اگر بهتر نباشه بد تر نیست به جاش cpu بهتری می خرید و تو برنامه های دیگه مثل فتوشاپ یا کارهای دیگه بازده بهتری می گیرید ضمن این که هر وقت لازم شد میشه کارت گرافیک خوب هم تهیه کرد تازه سیستم هم کم مصرف تر و هم کم صدا تر میشه چون یه فن کمتر دارید البته بعضی کارتها رده پایین سایلنت و بی فن هستند.

ASRock 880GMH-LE/USB3 ------ 95 000
AMD Athlon II X4 635 ------ 105 000

j@v@d
22-06-11, 23:42
سلام
دست بنده رو برای انتخاب باز نزاشتین
شما اگر مانیتور 22 اینچ دارین و با رزولوشن بالا میخواین کار کنید ، میتونیم پردازنده متوسط با برد غیر آنبرد انتخاب کنیم و گرافیک کارتی رو انتخاب کنیم که نیازتون رو برطرف کنه
اگه مانیتور کوچیکتر دارین و رزولوشن متوسط نیازتون رو برطرف میکنه میتونیم مادربرد با گرافیک آنبرد انتخاب کنیم ، که در این مورد ترجیح میدم رم سیستمتون رو 4 گیگ انتخاب کنید ( البته ضرورتی نداره و با 2 گیگ هم نیازتون مرتع میشه ) فقط بیان نکردید که رمتون DDR3 هست یا نه ، که در غیر اینصورت باید به DDR3 ارتقاء پیدا کنه
پاور هم حداقل یه ویرا 630 واتی نیاز دارین

استاد عزيز :: درواقع من ميخوام با 500 تومن يه سيستم كامل جم كنم (از مانيتور بگير تا ....). ولي چون اين 3تا قطعه از همه مهمتره خواستم اول تكليف اين 3تا روشن شه و بعد ....

mehrdad_ab
23-06-11, 11:16
استاد عزيز :: درواقع من ميخوام با 500 تومن يه سيستم كامل جم كنم (از مانيتور بگير تا ....). ولي چون اين 3تا قطعه از همه مهمتره خواستم اول تكليف اين 3تا روشن شه و بعد ....
دوست عزیز شرمنده که بغیر از سه قطعه انتخابی شما ، توی سایر قطعات دست بردم ، اما خواستم تا توازن مراعات بشه ، شما اگر بتونید 50 تومن بیشتر هزینه کنید یه سیستم کامل ، البته بدون فکس مودم آنالوگ و اسپیکر هستش ، اگر براتون مقدور نبود ، بفرمائین تا مادربرد آنبرد + پردازنده ضعیفتر درنظر بگیریم تا بوجه شما هم یاریتون کنه ، در ضمن روی سیستم فوق میتونید تا 8 گیگ رم استفاده کنید که استفاده 2*2 گیگ کاملاً کفایت میکنه و میتونید در آینده یه ماژول رم دیگه بهش اضافه کنید. :
mb=asrck 770de3l
cpu=athlon2 635
ram= 2 g ddr3 1333
vga=5550 power color
psu=viera 630w
case = viera
mouse + key = viera
h.dd= seagate 500 bara 12
monitor= 1943 se lg
odd=liteon 24x
سئوالی بود در خدمتم.
شاد باشید.

j@v@d
23-06-11, 11:59
شرمنده واسه چي مهرداد جان ، همين كه ما رو راهنمايي ميكني خيلي هم ممنون.

ديگه ميخوام 550 تومن بيشتر نشه

به اين خاطر فقط اين 3 تا قطعه رو مطرح كردم كه ميخواستم تمركز دوستان رو اين 3 تا قطعه باشه تا بهترين انتخاب رو داشته باشم و واسه باقي قطعات اونا رو از تو سوال و جوابهاي تاپيكهاي ديگه پيدا كنم.

mehrdad_ab
23-06-11, 12:15
شرمنده واسه چي مهرداد جان ، همين كه ما رو راهنمايي ميكني خيلي هم ممنون.

ديگه ميخوام 550 تومن بيشتر نشه

به اين خاطر فقط اين 3 تا قطعه رو مطرح كردم كه ميخواستم تمركز دوستان رو اين 3 تا قطعه باشه تا بهترين انتخاب رو داشته باشم و واسه باقي قطعات اونا رو از تو سوال و جوابهاي تاپيكهاي ديگه پيدا كنم.
خواهش می کنم
بیشتر از 550 نخواین بره بالا ، میتونید پردازنده رو 250 انتخاب کنید که تو این چند روزه کمی افزایش قیمت داشته ( هفته ی پیش 73 تومن خریدم در حالی که ماه پیش 65 تومن خرید داشتم ) با این احتساب شما 30 تومن اضافه بودجه خواهین داشت که میتونید فکس مودم + اسپیکر مناسب خریداری کنید. در ضمن امکان آورکلاک مادربرد فوق بد نیست و میتونید به راحتی پردازنده رو بدون هیچ فشاری تا 3.4 آور کنید.

Over_Cracker
23-06-11, 13:14
سلام.

ابتدا عرض کنم که برای اجرای ویدئو HD حداقل به یک مانیتور 20 اینچ که ریزولوشن 720P رو ساپورت کنه نیاز هست.و همچنین گرافیک و پردازنده مناسب.

با توجه به کاربری و بودجه ای که ذکر شد،پیشنهاد بنده به شرح زیر هست:

Mobo:Asrock 770-DE3L->70T
CPU:athlon II X2 250->70T
VGA:Sapphire 5450 1GB GDDR3->55T
RAM:Elixir 1333MHz 2GB->23
Case:Elegance CS-601BK->23T
ODD:DVD/RW Liton 24X SATA->25T
HDD:WD Caviar blue 500GB->50T
PSU:thermaltake litepower 350w ->30T
Monitor:AOC 2036S->155T
Speaker+mouse+keyboard:optional->50T

این حداقل قطعاتی هست که برای کاربری شما نیاز هستش و هر چه کمتر از این باشه به نظرم از کیفیت سیستم کاسته شده و ایمنی سیستم به خطر خواهد افتاد بدون شک.(استفاده از پاورهای نامرغوب)

در 3 قطعه"ماوس/کیبورد/اسپیکر/ ازاد هستید که به سلیقه خودتون در محدوده 50 تومن خرید کنید.