اين اسپيکر برام هديه آوردن، چون خودم اسپيکر دارم بدردم نميخوره
قيمت آخر=قيمت مقطوع=قيمت ...= 90 تومان
اسپيکر ها چون سنگين هستند فروش تنها تهران حضوری
Only the registered members can see the link
pc_hex
28-03-11, 20:26
آقا تست کردی؟کیفیتش خوبه؟ چندتا ورودی صدا داره؟
Maximilian
28-03-11, 23:06
بله تست کردم، خودم مايکرولب 6661 دارم و ابعاد ساب و هر کدام از ستلايت اسپيکراش 2 برابر اين مدل لاجيتک ولی قدرت اين اسپيکر در عمل حدقل 3 برابر مايکرولب بود طوريکه جرات نداشتم حتی ولوم به 50 درصد برسونم، بيس ساب اين مدل وحشتناک بود به طوريکه با اينکه ولوم بيس ساب رو مينيمم بود ولی چيزی در حدود 2 برابر بيس مايکرولب که رو ماکزيمم بود کوبش داشت. تفکيک صدا هم دلنشين بود.
علت فروش هم متاسفانه سالها پيش اين مايکرولب که گرانترين مدل اون دوره بود به قيمت 120-130 تومان خريداری کردم و رنگ و رو رفته است در نتيجه قابل فروش نيست مگر با ضرر زياد ،چاره اي نيست جز فروش اين لاجيتک دوست داشتنی.
اسپيک 5.1 کانال هست و در نتيجه 3 ورودی از کارت صدا دريافت ميکند.
OverMind
12-04-11, 12:25
سلام دوست عزیز
اسپیکر چه مدت کار کرده ؟
از گارانتی چه مدت باقی مونده ؟
در ضمن مقایسه این دو اسپیکر اصلا درست نیست.
Maximilian
12-04-11, 13:46
سلام دوست عزیز
اسپیکر چه مدت کار کرده ؟
از گارانتی چه مدت باقی مونده ؟
در ضمن مقایسه این دو اسپیکر اصلا درست نیست.
دوست من
اسپيکر آکبند
اسپيکر گارانتی شرکت خاصی نيست ،چيزی نه داخل کارتن بود و نه روی جعبه
فکرم نميکنم مقايسه مايکرولب 120 تومنی و کم آوردنش جلو اين اسپيکر با اين قيمت بی انصافی بوده باشه!
Maximilian
02-06-11, 10:49
اسپيکر هنوز موجوده،قيمت 90
mehdi200624
14-06-11, 14:10
اگه شهرستان هم ميفرستي ميخوام شمارتونو بذاريد .
Maximilian
15-06-11, 10:52
مشکلی نيست دوست من، درنظر داشته باشيد با توجه به وزن و حجم اين اسپيکر فکر ميکنم هزينه اي در حدود 7-8 تومان متقبل خواهيد شد.
شماره تماس پ خ شد.
alibrave
28-06-11, 16:20
گارانتیش کامله؟
قیمت کاملا مقطوع ؟
Maximilian
01-07-11, 18:37
پاسخ پرسش هاتون پيشتر در تاپيک درج شده بود، قيمت کاملا مقطوع، فاقد گارانتی.اسپيکر آکبند
rahag
04-07-11, 11:49
نوش الان با 2 سال گارانتی آواژنگ 105 تومنه.
Only the registered members can see the link
60 خریدارم، پست هم نصف نصف
Maximilian
04-07-11, 15:17
نياز مالی به فروش اين اسپيکر نيست، هر کسی هر قيمتی از بازار داره ميتونه خريد کنه ،پايينترين قيمت بازار بنده ميدهم 90 تومان، وسلام
PUMAOC
04-07-11, 20:58
سلام.
تعویض هم می کنید یا فقط فروش؟
Maximilian
08-07-11, 15:31
نه متاسفانه، چون اسپيکر 5 تيکه مايکرولب دارم اين مورد استفاده نکردم و برای فروش گذاشتم.
Maximilian
04-01-12, 15:45
به کل فراموش کرده بودم اين اسپيکر هنوز دارم.
بنا به افزايش قيمت اين محصول قيمت فروش 100 تومان کاملا مقطوع است.
دوستان از بازار استعلام بگيرند.(نه فلان سايت!)
ultimate2012
22-01-12, 17:55
سلام آقا شماره تماست رو میدی من خریدارم تهرانم هستم ممنون یا بهم اس بده ممنون
09121228736 غفاری
soheil_eshghi
23-01-12, 20:46
اگه اون دوستمون نخواستن من 70 میخرم
PUMAOC
24-01-12, 00:07
هنوز اینو داری؟؟؟ ای جان! چند؟ با این اوصاف خریدنی هست واقعا.
Maximilian
25-01-12, 08:08
اگه اون دوستمون نخواستن من 70 میخرم
فکر کنم يا نحوه نگارش بنده اشتباه هست يا دوستان از قصد خوب مطالعه نميکنن.
در حال حاضر اين مدل کمياب و قيمتی که در ايران ديدم 135 تومان هست و اتفاقا بدون گارانتی !
قيمت 100 تومان مقطوع هست و باز هم متذکر اسپيکر آکبند .
soheil_eshghi
25-01-12, 20:22
فکر کنم يا نحوه نگارش بنده اشتباه هست يا دوستان از قصد خوب مطالعه نميکنن.
در حال حاضر اين مدل کمياب و قيمتی که در ايران ديدم 135 تومان هست و اتفاقا بدون گارانتی !
قيمت 100 تومان مقطوع هست و باز هم متذکر اسپيکر آکبند .
جنس مال شماست و اختیارشو دارید و میتونید هر قیمتی که دوست دارید بفروشید
PUMAOC
25-02-12, 12:54
پیام خصوصیتون رو چک کنید
tatw
29-10-12, 19:32
سلام به همگی
من یه اسپیکر Logitech X530 دارم که قصد فروش اون رو دارم به بالاترین قیمت پیشنهادی!
فکر نمیکنم نیازی به ذکر مشخصات فنی اسپیکر باشه چون خودتون بهتر میدونید ولی اگر نیازی به مشخصات فنی داشتید توی لینک شماره 3 زیر میتونید چک کنید.
این اسپیکر گارانتی آواژنگه که تا 11 می 2013 اعتبار داره و سالمه و تمامی متعلقات اون از جمله کارتن و حتی پاکت های پلاستیکی اون هم موجوده! :lol:
قیمت نو و آکبندش که فکر نکنم دیگه تو بازار گیر بیاد تا همین الان که این متن رو دارم مینویسم حدود 250 هزار تومنه که میتونید از این لینک ها برای چک قیمت استفاده کنید:
لینک شماره 1 -------------> قیمت اسپیکر لاجیتک X530 (Only the registered members can see the link)
لینک شماره 2 -------------> قیمت اسپیکر لاجیتک X530 (Only the registered members can see the linkمشخصات-و-قيمت-فروش-اسپیکر-لاجیتک-Logitech-X530)
لینک شماره 3 -------------> قیمت اسپیکر لاجیتک X530 (Only the registered members can see the link X-530/)
ناگفته نماند که من شیراز هستم و اگه کسی نیازی به راه ارتباطی با من داشت ایمیلم رو توی پروفایلم توی قسمت "درباره من" گذاشتم که اگه اینجا دیر جواب دادم به ایمیلم هم پیام بدید و یادآوری کنید.
نمیخواستم قیمت بگذارم و مجبورتون کنم و بگم از یه سقفی شروع کنید برید بالا؛ میخام خودتون با رضایت کامل قیمت بدید و با توجه به ارزشی که میتونه داشته باشه براتون، قیمت رو به من بگید، البته قیمتای پیشنهادی، پرت نباشه!:lol:
با سپاس
tatw
12-11-12, 00:11
سلام به همگی
من یه اسپیکر Logitech X530 دارم که قصد فروش اون رو دارم به بالاترین قیمت پیشنهادی!
فکر نمیکنم نیازی به ذکر مشخصات فنی اسپیکر باشه چون خودتون بهتر میدونید ولی اگر نیازی به مشخصات فنی داشتید توی لینک شماره 3 زیر میتونید چک کنید.
این اسپیکر گارانتی آواژنگه که تا 11 می 2013 اعتبار داره و سالمه و تمامی متعلقات اون از جمله کارتن و حتی پاکت های پلاستیکی اون هم موجوده! :lol:
قیمت نو و آکبندش که فکر نکنم دیگه تو بازار گیر بیاد تا همین الان که این متن رو دارم مینویسم حدود 250 هزار تومنه که میتونید از این لینک ها برای چک قیمت استفاده کنید:
لینک شماره 1 -------------> قیمت اسپیکر لاجیتک X530 (Only the registered members can see the link)
لینک شماره 2 -------------> قیمت اسپیکر لاجیتک X530 (Only the registered members can see the linkمشخصات-و-قيمت-فروش-اسپیکر-لاجیتک-Logitech-X530)
لینک شماره 3 -------------> قیمت اسپیکر لاجیتک X530 (Only the registered members can see the link X-530/)
ناگفته نماند که من شیراز هستم و اگه کسی نیازی به راه ارتباطی با من داشت ایمیلم رو توی پروفایلم توی قسمت "درباره من" گذاشتم که اگه اینجا دیر جواب دادم به ایمیلم هم پیام بدید و یادآوری کنید.
نمیخواستم قیمت بگذارم و مجبورتون کنم و بگم از یه سقفی شروع کنید برید بالا؛ میخام خودتون با رضایت کامل قیمت بدید و با توجه به ارزشی که میتونه داشته باشه براتون، قیمت رو به من بگید، البته قیمتای پیشنهادی، پرت نباشه!:lol: