PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمائی بابت انتخاب مادربرد

nima_hl
18-06-10, 15:19
سلام به همه دوستان گرامی

یه مدتیه که دارم فقط مادربردهای asrock رو به دوستان توصیه میکنم ولی این موضوع برای خودم زیاد جالب نیست

این ذهنیت بین کاربران آنلاین ( از جمله خودم ) وجود داره که کسانی که همیشه یه برند بخصوص رو توصیه میکنند یا آدمای متعصبی هستند و یا بین اونها و شرکت فروشنده مراوداتی هستش

ولی دلیل من برای توصیه asrock نه تعصب هستش نه تا بحال از این شرکت آفری گرفتم

اگر هم گمان میکنید این برد زمان فروش سود سرشاری آید فروشنده (و احیانا بنده) میکنه باید عرض کنم که کاملا اشتباه میکنید و معمولا سود فروشنده از این مادربردها بین هزار تا ۳ هزار تومان بیشتر نیست ( که نسبت به برندهای دیگه رقم ناچیزیه )

با دوستان و اساتید فروم در این خصوص صحبت داشتم پیشنهادی که بهم دادن این بود :

از هر 10 سیستمی که معرفی میکنم 3-4 تاشو ازراک پیشنهاد بدم و مابقی رو از برندهای دیگه

متاسفانه این کار برام به این معنیه که از هر 10 نفری که باهام مشورت میکنه به ۶ تاشون مشاوره اشتباه بدم و بیهوده پول مشاوره گیرنده رو از بین ببرم

ببینید دوستان قیمت واقعی یک برند در خارج و داخل از ایران متفاوت هستش

چند مثال از برندهای گوناگون میارم تا ببینیم این تفاوت در این لحظه چگونه هستش ( توضیح اینکه کلیه قیمتها از فروشگاههای آنلاین هستند که معمولا از قیمت بازار اندکی بیشترند )

GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H

قیمت دلاری : 89.99$ Only the registered members can see the link

قیمت ریالی 126000: تومان Only the registered members can see the link

تقاوت درصدی ( با دلار 1050 تومن امروز ): 33٪

Foxconn A7DA-S

قیمت ریالی : 195000 Only the registered members can see the link

تفاوت درصدی : 106٪

MSI 790XT-G45

قیمت ریالی : 115000 Only the registered members can see the link

تفاوت درصدی : 21٪

ASUS M4A785T-M

قیمت دلاری : 84.99$ Only the registered members can see the link

قیمت ریالی : 145000 Only the registered members can see the link

تفاوت درصدی : 62٪

ASRock M3A785GXH

قیمت دلاری : 84.99$ Only the registered members can see the link

قیمت ریالی : 99000 Only the registered members can see the link

تفاوت درصدی : 11٪

(البته اینها مثال هستند و ممکنه مدلهای دیگه اندکی بالا پائین داشته باشه ولی درصد تفاوت داخل و خارج در همین رنج هستش )

همانگونه که ملاحظه میفرمائید مین ازراک با کمترین اختلاف نسبت به قیمت اصلی داره به دست مصرف کننده میرسه از طرف دیگه شرکت شاب یه شرکت قدیمی و شناخته شده با گارانتی خوبه

از کیفیت بردهای ازراک هم که کاملا راضی هستم و خرابی بسیار پائنی داشته

سیستم خودم و تمام نزدیکانم هم که تو این یک ساله خرید یا آپگرید شده از همین مین استفاده کردم ولی باز اگر دوستان میبینند که نباید در اکثر مواقع این برند رو به تنهائی معرفی کنم بفرمایند :give_rose:

nima_hl
24-06-10, 19:38
با سلام
خسته نباشي نيما جان گل گاشتي . هميشه دوست نداشتي كه در تايپيكها بحث متفرقه بكنيم حالا اينو ديگه بر ما ببخش
به نظزت چرا اينقدر ديد ما نسبت به محصولات asrock بد است ؟
نمي دونم عادت كرديم به اينكه هر جنسي قيمتش بالاتر باشه بهتره
و...................
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشكر

سلام کیوان جان

با اجازه این پستت رو اینجا جواب میدم که تاپیک دوستمون از مسیرش خارج نشه :give_rose:

اینجا ۲ تا بحث داریم یکی در مورد قیمت پائین مادربرد ازراک و دومی دید افراد

در مورد قیمت قبلا هم مفصل بحث کردم و تو همین تاپیک هم با لینک و مدرک توضیح دادم :

مادربرد ازراک مادربرد ارزون قیمتی در جهان نیست ، دلیل ارزونی اون در ایران به دلیل واردات اون توسط شرکتیه که به مشتریاش اجهاف نمیکنه

در مورد دید اشخاص هم نیاز به زمان داره ، برای مثال این پست یکی از دوستان هستش که چند ماه پیش در مورد ازراک در یه فروم دیگه نوشتن

ببين دوست من ايسوز خازناش ساخت ژاپنه که 500000ساعت عمر مفيد داره سيستم کولينگش حرف اول رو ميزنه و همينطور گيگا Only the registered members can see the link و...... که نام نميبرم حالا اين ازراک که معلوم نيست خازناش چه کوفتيه باشه کولينکش بعضياش اصلا نداره بقيشم معلوم نيست تو هيتش چي ريختن Only the registered members can see the link
موفق باشي جالب اینه که این شخص در حال حاظر در خیلی از پیشنهاداشون مادربرد ازراک پایه ثابته :wink:

کیوان جان همونطور که خودت و بعضی از دوستان اطلاع دارید بنده در بازار کامپیوتر هم فعالیتهائی دارم بعضی مواقع دوستانم در بازار بهم میخندن میگن سر پیری دیونه شدی راحت بشین یه مین asus به مشتری معرفی کن هم سودش ۴-۵ برابره ازراکه و هم اینقدر توجیه نمیخواد

یکی از دوستان میگفت اگر ایسوس تو جعبه مادربرد آشغال هم بریزه ( به دلیلایلی عبارت ایشون رو عوض کردم :wink::lol: ) همه میخرن میگن به به

ولی حقیقتش تا حالا نتونستم با خودم کنار بیام چون واقعا میبینم یه مشت دزد به اسم نماینده از بی اطلاعاتی مردم استفاده میکنند و با تبلیغات و هیاهو جیب مردم رو خالی میکنند

AMD>INTEL
24-06-10, 23:18
قيمت مادربرد فاكساني كه نوشتيد اين نيست . ميتونم منبعي كه قيمت كرديد بدونم كجاست .

nima_hl
24-06-10, 23:55
قيمت مادربرد فاكساني كه نوشتيد اين نيست . ميتونم منبعي كه قيمت كرديد بدونم كجاست .

تمام لینکها در مقابل قیمتها وجود داره کافیه روشون کلیک کنید

اگر این قیمتها صحیح نیستند شما به عنوان نماینده دریا میتونید یه لیست قیمت از محصولاتشون بهمون بدین ؟