PDA

مشاهده نسخه کامل : سوالی در باره cpu 860 من

Khornaf
05-04-10, 03:33
سلام بر همه
این مشخصات سیستم من هست

windows 7 x64
cpu i7 860
motherboard asus p7p55d deluxe

عکسی از cpu-z من
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

دوستان سوال من این که هست در cpu-z در قسمت voltage برای من voltage cpu نشون داده نمیشه و همچنین در قسمت instructions نوشته ها با مدل اصلی cpu متفاوت هست .
من آخرین بایوس رو هم آپدیت کردم و تغییری ایجاد نشود چون من خودم سیستم رو بستم می خواستم ببینم در جایی اشتباه عمل کردم یا ایراد از جایی دیگه است.

لینک ولید هم در امضای من موجوده .

mohammad1985
05-04-10, 04:11
شما از آخرین ورژن cpu-z استفاده کن ببین درست نشون میده یا نه

Khornaf
05-04-10, 11:30
والا همونطور که تو عکس پیداست من از ورژن 1.54 64 بیت استفاده کردم .
من فکر نمیکنم مادر برد ایرادی داشته باشه چون الان 4 5 ماهی هست دارم استفاده میکنم و زیر لود های سنگین هم هشکلی نداشته.
ممکنه باید جامپری روی مادر برد رو عوض کرد یا نیمدونم چیزی شبیه به این؟؟:whistle:

mohammad1985
05-04-10, 12:35
بله ببخشید ! درسته من عکسها رو باز نکردم ورژن رو روی همین عکسهای کوچیک 1.51 دیدم !

ttvtt
05-04-10, 13:28
دوست عزیز از ورژن 1.53 64 بیت استفاده کن ولتاژ رو نشون میده مشکلی نداره

Khornaf
05-04-10, 22:21
تست کردم ولی هیچ چیزی تغییر نکرد ولی تو ترم افزار PC Probe II که ماله خوده مادر برد هست ولتاژ cpu رو میزنه و با نرمافزار HWiNFO32 تست که کردم Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

تمام اون instructions هارو نشون میده , ولی در cpu-z نمایش نمیده .
موندم ایراد از cpu-z هست یا ایراد از جایه دیگست.

اینم یه عکس از 860 که از internet گرفتم و در اون همه چیز نرماله:1~@$S (8):
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

PUMAOC
05-04-10, 23:35
سلام

ولا منم یه 860 دارم اما با تمام ورژن های cpu z هیچ مشکلی نداره!:give_rose: اجیبه:1. (27): جالبه ؟!:1. (27):

شاید مال بچ نامبرت باشه. چون یه 5200 دارم دما رو نشون نمی ده!:1. (27):

Khornaf
06-04-10, 00:55
نیمدونم چرا اینجوری هست ا؟؟:1~@$S (5):

میتونه باعث این کار مشکل سخت افزاری باشه ؟!
والا من به این سیسم خیلی فشار آوردم ولی جایی به مشکل بر نخوردم. اون دوتا مشکل که در cpu-z هست توی برنامه های دیگه درست کار میکنه:whistle:

Computex
06-04-10, 18:45
سلام. تو قسمت دستورالعمل ها (Instructions) که همه چیز عادیه. فقط به جای اینکه بیات یکی یکی بنویسه SSE - SSE2 -SSE3 - SSSE3 - SSE4.1 - SSE4.2 از یه SSE فاکتور گرفته و به صورت SSE ( 1 - 2 - 3 - 3S - 4.1 - 4.2 نوشته! پس مشکل خاصی وجود نداره و فقط با کلاس ترش کردن که جای کمتری بگیره! این تغییر در ورژن جدید به وجود آمده و الان که همین نسخه رو گرفتم دستورالعمل های پردازنده من رو هم به همین فرمت نوشته بود. پس از این بابت خیالتان راحت! اون شاتی هم که از اینترنت گرفته بودید مربوط به نسخه ی 1.52 هست که این تغییر در آن نسخه هنوز اعمال نشده بود.

در رابطه با ولتاژ هم همیشه این رو بدونید که وقتی در فقط یک نرم افزار چنین ایرادی وجود داره و در هیچ نرم افزار دیگری اینگونه نیست ، به احتمال بسیار قوی مشکل از همان نرم افزار هست. چون اگه سخت افزاری باشه پس در هیچ برنامه ای نباید ولتاژ نشون داده بشه.

با این حال من نسخه 1.52 64-بیتی رو که هنوز این تغییرات در اون اعمال نشده بود براتون آپلود کردم. دانلود کنید و یه شات ازش بزارید. شاید در نسخه قبلی ولتاژتون رو هم نشون بده.

موفق باشید.

Khornaf
06-04-10, 22:02
بله دقیقا همون طوری هست که شما میگید
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

تو نسخه جدید طرز نوشتنش عوض شده :great:

در مورد voltage هم مطمعن شدم مشکل نرم افزاری هست و شاید cpu-z نمیتونه اون قسمت رو درست تشخیص بده.

دوستانی من میخوام برای این cpu یه فن خوب بگیرم و گفتم تاپیک جدید نزنم و همینجا مطرح کنم
مصرف من هم نرمال هست و نمیخوام رکورد بزنم:1. (29): ولی بدم نباشه اگر یه موقع خواستم وربرم بهش :lol:
بودجم هم برای این کار نهایت 90 تومن هست...

Moein
07-04-10, 00:08
میشه یک ولید از سی پی یو زی قرار بدید؟

این نرم افزار رو از کجا دانلود می کنید؟ چون یک سری سایت ها نرم افزار رو دست کاری می کنند

شما ترجیحا این نرم افزار رو دانلود کن و نصب کن و ولیدش رو قرار بده به همراه لینک ولید : لینک دانلود (Only the registered members can see the link)

Khornaf
07-04-10, 01:55
اون ورژن قبلی و پاک کردم و اینی که شما گذاشتین رو گرفتم و اینم ولیدش (Only the registered members can see the link)فرقی نکرد:1. (28):
اینم یه شات از PC Probe II ماله مادربرد که ولتاژ و میزنه

همون طور که میبیدید تو اونجا درسته ولی تو cpu-z...:whistle:

یه نکته دیگه هم که هست من فکر میکردم با آپدیت بایوس شاید مشکل حل بشه و بایوس رو از تو dos آپدیت کردم و بعد از آپدیت دمای cpu تقریبا 15 درجه تو حالت بیکاری رفته بالا:cry: و رسیده به 50 قبلا 35 بود و دور فن رو میبوردم بالا به 28 میرسید ولی الان زیر 40 نمیاد و یه فن خوب می خواد...

البته تو setup مادربرد من از حالت X.M.P پیش فرض استفاده میکنم برای فرکانس 2000 رم ولی وقتی اونجارم میذارم رو default تغییری نمی کنه

Khornaf
16-04-10, 04:13
سلام مجدد
بعد از مدتی که از اون مشکل ولتاژ cpu ی من که گذشت یه روز که وینوز امد بالا و من برنامه cpu-z و که وا کردم این صحنه رو دیدم
و بعد از کمی سماجت فهمیدم داستان چی شده و گفتم اینجا بزارم که اگر کسی با این مشکل مواجهه شد بدونه ایراد از کجاست.
ایرائ کار اینجا بود که نرم افزاری که برای مادربرد هاس Asus هست به نام PC Probe II وقی که run هست تو cpu-z ولتاژ cpu رو نمایش نمیده و وقتی که اون نرم افزارو میبندم و بعد دوباره cpu-z رو وا میکنم ولتاژ رو نمایش میده.
حالا نمیدونم دقیقا ایراد از کجاست :whistle: مادربرد هست که نمیتونه همزمان به دو برنامه مقدار ولتاژ رو بده یا cpu-z نمیتونه ولتاژی که توست برنامه دیگه استفاده میشرو نمایش بده...