PDA

مشاهده نسخه کامل : سیستم AMD

heshmamin
29-08-10, 07:07
سلام من میخوام یه سیستم AMD بگیرم با این مشخصات
CPU:PHENOM 2 X4 955
MAIN:GIGA-770T-USB3
RAM: A-DATA DUALCHANEL 4GB
HDD:SEAGATE 1T
VGA:XFX-5770
.
.
.
سوا اولم اینه که مشخصات کلیش خوبه>؟؟؟
بهد اینکه رم DUAL نندازم مشکلی پیش میاد استفادم بیشتر بازی و عمومی؟
ممنون

nima_hl
29-08-10, 11:34
سلام من میخوام یه سیستم AMD بگیرم با این مشخصات
CPU:PHENOM 2 X4 955
MAIN:GIGA-770T-USB3
RAM: A-DATA DUALCHANEL 4GB
HDD:SEAGATE 1T
VGA:XFX-5770
.
.
.
سوا اولم اینه که مشخصات کلیش خوبه>؟؟؟
بهد اینکه رم DUAL نندازم مشکلی پیش میاد استفادم بیشتر بازی و عمومی؟
ممنون

سلام

مشخصات کلی بد نیست ولی شما بعد از خرید به مشکل صدای زیاد فن برخورد میکنید

زمانی هم که فنتون رو عوض کردید و یه فن تاور دور پائین گرفتید به دلیل انتقال گردش هوا به بالاتر از سطح مادربرد ماسفتها داغ میشه

مادربردهای گیگا متاسفانه کنترل دور فن خوبی نداره

در مورد رم هم شما برای خرید 4 گیگ رم بهتره 2 ماژول 2 گیگی خرید کنید که اتوماتیک دوال چنل میشه ( 1 تیغه 4 گیگی هم کمیابه ، هم گرونه و هم سرعت پائینتری نسبت به 2 تا 2 گیگ داره )

K1LOU
29-08-10, 11:42
سلام

مشخصات کلی بد نیست ولی شما بعد از خرید به مشکل صدای زیاد فن برخورد میکنید

زمانی هم که فنتون رو عوض کردید و یه فن تاور دور پائین گرفتید به دلیل انتقال گردش هوا به بالاتر از سطح مادربرد ماسفتها داغ میشه

در مورد رم هم شما برای خرید 4 گیگ رم بهتره 2 ماژول 2 گیگی خرید کنید که اتوماتیک دوال چنل میشه ( 1 تیغه 4 گیگی هم کمیابه ، هم گرونه و هم سرعت پائینتری نسبت به 2 تا 2 گیگ داره )

با سلام
نیما جان شرمنده . یک سئوال برام پیش اومد .
این صدای زیاد فن که اشاره کردید مشکل از فن استوک پردازنده است یا مشکل از مادربردها گیگا ؟

دور کنترل فن از چه قسمتی تنظیم میشه ؟
با تشکر

nima_hl
29-08-10, 18:03
با سلام
نیما جان شرمنده . یک سئوال برام پیش اومد .
این صدای زیاد فن که اشاره کردید مشکل از فن استوک پردازنده است یا مشکل از مادربردها گیگا ؟

دور کنترل فن از چه قسمتی تنظیم میشه ؟
با تشکر

سلام

فن استوک فنومهای 4 هسته توانائی چرخش 6500 دور در دقیقه رو دارند :1. (27):

4561
به عبارتی اگر روی فول دور اکتیو بشن باهاش میشه هوای یک اتاق رو در چند دقیقه تعویض کرد :lol:

این جریان هوا باعث ایجاد نویز زیادی میشه که اگر مادربرد نتونه اونو درست تنظیم کنه صدای وحشتناکی همیشه از کیس به گوش میرسه

تا اونجا که دیدم هیچ یک از مادربردهای گیگا تنظیمات دما برای دور فن نداره (که مثلا بگیم تا 50 درجه دور فن کم باشه) و سیستم هوشمند کنترل دورش هم درست عمل نمیکنه ( همیشه فن رو در دور بالا نگه میداره )

heshmamin
29-08-10, 19:34
ممنون دوستان اما اگه میشه یه مادربورد خوب سوکت AM3
که مشکل کنترل سرعت دور فن نداشته باشه

nima_hl
29-08-10, 21:01
ممنون دوستان اما اگه میشه یه مادربورد خوب سوکت AM3
که مشکل کنترل سرعت دور فن نداشته باشه

چرا یکی ۴ تا معرفی میکنم :lol:
همه این مینها کنترل دور 10 مرحله‌ای و تنظیم دمای ماکزیمم داره
---------------------------------------------------------------------------------
این مین usb3 نداره به قیمت حدود 65 تومن

4562
Only the registered members can see the link
---------------------------------------------------------------------------------
این مین هم usb3 داره و هم از sata3 پشتیبانی میکنه به قیمت حدود 95 تومن

4563
این یکی علاوه بر مشخصات مادربرد قبلی از چیپست جدیدتر ( 870 ) بهرمند هستش و ماسفتها هم هیت سینک خنک کننده دارند ( قیمتش حدود 120 تومنه )

4564
اینم آخرین چیپست amd یعنی 890fx که نون هم میخره :lol: ( قیمتش حدود 195 تومنه )
4565

heshmamin
29-08-10, 22:14
ممنون اما این asrock چیه؟
منظورم اینه تا حالا اسم برندشم نشنیدم
کارش خوبه؟

nima_hl
29-08-10, 23:21
ممنون اما این asrock چیه؟
منظورم اینه تا حالا اسم برندشم نشنیدم
کارش خوبه؟

ازراک شرکتیه که سال 2003 توسط شرکت ایسوس برای مقابله با کمپانیهای تازه تاسیس ایجاد شد

هر ایده‌ای که به ذهن طراح میرسه بردش میکنند میدن تو بازار :lol:

بعضی بردهاش خوبه بعضی بردهاش هم جالب نیست ولی اکثرا بیشتر از قیمتشون میارزن :wink:

مثلا اون 870 که معرفی کردم با مادربرد گیگا بایت 770 که شما انتخاب فرموده بودین تقریبا یه قیمته ولی چیپستش جدیدتره ، ۲ تا pcie2 داره ، خنک کننده ماسفت داره ، کنترلر sata3 داره ، دیباگر و کلیدهای آورکلاک داره ، esata داره و ......... ( هیچ مزیتی برد 770 گیگا به این برد ازراک نداره )

از نظر گارانتی هم شرکت شاب پشتیبانی میکنه که یه شرکت قدیمی با گارانتی معتبره

از نظر کارائی هم که سئوال فرمودید حدود یکساله انواع و اقسامش رو تست کردم به جز یکی دو مدل که به کسی معرفی نمیکنم مابقی خیلی خوب بودن :great:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

قطعا این مادربرد asus از همه مادربردهائی که معرفی کردم بهتره

4566

ولی قیمتی حدود ۳۶۰ هزار تومان و عمری بالای ۱۰ سال داره . مسلما یه سیستم نمیتونه تا ۱۰ سال دوام بیاره و بعد ۳-۴ سال باید عوض بشه پس چه بهتر که آدم یه مادربرد ۶۵ تومنی بخره و ۲-۳ سال دیگه بندازدش دور بره یه مادربرد دیگه تو همون حدود قیمت بخره تا اینکه یه همچین مادربردی بخره و ۵ سال دیگه هم دلش نیاد عوضش کنه و مجبور باشه باهاش سر کنه :wink:

در کل همه این مینهائی که بالا لیست کردم تا ۲-۳ سال بدون هیچ مشکلی براتون کار خواهند کرد ( البته تخمینم برای 890 بالای 10 سال و برای 870 بالای ۵ ساله )

پینوشت : بعضی از دوستان بهم بابت معرفی ازراک خرده میگیرند و عنوان میکنند که از برندهای دیگه هم معرفی کنم ولی هر چی در برندهای دیگه جستجو میکنم مادربردهائی با این امکانات ، گارانتی و قیمت نمیتونم پیدا کنم