PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید سیستم 1.000.000 تومان

Darkstreet
21-01-11, 11:07
سلام دوستان
قصد خرید سیستم دارم و کل هزینم 1.000.000 تومن هست به استثنا کیبورد، موس، اسپیکر ولی هزینه مانیتور همراهش هست
می خوام بدونم بهترین و مناسب ترین قطعات برای گیم کدوم ها هستن
رم - مادربورد - گرافیک - سی پی یو - پاور - دی وی دی رایتر - هارد ( در حد 500 گیگ یا کمتر )
قطعاتی می خوام که با هم مچ باشه و هزینش به کاراییش بیارزه
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید کمک کنید
توی خرید نقدی هزینش واسم چقدر در میاد و با قسط چقدر اختلاف داره؟

nima_hl
21-01-11, 13:38
سلام دوستان
قصد خرید سیستم دارم و کل هزینم 1.000.000 تومن هست به استثنا کیبورد، موس، اسپیکر ولی هزینه مانیتور همراهش هست
می خوام بدونم بهترین و مناسب ترین قطعات برای گیم کدوم ها هستن
رم - مادربورد - گرافیک - سی پی یو - پاور - دی وی دی رایتر - هارد ( در حد 500 گیگ یا کمتر )
قطعاتی می خوام که با هم مچ باشه و هزینش به کاراییش بیارزه
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید کمک کنید
توی خرید نقدی هزینش واسم چقدر در میاد و با قسط چقدر اختلاف داره؟

سلام گرامی

ببین عزیز یکی از پارامترهائی که متاسفانه بهش کم توجه میشه رزولیشن مانیتور در سیستم گیمینگه

شما با این بودجتون یک کامپیوتر سوپر قدرتمند عالی میتونید تهیه کنید که در هیچ بازی تا چند سال آینده کم نیاره ولی به شرطی که مونیتور شما رزولیشن 1360*768 داشته باشه

البته معمولا مونیتورها با این رزولیشن ابعاد کوچیکی دارند و زیاد به دل نمیچسبند پس یه قدم میایم بالاتر و به رزولیشن حدود 1600 میرسیم

در این رزولیشن شما با بودجتون یک سیستم خیلی خوب میتونید تهیه کنید

ولی اگر شما یک مونیتور full hd با رزولیشن 1920*1080 انتخاب کنید یه سیستم گیمینگ خوب میتونید تهیه کنید

به دلیل اینکه همه بازیها فعلی گرافیک خیلی سنگینی ندارند بنده ترجیح میدم مونیتور سیستمم full باشه و در بعضی از بازیهای خیلی سنگین مشخصات را اندکی کم کنم ( تعداد این بازیها انگشت شمارن )

مانیتور شما برای گیم بایستی دارای زمان پاسخگوئی پائینی باشه مونیتور خودم lg w2261vp هستش که ازش راضیم

قیمت این مانیتور حدود 230 تومنه که در صورت انتخاب از بودجه ما 770 تومن باقی میمونه

معمولا توی سایتها بحث زیادی بر تاثیر پردازنده در فریم ریت بازیها مطرح میشه و معمولا یه همچین چارتهائی رو در این مباحث و بررسیها شاهد هستیم

5159

Only the registered members can see the link

با مشاهده این چارت بیننده با خودش میگه پردازده یک رکن اصلی در فریم ریت بازیهاست ولی یک نکته وجود داره

هیچکس سیستم گیمینگ نمیخره که باهاش در رزولیشن و تنظیمات پائین بازی کنه

پس بیائیم رزولیشن و تنظیمات را بالا ببریم تا ببینیم چه اتفاقی میافته

5160

5161

5162 :1~@$S (8):

خوب بیائین بررسی کنیم چه اتفاقی افتاد که در تنظیمات بالا پردازنده میلیونی با پردازنده 50-60 تومنی بازده تقریبا برابر پیدا کردند

توضیح بسیار ساده ای وجود داره گرافیک کارت 260 مورد استفاده در این تست گلوگاه شد و قادر نیست فریم ریت بیشتری تولید کنه

البته اگر گرافیک کارت سیستم قویتر هم میبود باز گلوگاه میشد و چارت چهارم ( extreme ) تقریبا وضعیت چارت سوم ( high ) را پیدا میکرد

به همین دلیل بنده پیشنهاد میکنم شما به جای هزینه روی پردازنده و مادربرد بیشترین هزینه را صرف گرافیک کارت بکنید که قادر به تولید فریم بالاتری باشه :wink:

بر گردیم به سیستم شما

پیشنهادم برای بالاترین فریم ریت در رزولیشن بالا یه همچین کانفیگیه

Asrock 770FE3L ~70

Athlon ii x4 630 ~100

2*2 elixir 1333 ~50

evga 570 ~450

case melody ~20

power tonb 600 ~78

DVD Liteon/Teach ~27

segate 7200.12 500gb ~42

البته این سیستم از بودجه شما اندکی بیشتر شد ولی اگر یک مقدار صبر داشته باشید گرافیک کارت قیمتش متناسبتر میشه

حالا اگر این کانفیگ به دلتون نمیچسبه و تغییری توش میخواهید بدید بفرمائید :give_rose:

Darkstreet
22-01-11, 18:48
oh my god!
بابا ای ول
خیلی عالی بود
ولی به نظر من 400 تومن واسه گرافیک خیلی زیاده
حالا می خوام بدونم افزایش قیمت توی کارت های گرافیک تا چه حد توی سیستم من تاثیر داره
یعنی هر مثلا 50 تومن که اضافه بدم و مدل بهتری بگیرم این مدل با مدلی که 50 تومن ارزون تر هست چقدر فرق داره
من دنبال اینکه صفحه اینه اینه بشه نیستم ولی خیلی مهمه که بازی لگ نداشته باشه و گیر نکنه و به خصوص تموم بازی ها اجرا بشن
ارتقا دادن هم زیاد مهم نیست چون دوره به دوره سیستم رو کلا عوض می کنم ولی می خوام سیستمم طوری باشه که قطعاتش تا چند سال دیگه خوب جواب بده
اگه میشه مقایسه ها رو بیشتر و واضح تر انجام بدید
مثلا در مورد اینکه پردازنده رو زیاد کنم یا مادربورد رو زیاد کنم و تاثیر بیشتر توضیح بدید که بدونم چه قطعاتی رو بگیرم
مثلا پردازنده چند هسته ای بگیرم و این افزایش هسته ها مهم تره یا هرتزش
خروجی ها هم واسم مهم هستن به خصوص خروجی صدای نوری و چند کاناله و خروجی HDMI
گفته میشه بعضی قطعات وقتی کم میارن از یه قطعه دیگه کمک میگیرن می خوام بدونم برای مچ شدن اونا با هم چه قطعاتی بگیرم
شرمنده طولانی شد دوست عزیز

nima_hl
22-01-11, 21:02
oh my god!
بابا ای ول
خیلی عالی بود
حالا می خوام بدونم افزایش قیمت توی کارت های گرافیک تا چه حد توی سیستم من تاثیر داره
یعنی هر مثلا 50 تومن که اضافه بدم و مدل بهتری بگیرم این مدل با مدلی که 50 تومن ارزون تر هست چقدر فرق داره
من دنبال اینکه صفحه اینه اینه بشه نیستم ولی خیلی مهمه که بازی لگ نداشته باشه و گیر نکنه و به خصوص تموم بازی ها اجرا بشن
ارتقا دادن هم زیاد مهم نیست چون دوره به دوره سیستم رو کلا عوض می کنم ولی می خوام سیستمم طوری باشه که قطعاتش تا چند سال دیگه خوب جواب بده
مثلا در مورد اینکه پردازنده رو زیاد کنم یا مادربورد رو زیاد کنم و تاثیر بیشتر توضیح بدید که بدونم چه قطعاتی رو بگیرم
گفته میشه بعضی قطعات وقتی کم میارن از یه قطعه دیگه کمک میگیرن می خوام بدونم برای مچ شدن اونا با هم چه قطعاتی بگیرم

فعلا گرافیکهای 6970 - 6950 - 570 - 560 به تعداد و قیمت مناسب وارد بازار نشده که بتونم دقیق قیمتهاشون را براتون دسته بندی کنم

شما یه گشتی تو نت بزنید و حدود قدرت این کارتها و همینطور 6870 -6850 - 460 را ببینید تا این چند روزه قیمتاشون دقیق مشخص بشه

Only the registered members can see the link=psy&hl=en&site=&source=hp&q=6970+review&aq=1&aqi=g10&aql=&oq=6970&fp=1&cad=b

mohamad70
22-01-11, 22:55
oh my god!
بابا ای ول
خیلی عالی بود

سیستمی که آقا نیما معرفی فرمودن نیازهای گیمینگ شما رو تا چند سال آینده کامل تضمین میکنه

توی تصویر پایین یکی از بازی هایی که موتور گرافیکی قوی بر مبنای DX11 رو داره مشاهده میکنید

5168

شما اگه این گیم رو در رزولوشن 1680x1050 بازی کنید هم 5850 و هم GTX 580

بالای 60 فریم خروجی دادن و از اونجا که مانیتورها Refresh Rate برابر 60Hz دارن

بنابراین هیچکدوم قادر به نمایش بیش از 60 فریم در ثانیه نیستن و شما هیچ تفاوتی بین

این 2 گرافیک که بیش از 300 تومن اختلاف قیمت دارن نمیبینید

البته نا گفته نماند که این اعداد فریم ریت میانگین هست و مینیموم فریم هم اهمیت

داره که در این میان ممکنه 5850 در بعضی صحنه های سنگین یه ذره دچار مشکل بشه

ولی 580 نه

یه مورد دیگه Mafia II
5169

باز میبینید که 6870 نزدیک به 57 فریم خروجی داده و GTX580 هم 80 فریم

که در عمل این 2 هیچ تفاوت محسوسی ندارن البته در رزولوشن 1680x1050

بنابراین اگه دوست دارید هزینه کمتری برای VGA صرف کنید توصیه میکنم یه

مونیتور 19 یا 20 اینچ با رزولوشن 1680x1050 تهیه کنید و یه VGA مثل 6870 با

قیمت 320 تومن بگیرید و خیالتون از لحاظ گیم ها راحت باشه ( در آینده هم در صورت نیاز

میتونید با یکی دیگه کراس فایر کنید و کارایی تقریبا 2 برابر بگیرید)

در مورد تعداد هسته های CPU و سرعتش هم که تا چند سال پیش عموم بازی ها با 2 هسته

کار میکردن ولی اخیرا این میزان در بعضی بازی ها به 4 هسته رسیده و بیش از 4 هسته هم کاملا زاید

و بی فایده هست

سرعت کلاک هم اهمیت ویژه ای در گیم ها داره ( البته در بازی های CPU محور مثل Crysis )

البته چون بازی های جدید عموما بر مبنای DX11 هستن نقش CPU خیلی کمرنگ شده و باید عمده توجه رو

روی گرافیک قرار بدید.

خروجی HDMI هم که دیگه الان همه گرافیک های جدید دارن این کابل قادر به انتقال صدای 8 کاناله هم هست.

Darkstreet
23-01-11, 10:46
فوق العاده بود
یک دنیا ممنون

Darkstreet
23-01-11, 14:43
خوب میشه در مورد رم هم توضیح بدید
بعضی جاها دوستان ddr2 توصیه کردن
می خوام بدونم تا چه حد ddr2 با ddr3 فرق داره
بعضی ها هم گفته بودن به علت تایمینگ پایین ddr3 حتی از ddr2 هم کمتره! و متناسب با قیمتش به ddr2 نمی ارزه، این درسته یا نه
1333 ، 1600 ، 2000 که روی رم ها نوشته چه کارایی توی بازی و عملکرد و سرعت سیستم دارن؟ و هر چی این رقم بیشتر میشه تا چه حد تاثیر می ذاره؟ این تاثیر با افزایش قیمت چقدر تناسب داره؟
به عنوان مثال
A-DATA - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB) - Gaming Experience

100.000 تومن هست و
KINGSTON - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)

60.000 تومن
اختلاف این دو توی چیه؟ تاثیر این اختلاف توی سرعت سیستم و بازی چیه و در چه حده؟
فعلا انتخاب من برای پردازنده AMD phenom II X4 955 Black Edition 3.2 Ghz هست که قیمتش حدود 155.000 تومنه
هم تراز این پردازنده AMD athlon II X4 635 - 2.9 Ghz هم هست که تنها تفاوت هاش با 955 توی هسته ( یکی propus و دیگری deneb ) و 2.9Ghz و 3.2Ghz هست حدود 40.000 تومن اختلاف دارن این اختلافات به اختلاف قیمتشون می ارزه؟ تا چه حد توی سرعت سیستم و بازی تاثیر داره؟

باز میبینید که 6870 نزدیک به 57 فریم خروجی داده و GTX580 هم 80 فریم

که در عمل این 2 هیچ تفاوت محسوسی ندارن البته در رزولوشن 1680x1050

بنابراین اگه دوست دارید هزینه کمتری برای VGA صرف کنید توصیه میکنم یه

مونیتور 19 یا 20 اینچ با رزولوشن 1680x1050 تهیه کنید و یه VGA مثل 6870 با

قیمت 320 تومن بگیرید و خیالتون از لحاظ گیم ها راحت باشه ( در آینده هم در صورت نیاز

میتونید با یکی دیگه کراس فایر کنید و کارایی تقریبا 2 برابر بگیرید)
در مورد مانیتور هم من مانیتوری با این اینچ و رزولوشن پیدا نکردم میشه دقیقا معرفی کنید؟ به نظرم ابعاد 22'' یکم بزرگه اگه یه پله کمتر بشه بهتره
LED چطوره؟ مثلا یک
LG - 20" - E2040S - LED

حدود 115.000 تومن هست زمان پاسخ دهي بسيار سريع (5ms) و كنتراست 5,000,000:1 همچنین رزولوشن 900 * 1600
این رو بگیرم بهتره یا lg w2261vp ؟ البته سایز تصویر واسم مهم نیست هرچی کوچکتر بشه بهتره حداقل 20"
اگه مانیتوری سراغ دارید که یک سایز کوچکتر باشه و قابلیت هاش دقیقا برابر lg w2261vp باشه و با اون رزلوشنی که لازمه و شما گفتید باشه لطفا معرفی کنید
ممنون

mohamad70
23-01-11, 16:01
خوب میشه در مورد رم هم توضیح بدید
بعضی جاها دوستان ddr2 توصیه کردن
می خوام بدونم تا چه حد ddr2 با ddr3 فرق داره
بعضی ها هم گفته بودن به علت تایمینگ پایین ddr3 حتی از ddr2 هم کمتره! و متناسب با قیمتش به ddr2 نمی ارزه، این درسته یا نه
1333 ، 1600 ، 2000 که روی رم ها نوشته چه کارایی توی بازی و عملکرد و سرعت سیستم دارن؟ و هر چی این رقم بیشتر میشه تا چه حد تاثیر می ذاره؟ این تاثیر با افزایش قیمت چقدر تناسب داره؟
به عنوان مثال
A-DATA - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB) - Gaming Experience

100.000 تومن هست و
KINGSTON - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)

60.000 تومن
اختلاف این دو توی چیه؟ تاثیر این اختلاف توی سرعت سیستم و بازی چیه و در چه حده؟
فعلا انتخاب من برای پردازنده AMD phenom II X4 955 Black Edition 3.2 Ghz هست که قیمتش حدود 155.000 تومنه
هم تراز این پردازنده AMD athlon II X4 635 - 2.9 Ghz هم هست که تنها تفاوت هاش با 955 توی هسته ( یکی propus و دیگری deneb ) و 2.9Ghz و 3.2Ghz هست حدود 40.000 تومن اختلاف دارن این اختلافات به اختلاف قیمتشون می ارزه؟ تا چه حد توی سرعت سیستم و بازی تاثیر داره؟
در مورد مانیتور هم من مانیتوری با این اینچ و رزولوشن پیدا نکردم میشه دقیقا معرفی کنید؟ به نظرم ابعاد 22'' یکم بزرگه اگه یه پله کمتر بشه بهتره
LED چطوره؟ مثلا یک
LG - 20" - E2040S - LED

حدود 115.000 تومن هست زمان پاسخ دهي بسيار سريع (5ms) و كنتراست 5,000,000:1 همچنین رزولوشن 900 * 1600
این رو بگیرم بهتره یا lg w2261vp ؟ البته سایز تصویر واسم مهم نیست هرچی کوچکتر بشه بهتره حداقل 20"
اگه مانیتوری سراغ دارید که یک سایز کوچکتر باشه و قابلیت هاش دقیقا برابر lg w2261vp باشه و با اون رزلوشنی که لازمه و شما گفتید باشه لطفا معرفی کنید
ممنون

ببنید دوست عزیز باس و تایمینگ رم هیچ تاثیر محسوسی در اکثر گیم ها نداره

برای نمونه به این 2 تا گیم نگاه کنید

5175 5176

حتی باس 2500 هم تفوت محسوسی با 1333 نداشته

تفوت اون 2 تا رم هم که گفتید در تامینگ هست

رم های DDR2 تقریبا منسوخ شدن و الان دیگه هیچ کس DDR2 نمیخره

در شرایطی که درحال حاضر از DDR3 ها گرون تر هم هستن !!!

در کل به نظر من بهتره از یه رم DDR3 با باس 1333 و تایمینگ 24 9 9 9 استفاده کنید و خرج بیش از این کاملا بی فایده است

اما CPU

اون 955 علاوه بر تفاوت هایی که گفتید Black Edition هم هست که باعث میشه

بتونید راحت تر اورش کنید و یه کم نسبت به Athlon بهتره البته در برنامه هایی غیر گیم این برتری محسوس تره

و در آخر هم مانیتور

اگه نظرتون روی 1600x900 هست LG W2053S گزینه خیلی خوبیه Only the registered members can see the link

ولی اگه میخواید روی 1920x1080 بازی کنید همون 2261 بهترین گزینه است ولی در اون حالت بهتره GTX 570 رو خریداری کنید

در نهایت تصمیم خودتونه

nima_hl
23-01-11, 23:00
ببنید دوست عزیز باس و تایمینگ رم هیچ تاثیر محسوسی در اکثر گیم ها نداره

برای نمونه به این 2 تا گیم نگاه کنید

5175 5176

حتی باس 2500 هم تفوت محسوسی با 1333 نداشته

تفوت اون 2 تا رم هم که گفتید در تامینگ هست

رم های DDR2 تقریبا منسوخ شدن و الان دیگه هیچ کس DDR2 نمیخره

در شرایطی که درحال حاضر از DDR3 ها گرون تر هم هستن !!!

در کل به نظر من بهتره از یه رم DDR3 با باس 1333 و تایمینگ 24 9 9 9 استفاده کنید و خرج بیش از این کاملا بی فایده است

اما CPU

اون 955 علاوه بر تفاوت هایی که گفتید Black Edition هم هست که باعث میشه

بتونید راحت تر اورش کنید و یه کم نسبت به Athlon بهتره البته در برنامه هایی غیر گیم این برتری محسوس تره

و در آخر هم مانیتور

اگه نظرتون روی 1600x900 هست LG W2053S گزینه خیلی خوبیه Only the registered members can see the link

ولی اگه میخواید روی 1920x1080 بازی کنید همون 2261 بهترین گزینه است ولی در اون حالت بهتره GTX 570 رو خریداری کنید

در نهایت تصمیم خودتونه

محمد جان زمان پاسخگوئی w2053s بالاست ( 5ms (Only the registered members can see the link)) و برای بازی خیلی مناسب نیست

2061TQ با گارانتی شرکتی حدود 189 قیمت داره که زمان تاخیر 2ms داره و گزینه مناسبتریه

البته همین مدل با گارانتی مادیران حدود 220 تومن بفروش میرسه که بنظرم زیاده

Darkstreet
23-01-11, 23:23
دوستان ممنون
پس مانیتور رو
LG - 20" - W2061TQ بگیرم ؟

این مشکلی واسم ایجاد نمیکنه؟ یا محدودیت خاصی؟

میشه چندتا رم درست حسابی معرفی کنید؟ البته با لینک فروشنده و مشخصات داخلی رم
من این رم رو پیدا کردم که 1333 هست و 9.9.9.24
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)

95.000 تومن

همین مناسبه یا اینکه میتونم یه رم با همین کارایی ولی ارزون تر تهیه کنم؟
اگه سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید

mohamad70
24-01-11, 10:27
دوستان ممنون
پس مانیتور رو

95.000 تومن

Twinmos 1333 2X2GB رم خودمه و ازش راضیم

میشه 70 تومن

در مورد مونیتور هم معذرت می خوام تو سایت رایان صبا 2ms ذکر کرده بود که به اشتباه افتادم

nima_hl
24-01-11, 11:59
دوستان ممنون
پس مانیتور رو

95.000 تومن

این مونیتور نمیتونه فیلمهای بلوری با رزولیشن fullhd را با ماکزیمم کیفیت پخش کنه ولی در موارد دیگه مشکلی نداره

منظور شما از رم درست حسابی چیه ؟

اگر دنبال برند خوشنام میگردید crosair-gskill-ocz رمهای خوبین ولی از نظر کارائی تفاوت چندانی با رمهای elixir-avexir-twinmos ندارند

به شما پیشنهاد نمیکنم رم گران بخرید چون در پرفورمنس سیستمتون تاثیر محسوسی ندارد

Darkstreet
24-01-11, 15:42
خوبه پس مانیتور رو هم LG - 20" - W2061TQ میگیرم

میشه یه رم با قیمت مناسب و کارایی خیلی خوب معرفی کنید؟
نمی خوام واسه یه اختلاف کارایی جزئی هزینه زیادی رو بدم

یه سوال هم دارم
اگه 6 گیگ رم ببندم چی؟ اون قدرها تاثیر داره که رم هایی ضعیف تر اما با تعداد بیشتر ببندم؟
یه راهنمایی کامل و جامع کنید که دیگه رم رو هم انتخاب کنم
ممنون

mohamad70
24-01-11, 15:55
خوبه پس مانیتور رو هم LG - 20" - W2061TQ میگیرم

میشه یه رم با قیمت مناسب و کارایی خیلی خوب معرفی کنید؟
نمی خوام واسه یه اختلاف کارایی جزئی هزینه زیادی رو بدم

یه سوال هم دارم
اگه 6 گیگ رم ببندم چی؟ اون قدرها تاثیر داره که رم هایی ضعیف تر اما با تعداد بیشتر ببندم؟
یه راهنمایی کامل و جامع کنید که دیگه رم رو هم انتخاب کنم
ممنون

رم همونی که خدمتتون عرض کردم هم قیمت خوبی داره و هم کارایی خوب

برای گیم و اکثر کارهای معمولی بیش از 4GB کاملا بی استفاده هست و برای استفاده کامل از همین میزان

رم هم باید از یه ویندوز 64 بیتی استفاده کنید.

موفق باشید:1~@$S (1)::1~@$S (1):

Darkstreet
24-01-11, 16:43
بعضی جاها بحث از محدودیت کارایی و تاثیر مادربورد در بازی بود یعنی از یه حدی به بعد هرچی هزینه کنم و مادربورد گرون تری بخرم تاثیر چشم گیری توی سرعت و کیفیت بازی و سیستم نداره
این درسته یا نه؟
انتخاب من CPU AMD phenom II X4 955 black edition 3.2 Ghz هست ( 155 تومن )
با احتساب 42 تومن هارد و 195 تومن مانیتور از کل هزینم حدود 600 تومن واسم می مونه
حالا با این هزینه چه رم، مادربورد ، پاور و گرافیکی بخرم؟
فعلا فقط مادربورد رو پیشنهاد بدید و حواستون به خرید اون سه قطعه دیگه هم باشه که پولم کم نیاد!
1- USB 3 داشته باشه
2- ترجیحا گرافیک ان بورد نداشته باشه چون به کارم نمیاد
3- خروجی صدای نوری داشته باشه
4- واسه بازی می خوام پس یه چیزی باشه که تا چند سال اینده کم نیاره فقط یادتون نره اختلاف قیمتاشون به افزایش کاراییشون بیارزه
5- این زیاد مهم نیست ولی بشه روش بیشتر از دو تا رم ddr3 بست
6- امکان کراس فایر رو هم داشته باشه
زیاد دنبال ارتقا نیستم ولی قطعاتی مثل گرافقیک و رم رو شاید لازم شه بعدا تعدادشون رو بیشتر کنم پس اگه این رو هم داشته باشه بهتره

میشه بگید از چه مدلی به بعد افزایش قیمت مادربورد ها تاثیر چشم گیری روی کاراییشون توی بازی نمیذاره؟ مناسب ترین و بهترین رو واسه گیم معرفی کنید

ممنون Only the registered members can see the link

mohamad70
24-01-11, 17:17
بعضی جاها بحث از محدودیت کارایی و تاثیر مادربورد در بازی بود یعنی از یه حدی به بعد هرچی هزینه کنم و مادربورد گرون تری بخرم تاثیر چشم گیری توی سرعت و کیفیت بازی و سیستم نداره
این درسته یا نه؟
انتخاب من CPU AMD phenom II X4 955 black edition 3.2 Ghz هست ( 155 تومن )
با احتساب 42 تومن هارد و 195 تومن مانیتور از کل هزینم حدود 600 تومن واسم می مونه
حالا با این هزینه چه رم، مادربورد ، پاور و گرافیکی بخرم؟
فعلا فقط مادربورد رو پیشنهاد بدید و حواستون به خرید اون سه قطعه دیگه هم باشه که پولم کم نیاد!
1- USB 3 داشته باشه
2- ترجیحا گرافیک ان بورد نداشته باشه چون به کارم نمیاد
3- خروجی صدای نوری داشته باشه
4- واسه بازی می خوام پس یه چیزی باشه که تا چند سال اینده کم نیاره فقط یادتون نره اختلاف قیمتاشون به افزایش کاراییشون بیارزه
5- این زیاد مهم نیست ولی بشه روش بیشتر از دو تا رم ddr3 بست
6- امکان کراس فایر رو هم داشته باشه
زیاد دنبال ارتقا نیستم ولی قطعاتی مثل گرافقیک و رم رو شاید لازم شه بعدا تعدادشون رو بیشتر کنم پس اگه این رو هم داشته باشه بهتره

میشه بگید از چه مدلی به بعد افزایش قیمت مادربورد ها تاثیر چشم گیری روی کاراییشون توی بازی نمیذاره؟ مناسب ترین و بهترین رو واسه گیم معرفی کنید

ممنون Only the registered members can see the link

دوست عزیز Asrock 870 Extreme3 (Only the registered members can see the link)جمیع ویژگی هایی که شما می خواید داره !!

قیمت دقیقشو اطلاع ندارم ولی حدود 110 تومنه

مادربوردها مثل یه بستر و پایه برای سایر قطعات عمل میکنن و نقش اصلی در برنامه ها رو قطعاتی مثل CPU و رم

ایفا میکنن و از اینرو هیچ تفاوتی محسوسی در گیم ها و سایر برنامه ها ندارن.

در انتخاب مادربورد باید به چند نکته توجه داشته باشید اول چیپست مورد نظر که مشخص میکنه چه رم هایی

می تونید استفاده کنید چه CPU هایی ساپورت میکنه و یا امکان استفاده از USB3 و SATA III

و همچنین حالت استفاده از چند کارت گرافیک و اینکه چه سرعت هایی رو

پشتیبانی میکنه مثلا در حالت استفاده از چند گرافیک که ممکنه یه مادربورد به خاطر چیپست بهتر بتونه حالت 16X/16X رو

ساپورت کنه و یکی دیگه که قیمت کمتری داره 16X/8X که البته این ها هم در عمل تفاوت زیادی ندارن

مورد دوم که باید دقت داشته باشید

به جنس خازن های به کار رفته در مدار تغذیه مادربورد و همچنین تعداد فازهای به کار رفته برای تغذیه CPU

که این موارد در طول عمر مادربورد و اورکلاک حرفه ایی تاثیر گذارن

در کل میشه نتیجه گرفت علت اختلاف قیمت مادربوردها به خاطر ویژگی ها و امکاناتیه که دارن و این موارد به طور مستقیم

در Performance تاثیر زیادی ندارن و نقش اساسی رو قطعاتی که ما روی مادربورد قرار میدیم ایفا میکنه.

Darkstreet
24-01-11, 18:40
تفاوت ASRock 890FX Deluxe3 با ASRock 870 Extreme3 توی چیه؟ یکیشون 110 تومنه یکی هم 250 تومن
اینهمه اختلاف قیمت بابت چیه؟

nima_hl
24-01-11, 18:56
تفاوت ASRock 890FX Deluxe3 با ASRock 870 Extreme3 توی چیه؟ یکیشون 110 تومنه یکی هم 250 تومن
اینهمه اختلاف قیمت بابت چیه؟

890fx Deluxe4 حدود 210 تومنه و برای کار شما تفاوت چشمگیری با 870 نداره

890 دارای مدار تغذیه 8 فازه که در آورکلاک سنگین یا رندرهای طولانی مدت به کار میان

اگر شما بخواهید از دو کارت گرافیک بسیار قوی یا از 3 کارت گرافیک در حالت کراسفایر استفاده کنید استلهای 16x مدل delux اندکی بهتر از 2 اسلت 8x مین 870 فریم ریت میدن

Darkstreet
24-01-11, 21:11
میشه از اون رمی که معرفی کردید یه لینک بدید هم واسه مشخصات و هم واسه قیمت

این رم به نظرتون چطوره؟ Corsair XMS3 4Gb 1600 CL9 2x2Gb
90.000 تومن
میشه با اون رم twinmos که معرفی کردید مقایسه کنید؟

Darkstreet
25-01-11, 12:03
رم twinmos گیر نیومد
میشه یک رم دیگه معرفی کنید؟

nima_hl
25-01-11, 13:01
رم twinmos گیر نیومد
میشه یک رم دیگه معرفی کنید؟

در رمهای قیمت مناسب بازار elixir و avexir هم خوبن

Darkstreet
25-01-11, 14:21
فرق رم CORSAIR XMS3 DDR3 1600 (3X2G) (Only the registered members can see the link)
با
A-DATA 4G DDR3 1600 (2X2G) (Only the registered members can see the link)

توی چیه؟ جز تعدادشون
کدومشون رو بگیرم بهتره؟
اولی ست 3تاییش میشه 116 تومن ( 2تاش میشه حدود 77 تومن یعنی 10 تومن ارزونتر از A-DATA هست )
دومی هم دوتاییش میشه 88 تومن

mohamad70
25-01-11, 14:45
فرق رم CORSAIR XMS3 DDR3 1600 (3X2G) (Only the registered members can see the link)
با

توی چیه؟ جز تعدادشون
کدومشون رو بگیرم بهتره؟
اولی ست 3تاییش میشه 116 تومن ( 2تاش میشه حدود 77 تومن یعنی 10 تومن ارزونتر از A-DATA هست )

ببینید شما اگه بخوای اینطوری ادامه بدید تا یکسال دیگه هم نمی تونید رم بخرید

اون رم های 3 تایی مخصوص پلتفرم 1366 هستن که به صورت Tripple Channel استفاده میشه

شما در پلتفرم AMD باید به صورت DualChannel استفاده کنید و اون 3 تایی ها به درد شما نمی خوره

mehrdad_ab
25-01-11, 14:52
با

توی چیه؟ جز تعدادشون
کدومشون رو بگیرم بهتره؟

A-data یا Twinmoss یا PNY توصیه میشه

Darkstreet
25-01-11, 15:04
ببینید شما اگه بخوای اینطوری ادامه بدید تا یکسال دیگه هم نمی تونید رم بخرید

اون رم های 3 تایی مخصوص پلتفرم 1366 هستن که به صورت Tripple Channel استفاده میشه

شما در پلتفرم AMD باید به صورت DualChannel استفاده کنید و اون 3 تایی ها به درد شما نمی خوره
:whistle:
میدونم عزیز
من فقط از لحاظ قیمت گفتم
والا کسی دقیق راهنمایی نمیکنه
خوب قیمت ها هم نزدیک به هم هستن
وقتی رم رو معرفی می کنید حداقل مشخصاتش و قیمتش و ترجیحا محل فروشش رو هم معرفی کنید نه اینکه صرفا بگید کینگ مکس بخرم یا یه رم دیگه!:cool::give_rose:

mehrdad_ab
25-01-11, 15:30
:whistle:
میدونم عزیز
من فقط از لحاظ قیمت گفتم
والا کسی دقیق راهنمایی نمیکنه
خوب قیمت ها هم نزدیک به هم هستن
وقتی رم رو معرفی می کنید حداقل مشخصاتش و قیمتش و ترجیحا محل فروشش رو هم معرفی کنید نه اینکه صرفا بگید کینگ مکس بخرم یا یه رم دیگه!:cool::give_rose:

:lol:عزیز ریش و قیچی دست خودتونه خب ، میتونید بزنید یا نزنید :lol:

هر سه رمی که گفتم با باس 1333 و زمان تاخیر یکسان در بازار با تفاوت قیمت 1 الی 2 هزار تومن دارن به فروش میرسن.
مثلاً این مشخصا رم سیستم منه
محل فروش : فروشگاه های موجود در سطح شهر
مثلاً پاساژ سهند یا ابریشم توی تبریز
تهران و یا سایر شهرستانها رو هم دوستان هم شهریمون معرفی میکنن

Darkstreet
25-01-11, 22:05
تا الان انتخابم:
CPU AMD phenom II X4 955 black edition 3.2 Ghz 155.000 toman
Monitor LG 20'' W2061 TQ 188.000 toman
Hard Seagate 7200.12 500 Gb 42.000 toman
M.B ASRock 870 Extreme3 110.000 toman
+
Ram در حدود 60 تومان که 4 گیگ رم با باس 1333 و Cl 9 هست

مابقیه هزینم 445 تومن هست که برای گرافیک و پاور ( حداقل هزینه برای موس کیبورد و کیس ) باید استفاده کنم

حالا میشه مناسب ترین گرافیک رو با بالاترین کارایی مفید معرفی کنید؟

Darkstreet
26-01-11, 01:08
دوستان میشه یک دی وی دی رایتر خوب هم معرفی کنید؟ من تا الان مارک های زیادی رو خریدم ولی بیشترشون خیلی زود فرسوده میشن و خوب نمی تونن دی وی دی رو اجرا کنن
یه مدلی می خوام که زود جا نزنه و عمرش بالا باشه
اگه امکان داره یه توضیح در مورد اختلاف قیمت هاشون هم بدید که چرا 25 تومن یا بیشتر با هم اختلاف دارن

nima_hl
26-01-11, 01:56
دوستان میشه یک دی وی دی رایتر خوب هم معرفی کنید؟ من تا الان مارک های زیادی رو خریدم ولی بیشترشون خیلی زود فرسوده میشن و خوب نمی تونن دی وی دی رو اجرا کنن
یه مدلی می خوام که زود جا نزنه و عمرش بالا باشه
اگه امکان داره یه توضیح در مورد اختلاف قیمت هاشون هم بدید که چرا 25 تومن یا بیشتر با هم اختلاف دارن

دیگه مثل 3-4 سال پیش dvd رامهای عمری نمیسازند و اگر هم بسازند قیمت بالائی داره

البته اکثر مشکلی که پیش میاد دربشون هست که باز نمیشه که اونم یه راه حل داره

هیچ موقع دستگاه را خالی نگذارید و همیشه یه cd یا dvd بگذارید داخلش بمونه

از نظر هد هم liteon و teach هائی که الان در بازار هستند بدک نیستند

Darkstreet
27-01-11, 15:56
دوستان اگه یک گرافیک توی رنج قیمت 350 تومن ببندم بهتره یا اینکه دوتا گرافیک کراس فایر کنم و جمعا واسه اون دوتا 350 تومن بدم؟
تاثیر هر حالت توی گیم چیه؟

nima_hl
27-01-11, 17:05
دوستان اگه یک گرافیک توی رنج قیمت 350 تومن ببندم بهتره یا اینکه دوتا گرافیک کراس فایر کنم و جمعا واسه اون دوتا 350 تومن بدم؟
تاثیر هر حالت توی گیم چیه؟

با 350 تومن 2 تا گرافیک که ارزش کراسفایر کردن داشته باشه نمیتونید تهیه کنید

ارزونترین گرافیک برای این کار 5750 است که قیمتی حدود 145 تومن داره

در پرایوت که سئوال کرده بودید لینک گوگل دادم خودتون ببینید یه قدرتی ما بین 5850 و 5870 پیدا میکنه

Darkstreet
15-02-11, 15:31
دوستان این لیست قطعاتی هست که می خوام بگیرم حداکثر بودجم هم 1 تومن هست
هنوز پاور رو انتخاب نکردم چون گرافیکم قطعی نشده

AMD X4 955 black Edition 3.2 Ghz
LG 20'' W2061 TQ
Seagate 7200.12 500 Gb
ASRock 870 Extreme3
Liteon DVD-WR sata
Kingmax 2*2gb Dual channel 1333
SAPPHIRE HD 6870 1GB DDR5
Green Magnum II

فقط از اوضاع بازار خبر ندارم نمی دونم الان خرید کنم یا ممکنه تا یک هفته اینده قیمت ها پایین بیاد
اگه دوستان نظر خاصی نسبت به قطعات و تعویضشون و به خصوص پاور دارن ممنون میشم بگن

nima_hl
16-02-11, 01:12
دوستان این لیست قطعاتی هست که می خوام بگیرم حداکثر بودجم هم 1 تومن هست
هنوز پاور رو انتخاب نکردم چون گرافیکم قطعی نشده

AMD X4 955 black Edition 3.2 Ghz
LG 20'' W2061 TQ
Seagate 7200.12 500 Gb
ASRock 870 Extreme3
Liteon DVD-WR sata
Kingmax 2*2gb Dual channel 1333
SAPPHIRE HD 6870 1GB DDR5
Green Magnum II

فقط از اوضاع بازار خبر ندارم نمی دونم الان خرید کنم یا ممکنه تا یک هفته اینده قیمت ها پایین بیاد
اگه دوستان نظر خاصی نسبت به قطعات و تعویضشون و به خصوص پاور دارن ممنون میشم بگن

امروز پردازنده 955 در بازار به قیمت 159 تومن پخش شد مابقی قطعات هم مشکل بخصوصی بنظرم ندارد و قبلا مفصلا در مورد هر یک صحبت کردیم

در مورد قیمتهای بازار هم واقعا نمیشه هیچ صحبتی از فردا صبح کرد و هفته آینده اصلا وضعیت مشخص نیست

به هر حال اگر سئوالی مونده که قبلا در موردش صحبت نکردیم بفرمائید

Darkstreet
16-02-11, 11:51
در خصوص پاور
من از کراسفایر منصرف شدم
اورکلاک هم احتمالا نکنم
بهترین پاور و ارزون ترین پاور که واسم مشکل درست نکنه چیه؟

nima_hl
16-02-11, 13:11
در خصوص پاور
من از کراسفایر منصرف شدم
اورکلاک هم احتمالا نکنم
بهترین پاور و ارزون ترین پاور که واسم مشکل درست نکنه چیه؟

پیشنهادم tonb 600 هستش به قیمت حدود 78 تومن اگر از این برند نمیخواهید خرید کنید و بودجه دارید 635 گرین بگیرید که قیمتی حدود 100 تومن دارد

البته برای این سیستمی که معرف فرمودید پاور گرین 530A-EU کفایت میکنه که قیمتی حدود 68 تومن دارد

Darkstreet
16-02-11, 22:11
دوستان من الان قصد خرید Asrock 870EX3 رو دارم و حدود 120 تومن حداکثر واسش پیشبینی کردم
اما از کرس فایر منصرف شدم
چیزایی که واسم مهمه:
1- سیستم واسه گیم می خوام
2- خروجی های ساتا
3- کراس فایر لازم ندارم
4- گرافیک انبورد لازم ندارم
5- سی پی یو ترجیحا 6 هسته ای ساپورت کنه
7- سیستم پایه AMD باشه
8- می خوام USB3 داشته باشه
9- خروجی های صوتی نوری داشته باشه

حالا می خوام ببینم مادربوردی هست که از 870 بهتر یا قوی تر باشه و اون رو بگیرم یا در کل هزینه اضافه برای کراس فایر ندم